Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Nagyon nagy lehetőség simán kereshetünk annyit mint 2 éve. Jó csoportot kaptunk, de már nem tudom mi lenne jó, lehet hogy egy real,city féle csoportot könnyebben vennénk.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
az már most látszik, hogy tv közvetítési jogokon nagyot kaszálhatunk ha továbbmegyünk, mert a Roma nagyon csúnyán belenyúlt a lecsóba

forzajuve5
Atletico Madrid, Olympiacos, Malmö a 3 csoportellenfél. ez azért nem olyan vészes.

rossz hír: Pirlo csípője megsérült, 1 hónapot kell kihagynia...

Lacee86
És még a 3.-ból is megkaphatjuk a Liverpoolt... Ráadásul a többi sem lebecsülendő csapat ebből a kalapból. Nehéz lesz sajnos, de reméljük a legjobbakat. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
könnyen beleszaladhatunk egy igen csak nehéz csoportba ha az első kalapból nem mákoljuk be a Benficat vagy Portot

1. kalap: Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal, Porto

2. kalap: Schalke 04, Borussia Dortmund, JUVENTUS, PSG, Shakhtar Donyeck, Basel, Zenit, Manchester City

3. kalap: Bayer Leverkusen, Olympiacos, CSZKA Moszkva, Ajax, Liverpool, Sporting Lisszabon, Galatasaray, Athletic Bilbao

4. kalap: Anderlecht, Roma, Ludogorets, APOEL, BATE Borisov, Maribor, Monaco, Malmö

A sorsolás magyar idő szerint 17:45-kor kezdődik Monacóban (tv: Eurosport).

9csöves9
Körbejár most minden csapatot ahol vannak számításba vehető emberek. Prandelliéktől ilyet nem láttam, szimpatikus húzás. Állítólag Torinóban is lett volna már jelenése, az érdekes módon pont "elmaradt"...

Ma 6-kor BL-sorsolás, 2. kalapból várjuk. Az újságírók el is engedték a fantáziájukat, Marotta,Nedved és Agnelli nem csak emiatt megy Monacoba, hanem Falcaoért is...Ha nem jön össze akkor meg Denis felé fordulunk 😄 veszek egy Ferrarit, de ha nem jön össze akkor egy Suzukit.

szucsy89
Milanelloban is járt
limperatore
érdekes kép 😄 Conte rájuk számít majd a válogatottban

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Minden jól alakult, kiestek az afrikaiak ez kb. 15 millió euro pluszt jelent nekünk meg a Romának is.

igen, a legtöbb újság már csak a hernandez-shaqiri kettőst emlegeti, meg persze ott a gazzetta által vitt falcao-sztori, de azt szerintem ők sem gondolják komolyan.
korban mindkét játékos jó, én chichot is kedvelem, de shaqiri tényleg tökéletes választás lenne allegrinek és egy taktikailag sokszínű juventusnak. a 17-18 milliós ajánlatunk meg a bayern által kért 23 között annyira nagy különbség nincs, 20 körül szerintem lehetne találkozni, viszont nekem továbbra is az a megérzésem, hogy marotta ezt is el fogja szórakozni, és leginkább nem fog jönni senki. ne legyen igazam.

9csöves9
Jó lenne nagyon, hiába nem csatár kicsit sem. Több poszton is hasznos, nagy lehetőségek vannak benne. Vele lehetne akár 3 támadós felállás Tevez(Giovinco)-Llorente(Morata)-Shaqiri(Pepe,Coman), vagy akár egy 4-3-2-1-ben Llorente mögött ketten párban Tevezzel, vagy szimplán egyedül irányítóban egy 4-3-1-2-ben. Ha Allegri tényleg variálgatni akar akkor tökéletes megoldás.

