Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nincs jobb dolgod mint trollkodni mást topikjában?😄 Mennyél számold a Torresed góljait lol😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
hát lett 😄
9csöves9
Buffon-Evra, Ogbonna, Bonucci, Lichtsteiner-Pogba, Vidal, Marchisio-Pereyra-Morata, Tevez

Nagyon tetszik, ezzel nem lehet gond.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Nem vagyok nagyon összeesküvés-elmélet hívő, de elég érdekes hogy jelen pillanatban ez pont az orosz,ukrán,francia hármasnak kedvez. Pont most, hogy a Gazprom a főszponzor...

Már nem is tudom mi lenne a jó rendszer, igazából én először nem is a BL-en variálnék. Az Európa Ligával kéne valamit kezdeni, mert ebben a formában ennek semmi értelme. Ha jól rémlik a BL 32 csapata között kb 1200 millió euró, az EL 58 csapata között 200 millió euró oszlik szét. És akkor utazgassál Azerbajdzsánba...

Trunks
😮OOO Te jó isten, csak ezt ne... ahogy haladnak a dolgok, el fogunk jutni oda, hogy kiemelés se lesz, és lehet egy Real-Bayern-Chelsea-Juve csoport...

Amici di nessuno...

9csöves9
Ha jól tudom jövőre változik a kalapok rendszere amúgy. A rangsor szerinti 8 legjobb bajnokság bajnoka első kalapos lesz például. Így mondjuk lesz első kalapos orosz,ukrán vagy holland csapat is, meg már a csoportban összehozhatnak mondjuk Real Madrid-Bayern párharcokat.

Trunks
Átnézve az UEFA-együtthatókat, a Roma még nyerhet is ezzel a kieséssel. Ha jó sorozatot futnak, akkor még összejöhet a harmadik kalap is jövőre (vicc). Az is jól mutatja mennyire igazságos a rendszer, hogy az Athletic Bilbao, amely teljesen esélytelen volt a továbbjutásra és még a 2-24-es (!!!!) gólkülönbséggel végző BATE Boriszovtól is képes volt kikapni, több pontot szerzett mint a Roma. Ez mindent elmond.

Amúgy az EL lehetne a kulcs a 4. BL-hely visszaszerzéséhez. Kell két erős csapat, amely rendszeresen legalább negyeddöntős eredményeket szállít, a többiek pedig az EL-ben alkotnának nagyot. A németek is csak az UEFA-kupa/EL-nek köszönhetik, meg a Bayern jó eredményeinek. Visszaszerezni is ugyanígy kell.

Amici di nessuno...

Trunks
Télen nincs értelme senkit igazolni. Olyan játékost úgy se sikerülne hozni, aki érdemi előrelépést jelentene (rendes szélső vagy wing back). Kerettöltő embereknek meg semmi értelme.

#40458: igazság szerint akkora foshulladék az UEFA rendszere, hogy a Roma így sokkal több pontot fog szerezni mint egy várható nyolcaddöntős kieséssel. Elég csak a Benficára gondolni, akik megint betliztek a BL-ben, mégis jövőre is az első kalapból húzzák őket, mert pár évente mennek egy nagyot az EL-ben. Már az is a rendszer szégyene, hogy a Romát az utolsó kalapból húzták. Meg hogy a csoportok jó része mennyire ótvar színvonaltalan volt.

Az olasz focit lehet szidni meg kár lenne tagadni, hogy nincs most a csúcson, de azért megnézem hány ország második csapata jutott volna tovább Németország és Anglia legjobbja ellen. Pláne, hogy a Citynek még így is kurva nagy mák kellett a nyolcaddöntőhöz, többek között, hogy a Bayern a tét nélküli meccs végét lealibizze, illetve hogy a Roma a hosszabbítás utolsó pillanataiban kapjon egy gólt Moszkvában, plusz a City a második félidőben épkézláb támadás nélkül a semmiből rúgjon egy bombagólt. Úgyhogy bár mindenki az egészből az olasz foci gyengeségét vetíti le, közel se ennyire egyszerű a helyzet.

A meccs pedig rendben volt. Az elején megijedtem, mert marhára komolyan vette az Atlético is. Ilyen szintű beszorítást pedig, amilyet az első félidőben helyenként produkáltunk nem is nagyon láttam a Juvétól, ilyen erős ellenfél ellen meg pláne. Volt, hogy 5 percig csak nyomozták a labdát. Azt hiszem ebben az iszonyat szoros védekezésben talán az Atleti a legjobb a világon, úgyhogy nem lepett meg, hogy nem tudtunk gólt szerezni. Igazából a madridi meccs még sokkal eseménytelenebb volt, de legalább a "bundanyomozó bandik" megint örülhetnek. A végén meg persze, hogy nem kockáztatott senki.

