44078
-
#40953 kurva életbe, pedig már Icardi beérte :D -
#40952 Ééés 20:D -
#40951 Tevez:) -
#40950 tegnap egyetlen gondolat fogalmazódott meg bennem a meccs után. Matrinak egyetlen esetben látnám hasznát, mégpedig akkor ha most megint a mi tulajdonunk lenne és újra el tudnánk adni a nyáron :D -
#40949 Azért ha a szívünkre tesszük a kezünket, voltak megnyert meccseink, amiken nem érdemeltünk volna győzelmet, úgyh néha bizony bejön az ellenkezője is, amikor nem érdemeltünk volna vereséget, mégis az lett. Amúgy 14 pont még így is az előny. :) -
#40948 Eddig 30 pontot vertünk a Milánra. És hol van még a vége. Nah ez a fail :) -
#40947 Nem akarsz eltakarodni innen végre?:) Egy fordulóval később leszünk bajnokok, szörnyü:)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.26. 17:32:26 -
#40946 Szépen megvertük magunkat. Lövettünk velük két gólt mi meg mindent kihagytunk.Mit meg nem adnék ha most Quagliarella lenne itt Matri helyett...
na mindegy, reméljük 20 évet kell várni megint a következőre -
#40945 Darmian és Q papa meg visszaszopatott :D
fail -
#40944 Nah Pirlo papa beszopatta őket:DD -
#40943 Toro térfelén semmi nem szabálytalanság eddig:D Nem nagyon erölteti meg magát a csapat mondjuk, elég a 0-0 hozáállás megy erősen -
#40942 Ha ma nyerünk, a Lazio pedig kikap akkor már ma bajnokok vagyunk. Óriási lenne a torosok előtt ünnepelni :D -
#40941 A visszavágón elvileg. -
#40940 Május 5., kedd
Juventus – Real Madrid
Május 13., szerda
Real Madrid – Juventus -
#40939 Pogba lesz a Real ellen? -
#40938 Na jól van. A Real ellen valahogy mindig jól ment, utolsó két alkalommal kivertük őket, pedig mindkétszer ők voltak a favoritok. Egyedüli fájó pont a 98-as döntő. Remélem korrekt bírókat küldenek, akik nem eszik meg a kis buzi színészkedéseit, mint a legutóbbi alkalommal. Az egyszerűen nevetséges volt. Az egyedüli kifogásom, hogy egyszer már játszhatnánk otthon a visszavágót, de nem lehet minden tökéletes. -
#40937 Nah megnyertük a realt:) -
#40936 Milyen igaz amit írtál, egyetértek. -
#40935 Óriási lenne ha ekkorát borulnának az angolok. Sajnos a realitás azt mondatja, hogy ez nem érdeke az Uefának, előbb hoznának valami új szabályt inkább mint hogy ez megtörténjen. Aztán lehet ők jól elvannak magukban a szigetükön, pláne, hogy pénzben jobban megéri bentmaradó helyen végezni a PL-ben mint mondjuk BL döntőzni...
Apropó pénz, most tartunk az elődöntővel 88 milliónál a BL-ből, ehhez még minimum jön egy 3-3,5 milliós jegybevétel plusz a két meccs tévés pénze, amit fogalmam sincs hogyan osztanak ilyenkor. Hosszútávon pedig talán ami még ennél is fontosabb, játszunk 2 olyan meccset a top 3 klub valamelyikével amire az egész fociszerető világ oda fog figyelni. Ha nem bőgünk le orbitálisan akkor ez óriási jelentőségű a jövőre nézve. Most lehet visszaállítani igazán a hírnevünket, mert a bajnoki címeinkre már csak legyint mindenki.
Érdekesség, hogy az európai kupák történetében 4 legtöbbet elődöntőző csapat került most a négybe. -
#40934 Össz-olasz kupadöntő nem idéz fel kellemes emlékeket. :D De még mindig sokkal jobban hangzana, mint egy Dnyipro-Sevilla...
