44078
-
#41233 Verratti,Sirigu,Pastore...
-
#41232 Így búcsúztatták tegnap Dybalát, a szurkolók is felállva a vastapssal köszöntek el tőle. A korábbi nagy eladásaiknál nem emlékszem ennyire mindenki által elfogadott váltásra, Zamparini, a szurkolók, a társai mindenki elégedett, hogy eddig velük volt és most megmutathatja magát egy nagy csapatnál. Persze jó pénzt is kaptak érte, bár az erősen meglepett, hogy már Zamparini is 12 milliót fizetett érte amikor elhozta az argentín másodosztályból. Így azért érthető, hogy rendesen megkérték az árát.
Nyilatkozott is tegnap Dybala, megköszönt mindenkinek mindent, elmondta, hogy a Juventus akarta a legjobban és bebizonyítja majd, hogy megérte a kifizetett összeg. Reméli, hogy Tevez marad a csapatnál, sokat tudna tőle tanulni.
Ma vagy holnap orvosi.
-
#41231 igen :D szerencsére nem nagyon zavarják egymást (1 szuper kupa, 1-2 igazolás, Ferginek levél a 7:1s róma verés után)
első komolyabb élményeim a MU-hoz kötnek (Torino+Barcelona 99ben), de a 2000s évek elei Laziot nem lehetett nem kedvelni és rajtam maradt még ha sikertelenebb is lett a klub. -
#41230 Abba belegondoltatok, hogy könnyen lehet, hogy ez volt Pirlo utolsó hazai meccse? Főleg miatta és Buffon miatt nagyon remélem Berlin úgy alakul, ahogy reméljük. Szebb befejezést el se tudnék képzelni. Mindenesetre ha ez volt az utolsó torinói fellépése, akkor kár, hogy nem lehetett megünnepelni.
-
#41229 Te Lazio és MU szurkoló is vagy 2 in 1? :) -
#41228 a tavalyi 9. hely után már a selejtezős BL indulás is álom, főleg h elég rég volt már hasonló.
am MU/Valencia/Leverkursen/Monaco/Ajax/Sporting+török, orosz, ukrán második -
#41227 Nem akarlak elkeseríteni, de az álom nem a BL-szereplés? Mert sajnos az még a 3. hellyel se garantált, sőt ebben az ostoba új rendszerben még egy erős csapatot kell kiverni a főtáblához. Arsenal/Sevilla/Valencia/Leverkusen/Monaco simán lehet. -
#41226 Khedira? Hagyjuk már! Eleve Marottáéknak fontos szempont, hogy a csapat gerincét olaszok adják. Meg a csillagászati fizetéseket is kerüljük. Ezért jött többek között Sturaro, ezért vettük meg télen Rugani másik felét, ő nyáron csatlakozik a kerethez (aztán lehet még egy évet kölcsönben fog tölteni, de ő is a jövő embere lehet). Elöl valószínüsíthető előbb-utóbb Berardi és/vagy Zaza érkezése. Khedira sérülékeny, eleve szerintem nem világklasszis a posztján, inkább mindig jókor volt jó helyen, sokat keresne. A Real se tartott rá igényt. Mi szól mellette? Hogy olcsón meg lehet szerezni? Nem is hallottam amúgy, hogy érdeklődnénk iránta. PL vagy Bundesliga lesz ebből. -
preziosi #41225 nekem is tetszik, amit csinál, csak ha ilyen khedirákban gondolkodunk nem túl alacsony fizetésért, akkor nem valószínű, hogy sok játéklehetőséget fog kapni... -
#41224 STURARO!!! most szólok,hogy top játékosunk lesz. egy igazi harcos vadállat a gyerek és mellette még ilyet is megcsinál,már most imádom -
#41223 Köszi Juve!!!! 1pontra az álom!!! -
#41222 De hogy lehet valaki ennyire paraszt és ennyire hülye? Mondjuk a kettő valszeg eléggé együtt jár. Azt értitek a nápolyisok mit reklamáltak? Nem látták, hogy lefejelte? Vagy gondolták, hogy nem volt szándékos? -
#41221 Számomra tisztán lehetett érteni a szavakat, ez tetszett.
A hangosítás is jó volt.
Skysport stream-en néztem, már 2 sor elment a himnuszból és ki*aszott kommentár nő még mindig pofázott. -
#41220 remélem jól megbüntetik.
