Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Amit kiemelnék így a szezon első hónapjai után, az Marchisio teljesítménye. Összehasonlíthatatlan a játéka a tavalyival. Pirlót is remekül pótolta, ma is gólpasszt adott Llorentének. Pogba mellett eddig az ő teljesítménye a legjobb idén a középpályán.

Amici di nessuno...

9csöves9
Folyamatosan azt hittem, hogy valami szarból beszopjuk. Tényleg nevetséges, hogy még nekünk kell görcsölni a végén, az a hiányzó 1 pont bőven benne volt a másik kettő idegenbeli meccsen, na meg Vidal 11-ese...

Mindenesetre innen meg kell lennie, otthon egyszerűen nem kaphatunk ki.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
A második félidő jó volt, de megint simábban kellett volna nyernünk. A lényeg a 3 pont, az Atleti pedig megtette, amit kellett. Ez az idegenben lőtt gólos dolog pedig egy vicc, továbbra is így gondolom, bár nem kéne ezen múlnia. De azért vicces, hogy ha a gólkülönbség számítana, akkor 8 gólos különbséget kellene eltüntetnie az Olympiakosnak az utolsó fordulóban.

Amici di nessuno...

Trunks
Megint ez a zöld... reméljük ezúttal több szerencsét hoz.

Amici di nessuno...

Breki33
9csöves9
Jah szerencsétlen Padoin lehoz két jó meccset egy számára idegen poszton erre most a spori szopatja. Nekem is nagyon tetszett minden, nem nagyon volt gyenge pont. Most Chielliniék se bénáztak, mindenki a helyén volt. Még kicsi a minta, de azért látszódik már a váltás és nagyon indokolt is volt a két vereség után.

Pogba és Tevez meg klasszis, minden mozdulatukért érdemes nézni a meccseket. Nem győzőm adni a pirospontokat Marottáéknak, hogy ők ketten itt játszanak, ráadásul bagóért.

Trunks
A bíró megint fasz volt, mert Padoinnak két igencsak véleményes sárgát adott, de hál' isten ez már nem osztott, nem szorzott. Elég durva, ahogy 10 emberrel kipasszoljuk őket és csak kergetik a labdát. Tetszett a játék, remélem Svédországban is képesek leszünk hasonlót produkálni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ma hivatalos sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Gigi 2017-ig, Chiello meg 2018-ig hosszabbított.

Szépen haladnak a hosszabbítások, a következők Lichtsteiner és Giovinco. A svájcival közelednek az álláspontok, de most már a City is képbe került vele kapcsolatban, elképzelhető, hogy egy Nastasic biznisz keretében hozzájuk kerül. Seba ügynöke meg valami bitang fizetést kér azért, hogy a kisgyerek elfogadja a padozást, valószínűleg ő távozni fog. Azt mondom jobb is, itt sajnos nem jött neki össze semmi, de egy középcsapatban nagy király lehet.

9csöves9
atyaúristen 😄

szerintem kacsa, de nagyon adja magát a dolog. nekünk irányító kell aki nem túl drágán megszerezhető, lehetőleg serie a tapasztalattal. ő meg már nem igazán érzi magát ott jól, ráadásul ha jól hallottam a fizetésével is gondban vannak
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.11.13. 09:41:06

limperatore
gazzettán 😄

más: ez a sneijder juve pletyka mennyire hápog? :o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Azért az Intert megverték. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

helyén kell kezelni ezt a győzelmet, mert piszok gyenge csapat ez a parma, de mondjuk ki: 31 éve nem arattunk ekkora különbségű győzelmet, mindezt vidal, asamoah, pirlo, barzagli, caceres nélkül.

ez tényleg az a meccs volt, ahol minden összejött, de valószínűleg nem véletlen, hogy 4-3-1-2-ben 2 meccs alatt 10 gólt rúgtunk a héten.
llorente végre kezdi megtalálni tavalyi önmagát, lichti hatalmasat játszott, tevez a szezon egyik legszebb gólját rúgta, a coman-morata páros akarását pedig felemelő volt nézni. comanban nagy lehetőségek vannak a szélsőposztot tekintve, morata 7/4-es gólátlaga meg a meglehetősen sok kihagyott ziccere ellenére is impozáns így sérülésből felépülve.

jó lenne, ha vidal végre formába lendülne, nem sérülne le minden héten nettó 1 játékos, plusz allegri valahogy megtalálná az összhangot a formációváltások között, mert úgy lenne esély arra, hogy európai szinten is mutassunk kicsit valamit.