Persze, ezzel sok nem változott, de talán nem fognak ezek után teljesen szarni az EL-be a csapatok. Erősségben nem érzem a nagy lemaradást a többi ligához képest, gyakorlatilag az összes olasz csapat remekül helyt állt a hasonló ligák hasonló erősségű csapataival szemben. Egyedül a legmagasabb szinten (top 1-3 csapat van nagy lemaradás). A 4. BL-helyet meg nyilván nem azért bukta el feltétlenül az olasz foci, mert annyira lemaradt volna (jött egy gödör, persze), hanem mert nem volt egy Bayern/Real-Barca/MU-Chelsea, stb.-hez hasonló zászlóshajó, aki stabilan minden évben elődöntő körüli eredményt hoz, ill. az EL-t teljesen feladták. Emlékszem, amikor az Inter BL-t nyert, ha abban az évben rendes játékidőben a Bayern nyer, akkor elbukták volna a 4. BL-helyet (ami persze mutatja a rendszer teljes abszurditását - nem mindegy, hogy 90 perc alatt nyer valaki vagy 120 alatt?), pedig akkor még erősebb is volt az olasz foci, mint a német. Úgyhogy ez max. egy kedvező folyamat elejét jelzi, de mindenképp kellemes meglepetés. Azon pedig szakadnék, ha az angoloktól vennék el a 4. BL-helyet. Ami pedig nem is lehetetlen, következő két évben többet kell szerezni, mint az angoloknak. De megnézném a fejüket, ha ez megtörténne. -
#40933 Jaja akkor. Mondjuk ott még az Uefában volt egy Lazio is, akiket a későbbi győztes Porto csapott ki. Szép teljesítmény, de nem gondolom, hogy ettől jobb lenne az olasz foci. Mint ahogy a válság sem abban mutatkozott meg nálam, hogy alig érték meg a tavaszt az olasz csapatok. Mindenesetre talán elindul valami, úgy néz ki a BL indulás a győztesnek elég motivációt hozott. Legyen egy Napoli-Fiorentina döntő, arra aztán minden ínyenc csettintene... :D -
#40932 A Napoli és a Fiorentina is hozta a kötelezőt. 3 olasz csapat a legjobb 4 között az európai kupákban. Mikor volt ilyen legutóbb? Biztos 12 éve, mert akkor Inter-Milan volt a másik elődöntő. Durva mindenesetre. -
#40931 Én is a Realra szavazok. Tavaly erősebbek voltak mégis játszottunk velük két jó meccset, egyiken sem voltunk gyengébbek náluk. A kieséses szakaszból meg amúgy is jó emlékeink vannak róluk. Ha van ráhatása a sorsolásra az uefának (hehe) akkor, szerintem a klásszikót meghagynák a döntőre, így a Juve-Real, Barca-Bayern párharcok lehetnek a legérdekesebbek. -
#40930 Állítólag Tévez két napig hányt, Vidal se volt túl jó állapotban. Valamelyest magyarázná ezt a trágya mutatott játékot. Mindkettejüknek alig volt pontos passza.
#40926: :DDDDD Nagyon igaz. Innentől nekünk nincs vesztenivalónk, aki meg minket kap, az lesz a favorit. Innen már leszarom, mi lesz. Játszunk két jó meccset és győzzön a jobb (nem mintha ez feltétlen így lenne). Érdekes, hogy a Gazzetta oldalán lehet szavazni, hogy ki legyen az ellenfél, és 70% a Realt akarja. Talán én is azt mondanám jelen helyzetben ők lennének a legjobbak, de igazából majdnem mindegy. Ne a Barcát.
-
#40929 Allegri említette a vírust ami elkapott pár embert a csapatból, hát itt a bizonyíték :D
-
#40928 12 év... szent ég, még szinte gyerek voltam akkoriban :D
én szinte semmi esélyt nem látok a továbbjutásra. minden lehetséges ellenfelünknek lényegesen erősebb kerete van. itt a szerencse már nem segít. lényeg, hogy eljutottunk idáig, megmutattuk, hogy azért kell velünk számolni ezentúl. nyáron jól kell igazolni, és akkor a következő években már lehet reménykedni egy végső győzelemben is -
preziosi #40927 nem volt szép a tegnapi meccs, de egyes játékosok egészségi állapotának tudatában megbocsájtható. 12 év után végre ott vagyunk a legjobb négyben, innentől bármi is történik, mi már nyertünk. persze sokszor láttuk már, hogy lebecsülnek az elődöntőben egy olasz csapatot, aztán kiderül, hogy számukra akkor kezdődik igazán a sorozat...
marrotta nyilatkozott a mérkőzés után, megerősítette, hogy tárgyalunk dybaláról, falcao lehetőségét viszont gyakorlatilag kizárta. -
#40926 Majd akkor lesz cumi, ha meglátják, hogy farka van az Öreg Hölgynek. -
#40925 Bárhogy is alakul, ez kicsit jobb társaság mint a milanod aki a parkolóba mélytorkozza a kamionost:SDASDAS -
#40924 -
#40923 :) Erre akartam írni egy választ, de nem akarok itt offolni, és vitázni az Inter-ről..:)
Inkább írok a bl-ről. Sztem a Real ellen lehet esélyetek, főleg ha így játszanak mint az Atletico ellen.. -
#40922 A szezon legfontosabb meccsén elővettük a legszarabb játékunkat. Szerencsénk van hogy ennyit tudott a Monaco, persze más szituációban biztos jobban odatesszük magunkat. A 2.félidő azért jobb volt,próbáltuk kicsit többet tartani a labdát és ahogy telt az idő úgy lettünk egyre nyugodtabbak.
12 kibaszott év, elég sokat megéltünk azóta :) innentől már pláne nem lesz tragédia ha vége a történetnek.
Szerintem mindegyik várható ellenfelünk esélyesebb, de itt már kurva sok múlik a szerencsén meg egyebeken.
5 győzelemmel meglehet a triplázás :D -
#40921 Ezzel a játékkal nincs esélyünk, az biztos. Viszont szerintem bármelyikük verhető. Real hónapok óta gödörben, tavaly két tök kiengyenlített meccset játszottunk velük, Bayernt szerintem szép lassan tönkreteszi Guardiola a begyöpösödött hülyeségeivel. Barca nagy talány. Támadásban istenkirályok, de az elmúlt nem tudom hány évben mindig úgy estek ki, hogy ha szembe jött egy normális csapat, akkor szétszedték a védelmüket. Meglátjuk mi lesz. Innen már minden ráadás. Legyen Bayern vagy Real.
Viszont ha fele úgy játszottunk volna ma, mint mondjuk a Lazio ellen, akkor ez is 0-3, mint Dortmundban. Felejtsük el gyorsan.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.04.22. 22:47:55 -
#40920 Megvan, csak kiszenvedtük. Jó nagy szar volt. De igazából a második félidő már nagyon sima volt. Az volt az érzésem, hogy ha reggelig játszunk, akkor se rúgnak gólt. Végülis a védelem remekül megoldotta. A lényeg, hogy 12 év után sikerült. 12 év! Azt a rohadt... -
#40919 Hát ez nem volt szép, nagyon nem. De nullán tartottuk a Monacot, ahogy láttam, a támadások lehetőségét teljesen elvetettük. Ha Pirlo szabadrúgása bemegy, az valószínűleg Puskás díj jelölt találat lett volna.
Egy biztos, ennél sokkal több kell majd a Bayern, Barcelona, Real trió ellen. Az is tény, hogy egy betonbiztos taktika fog kelleni, mert ha belemegyünk egy adok-kapokba ezen csapatok ellen, akkor hamar szétszedik a Juve-t. -
#40918 Nah megvan a továbbjutás, gyorsan felejtsük el ezt a meccset:) -
#40917 Talán csak Barzagli, aki jól játszik. Hozzáteszem még mindig nincs benne a gól a játékukban. Morata meg ha lebírja passzolni Téveznek az üres kapura, akkor tovább is mentünk volna már. -
#40916 Fő az optimizmus. :) Nagy fail lenne egy ilyen első meccs után. Berbatov Toulalan helyett, szét kell kontrázni őket. -
#40915 Most kéne Conte leüvölteni pár hajat a szünetbe:) -
#40914 ha nem sikerül valami csoda folytán nagyot változtatni a szünetben akkor ennyi volt a BL. nem is értem mi a fene van ma a srácokkal