44078
-
#41153 Ööö... szerintem Padoin és Romulo fordítva, furcsa lenne őt a középpályán látni. Azért remélem megcsapjuk ezeket a szerencsétleneket, de igazából csak ne kapjunk ki. Jó kis 0-0? -
#41152 Lassan derbi, de valahogy most annyira nem hoz lázba. Ütős kezdő, egy X-re jó lesz.
Storari-Padoin,Barzagli,Bonucci,Lichtsteiner-Romulo,Marchisio,Sturaro-Pereyra-Matri,Morata -
#41151 Igen, azt még megértem, ha nem volt elérhető számunkra, csak ebből a szempontból furcsa ez a mostani igazolás. Mindegy, bízok én a menedzsmentben, valahogy Conte érkezése óta ők is szinte csak jókat húznak.
Ja igen, a "trequartista" pozíció. Igazából túl sok ilyen játékost nem is tudok mondani jelenleg, eléggé kihaltak az elmúlt 10 évben. 2000 körül pedig mennyi ilyen klasszis volt. Totti, Zidane, Ortega, stb. Sneijder lehetne ilyen, de ő már túl öreg. -
#41150 Minden csapat kivár ilyenkor, az eladó és a vevő fél is, nem szoktak nagy bizniszek születni egy világesemény előtt sem. Simán várható volt hogy a dél-amerikai csapatok nagyon menni fognak és pont olyan ellenfeleik voltak már a csoportban akik ellen szem előtt lehettek. Ne mondd, hogy ha megkérdeznek a vb előtt, hogy hány gólt rúg Sanchez nem mondtál volna minimum 2-3-t ami meg már simán jókorát dob egy játékos árán egy világbajnokságon. Mindegy is, ez már a múlt, Sanchez egyszerűen nem volt a mi kategóriánk tavaly. Mi a triplázásért megyünk nélküle, ő meg beállt a szokásos Arsenal sorba.
A felállás kapcsán meg az irányítónál nem Pirlora gondoltam hanem a 4-3-1-2 csatárok mögötti játékosára, ahol kényszerből játszatjuk például Vidalt. Oda Allegri egy klasszikus irányítót szeretne, csak hát nem tudtunk senkit oda igazolni és nincsenek is elérhetőek a piacon.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.15. 22:22:48 -
#41149 ...és a 4. döntőjére készül. Hihetetlen tapasztalattal hozza azt a szélt, Pogbával meg látszik, hogy pályán kívül és belül is jól megértik egymást. Jövőre durva harc lesz azért a posztért Asamoahval. A gond a másik szél, Lichtsteiner szolid teljesítményt nyújt, de azért támadásban nem vagyok tőle elájulva, plusz neki is kéne a pihenő. Padoin jó csere, de nem valós alternatíva.
Múltkor hallottam érdekeset. Valami olasz csávó ecsetelte, hogy Pepét lehetne szélsőhátvédként kipróbálni. Hozott példákat is, hogy mivel szélsőhátvédekből mindig hiány van, sokszor középpályásokat tolnak hátra, lásd Zambrotta. -
#41148 Szerintem ha adtunk volna Sancheznek ~6 milliót, akkor inkább idejön, 40 millió pedig nincs túl messze a 32+bónuszoktól egy sokkal kockázatosabb üzletnél. A VB előtt meg tuti el lehetett volna hozni 30 körül. Már miért várták volna meg? Chilétől hol volt várható a jó eredmény? A legnehezebb csoportba kerültek, nagyon-nagyon valószínű volt, hogy ha tovább is jutnak, nem lesznek csoportelsők, akkor meg Brazília vár rájuk.
Én nem változtatnék a felálláson. Irányító meg nem kell, Marchisio mehet Pirlo helyére, szerintem idén jobban (bár máshogy) hozta azt a posztot, mint Szundi. Vidalt meg kell tartani, Pogba pótlása kétségesebb, de ő reméljük marad még egy évet. Berardi még túl fiatal, szerintem neki kellene a rendszeres játéklehetőség, Zaza jó lehet, bár a sassuolós mutatóitól nem vagyok elájulva. Akár Llorente is maradhat 4. számú csatárnak felőlem, szerzett pár fontos gólt idén is, a hozzáállása példás. 4-4-2/3-5-2 esetén pedig a 4 csatár bőven jó. Coman meg menjen valahova, ahol játszhat. -
#41147 Érdekesség Evráról, hogy az eddigi 11 (!!) BL elődöntőjéből egyet sem vesztett el, 8 győzelem és 3 döntetlen a mérlege. :) -
#41146 Volt már szó róla korábban, most utána is néztem: Sanchez heti 130 ezer fontot keres az Arsenalban. Ez több mint évi 9 millió euró. Olaszországban egy klubnak ez a duplájába kerül, tehát egy 5 éves szerződéssel Sanchez fizetése több mint 90 millió eurót emésztett volna fel, bármiféle bónusz nélkül. És akkor még a több mint 40 millió eurós átigazolási díjáról nem is beszéltünk. Teljesen más kávéház. Nyilván a vb előtt biztos valamivel olcsóbb lett volna, de egyrészt nem hülyék sem a Barcanál, sem Sanchezéknél, a vb-t ilyenkor mindenki megvárja pláne,hogy Chilétől várható volt a jó szereplés. Másrészt ennek még a fele is sok.
