44078

ibogldrc.jpg

• Darthmushroom
    Lazio szempontból jó lesz így a jövő hét, szerda kupa döntő, vasárnap római derby.. arról nem is beszélve h hétvégén meg Samp idegenben.

am ha megnyeritek az Olasz Kupát akkor légyszíves a Napolitól vegyetek el pontokat a jövő héten :)
  • 9csöves9
    Szücsi! Csak, hogy nehogy lemaradj! ELŐRE KELLETT HOZNI AZ OLASZ KUPADÖNTŐT! Május 20!
  • 9csöves9
    A JCH megy, bár 12-ig kellett leadni előre az igénylést. Írj rájuk, lehet van rá lehetőség. Én a meccsre nem megyek, csak Berlinbe a fő térre, de az is óriási móka lesz.
  • Trunks
    Lehet a döntőre valahogy jegyet szerezni? Vagy csak a feketepiacról több ezer euróért?
  • Grove4
    :DDDD +111111111111111111
  • 9csöves9
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! megyek én is BERLINBE baszki!! :D

imádom ezeket a srácokat, visszajöttünk a pokolból és újra ott vagyunk!
  • Trunks
  • Grove4
    SÍROK! :')
  • Trunks
    Hú, nehéz bármit is mondani. Míg 13 évvel ezelőtt simán benne volt, hogy akár meg is nyerhetjük, addig tavaly ősszel ez őrültségnek tűnt volna. Lehet, hogy nem nálunk játszanak a legnagyobb sztárok, de a miénk a legjobb csapat - mármint csapatként a miénk a legegységesebb. Azt hittem idegbajt kapok. Marchisiónak már el kellett volna döntenie, de Pogba mit hagyott már ki?! Hál' isten a végén nem csapott ez vissza.

Berlin biztos szép emlékeket fog ébreszteni egyesekben... :)))
  • Zsolti9014
    Na még erre annyit reagálva, hogy igazad van. Persze a mai szabályok közepette nem meglepő ha befújnak egy ilyet, de elég szomorú, amikor a kommentátorok is azzal jönnek mindig, hogy "hozzáért, hozzáért". Hát basszus, ez nem no-kontakt sport...
  • Zsolti9014
    Azt a büdös mindenit!
    Akkor most szeretném megkövetni Allegrit. A szezon előtt eléggé gyaláztam, nem éreztem méltónak Conte helyére, de sokszorosan bizonyított. A csapat előtt le a kalappal. Nagyon rég izgultam végig így egy meccset. FORZA!
  • w77d
    szép volt srácok! Bayern szurkolóként szorítok nektek!!! Hajrá!!
  • Count Adyn
    Chiellini kiment a szurkolok közé:DDD
  • Lacee86
    EL SE HISZEM BASSZUS, OTT VAGYUNK!! :D :D
  • Trunks
    Én sírok bazzeg ááá... el se hiszem...! Che grinta!!!! ANDIAMO A BERLINO!!!!!!
  • Nyiri
    Barcasként mondom hogy gratula.
  • Count Adyn
    DÖNTŐSEK VAGYUNK BASZKI!!!_:ddd
  • Nyiri
    Szokásos 4-5 perces hosszabbítás a Realnak...
  • argo001
    Szép volt, drukkolok nektek. :D
  • 9csöves9
    Chiellini akkor is egy hülye fasz, miért kell megadni egyáltalán az esélyt a sporinak, hogy befujja? Ott voltak még ketten. Várható volt hogy nem fognak habozni ha lehetőség van rá. Nem tetszik amit látok, így lenne a legrosszabb kiesni. Ennél még az is jobb ha 4-0ra jó játékkal levernek minket.
  • Trunks
    Most láttam megint. Szerintem ennyitől el se esik egy normális felépítésű férfi. Vagy ha kontakt van, akkor rögtön össze kell rogyni?
  • Trunks
    Jobb, ha nem kommentálom. Ezt még mezőnyben sem kéne lefújni, pláne nem ilyen helyzetben a 16-oson belül. A mezőnyben nem kaptunk meg hasonlókat. Vártam, hogy James domborításánál is befújja.
  • limperatore
    hány jegy van a juvenak? csak őket hallani végig
  • Kaplan
    Minimális kontakt volt, emiatt megadható. De ezt sehol nem adják meg, undorító ítélet volt.
  • Trunks
    Hihetetlen. Csak ezt ne, rögtön befújják nekik a 11-est. Szánalom.
  • Trunks
    Ülök itt a Nedved-mezemben, mint 12 éve. Hú, milyen rég volt! Akkor bejött... :)
  • forzajuve5
    http://as.com/diarioas/2015/05/13/english/1431527515_712818.html
  • Kaplan
    És ha ez a taktika része? :)
  • Trunks
    Az elég vicc lenne. Ilyen eddig csak a VB-n volt Brazíliában, ott meg embertelenek voltak a körülmények. Nem hiszem, hogy mondjuk 30 fok este nap nélkül olyan brutális lenne.
  • forzajuve5
    REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Isco, James Rodríguez – Bale, Benzema, C. Ronaldo.
    JUVENTUS: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal – Morata, Tévez.

olyat is olvastam most, nem tudom mennyi igaz belőle, de kérelmeztünk az Uefa-nál "ivőszünetet" mert nagyon meleg van Madridban. meg is kaptuk, így a 30. és 75. percben lesz egy-egy rövid szünet
  • Trunks
    Ráadásul 3 éve ezen a napon...
  • Trunks

(szabad fordításban):
    - Nyugalom, itt vagyok.
    - Kuss! Most már itt vagyok én.

