Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

óvatosan kell kezelni a dolgot, de egyes helvét lapértesülések szerint megegyezésre jutottunk a münchennel shaqiri januári átigazolását illetően.
a svájci vonalnál maradva egyre többen emlegetik lichsteiner lehetséges utódjaként widmert az udinese-ből, paratici elvileg miatta tekintette meg a helyszínen a torino - udinese mérkőzést.

9csöves9
Megszületett a megállapodás, Pogba 2019-ig aláír. Bejelentés később.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
A meccs összképe alapján az Oly nem érdemelt győzelmet, ezt ők is jól tudják. A 2. félidőben Buffon szinte meg is ágyazhatott volna magának... Sajnos azonban nem pontozásra megy a foci. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Na kár volt még így este ilyeneket néznem...Az utóbbi 47 idegenbeli BL meccsünkből (2000 óta) 11-et tudtunk megnyerni. Nagyon komoly problémáink vannak ilyen téren.

9csöves9
Az utóbbi 11 meccsünk a BL-ben: 2 győzelem (Köbenhavn,Malmö mindkettő otthon...), 3 döntetlen, 6 vereség. Ez egyszerűen siralmas.

9csöves9
Én most is azt éreztem, hogy nem fog sikerülni. A játék most is teljesen ugyanaz a fos volt, semmi kockázat, kreativitás. A 60. perctől kb. észbekaptak és méltóztattak egy kicsit focizni és összejött pár (jórészt esetleges) helyzet amik után bravúrral védett a kapusuk, ez édeskevés. Contéval is volt, hogy Koppenhágában 10-es osztályzatot kapott a kapus és volt vagy 40 kapuralövésünk. Nekem ez eddig ugyanaz, és nagyon közel állunk hozzá, hogy a végeredmény is ugyanaz legyen.

Dehogy nem szenvedtünk. Capello BL szereplései milyenek voltak? Arra a legjobb szó a szenvedés, pedig Európa egyik legerősebb kerete volt a miénk. Lippinek is voltak nagyon gyenge csoportkörei és Ancelotti is kezdett pl 5 döntetlennel egy csoportkört. Amikor jól szerepeltünk a BL-ben akkor is csak a kieséses szakaszban, jó olasz szokás szerint.

Trunks
Szerintem meg pont nem olyan volt mint Contéval. Vele inkább csak nyomtunk, nyomtunk, de végig lehetett érezni, hogy nem fog sikerülni. Itt pedig ha kicsit kevésbé parádésan véd a kapus, akkor az x biztosan megvan.

Ez a Tevez idézet meg mi? "A Juventus történelme egy kicsit mindig is ilyen volt, jó szereplés a Serie A-ban, szenvedés Európában." A Calciopoli előtt nem szenvedtünk Európában.

Amici di nessuno...

Trunks
Miért is? A Roma csoportja után talán ez a második legnehezebb, de kb. a csoportok fele egy vicc kategória.

A tegnapi Roma-meccsből pedig minden szánalmas hozzá nem értő ember rögtön az olasz foci gyengeségét vonja le. Nem mintha a most istenített Bayern nem hasonló pofont kapott tavasszal vagy Messi Barcája a bajoroktól egy évvel korábban. Valahogy akkor nem a német-, meg a spanyol foci gyengesége lett levonva következtetésként...

Amici di nessuno...

9csöves9
Tevez:„Új fejezetet kell nyitnunk és megtalálni magunkban valamit. Emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy mi vagyunk a Juventus. Nyilvánvalóan nem kikapni jöttünk ide. A Juventus történelme egy kicsit mindig is ilyen volt, jó szereplés a Serie A-ban, szenvedés Európában. Ha nagy csapat akarunk lenni, akkor ezen változtatnunk kell, én hiszek a változásban. Meglátásom szerint a gond a fejekben van és ennek orvoslása csakis rajtunk múlik.”

9csöves9
Tipikusan olyan meccs volt, hogy reggelig is játszhattunk volna akkor sem lövünk gólt...a BL-ben egyszerűen nem tudunk mit kezdeni ezekkel, pláne idegenben

Kottára ugyanaz minden mint Contéval, én annak idején is azt tartottam, hogy nem őt kell elővenni a rossz BL szereplésért, ez egy komolyabb Juve/olasz betegség amit csak gyökeres változásokkal lehetne orvosolni, akár a bajnoki királyság rovására is.

