Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezen persze változtathat vidal vagy pogba eladása, ha viszont választani kell, akkor menjen arturo.
nagyon megnéznék egy coman-rabiot-pogba hármast, kíváncsi lennék, mennyi a valószínűsége annak az esetleges lichtsteiner-rabiot cserének.
Amúgy nem arra gondoltam, hogy csak Juve játékosokból szeretné hogy álljon a keret, hanem nyilván könnyebben nyúl olyan játékosokhoz akikkel éveken át, nap mint nap együtt dolgozott és tudja mire képesek.
Zaza megint egy ráfizetős sztori lesz, 7,5-ért adtuk el nyáron a Sassuolonak a másik felét, és a hírek szerint olyan opciónk van rá, hogy jövőre 15 millióért, 2 év múlva 25 millióért igazolhatjuk le. A Sass egyébként kimondottan jól igazolt, szerintem nem lesznek kiesési gondjaik, pláne hogy az Empoli és a Cesena kimondottan gyengének tűnik.
Amici di nessuno...
Az eredmények impresszívnek tűnnek, meg a hollandok ellen a játék is tetszett (a másik meccsből nem láttam semennyit), viszont kb. teljesen mindegy a következő 1-2 évben milyen eredményeket ér el a válogatott, mert már eddig is hatalmas bénázás kellett volna, hogy ne jussanak ki, de most, hogy felemelték 24 csapatosra az EB létszámát, az egész selejtezősorozat teljesen értelmét vesztette a topválogatottak számára. Szorítok Conténak, sok a szimpatikus feltörekvő fiatal, szerintem egy elég ütőképes csapatot össze lehet rakni az elkövetkezendő két évben.
Ami durva, hogy akár a mi csatárpárosunk is lehetne ez az Immobile-Zaza. Remélem utóbbit visszahozzuk mondjuk jövőre, és megkapja a lehetőséget. Plusz ugye még ott van Berardi is, de ő fiatalabb, még pár évig jó lesz neki a Sassuolo. Már ha nem esnek ki idén.
Amici di nessuno...
Természetes, hogy olyan embereket használ akit ismer. Csatárnak te kit hívtál volna be Osvaldo sérülése után? Nincs is más opció. Balotelli lett volna még, de hát ő nem véletlen került ki a picsába. (nagyon helyesen)
Bár még korai kijelenteni, de az eredmények amúgy megint magukért beszélnek, nem is emlékszem mikor nyert ilyen simán tétmeccset a válogatott idegenben. Félprofi semmilyen csapatok ellen is szenvedés volt mindig, még Lippi alatt is.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Pirlo bejelentette, hogy visszatér a válogatottba, Conte miatt. Amúgy pontosan ugyanazt játszatja a válogatottal mint velünk, ezért érthető hogy szüksége van rá.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lichtsteiner úgy néz ki viszont nem hosszabbít, nyáron ingyen távozik, várhatóan a Bundesligába.
Vidal először cáfolta a kamuhíreket a sérülésével kapcsolatban, aztán pedig végig is játszotta a 90 percet a válogatottnál. Semmi baja a térdének, valószínűleg az angolok terjesztették amolyan önigazolásként, hogy jó ötlet volt nem leigazolni őt.
A védelemben pedig nem tudom kit szerettél volna látni, szerintem a Chiellini, Barzagli, Bonucci, Cáceres, Ogbonna, Marrone hatos több mint elegendő mind mennyiséget, mind minőséget tekintve, pláne ha sűrűbben fogunk 4-x-x-et játszani.
Szerintem 2012 óta ez a legjobb mercatónk. Sokat várok Conantól és Moratától, illetve balhátvédként biztos vagyok benne, hogy Evra is nagyon jó lesz.
Amici di nessuno...
jó a keretünk, és valóban pozitív, hogy mindenki maradt, remélhetőleg nem csak kényszerből, én hangsúlyozom, hogy csak az említett kommunikáció és az állítólagos ígéretek nem előszöri be nem tartása miatt méltatlankodom kicsit.
ha tevez és lóri ott folytatják, ahol abbahagyták, vidal nem csak kirakatba lesz itt, morata, pereyra, coman sikeresen beépülnek és allegri tud építeni egy taktikailag kiszámíthatatlanabb juventust, akkor olyan szezon elébe nézhetünk, amilyenre conte távozásakor kevesen gondoltak volna.
Amici di nessuno...
Szerintem jó kis keretünk lett. Llorente is biztos jobb lesz idén. Tavaly ha emlékeztek az első 2 hónapban alig játszott, a végére meg milyen szépen összeszoktak Tevezzel, most erre se kell várni. Meg kéne nyernünk igazából a csoportot, mert akkor jó esélyünk lehetne a negyeddöntőre, másodikként továbbjutva lehet cidrizni, hogy elkerüljük a legjobbakat. Én bizakodó vagyok, Conte távozása után szerintem mindenki sokkal rosszabb nyarat várt.