közvetízés meg pont ilyenkor szarja el magát.... -
#41219 Igazi úriember ez a Britos. Új szintre emelte a "zidane-ozást". Sikerült a 16-oson belül lefejelnie Moratát, így a piros mellé 11-es is járt. Zseniális húzás. -
#41218 Ez a kezezős szabály a jelenlegi formájában a legnagyobb faszság. De mondjuk azt még akkor se értem, hogy lehet befújni 11-esnek, ha valaki a teste mellett tartja a kezét, és valaki eltalálja a labdával. Hova kéne tennie? Dugja a gatyájába? -
#41217 A nő, aki énekelte. Vagy 25 kiló túlsúly van rajta. -
#41216 Remélem. Biztos készültek a szurkolók, szektoron átérő 33-assal meg, Love Juve formációval meg ilyesmivel. :) -
#41215 igen ma lesz az átadó, mert ez az utolsó hazai meccsünk. ha jól nézem akkor a Digi hosszabb műsoridőt ír, így remélem mutatják majd az átadóünnepséget -
#41214 Ma kapjuk meg amúgy a Scudettót? -
#41213 Ronda bálna?????? WTF? -
#41212 Szerintem hamisan énekelte. Látszik, hogy nincs ilyenhez szokva. Mellesleg egy ronda bálna. De biztosan fenn lesz majd jobb minőségben is (a himnusz, nem a nő). -
preziosi #41211 az utóbbi napok főleg a khediráról szóló hírek jegyében teltek, úgy hírlik, közel a megegyezés, marotta még a berlini döntő előtt le szeretné zárni a tárgyalásokat. ingyen érkezne, de a jelenlegi 5 milliós fizetéséből engednie kéne. én speciel nem tudom, ki helyére érkezne, mert feltételezem, nem szeretne itt is padozni. -
#41210 Köszi !
Ez a nő szépen tisztán énekel. Jól lehet érteni... -
#41209 Itt van egy, de még nem a legjobb minőség:
https://www.youtube.com/watch?v=BAAOWQeqjog -
#41208 Kerestem de még nem volt fent. Remélem türelem... ;) -
#41207 Youtube-ra előbb-utóbb gondolom csak kikerül, az előző évek himnuszai fenn szoktak lenni. -
#41206 Akinek megvan a tegnap esti kupa döntő előtti himnusz az tegye fel a linket legyen olyan kedves !
Köszönöm. :) -
#41205 Erre játszok :D A fanzone-ban is lesz nyereményjáték, neten is van pár, rá kell menni. -
#41204 nálunk anno volt egy klubtag aki nyert 2 jegyet a döntőre:D -
#41203 Most is olyan 10 kb. szerintem a várható és 800-1500 euro közötti ár az egész túrára. Brutális. Úgy vagyok vele nekem már jó az is, ha a helyszínen vagyok, aztán hátha találok a földön egy jegyet, vagy nyerek egyet valami nyereményjátékon :D
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.21. 18:50:02 -
#41202 nálunk anno az icu az inter-től asszem kb 10 jegyet kapott, de ilyen csomagok voltak úttal együtt kb 500 euro volt asszem. amúgy így volt nálunk is fontossági sorrend meg ilyenek.. madridba amugy asszem volt kivetető a városban, fura hogy berlinbe nem akarnak. -
#41201 Barca tweet
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.21. 14:35:27 -
#41200 Nem hiszem, hogy az akarattal bármi gond lett volna. Azt hiszem tegnap a Juve annyival volt jobb, hogy Allegri be tudott küldeni olyan játékosokat (Pereyra, Matri), akik a javunkra fordították a meccset, míg a Laziónak rövidebb a kerete.
Buffontól viszont csodálatos gesztus volt, hogy Chiellini vehette át a kupát. Nálam Giorgio volt a meccs embere, ha mindig így játszik a karszalaggal a karján, akkor viselje mindig ő. :D Jó érzés, hogy nálunk nem ilyen Montolivóknak kell adni a karszalagot, hanem Buffon visszavonulása után is lesz, akire nyugodtan ráadná bárki (Chiellini, Marchisio). -
#41199 Gratulálok! személy szerint úgy éreztem h kicsit jobban játszott a Lazio, vagy ha nem is jobban akkor jobban szerette volna a kupát, de hát ez így alakult. azért remélem tesztek egy szívességet és pontokat vesztek el a Napálytól. -
#41198 Pepe :D
-
#41197 nem vagyok egy nagy rajongója a kupának, sok meccset nem is láttam belőle, de azért a tegnapi megnéztem. látszott azért a játékunkon, hogy nem pörgünk 100%-on, de éreztem hogy behúzzuk azért így is. Örülök neki, végre megvan az évek óta várt ezüst csillag :) -
#41196 :( -
#41195 Jah és hát külön ki kell emelni Matrit. Csodálatos az egész sztori. A Milan kifizetett érte nekünk 12 milliót, amiből mi megvettük azt a Tevezt akit előtte ugye ők hajkurásztak. Aztán visszaadják nekünk kölcsönbe, még a fizetése felét is állják és megnyer nekünk egy kupadöntőt. Óriási. -
#41194 Az egész szezonunk olyan, mintha valaki fogná a kezünket, hihetetlen, hogy minden helyzetből jól jövünk ki végül. Legyen éppen bármilyen szar napunk vagy legyen bármilyen jó az ellenfél, valami mindig mellettünk áll. Épp ezért hiszek maximálisan a BL győzelemben is, meg kell csinálni.
A Lazionak meg tényleg tisztelet és én is szurkolok nekik a 2. helyért.
Nem irigylem az Adidast,hogyan fogja szépen elhelyezni ezt a sok mindent a mezünkön... :D