Közben Wenger kijelentette, hogy Giroud sérülése miatt Podolski marad szóval újabb név esett ki a kalapból.

a di marzio legfrissebb híre szerint shaqiri az athletico madrid ajánlatát utasította vissza, és a juventusra vár. az jó hír, hogy ezt nem a tuttosport vagy a sportmediaset hozta le, de így is kétségekkel kell fogadni. egy biztos, ha bármennyi igaz ebből, és hogy a bayern hajlandó lenne tárgyalni, akkor ezt most nagyon nem kéne elszórakozni.

limperatore
de akkor bl már ugrik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

közben a di marzio azt írja, hogy a bayern hajlana egy kölcsönszerződéses dologra shaqirit illetően. na most kell marottának nagyon észnél lennie, mert ha így van, pillanatok alatt akcióba fognak lépni milánóban, nápolyban, rómában is, hogy a külföldi klubokról ne is beszéljünk.
vidallal kapcsolatban az lesz perdöntő, amikor januárban, már egy egészséges vidallal kapcsolatban megint elkezdődik a szappanopera. akkor nagy jelentősége lesz annak, hogy milyen szezont is produkálunk.

limperatore
olasz focinak jót tett h nem adtátok el vidalt, lassan porto szintre jutnak a csapatok

9csöves9
Érthető amit írsz, jogos is, de kicsit pozitívabban nézve nem olyan szar a helyzet. Marottáék szerintem összességében jól dolgoznak, ne felejtsük el hogy 3 év alatt egy komplett keretet kellett kicserélniük. A következő szinthez több pénz kéne vagyis inkább a meglévő pénz bátrabb használata. Ebben viszont szerintem megvan kötve a keze.

Contéval kapcsolatban a kezdeti sokk után lehiggadva már nem vagyok benne biztos, hogy nem ő akart mindenképp távozni. Persze ez összefügg valószínűleg a sóherséggel.

Vidallal kapcsolatban egyetértek, szerintem is ez volt az ok.

és még időben letisztázom, hogy az európai elithez való csatlakozás megkezdését nem úgy értelmezem, hogy 1-2 éven belül ott kell toporognunk a bayern münchen, psg vagy a manchester city nyakán, csak mondjuk úgy, hogy nem úgy állunk neki egy bl sorsolásnak, hogy "csak szerencsével jussunk tovább."

lehet, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy marotta nem kivárásra játszik, csupán nem tud elhozni senkit, moggival összehasonlítani őket pedig...
negatívan azért látom a dolgokat, mert előttem van, amikor tavaly nyáron olyanokat lehetett olvasni, hogy a 2014-15-ös szezonra nézve célunk az európai elithez való felzárkózás, de ehelyett mi történt? elengedtük/elüldöztük conte-t, hoztunk pár keretmélyítő játékost meg a 33 éves evrát, akiket lehetett olvasni, hogy allegri szeretett volna, ugyanúgy nem kapta meg, ahogy conte sem, és minden pénzünk odaadtuk egy játékosért, akit bármikor visszavásárolhat a real madrid.
én az utolsó pillanatig bíztam abban, hogy valamit még villant a vezetőség, de itt az utolsó hét, és szerintem reálisan kijelenthető, hogy bár nem gyengültünk, de ami itt nyáron lezajlott, az az előzetesekkel ellentétben egy fikarcnyival sem vitt közelebb minket az európai elithez.
vidallal kapcsolatban meg nekem elég szilárd megérzésem, hogy egy dolognak köszönhetjük, hogy nálunk kezdi meg a szezont, és az a térdsérülése.

9csöves9
Szerintem kacsa az egész sztori. Ha a fizetése feléről lemondana akkor is simán ő keresné a legtöbbet a klubnál. Esélytelen.

Llorentét én sem adnám el, szerintem felülmúlja a tavalyi idényét, pedig már az is simán jó volt.

Breki33
A Falcao Saga most hogy áll?

