Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Zlatan le Zalayeta be

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
megtört a jég a bajnokságban is😊

9csöves9
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL😄

Kaplan
Vezetünk!

0-1 Ibrahimovic

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
mégsem közvetítik

32 Abbiati
14 Balzaretti
6 Kovac
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
28 Giannichedda
18 Mutu
10 Del Piero
9 Ibrahimovic

Fyrex
nah az arsenalt nem szeretem 😄DDDDDD

Avanti Crociati!

báttyó02
:\\\\\\\\\\\\\\\\\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

9csöves9
elvileg

18.15

Kit--Kat
buzi-e vagy sport1 közvetíti?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
nem dehogy akartam én beléd kötni

akkor Milanos is vagy 😄DDD ---> milan topicba baszol jönni 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Fyrex
majdnem az összes olasz csapatot szeretem

mostanában mindig belém akarsz kötni, asszittem jóba vagyunk Sheva 😛

Avanti Crociati!

Sheva
na má meg Juve fan vagy? <#wow3>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Fyrex
deeeee orbitális hiba! ma nincs vacsora!!! 😄

Avanti Crociati!

Fyrex
😊 sebaj 😄

Avanti Crociati!

Kaplan
Jól van na! Elnéztem! Gondolom nem orbitális hiba...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jah Lecce-Juve lesz. Akkor 29-én lesz a Juve-Milan asszem.

Fyrex
mivan ???? :S:S:S

Lecce-Juventus
Milan-Palermo

Avanti Crociati!

Kaplan
Nem ezen a hétvégén lesz a Juve-Milan meccs?
Mert ha igen akkor egyik Sport csatorna se közvetíti a qrva anyjukat.

Fyrex
ha 1általán kezdõ lessz:S

Avanti Crociati!

gercse
Alessandro Del Piero

Fyrex
ccc köszönöm 😛

más egyéb?😄

Avanti Crociati!

Breki33
hát én P
Fyrex
szóval szted kik fognak jól szerepelni? 😛 ne azt mondd hogy mindeki

akkor ugy kérdem ki lessz a nyerõember?😛

Avanti Crociati!

Fyrex
óóó ték 😛 😄

Avanti Crociati!

Fyrex
nekem se feltétlen kéne, csak mondom hogy jó lenne 😛

Avanti Crociati!

Kaplan
lehetne de nekem nem feltétlen kell 😛

Fyrex
és miért ne lehetne egy négynullás gyõzelem? 😛

Avanti Crociati!

Kaplan
Nem kell nekem gólgazdag mérkõzés. A lényeg a GYÕZELEM!

Fyrex
nah szerintetek melyik játékos hogy fog szerepelni a lecce ellen?

jólenne végre egy gólgazdag mérkõzést jáccani 😛

Avanti Crociati!

9csöves9
Appiah gólja <#eljen>

http://www.antu.com/naklenx/2005-2006/fener_schalke/fener3schalke3.mpg

Breki33
biztos német a fogorvosa

de ezzel a játékkal nem érdemeltünk mást
Gyros 😄
Igazad van! Õk félrevezettek, Én meg elhittem. Ez van.

Ettõl függetlenül sztem akkor is a Bayernnek fújt a görög genya 😊

Kaplan
Jó de akkor is rossz BAZZ. 😛

Kit--Kat
Pedig az görög, nézd csak meg a nevét is, azt csúnyán benézték, kommentátor is mondta, hogy görög, a másik, hogy német bíró a BL-ben nem fújhat német csapatnak, ki van ez találva😊
Ráadásul valam Gyros vagy mi a keresztneve😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kiszoptam az ujjamból bazz..
JuventusFC.hu
Bíró: Vasarras (német)

Kit--Kat
Én se értem Alex, hogy került jobbra:o

gercse
az,nemtom honnan vette,

Kaplan
"sztem nem volt fair h német volt a bíró.." akkor errõl ennyit 😛

gercse
de...

Kaplan
Nem görög volt a bírói 4-es?

Jah nagyjából errõl beszélek Én is, a mentalitás. Nem pörögtek fel eléggé..

Bazz, ezeken a képeken mennyit lehet röhögni, tudnak pofákat vágni 😊

Csalódás volt a meccs, azt vettem észre h nem is nagyon hajtottunk, kimentünk a pályára, majd vki rúg 2-3gólt azt le van tuva a meccs: "úgy is 100%osak vagyunk, ki ez a Bayern h megverjen" kb. ez volt.
Meg lehet nézni a Bayern focisták mennyit futottak, és a mieink mennyit futottak, sztem baromi nagy a különbség, sztem egyszerûen csak gyors volt a tempó és nem tudtuk felvenni az iramot.
Vieira nagyon hiányzott a csapatból, Buffonról nem is beszélve. Egyébként az elsõ gólt kifoghatta volna Abbiati, de sztem a bíró is elég lúdas volt hisz róla pattant a Bayernhez a labda, akkor éreztem csak nekünk van ekkora pechünk h ebbõl gól is lesz..