Alaposan lehúz minket Zamparini, dörzsölt vén maffiózó. Csak azért nem háborgok az egész miatt, mert Marottáéknak annyi jó húzása volt eddig, hogy nincs okom kételkedni egyetlen döntésükben sem, és még akár egy bukta is belefér, akkor is erősen a pozitív oldalon lesz több a részükről.
Az viszont biztos, hogy így játszatni kell, én el tudnék képzelni valami 3 támadós felállást, úgy sem tolonganak a megszerezhető irányítók a piacon ebbe a 4-3-1-2-be. 4-3-2-1 féle karácsonyfában el tudnék képzelni nagyon egy Pogba,Vidal,Marchisio-Dybala,Tevez-Morata felállást. Cavani így esélytelen, hozni kell helyette 15-ért Zazát vagy Berardit, ők valószínűleg tűrnék a padot is. -
#41145 Evrának pedig boldog születésnapot. Ma töltötte be a 34. életévét. Hamar hatalmas kedvenc lett, nem értem a Unitedet, miért engedte el őt ingyen, amikor alig van épkézláb védőjük. Pogba, most Evra, kíváncsian várom kit hozunk el legközelebb Manchesterből. Nagyon tetszett a nyilatkozata is a meccs után: "Az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok, hogy a Barcelonának nem lehet nagyobb étvágya, mint nekünk. És valamikor ez jelenti a különbséget." -
#41144 Conténak köszönjük, mert nélküle nem lennénk itt. VIszont vele se lennénk itt, ebben majdnem biztos vagyok.
Hacsak nem licitált minket túl az Udinese. Különben valszeg jók vagyunk. Gondolkodva a dolgon nem értem, hogy bírunk ennyit kiadni ezért a gyerekért, amikor tavaly Sánchezért hasonló összeget sokalltak Marottáék. Igaz, több lett volna a fizetése, de a VB előtt még el lehetett volna hozni szerintem kevesebb fizetésért is. Ráadásul Alexis azért már évek óta bizonyít, Dybalának meg eddig 1 igazán jó szezonja volt. Persze, 21 éves, de akkor is. Kicsit kilóg a sorból ez a transzfer. -
preziosi #41143 conte illedelmesen gratulált allegrinek a döntőhöz, azért kíváncsi lennék, a régi nyilatkozatai fényében most hogyan is értékelheti ezt az eredményt.
hivatalos bejelentés továbbra sincs, ám dybala kirakott egy képet az instagramjára, amin barátnőjével fekete-fehér összeállításban pózolnak. véletlen vajon? -
#41142 Az, hogy mindig gondoskodik róla, hogy ne lehessen szeretni/tisztelni. A profizmusa és a játéka még adhatna okot tiszteletre, de az egész viselkedése, testbeszéde, megnyilvánulásai visszataszítóak. Keress rá a youtube-on, hogy "Del Piero standing ovation Bernabeu" vagy nézd vissza a mostani visszavágót, hogy Pirlo lecserélésénél a madridisták egy része is tapsolt, de senki nem fütyülte ki. Gondold el ugyanezt ezzel a kis picsogó rinyagéppel. Hány stadionban történne meg vele ugyanez Európában? Na ezért. -
#41141 hogy egy vinnyogó kis ribanc:) -
Pukkka #41140 Ezen mi nevetni való van? -
#41139 Inkább röhögjünk ezen:D -
wednes #41138 Ha értelmesen állnuk a dolgokhoz akkor nincs lenézve egyáltalán a Juve, főleg ha végignézzük a BL menetelést.
"Lesajnálásnak" van heccelési oldala is az ellenfél részéről, ami vagy bejön, vagy fordítva sül el.
Én sem vitaindításnak szántam. -
#41137 Nem akarok nagyon erről vitatkozni, azért se a Barca-topikba írtam. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, ráadásul egyáltalán nem is bánom, hogy állandóan le van nézve a Juve. Elolvastam az egész hsz-od, hízelgő, hogy nem vagyunk Mourinho szintjén.