Remélem csak kacsa, hogy el akarják adni Llorentét

http://www.sport365.hu/nemzetkozi-foci,olasz-foci,a-juve-eladhatja-csatarat-hogy-erkezhessen-falcao-sajtohir,75213
9csöves9
Kicsit negatívan látod a helyzetet. Egyrészt ferragosto van, 10 napja áll az élet Olaszországban. Másrészt nem távozott senki a fontosabb emberek közül. Csatárok esetében szerintem nem hülyeség kivárásra játszani, sok csapatnál lesznek perememberek akiket jó áron el lehet hozni. Na meg ne felejtsük hogy Moggi is volt hogy augusztus 31én villantott.

Hátulra szerintem megvagyunk, a sebezhetőség inkább a 4 védős felállásnak volt köszönhető, Lichtsteiner pl azt sem tudta hol van. Idő kell nekik még ehhez.

Azt is el kell fogadnunk hogy nincs pénz. Vagy megtartjuk az értékeinket vagy igazolunk rendesen. A kettő együtt sajnos nem megy.

én sajnos nem esküdnék meg arra, hogy jönni fog támadó, pedig allegri világosan kijelentette, hogy szüksége lenne rá. marottának szokásosan nem volt elég 1 hónap semmire, a TIM kupán is látszott, mennyire sebezhetőek vagyunk hátul, de majd megoldja a problémáinkat a középpályásnak indult, eddig kölcsönadogatott marrone.
attól tartok, hétvége körül majd jön a nyilatkozat, hogy teljesítettük a célkitűzéseink, és tökéletesen megvagyunk elől azzal a 4 csatárral, akikből 1 kapásból sérült. megközelítőleg 10-15 vagy több különböző nevet olvashattunk augusztusban, a rémálomszerűektől az egészen elfogadhatókig, egyikből sem lett semmi, mivel senki nem veszi komolyan a kölcsön+opciós jog ajánlataink.

Count Adyn
Ha már egy sörmeccsre kell élvezkedned komoly bajok vannak😄 Más nem jut😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Te napról napra hülyébb vagy 😄

#40144: Szerintem nem lesz belőle semmi, magyar szinten brutál pénzt kérnek Alexék. Állítólag 500 millió nettó, plusz minden merchandising és külföldi tv-közvetítési bevétel. Mindenesetre minden Kispest meccsen kint lennék 😄

Közben elég jól alakulnak a dolgok, Pogba 2019-ig hosszabbít elvileg a héten 4,5 millás fizetéssel. Vidal maradása egyre biztosabb, pláne ha a MU tényleg lepakol 80 milliót Di Mariaért. Bár nekik továbbra is a középső kp a leggyengébb csapatrészük, nem értem miért nem Arturoért kopogtattak hasonló ajánlattal. Úgy néz ki védő nem érkezik, Marrone marad középhátvédnek. Csatár viszont biztos hogy jön, Podolski,Hernandez,Lavezzi az esélyesebb nevek, de szinte minden nap felröppen valami új név.
Morata pedig már lehet, hogy a Chievo ellen ott lesz a padon.

Breki33
Ez az a kupa aminek megnyerője azután a bajnokságban nem nyer semmit seggfej 😊
szucsy89
úgy tűnik a TIM kupát nélküle is lehoztuk méghozzá kapott gól nélkül, veletek mennyit is játszottunk? 😊

<#action>
Lacee86
Del Piero a Kispestben. 😄 😄 Olvastátok? 😊

limperatore
Úgy néz ki Podolskit akarjátok, van 1 jó dal róla 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Count Adyn
a kiskedvenc balotellid nálatok van még, ja várj már nem😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Vicces fiú vagy te. 😊

9csöves9
Na most elkezdtem aggódni...

szucsy89
Vidal még nálatok van? Csoda, még 1 hetet adok neki aztán Mu mezben fog feszíteni
9csöves9
Mindig megtudnak lepni az újságírók mekkora faszságokat tudnak írni. Most egy teljesen hihető Falcao sztorin pörögnek miszerint eladnánk Llorentét a Valenciának azért hogy 1 évre elhozzhassuk kölcsönbe a 10+ milliós fizetésével. Aztán pedig menne a Madridba.