• 9csöves9
    Vieri is megy a meccsre

• Trunks
    Szerintem elképzelhető, hogy lehozzuk kapott gól nélkül, idegenben sem volt sok helyzetük. De Allegri tuti nem fog a 0-0-ra játszani, az odavágó előtt elmondta, hogy az a meccs nem lesz 0-0, a Bernabeuban pedig életveszély lenne reménykedni a gól nélküli döntetlenben. Ellenben Ancelotti is hasonló cipőben jár, nekik is veszélyes lenne az 1-0-ra játszani ilyen ingatag védelemmel. Igazad van a kp.-juk közepével kapcsolatban, egyedül Kroos tud tőlük értelmes védőmunkát lerakni az asztalra. Kövezzetek meg, de én Pirlo helyett felraknám Sturarót is, aztán szanaszét darálnánk őket a középpályán. Bár lehet Pirlo meg pont be tud játszani a középpályájuk mögé, nehéz kérdés. A gond azzal van, hogy ha nincs nálunk a labda, akkor Pirlónál kb. bármelyik középpályásunk hasznosabb a keretből. Egyedül az aggaszt, hogy Bale meg Cristiano a szélre kerül, középen nagyon levettük őket a pályáról. Viszont ki fog náluk védekezni? Még felrakja Ancelotti Chicharitót is, nálunk még a csatárok is vissza tudnak zárni, viszont CR biztos nem fog. Érdekes lesz és izgalmas, az tuti.
  • Count Adyn
    Ja és:D
  • Count Adyn
    Jaja rugni kell egy gólt és onnantól lehet kontrázni:)
  • 9csöves9
    Na hát eljött a nagy nap. Én rettenetesen kattogok, és hol van még az este...

Várható kezdők:

Két dolog a Real kapcsán. Egyrészt ez ellen a felállás ellen kizárt dolog, hogy ne kapjunk egy gólt. Nem lehet 0-0-ra játszani. Másrészt, ha tényleg ezt a pehelysúlyú középpályát teszi fel Ancelotti, akkor ott meglehet nyerni a meccset. 3 primadonnát betenni középre, pont a mi középpályánk ellen elég mindent vagy semmit lépésnek tűnik, pláne, ha esetleg Pirlo helyett még Pereyra vagy Sturaro játszik. Futásban és ütközésben egyszerűen ég és föld a kettő. Ebből aztán bármi lehet, hiszen mindegyik rendkívül kreatív, jól passzol, jól lő, csak nem tűnik valami olaszos húzásnak.

• Trunks
    Itt a gond nem a mennyiséggel lenne, 4 csatár szerintem teljesen jó 2 kezdő helyre. A problémát az jelentené, hogy ki padozzon. 4-4-2 esetén pedig mindig két embernek kéne a padon ülnie, ami egy ilyen négyessel durva lenne. Szerintem a csapategységnek se tenne jót, Tévez is elég problémás tud lenni, Morata azért jött ide, hogy megkapja a lehetőséget (amivel ráadásul eddig élt is), Cavani se szívesen lenne csere. Inkább jöjjön a Dybala/Cavani kettősből az egyik, maradjon mondjuk Llorente, aztán meg is vagyunk.

Inkább a középpályára kellene valakit hozni, ha távozik Pogba. Illetve Pirlo is kérdéses. Sturarónak mondjuk megadnám az esélyt, hogy bejátssza magát a kezdőbe, de egy kreatív embert azért szívesen látnék még a kp-n. Valamint a szélsőhátvédek terén állunk még nagyon gázul.
  • Count Adyn
    Állitólag holnap kezd Pogba
  • 9csöves9
    És nem mellékesen jelentene egy 70 millió eurós kiadást minimum, ami azért eléggé előre vetíti Pogba távozását...Nem nagyon tudom elképzelni, hogy mindketten érkezzenek. Amúgy is szkeptikus vagyok csatár igazolás fronton, az utóbbi években folyamatosan ment tavasztól, hogy milyen ászokat hozunk, aztán az A tervből először B, aztán C terv lett. Az viszont biztos, hogy most ezen a nyáron lesz minden adott egy nagy durrantásra a piacon.

Mindenesetre a Tevez-Cavani párosnál gyilkosabbat nem nagyon tudok elképzelni, mindkettő olyan hogy kettéharapja a védők nyakát,ha arról van szó. Moratával és esetleg Dybalával én ezt már nagyon soknak érezném.