#41134: Igen, Pioli úgy tűnik remek munkát végez, de úgy érzem a Fiorentinából rengeteget kivett az a 14 plusz meccs az EL-ben. Kétlem, hogy ha nekik se kellett volna idén Európában szerepelniük, akkor néhány pontnál több lenne a különbség a két csapat közt. Nem véletlen, hogy Contéval az első bajnoki címet úgy nyertük, hogy nem kellett az EL-ben bohóckodni.
#41134: A Napolinak valamivel jobb a kerete, de 3-4 pontra vannak a rómaiaktól és a BL-től. Lehet érdemesebb kiesni ősszel és koncentrálni a bajnokságra, mivel csak az EL-győzelem ér valamit, ahhoz meg nagyon sok mindennek össze kell jönnie.
-
wednes #41136 Nem sokat. :-)
De itt pont azt mondtam, hogy ne túlozzunk, kb sértés Cselzihez hasonlítani a Juvét (igazság szerint bármelyik csapatnak sértés) A "nagyon messze van"-t is el lehet olvasni, nemcsak a "még a Juve is" részt.
Az meg, hogy védekezni fog a Juve a Barca ellen nagyon valószínű, de "buszozás" nem lesz.
Nálam az antifoci nem a védekezést jelenti, hanem, hogy akkor sem megy előre a csapat, ha az ellenfél játékosai leültek a fűbe piknikezni a kapusuk meg element sörtért. -
#41135 Az ilyeneknek, ha egy csapat nem 4,5,6,7,8,9-0-ra nyeri a meccseket az már antifoci meg bunker. Nincs ezzel baj, biztos lehet így is élvezni ezt a sportágat, hogy valaki nem érti. 7-8 évesen én is ilyen lehettem :D
Az is tetszett ahogy a Real párharcról vélekedtek sokan.
Sorsolás után: simán kiüti őket a Madrid
Odavágó után:kikaptak, de majd otthon simán kiüti őket a Madrid
Visszavágó után:az őszi vagy téli Madrid simán kiütötte volna őket
#41133:A Napolit kivéve ez igaz. Nekik megvolt a bő keret meg a motiváció is, indulhattak volna a Bl-ben. Az első meccset nagyon elkúrták, na meg a vak sporik is. Most majd lehet nézni 5 spanyolt. -
#41134 szerintem nem igaz h csak az a különbség Fio meg a Lazio között. a Lazionál idén annyi sérült volt (szokás szerint) h az simán felért egy kupa szerepléssel +olasz kupába is hasonló volt a szereplés. Pioli zsenialitása miatt van ott a Lazio ahol, ez látszik az eredményeken,játék képén, a rúgott gólokon stb.. stb.. Abba egyetértek h keret alapján a nyáron a Laziot 4-6.ra vártam mint a Fiot. Szerencsére Pioli rám cáfolt, pedig de nem örültem az Ő kinevezésének. -
#41133 Utolsó fél órában se tudtak értelmes helyzetet kialakítani. Nagy szar ez az EL. Rámegy az egész szezon egy jobb szereplésre, mert ezeknek a csapatoknak nincs elég mély kerete ahhoz, hogy több fronton is jól teljesítsenek. Aztán 1-2 meccset elrontasz és már ki is estél. Meg tudom érteni azokat, akik az egészet leszarják magasról. Egyszerűen nem éri meg, csak ha megnyered. Fiorentina és a Lazio közti különbség a tabellán az európai kupaszereplés szvsz, kereterősségben nagyon hasonló a kettő. Ugyanígy a Napoli is harcolhatna a második helyért. -
#41132 Annál jobb nekünk minél jobban lenéznek:)
Napoli sokkal szarabb volt az első félidőben, ellenfél 16 osánál bedobásból rendszeresen hazaadták kapusnak... -
#41131 Barca-topikból:
Nyiri #31931
Mondjuk azért para ez a Juve. Nagyon antifocit játszik és a Chelsea ellen rábasztunk. Tény hogy rengeteg labdát veszített tegnap és csak a Real balfaszkodása miatt nem tömték ki Őket.
wednes #31934
Azért a Chelsea féle antifocitól még a Juve is nagyon messze van.
Válasz 'Nyiri' üzenetére (#31931)
"még a Juve is" Imádom ezeket. Szerintetek hány Juve-meccset láttak az elmúlt 3 évben? -
#41130 Na de hogy... Fiorentina 33 kapura lövés, 9 eltalálta a kaput, egy 11-es, mégse bírtak gólt rúgni. Ennyi kapuralövéssel egy egész EL-t meg lehet nyerni, nemhogy egy párharcot. A Napoli meccsnek a végét láttam, nagyon ötlettelenül próbáltak begyötörni egy gólt, de gondolom megint pechük volt, hogy ettől a Dnyiprótól ki tudtak kapni. Nápolyban kellett volna a tömérdek helyzetből berúgni 3-at, aztán sima a párharc. Persze azért jól megszopatta őket múltkor a gyengénlátó bíró...
