44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Én tuti kihagynám, egyszerűen nem tud felvillanyozni a 28. felvonása a Messi vs zselés Ronaldo sagának.

Azért a keddi meccs megmutatta, hogy Allegrinek is van töke és Sturarónak is. Kíváncsi leszek jövő héten hogy állunk fel. Pogba csak akkor kezdjen, ha tényleg teljesen jól van, illetve kérdés, hogy 3-5-2 vagy 4-4-2. Régebben sokat szídtam Marottáékat, de azért az elmúlt pár mercatót szerintem elég jól lehozták. Tévez, Evra, Morata mind nagy húzás volt. Ez a Sturaro gyerek pedig, ha ilyen teljesítményt tud nyújtani hosszabb távon is, akkor az év igazolása volt két marék szotyiért. Az olasz sajtó már az új Gattusót látja benne. Olyan Lippi-korszak érzésem van. Akkor se mi voltunk a leggazdagabbak, de remekül igazoltunk sztárok helyett ígéretes, többnyire olasz fiatalokat (lásd Tacchinardi, Pessotto, Zambrotta, stb.). Igazából meg se látszott kedden Pogba hiánya, míg a Madrid teljesen szenvedett Modric nélkül. Azért jó ezt látni, hogy gyakorlatilag Tévez kivételével mindenkit szinte feltűnés nélkül tudunk pótolni. Szélső hátvéd(ek) meg még egy jó csatár kéne és akkor reszkess, Európa!
  • 9csöves9
    Hogy fog utálni minket a világ, ha esetleg egy madridi betonozással elcsesznénk a klásszikó döntőt :D Nagyon nem lepődnék meg rajta, hogy ha kell, akkor megtolja a spori a Real szekerét, mert tényleg ebben van most a nagy lóvé. Még talán én is megnézném, pedig az utóbbi években a tökömön jönnek ki a nagy klásszikók.
  • forzajuve5
  • Count Adyn
    Bizony, annyira látszott már messziról hogy pusztítás módban közeledik rá:DDDD
  • 9csöves9
    Na meg az volt még extázis amikor a 93.-ban Chiello felrúgta mint a büdös szart. Ordítottam amikor futott utána, hogy "VADÁSZD LE BAZMEG!!" :D
  • Count Adyn
    Azis milyen durva volt hogy ahányszor Marchisio szerelte cr-t az egész stadion kb gólörömöt nyomott:D
  • 9csöves9
    Allegri azt nyilatkozta Pogba holnap edzésbe áll és hétvégén szeretné pár percet játszatni. Jó lenne ha legalább a padon lenne Madridban.

Közben Di Marzio szerint a PSG turbánosa nem hivatalosan 15 milliós fizetést ajánlott neki, amit a jó Paul elutasított. Kicsit erősnek érzem, mindenesetre kemény ha igaz.
  • Gabor77
    Meg is jött az "elemzés".
  • 9csöves9
    Óriási. Azóta visszanéztem többször lassítva, tényleg az ő lábán pattant fel a labda. Nagyszerűen hozta magát szerintem, 3 perc BL múlttal egyáltalán nem volt beszarva. Látszik rajta, hogy egy tökös gyerek, amikor Pepe tüdőnrúgta (persze lap nélkül) akkor is szó nélkül felállt rögtön mintha semmi nem történt volna.
  • Count Adyn
    Jah és Sturaro a kapufas fejesnél:D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Ebben a Chiellinis képben minden benne van a meccsről :D Kibaszottul büszke vagyok a srácokra, a nagybetűs Spirito Juve volt amit tegnap bemutattak. Nagyon örülök, hogy olyan játékosaink vannak akik maximálisan magukénak tudják a klub indentitását, óriási harcosok.

Ha itt vége a történetnek én már akkor is boldog vagyok. Korábban említettem, hogy most van az, hogy ha komolyan odatesszük magunkat akkor az egész világ szimpátiáját kivívhatjuk és valamennyit visszahozhatunk a becsületünkből. Azt hiszem ez maximálisan sikerült, akinek ez a tegnapi Juventus nem volt szimpatikus az vagy Real szurkoló, vagy zsigerből utál minket, vagy egyszerűen vak.

Továbbra is a Madrid a favorit, de nem lehetetlen a küldetés. Néhány helyen elképedve olvasom, hogy ezzel az eredménnyel ők kerültek közelebb a továbbjutáshoz. Mert rúgtak egy gólt idegenben? Ha 1-0 akkor meg távol kerültek? Ők az esélyesebbek még így is, de hogy egy vereséggel közelebb lehet kerülni az nettó baromság.
  • Zenszkij
    ez nagyon jó! :D
  • Gabor77
    Azon gondolkoztam én is, hogy Pirlot miért nem támadják meg..adott pár kulcspasszt, és vígan elsétálgatott a pálya közepén, nem igen szorongatták meg, csak néha-néha odaléptek. Ha Pogba felépül, kiváncsi leszek rá, hogy hogyan rakja össze Allegri a csapatot. Marcsi, Polip, Farturo, Szundi egyszerre nem lehet a pályán.
  • forzajuve5
    Carlo azt nyilatkozta, hogy szándékosan nem állított embert Pirlora mert akkor kinyílt volna a középpályájuk és több labda jut el tevezhez
  • forzajuve5
    volt olyan szezonunk amikor Chiellonak nem tört el az orra vagy nem tört be a feje? :D nagyon durva, hogy mennyire fel tudja tüzelni magát egyes meccsekre
  • Trunks
    Nyugi, neked nincs.

