Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.01.21. 10:40:43
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szarul jöttek ki neki a dolgok, több volt benne. A Juve és Olaszország is ludas az egészben, máshol jobban menedzselték volna a karrierjét.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hajrá Magyarország!
100 pont fölötti szezont én se látom reálisnak idén, de nincs is rá igazán szükség. inkább feküdjünk rá a kupára és a BL-re.
bl-ben állunk, kupában állunk, én abszolút nem értem a fanyalgókat, ezzel a kerettel conte-val sem lettünk volna jobbak a szezonban, véleményem szerint.
nincs mese, erősíteni kell a keretet, és leginkább a kezdősort, allegrinek pedig sokat kell dolgoznia azon, hogy fejben 90 percig ott tudjunk lenni, de ahhoz képest, amit nyáron vizionáltunk páran, igenis lett élet conte után is.

Ez a tegnapi megint finomra sikeredett, szerencsétlen Mandorlinit már nagyon sajnáltam. Óriási volt amikor az első gól után ránézett az órájára 😄
Pogbának most tényleg minden összejön, nagyon megy neki. A meccs után nyilatkozott is, kicsit már-már álszerényen, hogy még semmit nem ért el és azon dolgozik, hogy Buffon,Pirlo és Chiellini szintjén legyen. Kérdezték arról is mit gondol mennyit ér, mert Raiola a meccs előtt 80 milliót emlegetett. Erre ő azt mondta 0 eurót, nem foglalkozik vele, csak a munka és a csapat érdekli.
Giovinco ma valószínűleg aláír a Torontóba, brutális pénzt rebesgetnek, évi 7 millió dollár fog kapni a kicsi. Sajnálom, hogy ez lett belőle, több volt benne. Nyáron csatlakozna hozzájuk ingyen.
lehet bátor kijelentés ez így, hogy már nem tudnak befogni minket, de én jelenleg így látom a dolgot.
egy valamitől viszont nagyon félek.Pogba megtartását nem látom reálisnak a nyáron ha így folytatja 😞
lehet én gondolom túl, de számomra egy kisebb élmény nézni a gólörömöket idén. szerintem nagyon látszik, hogy egyben van a társaság, és hogy conte elvesztése csak még jobban összehozta ezt a brigádot.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elég laza meccs volt a mai, könnyed esti szórakozás. Morataval volt csak bajom igazából, valami baj van ezzel a gyerekkel, nem tud felszabadultan játszani pedig most aztán lett volna rá lehetőség. A 11-est is gondolom azért lőhette ő, és nem a 2 év után újra kezdő Pepe vagy a tripláért menő Giovinco. A "gólöröme" is sokatmondó volt. Comant meg tényleg nyomatni kell óriási lehetőségek vannak benne.
Jó volt látni a teltházat is, a Milan kupameccsén például 8 ezer ember lézengett legutóbb...
Viszont ha ilyen fiatalokat akasztunk le pár évente, mint Pogba vagy ez a Coman gyerek, akkor nem félek a jövőtől. Jövőre tolnám is be a szélre a kezdőbe, be kell dobni a mélyvízbe.
#40545: Verratti viszont nem rossz ötlet, tetszik, amit a párizsiaknál művel, valszeg ha nem ömlött volna oda az olajpénz, akkor nálunk kötött volna ki. Középhátvéd viszont teljesen felesleges, egyedül a szélre kellenének emberek.
Amici di nessuno...
A szűk európai elitet azért nem is mertem írni, mert ha az átigazolási díjaknál kicsit tovább is merészkednek, fizetésekben akkor sem fognak elszállni, marad ez az 5 millió körüli plafon ami már nem igazán versenyképes az igazi top csapatokhoz képest.
Amúgy jogos amit írsz, nem jobb még egyértelműen Pogba, valószínűleg Vidal tavaszi gyenge játéka/sérülése mondatja velem, ha újra lenne egy csúcsformában játszó Vidalunk más lenne a dolog.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amici di nessuno...
80 misit el kell kérni érte legalább, és ha jól csinálják Marottáék, akkor húzhatunk egy hasonlót, mint 2001-ben Zidane eladásával. Nedved+Buffon+Thuram pl. biztos többet ért, mint a francia. Nagyon remélem nem kúrjuk el a dolgot. Nem is a vételárra gondolok leginkább, hanem a beérkező pénz felhasználására. Nem is csak az olaszországi helyünk bebetonozását remélném, hanem ennyi pénzből és Vidal megtartásával össze lehetne egy olyan csapatot rakni, amely ott van a szűk európai elitben, mondjuk közvetlenül a Bayern és a Real mögött a Chelsea-vel, PSG-vel, Barcával (?), Atleticóval együtt.
