Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
rossz hír: Pirlo csípője megsérült, 1 hónapot kell kihagynia...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1. kalap: Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal, Porto
2. kalap: Schalke 04, Borussia Dortmund, JUVENTUS, PSG, Shakhtar Donyeck, Basel, Zenit, Manchester City
3. kalap: Bayer Leverkusen, Olympiacos, CSZKA Moszkva, Ajax, Liverpool, Sporting Lisszabon, Galatasaray, Athletic Bilbao
4. kalap: Anderlecht, Roma, Ludogorets, APOEL, BATE Borisov, Maribor, Monaco, Malmö
A sorsolás magyar idő szerint 17:45-kor kezdődik Monacóban (tv: Eurosport).
Ma 6-kor BL-sorsolás, 2. kalapból várjuk. Az újságírók el is engedték a fantáziájukat, Marotta,Nedved és Agnelli nem csak emiatt megy Monacoba, hanem Falcaoért is...Ha nem jön össze akkor meg Denis felé fordulunk 😄 veszek egy Ferrarit, de ha nem jön össze akkor egy Suzukit.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
korban mindkét játékos jó, én chichot is kedvelem, de shaqiri tényleg tökéletes választás lenne allegrinek és egy taktikailag sokszínű juventusnak. a 17-18 milliós ajánlatunk meg a bayern által kért 23 között annyira nagy különbség nincs, 20 körül szerintem lehetne találkozni, viszont nekem továbbra is az a megérzésem, hogy marotta ezt is el fogja szórakozni, és leginkább nem fog jönni senki. ne legyen igazam.
Közben Wenger kijelentette, hogy Giroud sérülése miatt Podolski marad szóval újabb név esett ki a kalapból.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
vidallal kapcsolatban az lesz perdöntő, amikor januárban, már egy egészséges vidallal kapcsolatban megint elkezdődik a szappanopera. akkor nagy jelentősége lesz annak, hogy milyen szezont is produkálunk.
Contéval kapcsolatban a kezdeti sokk után lehiggadva már nem vagyok benne biztos, hogy nem ő akart mindenképp távozni. Persze ez összefügg valószínűleg a sóherséggel.
Vidallal kapcsolatban egyetértek, szerintem is ez volt az ok.
negatívan azért látom a dolgokat, mert előttem van, amikor tavaly nyáron olyanokat lehetett olvasni, hogy a 2014-15-ös szezonra nézve célunk az európai elithez való felzárkózás, de ehelyett mi történt? elengedtük/elüldöztük conte-t, hoztunk pár keretmélyítő játékost meg a 33 éves evrát, akiket lehetett olvasni, hogy allegri szeretett volna, ugyanúgy nem kapta meg, ahogy conte sem, és minden pénzünk odaadtuk egy játékosért, akit bármikor visszavásárolhat a real madrid.
én az utolsó pillanatig bíztam abban, hogy valamit még villant a vezetőség, de itt az utolsó hét, és szerintem reálisan kijelenthető, hogy bár nem gyengültünk, de ami itt nyáron lezajlott, az az előzetesekkel ellentétben egy fikarcnyival sem vitt közelebb minket az európai elithez.
vidallal kapcsolatban meg nekem elég szilárd megérzésem, hogy egy dolognak köszönhetjük, hogy nálunk kezdi meg a szezont, és az a térdsérülése.
Llorentét én sem adnám el, szerintem felülmúlja a tavalyi idényét, pedig már az is simán jó volt.
Remélem csak kacsa, hogy el akarják adni Llorentét
http://www.sport365.hu/nemzetkozi-foci,olasz-foci,a-juve-eladhatja-csatarat-hogy-erkezhessen-falcao-sajtohir,75213
Hátulra szerintem megvagyunk, a sebezhetőség inkább a 4 védős felállásnak volt köszönhető, Lichtsteiner pl azt sem tudta hol van. Idő kell nekik még ehhez.
