Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes meccs lesz a szerdai, szerencsére Simeone nem is tudott pihentetni, nekünk meg azért nem kellett megszakadni tegnap. Még nagyon a szezon elején vagyunk, úgyhogy azért a fáradtságnak amúgy se szabadna nagy szerepet játszania, na meg a kulcsjátékosaink nem jutottak messzire a VB-n, így azért valamennyit tudtak nyáron is pihenni. Bár simán nyertek tegnap, azért ez az Atleti még messze van a tavalyitól, eddig elég nyögvenyelősen teljesítettek. Nem szabad kikapni szerdán, mert akkor még nagyon meleg is lehet a pite.
Amici di nessuno...
Zsinórban 12 bajnokit nyertünk, 22-1-es gólkülönbséggel.
Az Atleti simán nyert az eddig remekül teljesítő Sevilla ellen, de ahogy néztem ők sem sokat foglalkoztak a pihentetéssel.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elég szenvedős meccs volt, de behúztuk. Örülök Morata góljának. Buffonnak pedig úgy látom idén nem lehet gólt lőni.
Amici di nessuno...
Legalább szűk fél órát kap Morata. Sajnos Llorente nagyon halovány az eddigi meccseken, de Tevez úgy néz ki meglövi helyette is a gólokat.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Marchisio is az összes meccsen játszott, Lichtsteiner is kiköpte a tüdejét mindegyiken. Még az sincs, hogy ő legalább időben cserélne.
Biztos, hogy ilyen kezdő kell pár nappal a madridi kirándulás előtt? Ez is nagyon Contés...
Az október lesz igazán fontos. rögtön két rangadóval (Roma és AtMa). Az már most látszik, hogy ez a Roma brutál erős, rajtuk kívül más nemigen fog beleszólni a bajnoki címért folytatott versenyfutásba.
Amici di nessuno...
Az otthoni statisztikánk brutális, csak a bajnokságban: 48-9-2 az új stadion óta
Eddig nekem kellemes meglepetés Allegri. Tudom, a nehéz meccsek csak most jönnek, de eddig nagyon impresszív ez az 5/5-ös mutató, 11-0-s gólkülönbséggel. Amúgy beállítottuk a Torino rekordját, ami a zsinórban megnyert 21 hazai bajnokit illeti. <#guluszem1>#guluszem1>
Amici di nessuno...
Jó volt ez, nem kellett megizzadni. Hétvégén jóval keményebb lesz, és ott is kéne pár embernek pihennie.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha már Sebát berakja, kezdhetett volna Morata is Llorente helyett. Mondjuk Lórinak önbizalom növelőnek jó lehet, kell is neki 1-2 gól mert egyelőre nagyon nem érzi. Én lehet inkább az Atalanta ellen pihentettem volna Pogbát és Tevezt, gondolva az Atletire.
Ezt én is mindig rühelltem. De amúgy klubedzők ugyanezt csinálják, csak ugye ott jó esetben a játékos el tud menekülni egy másik klubhoz. Lásd Mourinho megérkezett a Chelsea-hez és az elmúlt két szezon legjobb játékosára nem tartott igényt (Mata). Szegénynek ennyire elege lett a spanyolokból Madridban.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nekem Pereyra nagyon tetszik.Hajt küzd,és ha átveszi azt a mentalitást ami ide még pluszban kell-sztem remek vétel.De egy remek csere embernek már most tökéletes.Tegnap ez a milan azért le lett focizva-na.
Jó észrevétel Caceres magabiztos játéka, tavaly úgy tűnt elég idegenül mozog középhátvédként, de idén eddig Barzagli-szerű szikla. Még visszatér a világbajnokunk a hátsó sorba, akkor nagyon durvák leszünk. Jelenleg talán Chiellinit hagynám ki a hármasból, ha Barzagli újra bevethető.
Lichtsteiner pedig nem működik szélsőként, oda kellene egy rendes, beadni tudó játékos. A gond az, hogy igazi alternatívánk nincs arra az oldalra, esetleg Romulót lehetne próbálgatni, hogy mennyire képes. Vagy Pepe esetleg?
Amici di nessuno...
Allegri se szeret cserélni, ismét sokkal korábban kellett volna váltani szerintem. Remélem a hétközi meccsre rotálja majd a keretet, Moratát, Romulot mindenképp kezdőként játszatnám.
lichtit viszont részemről fájdalom volt nézni, azon a pár cselen kívül értelmes labdaérintése nem volt, csak a pofákat vágta.
jó lenne, ha max megtanulna cserélni, mert a svájcit már korábban le kellett volna kapni, mint a szél, illetve a 90 percig nagyjából csak szenvedő llorente helyére is bátran bejöhetett volna morata. nagyon remélem, hogy a hétközi meccsen a cesena ellen végre kap lehetőséget ő is.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, - Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Pogba, Asamoah, - Llorente, Tevez.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Evra szerintem nagyon jól nyomja, még kicsit szoknia kell a szisztémát meg a társakat, de néhány évig nagyon hasznos lehet. Asamoah-n látszott, hogy ez lenne az igazi posztja, nagy kár, hogy ide nem fog beférni, ha Vidal és Pirlo is 100%-os. Nekem Marchisio is tetszett ma, jól elosztogatja hátul a labdákat. Nem egy Pirlo, az igaz, de nem is próbál az lenni. Néha nem is baj, hogy nem csak Szundin megy keresztül minden támadás.
Úgy érzem jelenleg Allegri legnagyobb problémája az lesz, hogy kit hagyjon ki. Hátul ott lesz Chiellini, Barzagli, Bonucci, Caceres, Ogbonna; középen Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Pereyra; elöl pedig Tevez, Llorente, Morata, Coman, Pepe (?) meg ha nagyon akarjuk Seba, bár szerintem őt mihamarabb el kéne passzolni. Játszani úgyse fog. Eddig aki megkapta a lehetőséget, az jól játszott. Ez igencsak bíztató.
A következő forduló pedig sok mindenről dönthet. Madridba megyünk az Atletihez.
Amici di nessuno...
A második félidőre rendesen elfáradt a Malmö, csak idő kérdése volt mikor találunk be. Moratát sokkal korábban behoztam volna, ebből a szempontból is ugyanazt csinálja Allegri mint Conte. Nem sok értelme volt annak, hogy Llorente birkózott középen, gyors beindulásokkal alakultak ki mindig a gólhelyzeteink, ez ment volna Moratának. Carlitosnak nagyon örülök, ha jól rémlik 2009-ben lőtt utoljára BL-gólt, időszerű volt, hogy betaláljon. Látszott is rajta hogy nagyon felpörgette. Kár, hogy kicsi volt rá az odds.
Allegri nagyon beleült a tutiba, szokásos beszari olasz felfogás.
Azt magyarázza már meg valaki ezeket a szabadrúgásokat miért kell legurítani Bonuccinak? Évek óta előjön néha, de mindig ugyanez volt a végeredmény. Kiváncsi lennék mivel győz meg egy Pogbát, hogy koma ezt most pedig én fogom ellőni...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
1 Buffon
3 Chiellini
19 Bonucci
4 Cáceres
22 Asamoah
6 Pogba
33 Evra
8 Marchisio
26 Lichtsteiner
14 Llorente
10 Tévez
2 Rômulo
9 Morata
11 Coman
20 Padoin
30 Storari
12 Giovinco
5 Ogbonna
allegri tehát most is hagyja a 3-5-2-t, ami lehet nem is feltétlen baj, csak arra leszek kíváncsi, hogy mondjuk az athletico ellen is ez marad-e.
visszatérhet chiellini a védelembe, asa végre közepén fog játszani, véleményem szerint ebben a sorban a középpályán elég nagy lendület lehet, ütni kell a svédeket. jó lenne végre idén úgy kezdeni a bl-t, hogy nem 3-4 forduló után van 3 pontunk, hanem rögtön az elején.
http://index.hu/index2/#bloghu/tiborvilaga/2014/09/13/alex_del_piero_palyafutasanak_7_legszebb_golja
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.15. 08:13:43
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...