Amici di nessuno...

következő szezontól.

szucsy89
Adidas lesz a szponzorotok? Ezt eddig nem tudtam, mikortól?
na, úgy néz ki, hogy 60 millió körül kaszáltunk eddig a bl-ben ezzel a továbbjutással, ez a roma kiesésének is hála (bár őszintén szólva nem örülök neki) csak tovább növekedhet további körökkel.
kíváncsi vagyok, hogy egy esetleges giovinco-isla eladás, valamint gabbiadini 50%-ának eladása kombinálva ezzel az összeggel eredményez-e valami épkézláb téli igazolást. ha nem, akkor viszont legkésőbb nyáron végre valahára ki kell nyitni a pénztárcát. egyedüli olasz csapatként szépen kaszálhatunk a bl-ből egy szerencsésebb sorsolással, jön az adidas szerződés, új serie a-s tv szerződés, ez azért elég bíztató.

Lacee86
Monaco vagy Porto jöhet. 😊 A többi csoportelső sajnos -Juve szimpátia ide vagy oda- sz*pás lenne.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Én egyáltalán nem bánom. Az olasz foci mostani helyzetében 1-1 csapat szereplése és gyűjtött pontja nem oszt nem szoroz, komoly reformok és lóvé nélkül semmit sem számít.

A mi esetünkben pozitív, hogy így ismét jóval több pénzt tehetünk majd zsebre, ők meg ugyanúgy kapják majd a terhelést az EL-ben.

Látom a mi meccsünkről sok szó nem esett, igaz nincs is nagyon mit beszélni. Nem hülye egyik edző sem, tökéletesen megfelelt ez mindenkinek. Azonban az azért kicsit bosszant hogy csak 1 pontot hoztunk ezektől 2 meccsen. Csúcspont volt amikor a félidőben kiírták hogy passzoltak összesen KB. 75-t 75 %os pontossággal, aminek legalább a fele hátsó alibipassz volt. Azért ez egy spanyol bajnok Bl döntőstől kurva gáz, de még a magyar bajnoktól is az lenne.

Hétfőn lesz a sorsolás, a Monacot szeretném 😄

Lacee86
Na, a Róma nem élte meg a BL tavaszt. Egy szem olasz csapat maradtunk a 16 között... Nem túl jó, őszintén szólva jobban örültem volna, ha a Róma is továbbjut. Persze hozzá kell tenni, h sokkal nehezebb csoportjuk volt, mint a miénk.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.12.10. 22:47:46

Lacee86
Örülhetnek, h nem kaptak ki.
Amúgy egyre durvábban leszakad a mezőny a 3. helytől kezdve az első 2-től.

Csacsi
Jah és persze tolják a Juvét. Majd Totti megint sírhat, hogy kaptak egy kamubüntetőt, meg az egyenlítés egy lesgól volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Zaza kitett magáért és mindkét csapatáért 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
nincs nagy gond, Roma 2 - 2 Sassuolo 😊

9csöves9
Jah jó volt ez, nem lehet minden meccset megnyerni. Montella és Allegri parolázásán a végén látszott is, hogy tökéletes ez mindkét félnek.

Bonu játékát kiemelném, hihetetlen milyen magabiztos és elegáns védő lett belőle. Nem mellesleg az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Pedig aztán pár éve a Milan elleni gólpasszakor elhajtottam volna a picsába.

A tegnapi meccs volt a mintapéldája annak hogyan kell egy fontos bl meccs előtt pályára lépni egy nehéz környezetben.Teljesen rendben volt ez tegnap.Semmi nem történt,ki nem kaptunk,viszont pihentek a srácok.Allegri azért nem hülye gyerek,ezt be kell látni.
Trunks
Jó kis meccset játszottunk a 0-0 ellenére. Nagyon bizakodom, hogy azért otthon csak nem fogunk kikapni kedden. Allegri tetszik, amit csinál. Tevez és Marchisio majdnem végig pihent, csak a hajrában jöttek be, Pirlo pedig a végén kapott egy kis pihenőt.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ma ismét 3-5-2...Érdekes, persze érthető a sérülések eltiltások miatt. Viszont nem hiszem, hogy szerencsés pont az Atleti előtt variálni. Vagy ott is 3-5-2 lehet a terv? Mert akkor az X-re megyünk. Coman gyerek ma gólt fog lőni!

Buffon-Chiellini,Bonucci,Ogbonna-Evra,Pogba,Pirlo,Vidal,Pereyra-Coman,Llorente

Kaplan
Hát ezek teljesen hülyék! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
limperatore
Haha 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Mondjuk ezen felröhögtem 😄

szucsy89
Rocchi fürdőszobája😄
9csöves9
Januárban nem jön valaki Udinébe?

9csöves9
Az látszik rajta, hogy ő is érzi, hogy szar, épp ezért nagyon görcsös a játéka. Minden egyes passznál azt látom, hogy jajj nehogy elcsesszem. Kéne pár gól zsinórban, az talán visszahozná az önbizalmát.

Asamoah térdét megműtötték 3-4 hónapot fog kihagyni...én meg még attól féltem, hogy elmegy Afrika kupázni.