Azt is el kell fogadnunk hogy nincs pénz. Vagy megtartjuk az értékeinket vagy igazolunk rendesen. A kettő együtt sajnos nem megy.
attól tartok, hétvége körül majd jön a nyilatkozat, hogy teljesítettük a célkitűzéseink, és tökéletesen megvagyunk elől azzal a 4 csatárral, akikből 1 kapásból sérült. megközelítőleg 10-15 vagy több különböző nevet olvashattunk augusztusban, a rémálomszerűektől az egészen elfogadhatókig, egyikből sem lett semmi, mivel senki nem veszi komolyan a kölcsön+opciós jog ajánlataink.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#40144: Szerintem nem lesz belőle semmi, magyar szinten brutál pénzt kérnek Alexék. Állítólag 500 millió nettó, plusz minden merchandising és külföldi tv-közvetítési bevétel. Mindenesetre minden Kispest meccsen kint lennék 😄
Közben elég jól alakulnak a dolgok, Pogba 2019-ig hosszabbít elvileg a héten 4,5 millás fizetéssel. Vidal maradása egyre biztosabb, pláne ha a MU tényleg lepakol 80 milliót Di Mariaért. Bár nekik továbbra is a középső kp a leggyengébb csapatrészük, nem értem miért nem Arturoért kopogtattak hasonló ajánlattal. Úgy néz ki védő nem érkezik, Marrone marad középhátvédnek. Csatár viszont biztos hogy jön, Podolski,Hernandez,Lavezzi az esélyesebb nevek, de szinte minden nap felröppen valami új név.
Morata pedig már lehet, hogy a Chievo ellen ott lesz a padon.
<#action>#action>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
433ba talán egy Tevez-Llorente-Lavezzi adná.
meg 3-5-2be hova fér be?

Közben most játszunk az Indonesia All Star ellen, a félidőben 5-1, néha van egy kis játék is. Llorente triplázott illetve Pirlo és Seba talált be. A hangulat kurvanagy, óriásiak ezek az indonéz juventinok.
Egyébként most Ibrahimoviccsal kapcsolatban röppentek fel olyan hírek, hogy valami nevelőedzője szerint bármikor szívesen visszatérne az anyagiaktól függetlenül is Torinóba. Persze ezt bárki állíthatja bárkiről, nagy jelentősége aligha van a hírnek.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
link

lavezzit már emlékszem, a milanhoz is nagyon szívesen vitte volna allegri, 20 millió körül már elengedné a psg, na de mi annyit úgysem adnánk soha. 29 éves, a fizetése is magas lenne, ott a nápolyi kötődés, viszont vele legalább egy fokkal közelebb kerülnénk a 4-3-3-hoz, plusz a vb-n azért lehetett látni, hogy hiába nem lesz fiatalabb, a sebessége is nagyon rendben van még.
hernandez 11 körül már mozdítható elvileg, tehát olcsóbb megoldás, fiatalabb is, csupaszív játékos a padról is, ezt több éve bizonyítja a unitedben, viszont vele ugyanúgy ott lennénk, hogy van +1 játékosunk a középcsatár pozícióba. róla már olyan pletykák is keringenek, hogy marotta bepróbálja a lassan már természetesnek mondható kölcsön+opciós jog megoldását, 2+8 millió értékben.
romulo bemutatása utáni sajtótájékoztatón az is megerősítésre került, hogy nem érdeklődünk eto'o iránt. osvaldot hál'isten elvitte az inter, borriello remélhetőleg csak 1-2 nagyon pihent szerkesztő agyszüleménye, szóval én kíváncsian várom, hogy ki is lesz az a bizonyos 5. támadó.
Pogba és Evra csatlakozott, Evra nagyon szimpatikusan nyilatkozott, sugárzik belőle, hogy egy top bajnokság, top csapatának volt az egyik vezéralakja. Isla mezszámát választotta.
3 nap múlva ázsiai túra, ha Vidalt visszük akkor marad. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem utazik, a sérülésére hivatkozva...
Amici di nessuno...