Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2014.10.05. 18:57:24
Amici di nessuno...
😊
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Kaplan, 2014.10.05. 18:35:55
Amici di nessuno...
Egyik csapat sem érdemelt szerintem győzelmet, ennek olyan 0-0-nak kellett volna lennie ahogy a nagykönyvben megvan írva. Sajnos azért mindig képesek vagyunk ilyen helyzetből egy ilyen szar gólt bekapni.
A Malmö győzelme azért nem jött rosszul...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hát izgalmas lett a csoport. Bár azért az Olympiakos bénázásával még így is jó helyzetben vagyunk. Otthon jól kell teljesíteni és akkor a csoportelsőség se elérhetetlen. A továbbjutáshoz meg a két "kicsi" ellen nem szabad túl sok pontot elhullajtani.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Érződik, hogy jó nekünk az X, az Atleti meg nem mer nagyon még kockáztatni. Talán ismét be kéne hozni Moratát, mert a 2. félidőben jobban kijönnek majd, Llorentével meg nem nagyon lehet kontrázni.
Vezet a Malmö, ez se rossz nekünk.
Amici di nessuno...
Igen, Lichtsteiner gyengélkedik mostanában időnként, de remélem, hamar kijön a hullámvölgyből. Az Atletico meg nekem is szimpatikus csapat, nagyon örültem, mikor tavaly megnyerték a bajnokságot. Kicsit sajnáltam is a sorsolást, h pont velük kerültünk össze a csoportban, de hát így most kénytelen vagyok ellenük szurkolni. 😄
Amici di nessuno...
A nagy kár, hogy Lichtsteinernek nincs igazi alternatívája, mert mostanában nem érzem, hogy annyira jól teljesítene. Persze harcol mint mindig, azzal sosincs gond, de az előre játékban Asamoah a másik szélen sokkal-sokkal jobb. Ezért is faramuci a helyzet, hogy ő sokkal kevesebbet játszik, mert az ő oldalán ott van Evra, míg a másikon csak Romulo, de benne nem bízik annyira Allegri, na meg most sérült is.
Amici di nessuno...
Itt vannak a próbabilik, nagy meglepetés nem lesz ebben. Egy X-et aláírnék, az Atletin van a győzelmi kényszer, szerintem ez kedvezni fog nekünk.

Amici di nessuno...
zema juventino volt 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco