44078
-
#41433 Azért a Bayern meg az Atletico csatára volt, és nem csak úgy, hogy névlegesen. 29 évesen ereje teljében van, szóval abszolút nem tűnik soknak ez a vételár. -
preziosi #41432 az ára mondjuk az előzetes híresztelésekkel ellentétben 19 millió + 2 bónusz volt, amennyit 3 év alatt fogunk fizetni. ez kicsivel több, mint amire számítani lehetett, így az athletico majdnem meg is kérte azt az összeget, amit tavaly ők fizettek.
mondják még páran, hogy sok az a 4 év, de ha beválik, szerintem nem, mivel amit tényleg nem lehet elvenni tőle, hogy 190 centi szín izom a csávó.
ugyanazt tudom mondani, nem a legszimpatikusabb játékos, a poszt is érdekes, de kétségtelenül van benne harcosság és fantázia, szóval hajrá. -
#41431 Na, Mario megjött hivatalosan is. Én személy szerint kíváncsian, és bizakodva várom, hogy ontsa a gólokat. :) Minden adottsága megvan hozzá.
-
preziosi #41430 csütörtökre írják a következő, megint végsőnek beharangozott találkozót a sassuoloval, de a két klub hónapok óta ezt játssza egymással.
már olyan pletykák is vannak, miszerint mi már inkább ott hagynánk nekik zaza-t, hogy berardi érkezhessen, de zaza mindenképp költözni akar már nyáron, a sassuolo meg inkább ragaszkodna berardihoz. mellesleg azt is lehet hallani, hogy domenico sem ragaszkodna hozzá, hogy már most ide jöjjön, ha nem kapná meg a megfelelő bizalmat, mert be akar kerülni a jövő évi eb keretbe, amihez játszania kell.
érdekes fordulatok fognak itt még szerintem történni, de remélem, hogy ezen a héten végre tényleg lezárul ez a szappanopera, mert úgy néz ki, addig nem zárjuk le a mercatot támadóügyileg, ameddig e két játékos, de leginkább berardi sorsára nem került pont. -
#41429 Sztem Pirlo sokat adhatna még a következő évben, nem feltétlenül közvetlenül, hanem tényleg, mint mester a tanítványoknak. Én szívesen látnám továbbra is a csapatban. -
#41428 Szerintem felesleges, inkább jöjjön Berardi és lássuk mit tud. Nekem kacsának is tűnik, el tudjátok képzelni, hogy Marrotta, miután az elmúlt mondjuk 4-5 évben lemaradtunk szezononként vagy 2-3 klasszis csatárról, most hirtelen gondol egyet és igazol 5 támadót? Erősen szembemenne az eddigiekkel. Ráadásul nem is ingyen jönnek vagy kölcsönbe olcsóér'.
Pirlo még nem jelentette be, hogy mi lesz, de sokat sejtet a new yorki nyaralásról feltett képe. Állítólag opció az is, hogy januárig marad. Túl sok értelmét nem látnám. Bár ki tudja, lehet a sok fiatal tudna tőle 1-2 dolgot ellesni.
#41424: jobb oldalra még ott van Cáceres is. Ha egészséges, szerintem tud hasonlót hozni, mint a svájci. De nem ártana valaki oda se, az tény. A bal oldalt még lehozzák Asamoahék, aztán jövőre kell valakit szerezni Evra helyére. Nehéz lesz pótolni, pláne ilyen olcsón. Hirtelen még neveket se tudnék mondani, olyan kevés a jó szélsőhátvéd a piacon. -
preziosi #41427 mai lapok már csak kölcsön + opciós jogról írnak. ez így még jó is lenne, de szerintem rövidre kéne zárni a mercatot azzal, hogy a héten visszahozzuk berardit, utána pedig jöhet egy szélsővédő, pl. vrsaljko.
9csöves9: a pirlo-bejelentés fake, twitteren jelezte andrea, hogy neki nincs instagramja.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.06.22. 10:25:45 -
#41426 Mandzukic tegnap megérkezett,ma pedig orvosi.
Pirlo pedig bejelentette, hogy New York - ba igazol. Köszönet neki, hálásak lehetünk hogy itt is megmutatta a zsenijét. -
#41425 Nagyra tartom Jojot, de nem vagyok benne biztos, hogy most ő kell nekünk. Már Olaszországban is sérülékeny volt, a PL meg még jobban ledarálta, nem volt valami jó választás oda igazolnia. Egy kölcsön+opciós dolog tetszene talán a leginkább, de a 10-es mezt nem egy ilyen igazolásnak fogjuk adni. Mindenesetre egyre gyanúsabb a 3 csatáros felállás, de inkább egy szűkebb verziója, nem az a tipikus szélekre kimozgó 4-3-3. Inkább egy 4-3-2-1, ahol az ék mögötti támadók felváltva lépegetnek vissza amolyan Tevezesen. Egy Vidal,Marchisio,Pogba-Dybala,Jovetic-Mandzukic/Morata például nekem nagyon adná így. -
preziosi #41424 én a legtöbb helyen azt olvasom, hogy 5 éves szerződést kínálnánk neki, 3,5 + bónuszos fizetést, illetve a 10-es mezt. a gazzetta szerint konkrétan meg is egyeztünk a cityvel a szerződés részleteiről, már csak a játékos beelegyezése hiányzik.
ha netán ez az üzlet is létrejönne, akkor a támadórészleggel aztán tényleg teljes mértékben készen lennénk, tehát ideje lenne minimum 1 szélső védőt is leakasztani. a bal oldal még éppen csak bírni fogja 1 évig az evra-asamoah rotációval, ha valamelyik nem sérül meg, de lichti még egy komplett szezonra egyedül már nagyon kevés.
részemről itt akár véget is érhet a mercato, amennyiben valóban igaznak bizonyul, hogy ezek a transzferek nem pogba vagy vidal eladásából kerülnek finanszírozásra. -
#41423 És kölcsön + opciós megoldásról írnak. Ez így még oké is lenne szerintem, bár továbbra is sokallom a támadókat. -
preziosi #41422 egyre inkább úgy néz ki, nem csak légből kapottak a jovetices pletykák, a gazzetta már odáig megy, hogy az 5 éves, 3.5 millió + bónuszos fizetése mellé megkapná tevez 10-es mezét is. marotta szerda - csütörtök körül találkozik majd az ügynökével. -
#41421 Galliani remélem azért megvacsoráztatta -
#41420 miattatok bukjuk a már félig leigazolt j.martinezt
kapjátokbe:D -
#41419 Olvasom én is ezt a Jovetics-dolgot és nézek nagyokat. Már gyakorlatilag vettünk 4 csatárt, máskor kb. 5 évbe telt ez. :D Alapból azt mondanám, hogy jöjjön nyugodtan, de ha érkezik Dybala, Mandzukic, Zaza, (Berardi), akkor hova? Szerintem még 5 ilyen képességű csatár is sok 2 posztra. Berardi játszhatna a csatárok mögött, de akkor az gyakorlatilag egy 4-3-3, kérdés azt elbírná-e a védekezés.
