Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nagyon tetszik, ezzel nem lehet gond.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Már nem is tudom mi lenne a jó rendszer, igazából én először nem is a BL-en variálnék. Az Európa Ligával kéne valamit kezdeni, mert ebben a formában ennek semmi értelme. Ha jól rémlik a BL 32 csapata között kb 1200 millió euró, az EL 58 csapata között 200 millió euró oszlik szét. És akkor utazgassál Azerbajdzsánba...
Amici di nessuno...
Amúgy az EL lehetne a kulcs a 4. BL-hely visszaszerzéséhez. Kell két erős csapat, amely rendszeresen legalább negyeddöntős eredményeket szállít, a többiek pedig az EL-ben alkotnának nagyot. A németek is csak az UEFA-kupa/EL-nek köszönhetik, meg a Bayern jó eredményeinek. Visszaszerezni is ugyanígy kell.
Amici di nessuno...
#40458: igazság szerint akkora foshulladék az UEFA rendszere, hogy a Roma így sokkal több pontot fog szerezni mint egy várható nyolcaddöntős kieséssel. Elég csak a Benficára gondolni, akik megint betliztek a BL-ben, mégis jövőre is az első kalapból húzzák őket, mert pár évente mennek egy nagyot az EL-ben. Már az is a rendszer szégyene, hogy a Romát az utolsó kalapból húzták. Meg hogy a csoportok jó része mennyire ótvar színvonaltalan volt.
Az olasz focit lehet szidni meg kár lenne tagadni, hogy nincs most a csúcson, de azért megnézem hány ország második csapata jutott volna tovább Németország és Anglia legjobbja ellen. Pláne, hogy a Citynek még így is kurva nagy mák kellett a nyolcaddöntőhöz, többek között, hogy a Bayern a tét nélküli meccs végét lealibizze, illetve hogy a Roma a hosszabbítás utolsó pillanataiban kapjon egy gólt Moszkvában, plusz a City a második félidőben épkézláb támadás nélkül a semmiből rúgjon egy bombagólt. Úgyhogy bár mindenki az egészből az olasz foci gyengeségét vetíti le, közel se ennyire egyszerű a helyzet.
A meccs pedig rendben volt. Az elején megijedtem, mert marhára komolyan vette az Atlético is. Ilyen szintű beszorítást pedig, amilyet az első félidőben helyenként produkáltunk nem is nagyon láttam a Juvétól, ilyen erős ellenfél ellen meg pláne. Volt, hogy 5 percig csak nyomozták a labdát. Azt hiszem ebben az iszonyat szoros védekezésben talán az Atleti a legjobb a világon, úgyhogy nem lepett meg, hogy nem tudtunk gólt szerezni. Igazából a madridi meccs még sokkal eseménytelenebb volt, de legalább a "bundanyomozó bandik" megint örülhetnek. A végén meg persze, hogy nem kockáztatott senki.
Amici di nessuno...
kíváncsi vagyok, hogy egy esetleges giovinco-isla eladás, valamint gabbiadini 50%-ának eladása kombinálva ezzel az összeggel eredményez-e valami épkézláb téli igazolást. ha nem, akkor viszont legkésőbb nyáron végre valahára ki kell nyitni a pénztárcát. egyedüli olasz csapatként szépen kaszálhatunk a bl-ből egy szerencsésebb sorsolással, jön az adidas szerződés, új serie a-s tv szerződés, ez azért elég bíztató.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A mi esetünkben pozitív, hogy így ismét jóval több pénzt tehetünk majd zsebre, ők meg ugyanúgy kapják majd a terhelést az EL-ben.
Látom a mi meccsünkről sok szó nem esett, igaz nincs is nagyon mit beszélni. Nem hülye egyik edző sem, tökéletesen megfelelt ez mindenkinek. Azonban az azért kicsit bosszant hogy csak 1 pontot hoztunk ezektől 2 meccsen. Csúcspont volt amikor a félidőben kiírták hogy passzoltak összesen KB. 75-t 75 %os pontossággal, aminek legalább a fele hátsó alibipassz volt. Azért ez egy spanyol bajnok Bl döntőstől kurva gáz, de még a magyar bajnoktól is az lenne.
Hétfőn lesz a sorsolás, a Monacot szeretném 😄
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.12.10. 22:47:46
Amúgy egyre durvábban leszakad a mezőny a 3. helytől kezdve az első 2-től.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bonu játékát kiemelném, hihetetlen milyen magabiztos és elegáns védő lett belőle. Nem mellesleg az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Pedig aztán pár éve a Milan elleni gólpasszakor elhajtottam volna a picsába.
Amici di nessuno...
Buffon-Chiellini,Bonucci,Ogbonna-Evra,Pogba,Pirlo,Vidal,Pereyra-Coman,Llorente
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Asamoah térdét megműtötték 3-4 hónapot fog kihagyni...én meg még attól féltem, hogy elmegy Afrika kupázni.
Pirlo hétvégi jobbos cipőjét ezentúl a múzeumban meglehet csodálni.
Amici di nessuno...
Peres gólja után nem nagyon tértem magamhoz, nem hittem a szememnek. A legnagyobb vicc az volt amikor Vidal odafutott, észlelte, hogy gyorsabb a gyerek és otthagyta. Faszért nem rúgta fel? Nem nagyon szokta az ilyen zavarni.
Lichtsteiner meg ismét megcsillogtatta a nagy eszét, egy kurva bedobásért kidumálta magának a sárgát. Van valami baj a fejével az tuti.
Amici di nessuno...
paratici és marrotta elvileg a helyszínen tekintették meg a standard liege elleni meccset (kramaric büntetőből talált be, így már 5 gólos), és ha hinni lehet a pletykáknak, a volpival való jó kapcsolatuknak hála 8 millió + bónuszok körül létrejöhet az üzlet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na majd az EL-ben bizonyíthattok😉
#40421: Nem ismerem, de nem is nagyon szoktak az ilyen bizniszek nekünk összejönni. Majd megy a huzavona 1-2 millión aztán majd megveszi valami Hull City zsebből.
a di marzio szerint megegyeztünk az ügynökével egy 5 évre szóló, 1.5 milliós szerződésben, de a rijekával nehezebb lesz, mivel szokásosan nem akarjuk kifizetni az általuk kért összeget, az érdeklődők között pedig ott van pl. a chelsea is, akiknek ez nem szokott nagy problémát jelenteni.
kramaricot már meg is szólaltatták az ügyben, azt nyilatkozta, hogy a juventus egy beteljesült álom lenne a számára, a konkurenciától pedig nem tartana. ha az üzlet sikeresen létrejönne még januárban, akkor lehet, hogy a szezon további részét a sassuolo-ban töltené, és nyáron csatlakozna a mi első csapatunkhoz.