Amici di nessuno...
Pogba eladásával pedig talán Vidalt meg lehetne tartani, rá épülhet a középpálya. Szerintem kicsit frusztrálja is most, hogy minden a francia körül forog és hát lássuk is be, jobb nála már most és még hol a vége.
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.01.15. 11:30:42
Amici di nessuno...
Jovetics viszont nagyon nagy húzás lenne kölcsön+opcióval, szerintem 20-ig vígan fel lehetne menni az opciós árral, nagyon sok rejlik a srácban. A Cityben se okozott csalódást idén.
Gazzetta meg megint ilyen Falcao- vagy Cavani-tervekkel riogat mindenkit, mert ha Pogbát a nyáron eladnánk rohadt sokért, akkor lenne pénz egy drágább csatárra. Elnézve a kolumbiai Angliában mutatott formáját, háát... amennyibe kerül, annyit jelenleg se nem ér, se nem akarnánk fizetni. Cavani meg elég érdekes lenne, ha az egyik nagy rivális Napoliban eltöltött évek után pont nálunk kötne ki. Nem tudom... gondolom ő se lenne olcsó, de nyáron kellene 1-2 jobb nevet igazolni. Kellene egy jó csatár és még legalább 1-2 ember a szélekre.
Amici di nessuno...
a mai nap joveticen kívül a változatosság kedvéért a paulinho-s pletykák jegyében telik, hirtelen a semmiből olyan szinten felbukkant a neve, hogy elvileg már milánóban találkozott is a két vezetőség. na, ő például minek? a spurs-ben alig játszott idén, a középpályára meg amúgy is ott van, marci, pirlo, pogba, vidal, asamoah, pereyra és én mattielloban is látok fantáziát. padra oké lenne, de akkor viszont úgy nézünk ki, hogy a kezdőt továbbra sem vagyunk hajlandóak erősíteni, minek is.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.01.14. 17:09:50
Caceres gólja centikkel de les volt, a Buffon-Kulabá ütközésnél szerintem jól döntött a spori, vagyis inkább ezeket szinte mindig lefújják. Zapata műesését is jól vette észre. De Laurentis és Benitez azért csak bíróztak a meccs után, De Laurentis annyit mondott, hogy a Juve a legerősebb csapat, nincs szüksége a bírók segítségére. Ok.
a játék viszont most sem volt sokkal biztatóbb, leszámítva azt, hogy arturo talán tényleg elkezdett formába lendülni. (azért így formán kívül is a 2. a házi góllövőlistán, mi lenne, ha végre meg is találná)
nagyon jól jönne, ha végre elkezdenének sorra felépülni a sérültjeink, azon viszont sajnos az sem fog előreláthatólag sokat segíteni, hogy a csatárjátékunk tevez hiányában továbbra is 0. ha neki nem megy, akkor baj van.
marrottát megkérdezték a meccs elején az átigazolási pletykákról, rolando mellett mkhitaryant sem tagadta, neto-t viszont igen.
Érdekes lesz az esti meccs, 15 éve nem nyertünk Nápolyban, ráadásul nem is utazhatnak most vendégszurkolók a kolerások cigánykodása miatt. Helyette a vendégszektort is megtöltik hazaiakkal...
A szokásos kezdő várható.
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Morata
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Vitale
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.01.11. 13:19:30
Scudettohoz nem kell vásárolni, BL-hez meg túl sokat kéne nem?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
leszállva a földre viszont realizálhatjuk, hogy 7-8 millióért ebből sem lesz semmi, meg amúgy is kétlem, hogy a dortmund pont minket akarna erősíteni a bl párharc előtt. pedig nem mozdíthatatlan ő szerintem dortmundból, nem nagyon találta meg ott a helyét, az ügynöke pedig raiola, aki szereti az ügyfeleit olaszországba vinni.
pletyka szinten felmerült még januzaj is, őt kölcsönvennénk a unitedtől, bár 1-2 átigazolási szezon során már felmerült ugyanez, aztán sosem lett belőle semmi.
Amici di nessuno...