Amici di nessuno...
persze, akár meg is lehetünk, mivel az előző szezonban is hányszor játszott mondjuk a quagliarella-vucinic páros, tulajdonképpen csak felsorolás szintjén voltak itt. itt az a szomorú, hogy megint mi történt: július közepén el lett mondva, hogy a keret nem végleges, ide és ide fognak még jönni, ráadásul minőség, most az utolsó órákban meg izgulhatunk, hogy ne hozzunk el egy 33 éves játékost bergamoból. nilmar nevének bedobását már tényleg meg sem említem, annyira tragikomikus még csak újságírói szinten is.
Amúgy szerintem is megvagyunk, Sebát is lehet azért majd használni.
Morata elvileg nemsokára felépül, ott van még ez a Coman gyerek meg Pepe is, leszünk elegen. Szerintem csak azért volt szó Falcaóról meg Chicharitóról, mert nincs elég csatár a keretben, aki tud spanyolul.
Amici di nessuno...
Shaqiri tegnap megszólalt, elmondta, hogy el akart menni, a rendszeres játéklehetőség reményében, de a bajorok kijelentették, hogy szükség van rá, ezért marad.
Nagy tragédia nem lesz ha nem jön senki, ilyen Borriello,Anelka,Bendtner igazolásnak meg tényleg semmi értelme. Ez a Falcao sztori nagyot robbanna, de továbbra se tudom elhinni, hogy Marotta hirtelen felrúgná az eddig gondosan kialakított fizetési struktúrát, nem is hiszem, hogy jót tenne mondjuk az öltözőnek. Helyette hosszabbítsunk inkább Pogbával egy komoly fizetéssel, mert már nekem kellemetlen, hogy ilyen teljesítménnyel, perspektívával valaki ilyen lófasz pénzt tegyen zsebre. Aztán meg megy a csodálkozás, ha jön valamelyik angol pénzes csapat és rögtön meghülyül tőle.
én eddig is biztos voltam benne, hogy nem érkezik senki, coman tegnapi csatárként szerepeltetésével már annál is biztosabb, de akkor mostmár tényleg nyugodjon meg marotta, nehogy a végén idekukázzon valami középszerű 30+ évest.
Hernandez viszont nem jön a MU-tól. Ha Morata nemsokára felépül és Sebára is számít Allegri, akkor mivel több felállással is kísérletezhetünk, szerintem megvagyunk ezen a poszton is. Láttátok Conte keretét? Giovincót behívta, Quagliarellát viszont nem. <#idiota>#idiota>
Amici di nessuno...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
tetszett, hogy nagyon lelkesen játszottak a srácok. úgy néz ki nem volt negatív hatással rájuk az edzőváltás.
nem akarok semmit elkiabálni, de lehet, hogy Coman lesz a következő aki 2-3 éven belül sok-sok pénzt fog érni.
Marci egyértelműen kevés az irányítő szerepkörhöz. bár én már jó ideje nem tudom neki mi is lenne a megfelelő poszt.
azért egy csatár még mindenképpen jó lett volna, mert eléggé létszám alatt vagyunk azon a poszton. nem hinném, hogy ma már bármit is tudunk villantani. ha lenne pénzünk akkor már hoztunk volna valakit hetekkel ezelőtt.
védelem még kérdéses, mert ott nem ez lesz az alapfelállás amint mindenki visszatér. mondjuk azért lehetett nem ártott volna oda is valaki, mert Ogbonna nekem még mindig nem túl meggyőző. kérdés Marrone hogy fog ott szerepelni, mert elvileg azért nem jött védő mert Allegri őt szánja oda.
Más felfogású mint Conte, kérdés, hogy ez e a célravezető. Conte zsarnok hozzáállása mellett azért az egyértelmű volt, hogy a játékosok nem nőnek a feje fölé, nincs széthúzás, lazsálás. Allegri viszont a Milanos karrierje végén már nagyon nem bírt a csapat nagykutyáival, kicsit tartok tőle, hogy mondjuk Tevezt vagy Pogbát nem tudja majd olyan jól kezelni mint Conte. Mindenesetre kis felüdülés lehet a játékosoknak a váltás, ők is belefásulhattak kicsit az előző évekbe.
Közben itt a mercato utolsó napja, a hírek pedig nem nagyon pörögnek csatárigazolásról...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem volt rossz a játék, de azért érződik az idény eleji forma. Rengeteg volt az egyéni hiba, mondjuk ebben nagyban közrejátszott a katasztrófális talaj is. Mi lesz ezzel novemberben?
Amici di nessuno...
Ez a Coman ügyes gyerek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Falcaóról nagyon komolyan cikkeznek az olasz lapok, elég durva lenne, ha az utolsó nap egy ilyen kaliberű igazolást sikerülne összehozni.
Most kezdünk a Chievo ellen. Nem egészen értem, hogy Barzagli és Chiellini hiányában miért 3-5-2-ben játszunk, de kíváncsi leszek mit alkot a csapat. Coman rögtön kezdő - elvileg árnyékékként Tévez mögött.
Amici di nessuno...
Felkészülési meccseket nem néztem...szal már nagyon hiányzott.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"