Csacsi
És ez a Parma verte meg az Intert? LOL.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
40!

Hajrá Magyarország!

limperatore
jöttök ti is mindjárt az el-be 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Legalább nekünk van miért bundázni. Nem az EL-selejtezőbe kerüléshez kell...

Amici di nessuno...

Count Adyn
jöttél a heti beégésed elkövetni?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Csöndben lennék a Milanoddal a helyedben. Idén sem lesz BL.

szucsy89
már megint a bundán jár az eszetek... bár egy juvéstól mit várjon az ember 😊
Trunks
Ja most nézem a következő fordulóban játszunk a Malmövel Svédországban, az Atleti meg otthon az Olympiakosszal. Így az AtMának mindenképp fontos a győzelem, mert ha nem nyernek, még egy hazai győzelemmel csoportelsők is lehetnénk. Úgyhogy ha ütjük a svédeket és otthon nyernek Simeonéék, akkor egy hazai x-szel az utolsó fordulóban kéz a kézben mennénk tovább, ezért ott gondolom ők se szakadnának meg a győzelemért.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez még mindig egy kurva nagy vicc. Már rég meg kellett volna változtatnia az UEFA-nak, de ugye tudjuk, hogy ennél fontosabb kérdésekben se tudnak értelmes döntéseket hozni. Azért azt remélem mindenki átérzi, hogy nyugodtak csak akkor lehetünk, ha a hátralévő két meccset behúzzuk vagy ha a Malmö megint valami csodát alkot a görögök ellen. Hihetetlen, hogy megint cidrizni kell, mert a második félidőben kis túlzással az egyetlen alkalommal, amikor a kapu közelében jártak, sikerült fejbe rúgni a kongói sracot, plusz Arturo meg kihagyta a 11-est.

Amici di nessuno...

9csöves9
Igen.

9csöves9
Most mondja valaki, hogy nem játszunk szórakoztató meccset...hihetetlen volt, alapból sem nézem csendesen a meccseket, de most konkrét idegbaj kerülgetett folyamatosan, úgy hogy nem is elemezgetném. A 11-est azért csak be kellett volna baszni a végén, értem én, hogy Arturo a kijelölt, de bíztam benne, hogy Tevez lövi ha már kiharcolta. Reméljük nem ezen fog múlni.

Az továbbra is kabaré, hogy megint számolgatni kell, hogy juthatunk tovább, mikor itt a két meccsen legalább 8 gól lett volna a reális, az Atletico meg otthon nem tett lófaszt sem a győzelemért.

Lacee86
De ez most mi amúgy? Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény előbbrevaló lesz, mint a gólkülönbség?

Trunks
Szép volt, csak kiszenvedtük. Bár mondom, itt a reális különbség 3-4 gól lett volna. De a lényeg a 3 pont.

Amici di nessuno...

Kaplan
Gyors fordítás, még egyet aztán meg lehet nyugodni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Egyszerűen röhej. Két fejes, két gól. Most kapcsoltam ki. Kb. 3-0-ra kellett volna ezt is hozni.

Amici di nessuno...

Trunks
Jó lesz ez. Jól játszunk, megvannak a helyzetek. Csak nem hagyunk ki még egyszer mindent a második félidőben. Ha meg igen, akkor megérdemeljük, hogy menjünk a levesbe. Mindenesetre eddig tetszetős ez a 4-4-2.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen bazzeg. De tényleg. Pirlo bebassza mint mindig, erre pár percre rá kapunk egy ilyen buta gólt. Pedig jól játszottunk, vezettünk, kezünkben volt a meccs, erre az első kapura lövésük bemegy.

