44078
-
preziosi #41073 cavanit ma a sportmediaset is lehozta, a dybala-cavani páros együttes megszerzése nagyon durva lépés lenne marrottától, és kérdéseket vetne fel abban, hogy milyen játékrendszerben kívánunk jövőre játszani.
llorente el fog igazolni, matri visszamegy, coman kölcsönbe kerül, tehát önmagában nem lenne sok a négy csatár, viszont közülük senki sem szeretne valószínűleg padozni. -
#41072 Ami ennél durvább, hogy a Gazzetta szerint Cavani igent mondott a Juvénak, 4 évre évi 7,5 milliót kapna. Amit nem értek, hogy először a PSG-vel kéne megegyezni. A sajtó szerint az uruguayi szívesen váltana, mert nem a rendes posztján játszik Ibrahimovic miatt. A gond az lehet, hogy a svéd is könnyen lehet, hogy távozik, mindkettejüket pedig nem szívesen engednék el. Én örülnék neki, ha nem kerülne marha sokba, ellenben a Tévez-Cavani-Morata-Dybala négyest kicsit már soknak tartanám. Hacsak nem akarunk 4-3-3-at játszani, de akkor is vagy Morata vagy Cavani a szélre kerülne, ami megint nem ideális.
Pogba meg állítólag nem eladó ezen a nyáron. Nagyon tetszik eddig, amit Marottáék ebben az ügyben tesznek, tényleg ilyen 100 millió körül kell majd letennie valakinek az asztalra. De könnyen lehet, hogy csak jövő nyáron. Mindenesetre ha eladjuk, én Verrattit hoznám a helyére. Valahogy az volt az érzésem, hogy hozzánk igazolt volna, ha nincsenek az arab olajmilliók. -
preziosi #41071 a mai hírek már kicsit kevesebb, 28+4 millióról szólnak, de vélhetőleg tényleg meg kell várni a hivatalos bejelentést, mert már annyi különböző variáció hangzott el az összeget illetően, hogy az ember követni sem tudja.
boatengnek közben felmondtak a schalke-nál, kövezzetek meg, de én ingyen megpróbálnám. allegri irányítása alatt egyáltalán nem volt rossz a milannál, voltak nagyon jó meccsei a csatárok mögött, ahova mi keresünk embert/embereket. -
#41070 Hát én azért továbbra is húzom a számat az ár miatt. Annyira nem is bánnám, ha az Inter eljátszaná azt amit a Roma Iturbénál, hogy csak azért is felül akarnak licitálni minket. Amúgy szimpatikus a kölyök, ügyes meg minden, de legalább 10 éve nem adtunk ki ennyit senkiért. Ennyi pénzért meg padoztatni sem lehet adott esetben. -
preziosi #41069 mostmár konkrét részletei is vannak a dybala-transzfernek, a szerdai elődöntő után ül le újra marrotta és zamparini, a hírek szerint 32 millió + 4 millió bónusszal fog pont kerülni az átigazolás végére, amit 3 évig fogunk fizetni. dybala 5 évre fog érkezni, 2.5 milliós fizetéssel, bár ebben már korábban megegyeztek a felek.
úgy tűnik, az inter még nagyon kapar, de nem hiszem, hogy bármekkora veszélyt jelentenének, paulo többször elmondta, hogy mindenképpen a bl-ben szeretne játszani jövőre. -
#41068 Pogba úgy tűnik jól van és elvileg kezdhet is szerdán. Lehet, hogy most inkább Pirlót hagynám ki, pláne ha nincs nálunk annyit a labda és kontráznunk kell. Elvileg Sturaro helyett Pogba, különben ugyanazzal a kezdővel fogunk kiállni.