Lehet kifogásokat keresni, de nem érdemes. Tegnap jobban akart a Bayern, és jobbak is voltak.
Sajnos a Juve mentalitása: "kimegyünk, azt vki rúg gólt azt nyertünk. Majd lesz vmi"
A bíró is eléggé a németeknek fújt, sztem nem volt fair h német volt a bíró..

gercse
miért a középpálya jobb szélére kellett behozni Del Pierot....
látszott hogy nem nagyon ment neki ott, sztem Mutunak és Del Pieronak egyszerre kellett volna bejönnie és megalkotni ugyanazt amit a messina ellen, Nedved jobb oldalra Mutu a helyére és Del Piero elõre, mindegy...Chiellini sem volt valami nagy szám
nem baj, majd a visszavágón

Breki33
Capello nyilatkozata: "Az elsõ 5 percben nagyon szenvedtünk a pályán de aztán a játék kiegyenlítõdött és alig tudtak eljutni a kapunkig. Ma nem saját magunkat adtuk és hiányzott a tõlünk megszokott gyors reakció idõ. Nem voltunk olyan jók és frissek mint az idény eddigi részében. A Bayern szerencsés volt, hogy egy felszabadítás közben a labda elakadt a bíróban és így Sebastian Deisler megszerezhette a vezetést.
A labda nagyon gyorsan csavarodott és Abbiati nem érhetett oda idõben. Vannak olyan meccsek amikor minden összejön egy csapatnak és vannak olyanok amikor semmi, ma este semmi sem sikerült. Nagyon szomorú este volt ez Abbiati számára aki több nagy védést is bemutatott. Legjobban az bosszant, hogy nem láttam a Juventustól megszokott aggressziót.
A dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna és nem tudtunk visszatérni a megszokott kerékvágásba. Legalább a meccs vége felé javult a játékunk, de a meccs során a Bayern magabiztosabb volt a légi csatáknál és ez volt a gyõzelmük kulcsa.
A Bajorok közül Demichelist emelném ki, aki nagyon sokat segített a középpályán és és fontos gólt szerzett.
Del Piero a jobb oldalon kapott szerepet, hogy aztán befelé törve utat nyisson Zambrottanak, ám sajnos nem voltunk képesek megvalósítani ezt."

Zambrotta és Emerson is megszólaltak a tegnapi meccs után.
Zambro: "Nem játszottunk elég elszántan az elsõ félidõben és alig jutottunk el az ellenfél kapujához, ez pedig azért ven így mert az esetek nagy részében a németek értek oda a labdához. A szünet után jobbak voltunk de kétség kívül megérdemeltük a vereséget. Capello megpróbált váltani de a Bayen kaményen lezárt a középpályát mi pedig nem voltunk képesek hozni azt a formánakt ami megszokott a Juventustól. Ha valaki nem tudja 100%-os magabiztossággal járatni a labát az végzetes lehet ha ilyen képességû csapattal néz szembe. Capello nagyon mérges volt a mérkõzés végén, fõleg a kezdeti hozzáállásunk miatt. Ezt mi is tudjuk, de van még idõnk befogni a Bayernt.
Nem értem a labdához így Demichelis lövése meglephette Abbiatit. Ezek az új labdák néha nagyon furcsán tudnak csavarodni."

Emo: "Kemény meccs volt és nagyon pocsékul játszottunk. A Bayern stílusa nagyon hatékony a mi játékunk ellen és tegnap egyszerüen jobbak voltak. Nem a megfelelõ mentalitással léptünk pályára és két elkerülhetõ gólt kaptunk a mérkõzés elején. Nagyon nehéz olyan csapat ellen játszani amelyik ilyen erõs fizikai erõnléttel rendelkezik és a védelme is ilyen erõs. Sajnálatos egy ilyen erõs csapat ellen veszetni de az ember nem nyerhet örökké. Az egyetlen amit tehetünk hogy dolgozunk és elfogadjuk a vereség tényét, és gratulálunk a Bayernnek a gyõzelemhez.
Meglepõ volt, hogy egy ilyen gyönyörû aréna ilyen rossz minõségû pályával rendelkezzen. Lehetelenség volt úgy passzolni, hogy a labda ne pattanjon fel. Elég sok idõbe telt amíg megszoktuk ezt. Ze Robertoval is beszéltem és Õ mondta, hogy a pálya mindig ilyen. Ez nem lehet ok a vereségre de egyáltalán nem kedvezett nekünk."
9csöves9
reméljük minél elöbb felépül

összességében tegnap sem volt rossz sztem,és eddig ezen a gólon kívûl(amit megelõzött egy sérülés) egy rossz szavunk nem lehet rá

most nem akarom a milánóira rákenni a... a... szart 😄 de igazán felépülhetne már Buffon.

9csöves9
A képekrõl pont az erölködés jön le

Breki33

Breki33

Breki33