• Trunks
    Ha valaki talál erről egy gifet, akkor legyen szíves linkelje be:

#41013: Érdekes. Még a contés időszakban láttam egyszer az olasz Sky Sportson, hogy Barzagli nélkül mennyivel több gólt kapunk és mennyivel kevesebb pontot szerzünk. De az nagyon érezhető is volt, ez a statisztika ha igaz, nagyon durva. Annyira durva, hogy ha igaz, akkor ennek szerintem fel kéne tűnnie nézve a meccseket. Bár lehet igazából nem is lényeges, mert otthon így is, úgy is hozzuk a meccseket.
  • Count Adyn
  • szucsy89
    az mondjuk régen rossz :D
  • Csacsi
    Én is a bianconeri blogon olvastam ezt.

Pirlóval 50 percenként rúgunk gólt és 117 percenként kapunk egyet.

Pirlo nélkül 54 percenként rúgunk gólt, de 358 percenként kapunk egyet!

Ez elméletileg a BL és a bajnokság összesített eredményei.
  • Gabor77
    Bianco.taccs-os srácok írták, nem lett feltüntetve, hogy hol találták a számokat, de hiszek nekik. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy védekezésben hátrány Pirlo...most nem volt az.
  • Grove4
    Srácok, annyira boldog vagyok! 2003 feelingem van! :)
  • Trunks
    Majdnem biztos vagyok, hogy ez nem igaz. Tudsz erről statisztikát mutatni?
  • Gabor77
    Beszédes statisztika, hogy ha a pályán van 120 percenként kapunk gólt, ha nincs a pályán, akkor 360.

Rég láttunk ilyen Pirlot, aki védekezésből is erősen kivette a részét..

Mindenesetre madridi túra nehéz lesz...mert ritkán fog ki ilyen szar napot CR meg Bale.
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.05. 22:52:08
  • Trunks
    Te mikor láttad legutóbb Pirlót játszani?
  • Trunks
    Hatalmas játék, megérdemelt győzelem. A második félidőben nem volt a Realnak kapura lövése.

Ancelotti szerintem borzasztót meccselt. Úgy mentek itt a végén, mintha 0-3 lett volna és mindenáron kellett volna nekik egy gól. Annyira kinyíltak, több helyzetünk is volt a 3-1-hez. Az ember azt gondolna, hogy egy nagy favoritnak nem rossz idegenben az 1-2. Nem értem, miért kellett ennyire kockáztatniuk.

#41001: Carvajal, nem Marcelo. Ha közvetlen gólhelyzetben rúgja fel, akkor piros. Nem volt az, ezért kellett volna sárgát adni.
  • Count Adyn
    köszi:)
  • Gabor77
    Valaki mondja már meg nekem, hogy ki volt fent a pályán Pirlo helyett?:D Egész évben fostak tőle, hogy betlizik, most meg 90 percig hajtott ...nem feküdt le aludni a kezdőkörbe.
  • szucsy89
    grat, innen már nektek szurkolok hogy legyen meg a döntő:)
  • Count Adyn
    Idei legjobb focival nyertünk!! Szép volt srácok:) Most jön a neheze, de már felemelt fejjel várhatjuk a visszavágót bármi is lesz ott.
  • Lacee86
    EZAAZ! Annyira izgultam a végén már, de sikerült! xDD
  • Gabor77
    Nem volt közvetlen gólhelyzetbe, ha a Marcelos esetre gondolsz...Tevez meg eléggé kiszorított helyzetbe volt, az se ért pirosat szvsz.
  • Trunks
    Csillagos ötös Sturarónak, remekül lehozta ezt a bő egy órát.
  • Nyiri
    Pepe?!?!?! Faszom a bíróba már.
  • SzocsA
    utolsó embert buktattak az nem piros? nem is kapott semmilyen lapot.
  • Trunks
    Igen! Végre amikor igazán számít berúgjuk a 11-eseket. Eddig szerintem elég szörnyen következetlen volt a bíráskodás, a lényeget hál' isten befújta. Bár azt nem értem ezért miért nem járt sárga Carvajalnak.
  • SzirmosSzisza
    Érezte spori is, hogy nem kéne :D
  • Nyiri
    Hol a lap?!?!?!?!?!!?

Bezzeg Vidal kap!
  • Lacee86
    Nehéz lesz a 2. félidő, a Madrid most jobban felpörgött. Nekünk is fel kell megint.