Pirlóról: szerintem is ő volt a leggyengébb, sok labdát elszórt, viszont a mai Gazzetta szerint ő szerezte a legtöbb labdát, mégpedig 8-at (!!!), úgyhogy ha ez igaz, akkor védekezésben azért hasznos volt. Amúgy valszeg a lassúsága még a spanyolok ellen ütközik ki a legkevésbé, nem hiszem, hogy a Barca ellen irdatlan nagy nyomás alatt lesz. A csatárok nem védekeznek, és a középpályájuk sem vérszívó. -
#41129 Pedig Pereyra egészen tetszetőseket nyújt amikor szóhoz jut. Pereyra-Pogba-Vidal-Marchisio négyes sem lenne kutya, de Pirlo valszeg nem marad ki. -
#41128 Pirlo szerintem magasan a leggyengébb volt tőlünk. Pedig az ilyen meccsekre szokott felpörögni, de valami botrányosan passzolt, könnyen szerelték, keveset védekezett. Nem való ez már neki, de az biztos, hogy a döntőn kezdeni fog. -
#41127 Képes volt kiszopni mindkét olasz csapat EL-ben... -
#41126 Pereznek pedig remélem még az elmúlt 2 meccsen történtek ellenére se jut eszébe visszavásárolni Moratát.
Nagyon durva amúgy, hogy mennyit fejlődött ebben a szezonban. Emlékeztek még erre? (beágyazás miatt nem lehet beállítani, hogy honnan játssza, 1:07-től van Morata 11-ese)
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.14. 21:46:12 -
#41125 Akármennyire szeretem és tisztelem a Maestrót, azt hiszem mindenkinek jobb lesz, ha a szezon végén lelép a színpadról. Akárhogy is végződjön a szezon. Szerintem tegnap se játszott valami jól, sajnos túl sokszor bealszik. :) -
preziosi #41124 tevez szerintem biztosan kitölti a szerződését, pirlo viszont nagyon sanszos, hogy távozik. -
#41123 Ja, én is 32+bónuszokról olvastam, szerintem elég jól le lettünk húzva az elmúlt időszak jó szereplése miatt. Nagyon úgy érzem, hogy Tévez és Pirlo is távozik, ha megnyerjük a BL-t. Milyen furcsa egy ilyen mondatot leírni, "ha megnyerjük a BL-t". :D
#41121: Ráadásul ez nagyon korán történt, talán még az első félidőben. Akkor elkezdeni ezt még otrombább tahóság. -
preziosi #41122 na, így kijózanodva 1-2 gondolat: csodálatos volt átélni ezt a tegnapi meccset, még akkor is, ha bevallhatjuk, nem játszottunk valami jól. ezt viszont jól kompenzáltuk hihetetlen magabiztossággal, ez az egész összehasonlíthatatlan a conte-féle hozzállással. evra nekem az utóbbi hónapok szinte legnagyobb pozitív csalódása, morata-ról pedig már nyáron úgy nyilatkoztam, hogy jó igazolás lesz, hát meg lehet nézni, mit produkált az egyenes kieséses szakaszban: dortmund oda-vissza gól, gólpassz, monaco kiharolt tizenegyes, madrid oda-vissza gól.
teljesen jogos ez a döntő, azon két csapat fog összecsapni, melyeknek van esélye a triplázásra. bitang nehéz lesz, de bízni kell magunkban, és én azért nem felejtettem el, hogy allegri jóval gyengébb milanokkal is meglepte párszor a barcát, 1 meccsen meg bármi megtörténhet.
más: egybehangzó értesülések szerint megvan dybala, a valódi összeg továbbra is homályos, de a legújabb hírek egy brutális 32+7 milliós üzletről szólnak. -
#41121 Azonkívül, h fizetést egy fillért sem adnék neki, végignyalatnám vele az összes öltözőt. Ja, és a pálya közelébe sem engedném egy ideig. -
#41120 Btw 100 millió eurót kerestünk eddig így az idei BL-kiírásban, ami rekord. Nagyon durva. Azt hiszem lesz miből erősíteni a nyáron, még ha Pogbát nem adjuk el, akkor is. -
#41119 -
-
#41117 A Riminiben meg ott van Matri. Ezek már nem lehetnek véletlenek. :DDD
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.14. 12:30:44 -
#41116 Ezen azért felröhögtem a nagy izgulás közbe:D
-
#41115 Remélem ezért még kapnak egy kis büntetést is. Milyen egy undorító féreg volt már az a csávó. Remélem sírt a köcsög meccs után. -
#41114 Istenem, de hosszú volt az út :)
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.14. 10:00:08