Amici di nessuno...

forzajuve5
4-3-1-2 lett a nyerő

starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah, Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio, Tevez, Morata

egyre biztosabb, hogy 4 védővel állunk fel, 4-3-1-2, de leginkább 4-4-2 a várható felállás. elég kíváncsi vagyok, mit fogunk így produkálni, de ilyenkor jött volna jól, ha már máskor is játszottunk volna ilyen felállásban, és nem pont egy élet-halál meccsen debütálna a dolog. gyanítom persze, hogy hasonló lesz a szitu, mint tavaly, amikor conte kb. napra pontosan ilyenkor meg merte először és utoljára lépni a 4-3-3-t a madrid ellen: hoztunk egy viszonylag tisztességes eredményt, amit x-re is magunknak basztunk el, de utána ugyanúgy maradt a kőbe vésett 3-5-2.
szerk.: azt hogy először, persze úgy értem, hogy a bl-ben.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2014.11.04. 17:51:03

forzajuve5
Ogbonna nem épült fel, így nagy valószínűséggel jön a 4-3-3 ma este.
Kezd aggasztó lenni ez a sok sérülés. Conte és a stábja valamit tudhatott hogyan lehet ezeket elkerülni. szerintem ez már nem írható a szerencse hiányára, biztos a felkészítésben van valami baj. pár éve is ugyanez volt Del Neri és társai alatt.

így elég parás a ma esti meccs. ismeretlen felállás. nagy nyomás. papíron otthon ütni kellen a görögöket, de nem tudom hogyan tudjuk ezt kezelni. ha kikapunk és bukjuk a továbbjutás lehetőségét akkor biztosan rengetegen fogják Allegri fejét követelni

9csöves9
Vissza is vonult. Nem bánnám, ha valami posztot kapna a vezetőségben.

Ciao, Lippi

9csöves9
Lippi ismét bajnok lett Kínában, majd utána lemondott. Cannavaro követheti a padon.

9csöves9
Ennél kevés demoralizálóbb dolgot tudnék nekik elképzelni 😄

Ez a tegnapi meccs sem volt valami fényes, nem tudom, hogy lesz ebből keddre játék...A keret nagy része formán kívül, folyamatosan dőlnek ki az emberek, el sem tudom képzelni, hogy állunk fel ha Asamoah és Ogbonna sérülése is komoly. Kis túlzással az elmúlt 3 szezonban nem volt annyi sérültünk mint most pár hónap alatt.

Amúgy szerintem jó választás volt a tegnapi csatárpáros, Seba is jól kevergetett, Moratan meg tisztán látszik, hogy van benne lehetőség. Mindenképp Tevez-Morata párossal kell kezdeni kedden.

Pirlo a gólja ellenére gyalázatosan szar volt, ennyi eladott labdát amit idén elszór nem tudom mikor láttam tőle. Kicsit úgy játszik most, mint az utolsó Milanos évében. Biztos vagyok benne, hogy neki sokat számít az edző személye, Conte úton útfélen hangoztatta, hogy a világ egyik legjobbja, gondolom ezt naponta tudatosította is a jó Andreaban. Nem véletlen, hogy egyből visszavonta a válogatottból való visszavonulását amint Contét kinevezték. Ráadásul míg Conténál teljesen Pirlo központú volt a taktika, ő volt az alfa és az omega, addig Allegrinél ez nagyon nincs így. Ezzel az utóbbival nem is lenne nagy baj, mert azért itt az ideje függetleníteni magunkat tőle, csak ez láthatólag nem ízlik neki. Akkor jön ki igazán a zsenije, ha ő tart a kezében mindent, ezért is tudott kivirágozni 2011-ben.

Csacsi
De Ceglie a szíve mélyén Juve-s. Vágott is kettőt az Internek 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Giovinco-Morata páros kezd elöl. Ma is nehéz lesz gólt rúgnunk...

Amici di nessuno...

9csöves9
Egyvonalban van Matri lábával meg a labdával. Legalábbis én így látom. Mások is, nem véletlenül nem háborog senki a médiában.