Pirlo hétvégi jobbos cipőjét ezentúl a múzeumban meglehet csodálni.

Trunks
Vidal idén tényleg nagy csalódás eddig. Tavaly olyan formában játszott, amiért - ha csapatsikerrel is párosul - még Aranylabdát is lehetett nyerni, még mielőtt "CR vagy Messi" választássá silányult a szavazás. Azért még nem temetném.

Amici di nessuno...

Lacee86
Nem ész kérdése, inkább önkontroll. Vmiért mostanában ez nem nagyon van neki. 😞

Én Vidal-ban csalódtam ebben az idényben.Lehet hogy neki hiányzik Conte habitusa...Kicsit olyan van is kedvem,meg nincs is....
forzajuve5
biztos volt vagy lesz egy komoly elbeszélgetés arról, hogy miért nem tudta megállítani. Evra tekintete és mozdulata is sokat elárult Vidal viselkedéséről

9csöves9
Az ilyen győzelmek többet érnek bármelyik 3-4-5 gólos győzelemnél, le van szarva a játék 😄

Peres gólja után nem nagyon tértem magamhoz, nem hittem a szememnek. A legnagyobb vicc az volt amikor Vidal odafutott, észlelte, hogy gyorsabb a gyerek és otthagyta. Faszért nem rúgta fel? Nem nagyon szokta az ilyen zavarni.

Lichtsteiner meg ismét megcsillogtatta a nagy eszét, egy kurva bedobásért kidumálta magának a sárgát. Van valami baj a fejével az tuti.

Lacee86
Megnyertük, az a lényeg; Pirlo meg óriási. 😊

forzajuve5
tipikusan az a meccs volt mikor végig haragszom a csapatra a csapnivaló játék miatt, de egy ilyen befejezés után egyből mindent elfelejtek és megocsájtok 😊

Trunks
Bírom, amikor az okos hátvédek próbálják megmagyarázni a bírónak, hogy természetes helyzetben volt a könyökük a fejük felett. Pirlótól meg szép, hogy ahelyett, hogy belőné a szabadot, inkább Vidallal rúgatott egyet.

Amici di nessuno...

Csacsi
Elkapta a Spirito Juve. Bár még messze van Conte üvöltéseitől...de már alakul.

szucsy89

szép edzőtök van😄
persze, tudom, hogy nem feltétlen szoktak nekünk összejönni ezek az üzletek (sem), de szerintem ő egy fontos láncszeme lehetne a fiatalításunknak.
paratici és marrotta elvileg a helyszínen tekintették meg a standard liege elleni meccset (kramaric büntetőből talált be, így már 5 gólos), és ha hinni lehet a pletykáknak, a volpival való jó kapcsolatuknak hála 8 millió + bónuszok körül létrejöhet az üzlet.

Lacee86
Végül is arról nem szól a fáma, h hány év alatt. 😄 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
milyen sört? 😄
Count Adyn
Az hogy idén még az EL helyen se álltok az a vicc😄 Meg Torres góljainak száma nem nagyon gyarapszik, készitheted a sörömet lassan😄

Lacee86
<#eljen><#vigyor5>

Csacsi
Egy olyan sorozatról beszélsz, ahová az elkövetkező 10 évben be sem juttok 😄 Ez megint egy öngól volt. Gratulálok.

szucsy89
az hogy egy ilyen bohóc csoportból még a továbbjutásért küzdötök elég nagy vicc sztem

na majd az EL-ben bizonyíthattok😉
9csöves9
Most megnéztem róla egy jutúb videót, nem rossz a gyerek. Azt írják közel 650 gólt rúgott az utánpótlás csapataiban...

9csöves9
Adom, nagyon örülök is neki. Csak tartson ki, ne megint pár hónapos fellángolás legyen. Amúgy nem volt az les? Nem nagyon lassították olyan kameraállásban vissza.

#40421: Nem ismerem, de nem is nagyon szoktak az ilyen bizniszek nekünk összejönni. Majd megy a huzavona 1-2 millión aztán majd megveszi valami Hull City zsebből.

a kramaric-os pletykákhoz ki mit szól? 23 éves horvát támadó, sokak szerint európa egyik legnagyobb csatártehetsége, idén már 27 gólt szerzett 26 európa-liga és horvát bajnoki meccsen.
a di marzio szerint megegyeztünk az ügynökével egy 5 évre szóló, 1.5 milliós szerződésben, de a rijekával nehezebb lesz, mivel szokásosan nem akarjuk kifizetni az általuk kért összeget, az érdeklődők között pedig ott van pl. a chelsea is, akiknek ez nem szokott nagy problémát jelenteni.
kramaricot már meg is szólaltatták az ügyben, azt nyilatkozta, hogy a juventus egy beteljesült álom lenne a számára, a konkurenciától pedig nem tartana. ha az üzlet sikeresen létrejönne még januárban, akkor lehet, hogy a szezon további részét a sassuolo-ban töltené, és nyáron csatlakozna a mi első csapatunkhoz.