Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a svájci vonalnál maradva egyre többen emlegetik lichsteiner lehetséges utódjaként widmert az udinese-ből, paratici elvileg miatta tekintette meg a helyszínen a torino - udinese mérkőzést.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dehogy nem szenvedtünk. Capello BL szereplései milyenek voltak? Arra a legjobb szó a szenvedés, pedig Európa egyik legerősebb kerete volt a miénk. Lippinek is voltak nagyon gyenge csoportkörei és Ancelotti is kezdett pl 5 döntetlennel egy csoportkört. Amikor jól szerepeltünk a BL-ben akkor is csak a kieséses szakaszban, jó olasz szokás szerint.
Ez a Tevez idézet meg mi? "A Juventus történelme egy kicsit mindig is ilyen volt, jó szereplés a Serie A-ban, szenvedés Európában." A Calciopoli előtt nem szenvedtünk Európában.
Amici di nessuno...
A tegnapi Roma-meccsből pedig minden szánalmas hozzá nem értő ember rögtön az olasz foci gyengeségét vonja le. Nem mintha a most istenített Bayern nem hasonló pofont kapott tavasszal vagy Messi Barcája a bajoroktól egy évvel korábban. Valahogy akkor nem a német-, meg a spanyol foci gyengesége lett levonva következtetésként...
Amici di nessuno...
Kottára ugyanaz minden mint Contéval, én annak idején is azt tartottam, hogy nem őt kell elővenni a rossz BL szereplésért, ez egy komolyabb Juve/olasz betegség amit csak gyökeres változásokkal lehetne orvosolni, akár a bajnoki királyság rovására is.
Otthon azért el lehet kapni ezeket, idegenben nem annyira nagy királyok. Bízok még a továbbjutásban.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.10.22. 23:13:44
Amici di nessuno...
Meg a tegnapi Roma-produkció is.
Amici di nessuno...
Imádtam...és imádnám, de be kell látni, hogy gyenge.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az eleje jó volt, a második fele a félidőnek meg nagyon rossz. Morata veszélyes elöl, de Tevez észrevehetetlen, Pirlo pedig borzasztó pocsék ma. Jöjjön helyette Marchisio. Ha ma itt kikapunk még a továbbjutás is cinkes lesz, legalább egy döntetlen kellene.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2014.10.22. 21:35:33
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ez várható kezdő, per pillanat szerintem a legerősebb. Kurva nehéz meccs lesz, ötletem sincs, hogy mi lesz a vége. 3-0-tól 0-3-ig bármit el tudok képzelni. Az elején szerintem nekünk esnek, jó lenne ha nem nyalnánk be korán egy gólt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Sokat nem számít amúgy, én mindig is azt tartottam, hogy ezek a dolgok hosszútávon kiegyenlítik egymást. Csak, ha a Juve esetében történik valami akkor még a Buci Maci magazin címlapján is ott harsogják az eseményeket, sokkal jobban fel vannak nagyítva és sokkal nagyobb is a hiszti körülötte. Ha a kárunkra tévednek éppen azt meg mindenki elintézi annyival, hogy a csalógecikmegérdemelték!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jajj de szenny oldalak ezek 😄
semmi értelme ennek a statisztikának, de hát buták vagytok
Régebben az Inter volt ilyen, aztán a Napoli, most meg tavaly óta ezek. Amikor meg mi épp a purgatóriumban voltunk akkor meg az Inter miatt rinyáltak Tottiék. Én már sokkal jobban élvezem, ha az ilyen meccseken így nyerünk, öröm nézni a vergődésüket.
Tavaly Garcia nem méricskélte a 16-ost amikor az Inter ellen Gervinhot bő egy méterrel rúgták fel a 16-os vonala előtt, vagy akkor sem volt semmi problémája amikor a Napoli ellen tolta őket a spori mint az állat. Abban az egyben igaza volt, hogy videóbíró kell, de mondjuk ezek pont olyan szituációk voltak, hogy azokkal sem lehet biztonsággal állítani, hogy nem a vonalon történtek a dolgok, ami meg ugyebár már büntető. Centimétereken rúgóznak. Bonu gólját meg maximum akkor szedte volna ki az a kölyök, ha ott áll a kapufa mellett közvetlenül. Kicsit hasonlít a 4-2-es Napoli elleni szuperkupadöntőhöz a sztori, ott is ugyanez a fröcsögés meg sírásrívás ment.
A meccsről ezeknek az árnyékában sokat nem is érdemes beszélni, Bonuccit imádom kész ennyi 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Garcia: "Torinóban a büntetőterület 17 méteres."
Tévedett a bíró a javunkra? Valószínüleg igen. Nagyokat? A három gólból az elsőnél valószínüleg nem volt szabálytalan Maicon, a második nagyon-nagyon necces, valószínüleg kívül volt, de körülbelül 5-10 centivel, úgyhogy ez a "17 méteres tizenhatos" is bőven-bőven túlzás. A harmadik gól pedig egyértelműen szabályos, látta a kapus a labdát, csak esélye se volt elérni. Kellene videóbíró, hogy az ilyen kétes eseteket kiszűrjék? Egyértelműen. De nem tudom mit kell ennyire nüanszokon itt picsogni. Ennél sokkal durvább hibák fordulnak elő rendszeresen. Mellesleg a második félidőben bőven jobbak voltunk, úgyhogy teljesen megérdemelt a siker. Talán a Roma is előrébb jutna, ha nem a siránkozás meg a "moggimegintmegvettenektekabírókat"-ozás menne, hanem megvizsgálnák, hogy mit csináltak rosszul. Mert simán lehet találni jópár dolgot.
Amici di nessuno...