Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
0-1 Ibrahimovic
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
32 Abbiati
14 Balzaretti
6 Kovac
28 F. Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
28 Giannichedda
18 Mutu
10 Del Piero
9 Ibrahimovic
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
akkor Milanos is vagy 😄DDD ---> milan topicba baszol jönni 😞
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
mostanában mindig belém akarsz kötni, asszittem jóba vagyunk Sheva 😛
Avanti Crociati!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mert ha igen akkor egyik Sport csatorna se közvetíti a qrva anyjukat.
akkor ugy kérdem ki lessz a nyerõember?😛
Avanti Crociati!
jólenne végre egy gólgazdag mérkõzést jáccani 😛
Avanti Crociati!
http://www.antu.com/naklenx/2005-2006/fener_schalke/fener3schalke3.mpg
Igazad van! Õk félrevezettek, Én meg elhittem. Ez van.
Ettõl függetlenül sztem akkor is a Bayernnek fújt a görög genya 😊
Ráadásul valam Gyros vagy mi a keresztneve😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
JuventusFC.hu
Bíró: Vasarras (német)
Csalódás volt a meccs, azt vettem észre h nem is nagyon hajtottunk, kimentünk a pályára, majd vki rúg 2-3gólt azt le van tuva a meccs: "úgy is 100%osak vagyunk, ki ez a Bayern h megverjen" kb. ez volt.
Meg lehet nézni a Bayern focisták mennyit futottak, és a mieink mennyit futottak, sztem baromi nagy a különbség, sztem egyszerûen csak gyors volt a tempó és nem tudtuk felvenni az iramot.
Vieira nagyon hiányzott a csapatból, Buffonról nem is beszélve. Egyébként az elsõ gólt kifoghatta volna Abbiati, de sztem a bíró is elég lúdas volt hisz róla pattant a Bayernhez a labda, akkor éreztem csak nekünk van ekkora pechünk h ebbõl gól is lesz..
Lehet kifogásokat keresni, de nem érdemes. Tegnap jobban akart a Bayern, és jobbak is voltak.
Sajnos a Juve mentalitása: "kimegyünk, azt vki rúg gólt azt nyertünk. Majd lesz vmi"
A bíró is eléggé a németeknek fújt, sztem nem volt fair h német volt a bíró..
látszott hogy nem nagyon ment neki ott, sztem Mutunak és Del Pieronak egyszerre kellett volna bejönnie és megalkotni ugyanazt amit a messina ellen, Nedved jobb oldalra Mutu a helyére és Del Piero elõre, mindegy...Chiellini sem volt valami nagy szám
nem baj, majd a visszavágón
A labda nagyon gyorsan csavarodott és Abbiati nem érhetett oda idõben. Vannak olyan meccsek amikor minden összejön egy csapatnak és vannak olyanok amikor semmi, ma este semmi sem sikerült. Nagyon szomorú este volt ez Abbiati számára aki több nagy védést is bemutatott. Legjobban az bosszant, hogy nem láttam a Juventustól megszokott aggressziót.
A dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna és nem tudtunk visszatérni a megszokott kerékvágásba. Legalább a meccs vége felé javult a játékunk, de a meccs során a Bayern magabiztosabb volt a légi csatáknál és ez volt a gyõzelmük kulcsa.
A Bajorok közül Demichelist emelném ki, aki nagyon sokat segített a középpályán és és fontos gólt szerzett.
Del Piero a jobb oldalon kapott szerepet, hogy aztán befelé törve utat nyisson Zambrottanak, ám sajnos nem voltunk képesek megvalósítani ezt."
Zambrotta és Emerson is megszólaltak a tegnapi meccs után.
Zambro: "Nem játszottunk elég elszántan az elsõ félidõben és alig jutottunk el az ellenfél kapujához, ez pedig azért ven így mert az esetek nagy részében a németek értek oda a labdához. A szünet után jobbak voltunk de kétség kívül megérdemeltük a vereséget. Capello megpróbált váltani de a Bayen kaményen lezárt a középpályát mi pedig nem voltunk képesek hozni azt a formánakt ami megszokott a Juventustól. Ha valaki nem tudja 100%-os magabiztossággal járatni a labát az végzetes lehet ha ilyen képességû csapattal néz szembe. Capello nagyon mérges volt a mérkõzés végén, fõleg a kezdeti hozzáállásunk miatt. Ezt mi is tudjuk, de van még idõnk befogni a Bayernt.
Nem értem a labdához így Demichelis lövése meglephette Abbiatit. Ezek az új labdák néha nagyon furcsán tudnak csavarodni."
Emo: "Kemény meccs volt és nagyon pocsékul játszottunk. A Bayern stílusa nagyon hatékony a mi játékunk ellen és tegnap egyszerüen jobbak voltak. Nem a megfelelõ mentalitással léptünk pályára és két elkerülhetõ gólt kaptunk a mérkõzés elején. Nagyon nehéz olyan csapat ellen játszani amelyik ilyen erõs fizikai erõnléttel rendelkezik és a védelme is ilyen erõs. Sajnálatos egy ilyen erõs csapat ellen veszetni de az ember nem nyerhet örökké. Az egyetlen amit tehetünk hogy dolgozunk és elfogadjuk a vereség tényét, és gratulálunk a Bayernnek a gyõzelemhez.
Meglepõ volt, hogy egy ilyen gyönyörû aréna ilyen rossz minõségû pályával rendelkezzen. Lehetelenség volt úgy passzolni, hogy a labda ne pattanjon fel. Elég sok idõbe telt amíg megszoktuk ezt. Ze Robertoval is beszéltem és Õ mondta, hogy a pálya mindig ilyen. Ez nem lehet ok a vereségre de egyáltalán nem kedvezett nekünk."
összességében tegnap sem volt rossz sztem,és eddig ezen a gólon kívûl(amit megelõzött egy sérülés) egy rossz szavunk nem lehet rá