44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Boldog Születésnapot gercse!
  • gercse
    köszi, meg is van a szép ajándékom szülinapra:)
    Del Piero olasz válogatott mez, majd nyomok képet róla, ha lesz időm :D
    és tervbe van véve már egy Juve mez is :)
  • 9csöves9
    Boldog Születésnapot gercse!
  • 9csöves9
    ha jól veszem ki,D'alessandro nyilatkozta egy spanyol újságnak,hogy Saviola nyáron a Juventusba igazol :O

Juventus: Javier Saviola in arrivo dal Barça
    18.01.2007 11.25 di Marcello Mastrocola articolo letto 4785 volte
    Notizie clamorose quelle che arrivano dalla Spagna. Nel corso di della trasmissione sportiva "La Graderia" si è detto che centrocampista argentino del Saragozza D'Alessandro avrebbe spiegato ai compagni di squadra che il suo connazionale Javier Saviola si sarebbe praticamente accordato con la Juventus per la prossima stagione. Saviola è in scadenza di contratto con il Barça e il suo arrivo a Torino sarebbe un vero e proprio colpo per i bianconeri. Naturalmente si aspettano conferme in tal senso.
  • nono84
    Antonio Cassano helyett inkább világbajnok futballsztárjait szeretné megtartani a nyári bundabotrány miatt másodosztályba száműzött Juventus.
    - Cassano nagy tehetség, de jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy leigazoljuk, mert luxus lenne - mondta Alessio Secco, a torinói gárda sportigazgatója, aki kifejtette, elsősorban azon fáradoznak, hogy az egyaránt világbajnok Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi és a francia David Trezeguet ne távozzon a csapattól.
    A Gazzetta dello Sport a Zebrákkal kapcsolatba hozott sztárokra is rákérdezett, amelyekre Secci igen szűkszavúan válaszolt:
    - Steven Gerrard megszerzése álom lenne, Frank Lampard pedig lehetetlen. David Beckham sem kell, mert mi éhes futballistákat keresünk, Roman Riquelme nem érdekel bennünket, mert nem illik bele a taktikai elképzelésekbe. Mancini sem aktuális, ő még Capello kívánságlistáján szerepelt.
    Secco ugyanakkor kijelentette, jövő héten leülnek Didier Deschamps vezetőedzővel tárgyalni, hogy meghosszabbítsák 2008 nyaráig szóló szerződését.
    (mti)-nb1.hu

• 9csöves9
    Gigi és Prof a Curva sud-ban :)

• Hegeace
    jaja, meg ha Heinze is jönne akkor már egész biztosak lennénk hátul :)
  • 9csöves9
    Secco szerint Buffon marad és érdeklődünk Metzelderért,azthiszem néki is lejár a szerződése
  • 9csöves9
    köszi
  • banok
    összefoglalók

Juventus-Cesena
    1st half:
    2nd half:
    1-0
    2-0
    2-1
  • 9csöves9
    pláne hogy Mirante sem a legmagabiztosabb
  • Trunks
    Eddig se volt védelmünk, most nem tom, mi lesz...
  • 9csöves9
    Gigi és Legro az ultrák között állta végig a meccset,Legrot őszintén szólva nem értem,tudtommal finoman szólva nincsen jó viszonyban a szurkolókkal
  • 9csöves9
    szuper,Kovac is megsérült,Zebina meg ugyebár eltiltott lesz

jóformán nincs védelmünk
  • 9csöves9
    grat a srácoknak,lényeg az első hely.ahogy olvastam voltak elég érdekes bírói döntések mindkét oldal javára

• nono84
    Jó hír ,de egyre nehezebb a B is .
  • Trunks
    Igen.
  • Count Adyn
    huh, jah elsők.
  • forzajuve5
    2-1 a vége Alex és Trez góljaival
  • Trunks
    Csak megvan, 2-1 a vége.
  • james69holden
    vége a meccsnek, maradt a 2-1-es Juve győzelem

akkor most elsők vagyunk, igaz?
  • Trunks
    2-1 és Zebinát kiállították. Beszarok, ha megint 2-0-ról szerencsétlenkedjük el.
  • Mor3llo
    Azta...ez megér egy nagy mosolyt
  • Trunks
    EZ mekkora cikk! Buffon oltja bekszit
  • Trunks
    Asszem az oltás már megvolt Csöves részéről, így már lezárhatjuk a dolgot...

Amúgy 2-0 ide a szünetben, Trez és Ale
  • Trunks
    Isten ments! Tacchinardit sajna soha nem becsülte meg kellően a klub, bár azért Lippi kedvelte.
    Az ő eladása is nagy baromság volt, csakúgy mint Marescáé. Előtte is nagy karrier állt, aztán vagy 20-szor kölcsön adtuk, majd pedig el.

Örülnék, ha visszajönne, de jelenleg sztem elég ez a Paro/Zanetti/Giannichedda 3-mas. Főleg, ha jön Mascherano.
  • Zsolti9014
    Tacchinardiról van vmi forrása ezknek a visszatérési híreknek??? Remélem igen! :D
  • DJ BP
    sajnos remélem szétválnak egyszer :DDD
  • Kit--Kat
    Nekem sem hiányzik puma, maradjon csak a kis barátjával, kapálóval:D
  • DJ BP
    itt nem fog, majd megy Milanba Puma :DD
  • BADE
    Salihamidzic ingyen "megérte",Tacskónak nagyon örülnék.
    Az a baj,hogy nem lejárt szavatosságú játékosokat kellene venni gondolok itt Kovac,Zanetti,Salihamidzic,hanem akik hozzá is tudnak tenni vmit a játékhoz.
    Puma pedig maradjon,ahol van!
  • 9csöves9
    konkrét megkeresés ha jól tudom nem volt,de lejár a szerződése úgyhogy nem elképzelhetetlen
  • james69holden
    saviolávál mi a helyzet? őt nem akarjuk megvenni?
    (arról is cikkeztek az elmúlt napokban/hetekben)
    jó tudom nem csatárposztra kéne igazolni, de őt szívesen látnám a csapatban!
  • Count Adyn
    Előző meccs miatt ma kötelező a győzelem
  • 9csöves9
    nekem is az lesz ha nyerünk ma:)
  • gabber_saviola
    fu nekünk nagyon amici a Cesena -.-
  • 9csöves9
    ezen még gondolkozok

hogy ne csak off legyen,ha ma elverjük a Cesenát újra az első helyen találhatjuk magunkat.Gigi nem tudja vállalni a játékot
  • Mor3llo
    Kiegyeztünk ? :)
  • 9csöves9
    Akkor én sem.
  • Mor3llo
    Nem sírok.