Otthon azért el lehet kapni ezeket, idegenben nem annyira nagy királyok. Bízok még a továbbjutásban.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.10.22. 23:13:44

Trunks
Amit ez a Roberto leművelt... Rég voltam ennyire ideges Juve-meccs miatt. Remek volt a második félidő, ha az első 20 percben gólt lövünk, nem látom, hogy hogy bírták volna ki több kapott gól nélkül. Jó kezdés (Malmö ellen) után tragikus folytatás. Egy eseménytelen ikszes meccset és egyet, amit nyernünk kellett volna vesztünk el. Nagyon csalódott vagyok.

Amici di nessuno...

szucsy89
Ha ebből a csoportból nem jutottok tovább... nagyot fogok nevetni, bár ez az olasz focira nézve inkább siralmas.

Meg a tegnapi Roma-produkció is.
Trunks
Ilyen már nincs. Vagy 3-4 tök egyértelmű gólhelyzet. Simán nyerni kéne ezt a meccset itt a második félidő alapján. Legalább egy egyenlítő gólt...

Amici di nessuno...

Lacee86
Nem is tudnék olyan játékost mondani, aki kiemelkedően játszik eddig.

Lacee86
Mellesleg Vidalt se nagyon lehetett észrevenni, h a pályán van.

Csacsi
Mióta Pirlo megint pályán van Atma, Sassoulo, most azóta szarok vagyunk 😞

Imádtam...és imádnám, de be kell látni, hogy gyenge.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lacee86
Pirlot tényleg le kellene hozni. :/ Engem az idegesít sokszor, h feleslegesen passzolgatunk, meg belevisszük a tömegbe a labdát, ahelyett, h az üres területeket keresve előre jutnánk támadásokkal. Annyira pedig nem zár jól az Oly középpályája, h ne lennének ilyen területek.

Trunks
Hogy a faszomba tudtak ezek kikapnak Svédországban?! Ha marad az x a másik meccsen, akkor csoportutolsók vagyunk. <#confused>

Az eleje jó volt, a második fele a félidőnek meg nagyon rossz. Morata veszélyes elöl, de Tevez észrevehetetlen, Pirlo pedig borzasztó pocsék ma. Jöjjön helyette Marchisio. Ha ma itt kikapunk még a továbbjutás is cinkes lesz, legalább egy döntetlen kellene.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2014.10.22. 21:35:33

Amici di nessuno...

Trunks
Közben látom, hogy te még Marchisiót írtad a kezdőbe, de közben Pirlo kezd. Talán én is inkább Marcival kezdtem volna most.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem tudok belekötni. Ezt a Morata-Llorente cserét már meg kellett ejteni a kezdőben is. Mindig veszélyesen szállt be Morata, és az összjátékban hasznosabb mint Llorente. Marchisio pedig jöhet Pirlo helyére, ha gond van. De reméljük Szundi is hamarosan felveszi a ritmust, mert a Sassuolo ellen még elég álmosan kezdett.

Amici di nessuno...

9csöves9
Igen ő is, csak neki nincs alternatívája. Romulo lehetett volna az, de ő meg sérült. Talán Pereyrát lehetne ott kipróbálni, de az meg túlságosan támadó megoldás lenne.

Lacee86
Én Lichtsteinert látom mostanában gyengélkedni. Bármennyire is kedvelem, lehet, h egy kicsit pihentetném.

9csöves9
Az idei szezonban nagyon nem megy neki, látszik, hogy görcsös, szenvedős a játéka. Lehet az első gól segítene neki mint tavaly, de az is lehet, hogy a kicsit megváltozott taktika áldozata. Moratának mindenképp megadnék egy esélyt kezdőként.

Lacee86
Én a Llorente-t szívesebben látnám, bár csereként tuti beáll. Mint ahogy Pirlo is.

9csöves9
Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tévez, Morata

Ez várható kezdő, per pillanat szerintem a legerősebb. Kurva nehéz meccs lesz, ötletem sincs, hogy mi lesz a vége. 3-0-tól 0-3-ig bármit el tudok képzelni. Az elején szerintem nekünk esnek, jó lenne ha nem nyalnánk be korán egy gólt.

