Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Mindenesetre innen meg kell lennie, otthon egyszerűen nem kaphatunk ki.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Pogba és Tevez meg klasszis, minden mozdulatukért érdemes nézni a meccseket. Nem győzőm adni a pirospontokat Marottáéknak, hogy ők ketten itt játszanak, ráadásul bagóért.
Amici di nessuno...
Szépen haladnak a hosszabbítások, a következők Lichtsteiner és Giovinco. A svájcival közelednek az álláspontok, de most már a City is képbe került vele kapcsolatban, elképzelhető, hogy egy Nastasic biznisz keretében hozzájuk kerül. Seba ügynöke meg valami bitang fizetést kér azért, hogy a kisgyerek elfogadja a padozást, valószínűleg ő távozni fog. Azt mondom jobb is, itt sajnos nem jött neki össze semmi, de egy középcsapatban nagy király lehet.
szerintem kacsa, de nagyon adja magát a dolog. nekünk irányító kell aki nem túl drágán megszerezhető, lehetőleg serie a tapasztalattal. ő meg már nem igazán érzi magát ott jól, ráadásul ha jól hallottam a fizetésével is gondban vannak
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2014.11.13. 09:41:06
más: ez a sneijder juve pletyka mennyire hápog? :o
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ez tényleg az a meccs volt, ahol minden összejött, de valószínűleg nem véletlen, hogy 4-3-1-2-ben 2 meccs alatt 10 gólt rúgtunk a héten.
llorente végre kezdi megtalálni tavalyi önmagát, lichti hatalmasat játszott, tevez a szezon egyik legszebb gólját rúgta, a coman-morata páros akarását pedig felemelő volt nézni. comanban nagy lehetőségek vannak a szélsőposztot tekintve, morata 7/4-es gólátlaga meg a meglehetősen sok kihagyott ziccere ellenére is impozáns így sérülésből felépülve.
jó lenne, ha vidal végre formába lendülne, nem sérülne le minden héten nettó 1 játékos, plusz allegri valahogy megtalálná az összhangot a formációváltások között, mert úgy lenne esély arra, hogy európai szinten is mutassunk kicsit valamit.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Az továbbra is kabaré, hogy megint számolgatni kell, hogy juthatunk tovább, mikor itt a két meccsen legalább 8 gól lett volna a reális, az Atletico meg otthon nem tett lófaszt sem a győzelemért.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah, Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio, Tevez, Morata
szerk.: azt hogy először, persze úgy értem, hogy a bl-ben.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2014.11.04. 17:51:03
Kezd aggasztó lenni ez a sok sérülés. Conte és a stábja valamit tudhatott hogyan lehet ezeket elkerülni. szerintem ez már nem írható a szerencse hiányára, biztos a felkészítésben van valami baj. pár éve is ugyanez volt Del Neri és társai alatt.
így elég parás a ma esti meccs. ismeretlen felállás. nagy nyomás. papíron otthon ütni kellen a görögöket, de nem tudom hogyan tudjuk ezt kezelni. ha kikapunk és bukjuk a továbbjutás lehetőségét akkor biztosan rengetegen fogják Allegri fejét követelni
Ez a tegnapi meccs sem volt valami fényes, nem tudom, hogy lesz ebből keddre játék...A keret nagy része formán kívül, folyamatosan dőlnek ki az emberek, el sem tudom képzelni, hogy állunk fel ha Asamoah és Ogbonna sérülése is komoly. Kis túlzással az elmúlt 3 szezonban nem volt annyi sérültünk mint most pár hónap alatt.
Amúgy szerintem jó választás volt a tegnapi csatárpáros, Seba is jól kevergetett, Moratan meg tisztán látszik, hogy van benne lehetőség. Mindenképp Tevez-Morata párossal kell kezdeni kedden.
Pirlo a gólja ellenére gyalázatosan szar volt, ennyi eladott labdát amit idén elszór nem tudom mikor láttam tőle. Kicsit úgy játszik most, mint az utolsó Milanos évében. Biztos vagyok benne, hogy neki sokat számít az edző személye, Conte úton útfélen hangoztatta, hogy a világ egyik legjobbja, gondolom ezt naponta tudatosította is a jó Andreaban. Nem véletlen, hogy egyből visszavonta a válogatottból való visszavonulását amint Contét kinevezték. Ráadásul míg Conténál teljesen Pirlo központú volt a taktika, ő volt az alfa és az omega, addig Allegrinél ez nagyon nincs így. Ezzel az utóbbival nem is lenne nagy baj, mert azért itt az ideje függetleníteni magunkat tőle, csak ez láthatólag nem ízlik neki. Akkor jön ki igazán a zsenije, ha ő tart a kezében mindent, ezért is tudott kivirágozni 2011-ben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Tevezt behívták a Horvátok és a Portugálok ellen
Ma Pereyra kezd a jobb oldalon Lichtsteiner helyén, kíváncsi leszek, mit alkot. Jó lenne, ha lenne a svájcinak egy normális alternatívája.
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.10.26. 10:28:34
Amici di nessuno...