Lacee86
Akkor ez mi?? Nem akkor, amikor megkapja az első genoai, hanem amikor ő átadja. Ordít...

9csöves9
Nem volt az les. Persze, ha mi rúgtuk volna ugyanígy, ugyanekkor akkor biztos menne a hőbörgés, hogy 1 centivel előrébb volt. Katasztrófa amit hetek óta művelünk, lehetne ezeket balszerencsének hívni, de ez már nem az. Hamarosan jön egy sorsdöntő BL meccs és nem látom, hogy fog ezen változtatni Allegri.

Lacee86
Egy lesgóllal...

Trunks
Hihetetlen... pont akartam írni, hogy itt csak egyet kellett volna begyömöszölni és megvan a 3 pont (ami igaz is), mert nem is nagyon néztek a kapu felé se az egész meccsen, erre a végén még sikerül veszteni is...

Amici di nessuno...

Trunks
Olyan kiábrándító, hogy Lichtsteinernek egy értelmes megmozdulása nincs a támadóhármadban.

Amici di nessuno...

Egy kicsit kezdünk szürkülni.Kezd megint meddő lenni a játék.Persze ez lehet hogy idén is elég lesz a bajnokságban-de most már nincs mentség a BL-re.Kíváncsi vagyok Allegri megpróbál-e valamit újítani.Mert ez nem az igazi.Rutinból behúzunk meccseket-de ahova kellene a tökösség ott bukunk,meg szopunk.
9csöves9
Nekem ma sikerült megnéznem, de valahogy nem tudott lekötni...Mindenesetre örülök, főleg Llorente góljának, remélem beindul.

Tevezt behívták a Horvátok és a Portugálok ellen

Lacee86
Hát a szünetben cserélni kellett volna, úgy értettem természetesen.

Hát azért nyertünk ma.Gondoltam örömködök én is egyet.Ja csak én örömködöm?Hát megértem....
Trunks
Kb. az 55. percben hozta le Pirlót. Sokkal előbb nem lehetett volna, max. a szünetben. De meg lehetett volna próbálni a szünetben változtatni, az igaz.

Ma Pereyra kezd a jobb oldalon Lichtsteiner helyén, kíváncsi leszek, mit alkot. Jó lenne, ha lenne a svájcinak egy normális alternatívája.

Amici di nessuno...

Lacee86
Ez a mostani vereség -részben- pech is volt. Kár, h nem pörögtünk már annyira az elejétől fogva, mint a meccs végén. Akkor a sok-sok helyzetből egy csak bement volna... Na meg pl. Pirlót már sokkal előbb le kellett volna cserélni, ebben látom egy kicsit Allegri felelősségét is.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.10.26. 10:28:34

Trunks
Érdekes, én teljesen máshogy látom. A második félidő nagy részében szerintem remekül játszottunk, kidolgozott helyzeteink voltak, több olyan ziccer, amit ezen a szinten bőven illene értékesíteni. A tavalyi szezonra visszagondolva az olasz bajnokságból is nehezen tudok példát hozni, ahol hasonló játékot produkáltunk. Contéval Európában általában a passzív mezőnyfölény, ívelgetés, majd az utolsó 5-10 percben gyorsan behozott minden csatárt, aki ott ült a padon, aztán még többet ívelgettünk, ha szerencsénk volt, sikerült valamit bekotorni. Szerintem viszont ezen az utolsó meccsen a második félidőben bőven eleget tettünk a győzelemért, a helyzetkihasználás volt pocsék, illetve az ellenfél kapusa remek. Tavaly a Galatasaray és Benfica ellen otthon is alig bírtunk helyzeteket kidolgozni. Ettől nem azt mondom, hogy Allegri jobb edző mint Conte, de a párhuzamokat az eredményeken kívül nem érzem annyira. Pláne, hogy ez az Olympiakos azért nem egy rossz csapat, évek óta senki nem veri őket agyon a BL-ben, ami mondjuk a Galatáról nehezen mondható el.

Amici di nessuno...