Kaplan
Most már egy ideje követem az itteni pályafutásod. Az elején megmosolyogtató voltál, gondoltam, hogy normális hangnemmel lehet valamit veled kezdeni. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne ha szarkasztikus stílussal fordulnánk feléd. Most viszont csupán egy kérdés foglalkoztat: Te vajon értelmi fogyatékos vagy? Várom megtisztelő válaszod, :SD:SAD:SDA.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ez elég gyengére sikeredett, bár igazából a helyzetek meglettek volna a győzelemhez. Zaza meg így folytatja, akkor jövőre kezdhet is Tevez mellett.

Amici di nessuno...

Count Adyn
inkább koncentrálj arra hogy idén is meglegyen a bentmaradás az A-ban, szücsykém, tavaly rezgett a léc😄ADASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
De. Első napirendi pont: GTFO!

szucsy89
Sassoulo elleni meccset nem vitatjátok meg? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

:SD:SAD:SDA
9csöves9
Ne is mondd, az ilyenek után még jobban tudom értékelni ezt a mostani időszakot. Emlékszem mi számolgatásokat folytattunk a szezon vége felé, hogy lehet meg még a 4. hely, aztán az 5. vagy a 6....

Trunks
De furcsa volt ezt a videót nézni. Mintha tegnap lett volna ez az időszak, de mégis mennyire távolinak tűnik. Del Neri, Sörensen, Iaquinta, Aquilani, Felipe Melo...

Amici di nessuno...

Lacee86
A Milanban bízom még, h kezdenek magukra találni, vagy legalább is elindulni egy felfelé vezető úton. Tavalyhoz képest főleg, nem kezdték rosszul a bajnokságot. Jó lenne ismét egy erősebb, harcosabb Seria A-t látni. Ez a Juve érdeke is, h egy nagyobb presztízsű bajnokságban szerepelhessen, és ott szerezzen Scudettot.

Szerintem se számít sokat, direkt nem is mentem bele a véleményezésébe, felesleges vita lenne, ahogy hülyeség folyton erre fogni mindent az ellenfélnek, ugyanúgy felesleges az ellenkezőjét bizonygatni a Juvésoknak főleg, (szerintem) fals adatokkal. Az utóbbi években (sajnos) a Juve dominál Olaszországban, a Romát leszámítva mostanság, meg se közelíti a többi csapat.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

9csöves9
Azt nem tudom, annyira nem izgat, de majd lehet rászánom magam aztán összeszámolom. Nekünk azért sokkal több nem lehet, voltak egész durva periódusok ilyen szempontból. Conte veretlen bajnokcsapata talán egyet ha kapott, azt is a bajnokság végén.

Sokat nem számít amúgy, én mindig is azt tartottam, hogy ezek a dolgok hosszútávon kiegyenlítik egymást. Csak, ha a Juve esetében történik valami akkor még a Buci Maci magazin címlapján is ott harsogják az eseményeket, sokkal jobban fel vannak nagyítva és sokkal nagyobb is a hiszti körülötte. Ha a kárunkra tévednek éppen azt meg mindenki elintézi annyival, hogy a csalógecikmegérdemelték!

Igazad van ezt elnéztem, vmiért amit találtam oldalt nem volt ott a 08/09es adatok között a Juve, így az ott számolt adatokat nem is tekintem hitelesnek, de megnéztem máshol, és a számok ott se nagyon stimmelnek.

9csöves9
06/07-ben voltunk a B-ben

Nem kötekedésből, de szerintem nem valós a statisztika, az elmúlt 6 évben az Inter pl 27 büntetőt kapott, ebben nincs benne ugyebár az idei év, ha 7 évet számolok akkor jön ki 36, Milannal szintúgy 7 évvel számolva jön 51, Juvét meg ha 6 évre is nézzük is csalóka mert ugye a 08/09-es évben másodosztályban voltak, szóval náluk 5 év van számolva, de ha ugyanúgy 7 (-1) évet számolunk akkor már 31 jön ki a javukra. Aztán lehet én találtam rossz statokat, de ez statisztika azért több sebből is vérzik.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Valós a statisztika? Valós. Ezek számok, amiből következik egy tény. A tények pedig makacs dolgok, a szituációtól függetlenül. Fogadd el.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
érezd a különbséget 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jajj de szenny oldalak ezek 😄

semmi értelme ennek a statisztikának, de hát buták vagytok
9csöves9
Ezt is elfelejtette már szegény Francesca: Ugyanaz a szituáció, ráadásul még ugyanúgy az 1 perces hosszabbításon túl mint a második büntetőnknél amin ugye szintén rugóznak, hogy hogy történhet meg ilyen.