Másik jó hír, hogy Asamoah újra edzésbe állt. Jövőre rá nagy szükség lesz. -
#41067 Csak kiszenvedték az x-et valahogy, de nekik ez se sokat segít. Viszont jól kihajtották magukat, az tuti. Egy ilyen eredmény szerdán is jó lesz. -
preziosi #41066 ismételni tudom magam, dybala nagy fogás lesz. -
#41065 -
#41064 Kaptak az első félidő végén egy nagyon kamuszagú 11-est, a lenyalt hajú meg kihagyta, a kipattanónál pedig lyukat rúgott. :DD Kroos megsérült, Varane-t a padon se látom, így viszont sajnos Sergio Ramos nem a középpályán játszik. -
#41063 Na így kell nekünk is szerdán: 25 perc után Real-Valencia 0-2. -
#41062 Amit eddig láttam belőle, az alapján nagy fogásnak tűnik. Remélem nem gombolnak le túl sokkal minket. Legalább egy csatár úgyis kell, Llorente meg cserének jó lesz. -
#41061 Pogba-gól, hajj de jo látni:) -
#41060 Állítólag megvan Dybala, mit szóltok hozzá? -
#41059 Ugyanúgy működik mint a normál átigazolás, csak annyi, hogy a csapattal nem kell egyezkedni. Leteszik a 30 millát akkor nekünk nincs beleszólásunk semmibe, de attól még Moratával ugyanúgy szerződést kell kötniük, amit neki nem kötelező aláírni. Nagyon jól tudja, hogy mennek ott a dolgok, soha nem lenne igazán megbecsülve. -
#41058 Gazzetta Yaya Touréval rémisztget, őt plusz egy rakás pénzt adnák Pogbáért állítólag. Előrefelé hasznos, de alig pár jó éve van hátra és a védőmunkáján megy el - többek közt - a City összes fontosabb meccse. Menjen inkább az Interbe, Mancinival úgyis kómálják egymást. Ez reálisabbnak is tűnik.
Ezzel a BL-szerepléssel tényleg nem vagyunk rászorulva, hogy eladjuk. De felőlem 100 misiért mehet nyugodtan, ahova akar. Elnézve a csapat teljesítményét, a helyében erősen megfontolnám a maradást is. Chelsea, PSG biztos nem tart előrébb, mint mi. Citynek még sose volt európai szinten igazán jegyzett csapata, ha most elkezdenek ésszel igazolni, akkor is biztos kell pár év a stabil BL-negyeddöntős szinthez. Real? Ők nyilván vonzóbbak, bár úgy tűnik ott is lenne munka a csapatépítéssel. Bayern? Szerintem Guardiolával csak egyre lejjebb csúsznak. Plusz kb. 46 játékosuk van ugyanarra a posztra. Barca ok, bár kérdéses oda illene-e a játéka. Szóval amilyen fiatal Pogba, neki se kell kapkodni. Persze ha olyan ostoba, mint ahogy kinéz (már bocs, de nagyon Butatelli ugrik be róla) és csak a pénz számít, akkor elmegy mondjuk a Citybe évi 1x millióért, aztán két évente nyer egy PL-t meg néha továbbjutnak a BL csoportköréből.
Morata meg kétlem, hogy visszamenne Madridba. Valamikor nyilatkozta ő is, hogy jó itt neki, nem kívánkozik vissza. Mondjuk gondolom más kérdés, ha ténylegesen hívják, de anno Morientest se becsülték meg, tavaly Morata is alig-alig kapott lehetőséget, most itt van ez a Jesé gyerek, ügyesnek tűnik, sérült Modric és Benzema, mégis csak pár percet kap. Nehéz arrafelé saját nevelésként érvényesülni, főleg csatárposzton. Ha meg visszavásárolnák, meg kell egyezni a játékossal is, mint egy rendes átigazolásnál, mivel a mi tulajdonunk. -
#41057 Énse vagyok szakértő de ugy tudom egy átigalosákor meg kell állapodni a klubbal és a játékossal is, Morata esetében a klubot ugye köti az opciós szerződés, de ha a játékos azt mondja hogy nem megy oda annyi fizuért hanem csak 10 csillióért akkor ennyi:) -
#41056 Ha csapatnak van opciós joga, akkor Morata tök8, hogy mit mond..vagy tévedek? Am meg lehet, hogy nem ez a filozófiájuk, de most épp "átléptünk" egy határt, ahol már nem lehet spórolni és kell a pénz, hogy tartani tudjuk ezt a szintet. Nem lehet minden nyáron leakasztani egy Tevezt a fogasról 9 millióért, vagy elhozni egy 100 milliós Pogbat ingyen...
