44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Az egyenlítő gólig teljesen rendben volt, utána ők voltak a jobbak. Jó újra itt lenni. Csak nekem furcsa, hogy Pirlónak mennyi helye van? Érdekes ez pont Ancelotti ellen.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.05. 21:42:51
  • Count Adyn
    1-1 eddig reális, csak valamit baszni kéne mert igy nagyon nehéz lesz madridban
  • LasCar16
    A félidő másik fele eddig a spanyoloké, ez így nem lesz jó.
  • Trunks
    Fasz kivan, hogy a semmiből egyenlítenek...
  • Count Adyn
    Morataaaaa gecc:D
  • Trunks
    Hú, de erőltetett.

Játsszunk egy jó meccset, ne kapjunk ki és akkor van reális esély a visszavágón.
  • limperatore
    boldog május 5-t
  • 9csöves9
    Áh még mindig csoda :)

#40985: Jaja, azért írtam, hogy csak miatta lett volna nálam 3-5-2. Vagy Chiellinit a padra, de azt gondoltam, hogy nem most fogja meghúzni. Mindenesetre, szerintem ma is lesz meccs közbeni átállás, azzal meg lehet zavarni kicsit Ancelottit. Pláne, hogy nála jobban kevesen ismerik Pirlot.
  • Trunks
    Nekem nagyon tetszik eddig Sturaro játéka, de ilyen szinten 0 tapasztalattal rendelkezik, kicsit kockázatos lépésnek érzem. Barzagli meg gondolom azért nem kezd a 4-4-2 esetén, mert ebben a szerepkörben nem is játszott a sérülése óta. Angol a bíró, nem tudom ennek örüljünk-e, remélem nem emlékszik vissza jó szívvel a kis buzi színészkedéseire.
  • Trunks
    Most nézem csak a dátumot, boldog május 5-ét mindenkinek! :)
  • 9csöves9
    Nekem megy mindig.

Amúgy szerintem sem őt imitálta a gólnál, csak így nagy poén volt, hogy megmutatták neki.
  • 9csöves9
    Piros betűs ünnepnap van, meg BL elődöntő, ne a hülyegyerekkel foglalkozzunk már :D

Az utolsó pillanatban kikerült Pereyra, helyette Sturaro játszik. Nem tudom mi lehet az oka, de nem örülök. Valamint annak sem, hogy Barzagli kikerült, én miatta megpróbáltam volna a 3-5-2-t. Pláne, ha Pereyra sérülés miatt került ki.

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Morata
  • Trunks
    Nektek mindig rendesen megy az sg? Nekem csomószor nem jön be, ha a direkt linken keresztül akarom elérni ezt a topikot. Elmúlt másfél hétben többször akartam írni, de nem értem el az oldalt.

#40960: Állítólag nem Garciát imitálta Tévez a gólörömnél, ami valószínűnek is tűnik, nem olyan extrém dolog ez. Viszont ha tényleg neki szánta, akkor hatalmas. Kíváncsi lennék rá, hogy most is a bírók miatt vezetünk ennyivel? Illetve Tottikának üzenném, hogy igaza volt, a Juvénak tényleg különben bajnokságban lenne a helye, mert - hozzáteszem sajnos - mostanában úgy tűnik a többiek megszorítani se tudják Olaszországban.

Marchisio előtt le a kalappal, nálam Tévez után ő a szezon embere (Pogba mellett). Szerintem jobban ki is tud bontakozni, ha nincs Pirlo a pályán, nem lesz itt gond, ha Andrea eligazol. Kicsit szíven ütött a tegnapi kijelentése, hogy ha megnyerjük a BL-t, ő távozik. Pedig jó lenne még egy évet élvezni a játékát, de azt se bánom, ha megnyerjük a BL-t. :)
  • Grove4
    70 szücsypontnak! :D
  • Count Adyn
    50 éves győzelmekkel kell vagánykodni? Más nem jut? kemény vagy:DDD
  • szucsy89
    a 7szeres bl győzelem hány pontnak számít?

befejeztem:D
  • eddie
    Szerintem Ő mindenhová szopni jár. Ezt élvezi.
  • Count Adyn
    olyan vagy mint a vadász, te kajak szopni jársz ide:DDDD
    61 ponttal végeztetek 06-07 ben, mi meg 85el pöcsi:D

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.05.04. 23:59:20
  • 9csöves9
    Van jelentősége, legalábbis szerintem kurva gáz, hogy évente 20-25-30 pontot verünk mindenkire. De végülis részedről a kérdés jogos, ahogy eddig észrevettem te élvezed ha szoptok.
  • szucsy89
    ennek van jelentősége? amig a b-ben voltatok mi hány pontot vertünk rátok? :D
  • 9csöves9
    Elég váratlan kijelentés, mindenesetre aláírnám :)

A bajnoki cím kapcsán érdemes megnézni, az utóbbi 4 évben hány pontot vertünk a "riváliskora". Brutális.

Napoli -79
    Roma -85
    Milan -100
    Lazio -110
    Fiorentina -119
    Inter -131
  • Count Adyn
    És ti készültök már a Serie B re? Ugy halottam lesz pénz erősiteni sikerülhet a visszajutás első évben.
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.05.04. 22:56:36
  • szucsy89
    akkor jövőre is juve játékos lesz :D
  • forzajuve5
    Pirlo: „A BL trófea megszerzése után elköszönnék a Juventustól.” „Ez lenne a legjobb lezárás: megtörténhet, de bátornak kell lennünk.”
  • Count Adyn
    Nem is te lennél:DDD 33 szücsypont!
  • szucsy89
    Grat a 31.-hez.
  • Grove4
    BAJNOKCSAPAT BASSZÁTOK MEG!!!!!!! ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, HOGY EL SEM TUDOM MONDANI!!!!!!!!! :)))))))))))
  • Count Adyn

Több kép
  • Lacee86
    Jah, ez jó volt. :D
  • Count Adyn
    Még mindig azon röhögök hogy "Lichtsteiner zsebében kinyilt a svájcibicska" :D Meggyőző meccsel fejeztük be:)
  • Csacsi
    We are the champions :) Szücsy barátunk ilyenkor hol lehet? :)
    Utoljára szerkesztette: Csacsi, 2015.05.02. 20:01:48
  • Count Adyn
    Jövő hét szerdán állitólag Pogba elkezdhet edzeni \o/
  • Count Adyn
    ehehe:D
  • 9csöves9
    Hegedűs Rudinak megmutatták tegnap Tevez gólörömét. Az a fej :D

http://www.vecchiasignora.com/topic/283184-video-rudi-garcia-vede-il-violino-di-tevez-e-ci-resta-malissimo/
  • 9csöves9
    Pontosan, ha játszik, tuti összehoz nekik egy gólt. Hihetetlen mi lett belőle, kész életveszély.

Amúgy rendesen öregszünk ám gyerekek. Marchisio lejátszotta a 300. meccsét, emlékszem amikor még itt írogattuk, hogy akár jó lehet majd a primaveraból :D Nagy szezont fut ő is, nem is kell külön embert igazolni Pirlo pótlására, máshogy, de tökéletesen hozza azt a posztot.

• forzajuve5
    Barza nagyon tanári volt tegnap. sikerült jól visszatérnie a sérülésből. simán padra tenném Chiellinit a Real ellen, mert ha ott is azt csinálja, hogy üt-vág mindenkit akkor hamar megkapja megint a piros lapját és akkor bajban vagyunk.
  • Count Adyn
    Viszont büntibe leszünk és nem mehetnek a szurkolók, jó pénzbe mernék fogadni hogy leadjuk a meccset:D
  • forzajuve5
    már csak egy pontocska kell és bajnokok vagyunk :). Samp ellen játszunk szombaton, valószínűleg tartalékos csapattal, de szerintem így is össze fogjuk kaparni azt az egy pontot.
  • limperatore
    ő is olyan cassano típus csak tevez talált magának csapatot :D
    toni no comment :D
  • 9csöves9
    Hihetetlen ez a faszi. El nem tudom képzelni, hogy ilyen korán elmenjen levezetni, élete formájában van.

Icardi meg inkább Tonit figyelgesse, nagyon megy az öreg :D