9csöves9
Totti? Egy igazi gyökér volt mindig is. Semmi meglepő nincs benne. Mondjuk megértem én, hogy frusztrált az egész bagázs, vele az élen, biztos szar lehet, hogy mondjuk Padoin 3-szor annyi bajnoki címet nyert mint ő.

Régebben az Inter volt ilyen, aztán a Napoli, most meg tavaly óta ezek. Amikor meg mi épp a purgatóriumban voltunk akkor meg az Inter miatt rinyáltak Tottiék. Én már sokkal jobban élvezem, ha az ilyen meccseken így nyerünk, öröm nézni a vergődésüket.

Tavaly Garcia nem méricskélte a 16-ost amikor az Inter ellen Gervinhot bő egy méterrel rúgták fel a 16-os vonala előtt, vagy akkor sem volt semmi problémája amikor a Napoli ellen tolta őket a spori mint az állat. Abban az egyben igaza volt, hogy videóbíró kell, de mondjuk ezek pont olyan szituációk voltak, hogy azokkal sem lehet biztonsággal állítani, hogy nem a vonalon történtek a dolgok, ami meg ugyebár már büntető. Centimétereken rúgóznak. Bonu gólját meg maximum akkor szedte volna ki az a kölyök, ha ott áll a kapufa mellett közvetlenül. Kicsit hasonlít a 4-2-es Napoli elleni szuperkupadöntőhöz a sztori, ott is ugyanez a fröcsögés meg sírásrívás ment.

A meccsről ezeknek az árnyékában sokat nem is érdemes beszélni, Bonuccit imádom kész ennyi 😄

Lacee86
Kicsit csalódtam benne. Azt hittem, ennél komolyabb játékos, főleg ennyi idősen, ennyi rutinnal.

Count Adyn
hja, egyébként meg hagyjuk inkább a büntetőket😄

forzajuve5
ez egy érdekes kérdés, mivel Vidal büntetésből maradt ki a kezdőből. diszkózott, verekedett, késett edzésről. házon belül meg is kapta már a büntetését, 100 ezer eurót kell fizetnie

Trunks
Ja, mintha 20 éve mögöttünk lennének másodikak. Meg mintha tavaly nem 17 ponttal (vagy hasonló) nyertünk volna. Biztos az is a bírókon múlott...

Amici di nessuno...

Count Adyn
Érdekes módon amig nem voltunk a toppon ők akkor is mindig másodikak voltak jobb esetben, nemtudom miért lepődnek meg most😄

Trunks
Nagy kérdés amúgy, hogy Allegri kit fog most kihagyni Pirlo felépültével. Marchisiót vétek lenne most padoztatni, simán a legjobb formában lévő játékosunk. Gondolom Pirlo se fog a padra ülni, ha rögtön a Roma ellen kezdett a sérüléséből visszatérve. Akkor viszont Pogba vagy Vidal közül kellene az egyiket kihagyni, ami megint csak elég nagy luxus...

Amici di nessuno...

Trunks
Ez a Totti mekkora kis picsogó kislány. "A Juvénak külön bajnokságban lenne helye. A fekete-fehérekkel mindig történik valami: amíg ők vannak, mi csak másodikak leszünk... Ha törik, ha szakad, mindig győznek."

Garcia: "Torinóban a büntetőterület 17 méteres."

Tévedett a bíró a javunkra? Valószínüleg igen. Nagyokat? A három gólból az elsőnél valószínüleg nem volt szabálytalan Maicon, a második nagyon-nagyon necces, valószínüleg kívül volt, de körülbelül 5-10 centivel, úgyhogy ez a "17 méteres tizenhatos" is bőven-bőven túlzás. A harmadik gól pedig egyértelműen szabályos, látta a kapus a labdát, csak esélye se volt elérni. Kellene videóbíró, hogy az ilyen kétes eseteket kiszűrjék? Egyértelműen. De nem tudom mit kell ennyire nüanszokon itt picsogni. Ennél sokkal durvább hibák fordulnak elő rendszeresen. Mellesleg a második félidőben bőven jobbak voltunk, úgyhogy teljesen megérdemelt a siker. Talán a Roma is előrébb jutna, ha nem a siránkozás meg a "moggimegintmegvettenektekabírókat"-ozás menne, hanem megvizsgálnák, hogy mit csináltak rosszul. Mert simán lehet találni jópár dolgot.

Amici di nessuno...