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.08. 20:31:35 -
#41055 Sokkal többet nem kaphat mint most, távol áll Marottáék filozófiájától. Morata meg kétlem, hogy vissza akarna menni, akkor meg a Madrid akár fejre is állhat. -
#41054 Ki kell tömni a zsebét, aztán maradjon. Félek, hogy Moratat is el kell majd engedni jövőre, mert élni fog az opciós jogával a Real... -
#41053 Mi lesz itt még júniusban...Marotta egyébként folyamatosan azt mondja, hogy nem eladó, nem vagyunk rászorulva stb.
Állítólag a City-től is voltak Torinóban, beszéltek Marottáékkal és Pogbával is. És akkor még ott van a PSG,Chelsea,Real akik szintén megkörnyékezik. Nagyon okosan kell ezt lejátszani. -
#41052 Barca 80 milliót fizetne Pogbáért úgy, hogy csak '16 nyarán menne...ezt még visszadobta a kobra, de meleg a pite. -
#41051 Durva, hogy ezt benézték... -
#41050 Annyira nem tudok neki örülni, az olasz foci szempontjából minden győzelemre szükség lenne. A vicc, hogy akkora szar az egész rendszer, hogy egy ilyen kamu gólon múlhat a 4. BL-hely pár év múlva...
Más:
Gazzetta szerint 4-3-3-mal állunk fel hétvégén: Storari, - Padoin, Barzagli, Ogbonna, De Ceglie, - Pereyra, Marchisio, Sturaro, - Pepe, Matri, Coman. Ütős. :DDD -
#41049 Violák meg simán kiszoptak 3-0 re, ennyit erről:D -
#41048 Remélem a Realt nem tolják meg így a jövő héten, mint a Dnyiprót ma. Bár szerintem csak dilettánsak a bírók, de azért egy ilyet benézni. Végül is csak ketten voltak bőven lesen.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.07. 22:53:43 -
#41047 Nem játszhatnak mindenhol olyan labdazsonglőrök, mint a Milanban. Muntari, Essien, de Jong.
#41044: Szerintem az erősen nem tartozik hozzá, amit a belinkelt videóban Grygera művelt, pláne nem egy barátságos meccsen. Meg de Jong karaterúgása se. Mondjuk engem hasonlóan idegesít a fetrengés, műesés meg rinyálás, amik a legtöbb helyen már-már szerves részei a meccseknek. Chiellini becsúszása teljesen rendben van, semmi baja nem lett a rinyagépnek se. -
#41046 remélem jól elraktároztad azokat a pillanatokat -
#41045 sőt, Bommel is játszott nálunk :D
régi szép idők mikor vertünk titeket
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.05.07. 22:27:42 -
#41044 Szerintem amúgy a futballhoz hozzátartozik ez is. Ez nem buzi balett, igenis legyenek minden csapatban ilyen aprítók. -
#41043 Mondja ezt akiknél ez a tuskó játszik:DDDD Szücsypont jár ismét:DD
-
#41042 mekkora egy tuskó favágó csapatotok volt (van:P) :D -
#41041 Édes Istenem, ezekre az időkre visszagondolva még nagyobb csoda, hogy most ott vagyunk ahol :D
Ez se volt rossz tőle:
-
#41040 Azt a kurva, Grygera...! :DDD Belőle ez maradt meg:
Az éles szeműek észrevehetik, hogy egy nagy kedvenc, Zebina végezte el a gól előtti szabadot (ezt miért hagyták?), illetve Ranieri is látható. Szép idők. Bár a nagy lecsúszás csak valamivel később jött.
A chiellinis videó pedig hatalmas! Megjegyzem amúgy, hogy Chiellini kőkemény, de azért sportszerű. Le akarta vadászni, de nem úgy ment oda, hogy kettétörje a lábát, hanem csak felbaszta, ahogy kell. :DDD -
#41039 Így még jobb, nem bírom abbahagyni :D
jaaj erről meg eszembe jutott Grygera...PEACE CUP bazmeg :D
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.07. 18:27:52 -
#41038 hú ez baromi nagy mentés volt, így lett kapufa
nem semmi -
#41037 pedig az hatalmas volt amikor Chiello felvágta a rinyagépet. szakadtam a röhögéstől :D -
Vidal egy állat (itt mennyit sprintel, 25-30 métert, hogy becsúszhasson?):
Megvolt a chiellinis is valahol, de most nem találom.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.07. 16:26:13 -
eddie #41035 Neki ez a hobbija. Imádja ha égetheti magát -
#41034 te már itt is égeted magad?:D