9csöves9
Szerintem kivételesen komoly a szándék. Bár én nem őt hoznám, ő egy kontrázós csapatban lenne jó, nem pedig a mi várhatóan labdatartós, dominálós,gyömöszölős játékunkba. 3-5-2be meg alapból sehogy nem raknám be, baromság lenne megbontani a mostani kettőst.

433ba talán egy Tevez-Llorente-Lavezzi adná.

limperatore
meg most azt olvasom h mu kiszáll vidalert es guarint akarják 😄 Istenem ezek a forgatókönyvek, jobb mint hollywood

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
Lavezzit mennyire akarja a Juve komolyan? Most eléggé felröppentek a pletykák
meg 3-5-2be hova fér be?

9csöves9
Hát Alex még sem játszott nálunk, gondolom akkor ment volna ha vezetünk vagy 5-0-ra. 3-2-re nyertünk végül, a kétszer kellett fordítani, a 88. percben még mentek 2-1-re. Llorente,Pogba és Pepe voltak a gólszerzők. Pepe hozzáállása nagyon tetszik amúgy az eddigi meccsek alapján, lehet igazoltunk egy szélsőt. A játék szar volt, a kenguruk elég keményen lépegettek oda, gondolom nem akart senki lesérülni. Ismét 3-5-2-ben kezdtünk amúgy, de játék igazából akkor lett amikor bejött Coman és Pepe és nyomtuk a 4-3-3-t. Nem értem miért nem most erőlteti inkább ezt, ha nem megy még mindig könnyebb lenne a játékosoknak később visszaállni a régi felállásra, mint hogy majd ősszel kezd kísérletezgetni ha nem megy a szekér.

9csöves9
holnap 11.30-kor játszunk az Ausztrál ligaválogatott ellen, Alex mindkét csapatban játszik majd!

Lacee86
Hát ez szívás. 😄

limperatore
Del Piero nem lakik szar helyen 😄

9csöves9
Nyócegy lett a vége, Tevez, Coman és Pepe talált még be. Ez a Coman gyerek nagyon jól mozog, és a 11-es mezszámból ítélve szerintem maradni is fog a csapatnál.

9csöves9
Annyira hülye azért nem lenne, évente 4-5 millával több lenne a zsebében, azért az nem kis tétel. Arról nem is beszélve, hogy a PL az egy nagyon különleges közeg, sok játékos álma ott játszani. Gondolom az olasz bajnoki cím már azért annyira nem motiválja. Nem haragudnék rá ha le akarna lépni.

Közben most játszunk az Indonesia All Star ellen, a félidőben 5-1, néha van egy kis játék is. Llorente triplázott illetve Pirlo és Seba talált be. A hangulat kurvanagy, óriásiak ezek az indonéz juventinok.

Zsolti9014
Leginkább a gondolkodásmódjától függ. Úgy értem, ha igazi ikon akar lenni, nálunk azzá válhat. A szurkolók imádják, valódi vezéregyéniség, aki képes meccseket eldönteni, ha kell, végigbrusztolja a 90 percet, ha kell, akkor védekezik, ha pedig éppen arra van szükség, akkor támad és gólokat szerez.

Egyébként most Ibrahimoviccsal kapcsolatban röppentek fel olyan hírek, hogy valami nevelőedzője szerint bármikor szívesen visszatérne az anyagiaktól függetlenül is Torinóba. Persze ezt bárki állíthatja bárkiről, nagy jelentősége aligha van a hírnek.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Hülye lenne amúgy Manchesterbe menni. Lehet, hogy van Gaalban sok a potenciál, de jelenleg a MU hátrébb tart mint mi, pláne, hogy legalább 1 évig BL se lesz. Legalább 2-3 év, mire ott igazán ütőképes gárda alakul, annyi ideje pedig nincs Vidalnak, mert most és az elkövetkező pár évben lesz a csúcson. Na meg azért eléggé elölről kell kezdenie a csapatépítést a hollandnak, könnyen bele is bukhat, rég nem volt már sikeres nagycsapatnál. Szerintem mindenhogyan jobban jár, ha egy évet kivár (vagy akár marad még 5-6 évig Torinóban 😊) ).

Amici di nessuno...

9csöves9
én majd szeptemberben nyugszok meg 😄

Lacee86
😊
link

9csöves9
Elég komoly a buli Jakartában...

támadórészleggel kapcsolatosan az aktuálisan leggyakrabban emlegetett név továbbra is lavezzi, valamint újabban hernandez.
lavezzit már emlékszem, a milanhoz is nagyon szívesen vitte volna allegri, 20 millió körül már elengedné a psg, na de mi annyit úgysem adnánk soha. 29 éves, a fizetése is magas lenne, ott a nápolyi kötődés, viszont vele legalább egy fokkal közelebb kerülnénk a 4-3-3-hoz, plusz a vb-n azért lehetett látni, hogy hiába nem lesz fiatalabb, a sebessége is nagyon rendben van még.
hernandez 11 körül már mozdítható elvileg, tehát olcsóbb megoldás, fiatalabb is, csupaszív játékos a padról is, ezt több éve bizonyítja a unitedben, viszont vele ugyanúgy ott lennénk, hogy van +1 játékosunk a középcsatár pozícióba. róla már olyan pletykák is keringenek, hogy marotta bepróbálja a lassan már természetesnek mondható kölcsön+opciós jog megoldását, 2+8 millió értékben.
romulo bemutatása utáni sajtótájékoztatón az is megerősítésre került, hogy nem érdeklődünk eto'o iránt. osvaldot hál'isten elvitte az inter, borriello remélhetőleg csak 1-2 nagyon pihent szerkesztő agyszüleménye, szóval én kíváncsian várom, hogy ki is lesz az a bizonyos 5. támadó.

9csöves9
Allegri tipikus olasz edző, a biztonság az első, bele fog ülni a tutiba azzal, hogy meghagyja a 3-5-2-t és a bajnokságban ez pont elég is lehet. Pláne, hogy egyelőre csak erősödött a keretünk. Ha Vidal távozik is, még mindig magasan a legerősebb a keretünk, akik ráadásul évek óta együtt játszanak ugyanabban a taktikában. Hülye lenne elkezdeni kísérletezni, mert abba inkább belebukhat, mint abba, hogy folytatja azt amit Conte. Ha meg bukóra áll ezzel a játékrendszerrel akkor majd jön, hogy időre van szükség blablabla.

Pogba és Evra csatlakozott, Evra nagyon szimpatikusan nyilatkozott, sugárzik belőle, hogy egy top bajnokság, top csapatának volt az egyik vezéralakja. Isla mezszámát választotta.

3 nap múlva ázsiai túra, ha Vidalt visszük akkor marad. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem utazik, a sérülésére hivatkozva...

Trunks
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne más taktikával játszani otthon és mással a BL-ben. Túl keveset gyakorolnák akkor az "európai" taktikát. Inkább azt mondom legyen 2-3 felállás a tarsolyban és az ellenfélhez igazítva válassza ki Allegri mindig a megfelelőt. Pl. jó, gyors szélsőkkel rendelkező csapat ellen nyilván nem a 3-5-2-t kell erőltetni. Nem kell ezekből a meccsekből még komoly következtetéseket levonni, ilyenkor megy a kísérletezgetés mindennel. Sörensent amúgy megtarthatnánk szerintem cserehátvédnek, amíg Barzagli sérült, mert bár ritkán láttam mostanában játszani, úgy tűnik egy közepes Serie A-s szintre képes lenne ő is. Plusz ugye két kezdő középhátvéd esetén bőven megvagyunk (Chiellini, Bonucci, Barzagli, Ogbonna, Cáceres).

Amici di nessuno...