Pogba szerintem is mehet 80-90-ért, a BL-ben mutatottak nem is indokolják ezt az árcédulát. De ha Vidalért lerak valami PL-klub 40 milliót, akkor ő is mehet nyugodtan. -
preziosi #41418 ha jovetic érkezne, akkor berardi már biztosan nem. nekem van egy olyan érzésem, hogy ő támadó középpályás szerepkört kapna, ha tényleg itt kötne ki. -
#41417 Szerintem Jove már felesleges. Ennyi csatár hova? Kicsit orrnehéznek érezném a csapatot. -
preziosi #41416 ilyen biztos nem lesz, mert morata nem szélső. ancelotti berakta oda csereként párszor első évében, gyanítom azért, hogy valahol mégis helyet kapjon, de nem az a posztja, és allegri minden bizonnyal nem is fogja ott játszani. berardival vagy joveticcsel lehetne 4-3-3-t játszani dybalával a széleken, de a tegnapi nyilatkozatából ítélve max továbbra sem gondolkodik komolyabban 3 csatáros felállásban. -
#41415 Kiváncsi leszek mi sül ki ebből, mindenesetre egy pogba-vidal-marci dybala-mandzukic-morata 4-3-3 brutálnak hangzik:D -
preziosi #41414 marotta szinten minden héten lenyilatkozza, hogy pogba csak akkor kerül piacra, ha ő maga fogja kérvényezni, szóval én remélem, hogy nagy csapathoz méltóan tényleg megtartjuk az értékeink, és annyi történik, hogy elkezdtünk kicsit jobban költekezni mi is.
jovetic neve megint elkezdett felmerülni, nem egy lap hozza, hogy marotta jövőhéten találkozik az ügynökével. a legtöbb olasz csapat akarja, ha sikerülne elhozni, akkor berardi biztosan maradna a sass-nál. -
#41413 Szerintem Pogba lesz a vezéráldozat a kp-n. Nekem olyan érzésem van, hogy már azt a pénzt költjük, csak okosan előbb gyorsan lezavarjuk az igazolásokat, ne húzzanak le minket a ránk zúduló vagyon miatt. Marotta siet, ez egyértelműen látszik, egyáltalán nem volt ez rá jellemző eddig. Mandzukicot egy délután alatt lerendezte, máskor 2 hétig még rágta volna az ügyet, hogy lefaragon 1 milliót vagy elbukja a játékost. Szerintem még júniusban lezavarja Berardit/Zazát,Pereyrát és akkor ott tartunk, hogy elköltöttünk 80-90 millió eurót, míg mások még el sem kezdtek szinte igazolni és még van 1-2 poszt ahova igazolnánk. Nagy kasza volt a BL-ben nem vitás, de annak egy jó része előre belkalkulált volt az amúgy sem túl nyereséges költségvetésben, nem hiszem, hogy amiatt jampiskodnánk ennyire.
Valószínűleg még nincs meg konkrétan a francia új csapata, de ők a beérkező ajánlatokból tudhatják, biztos nem fog apróért távozni. Bármennyire is sajnálnám, de szerintem jó döntés lenne, ki kell szállni belőle amíg ekkora a hype körülötte. Lehetne várni még egy évet a francia EB-ig, de ki tudja mi lesz addig, kockázatos lenne várni, ha most tényleg 80+-os ajánlatok érkeznek.
Marchisiot nagyon adom, bár korábban is voltak jó időszakai, ennyire kiegyensúlyozott jó teljesítményt sohasem hozott. Az új szerződéséhez fizetésemelés is járt, ezentúl évente 4 milliót kap. A következő Bonucci lesz ő is megérdemli. Na meg Moratáéval sem ártana foglalkozni, még olasz szinten is nagyon kevés az évi 1 millió nettó amit hazavisz...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.20. 09:03:01 -
#41412 Allegri a SkySportson bejelentette Mandzukic érkezését. -
#41411 Megnéztem Sturaro kiállítását, egy vicc. Nem a piros lap, teljesen jogos, nem gondolkozott. De a svéd gyerek előtte 1 méterről tökön lőtte. Persze ő ezért semmit nem kapott. Mutatja, hogy provokálni sokkal jobban megéri. -
#41410 18 millió a bónuszokkal együtt. Akármi is lesz, ennyiért ajándék. Matrit 11-ért adtuk el egy éve? Meg ha Zazáért adunk 15-öt, akkor ennyiért hülyeség lett volna Mandukicot kihagyni. A 3,5 millió se egy kiugró fizetés. Llorente ezek után tuti távozik. Lesz verseny elöl, az biztos. Kicsit 97-re hajaz a dolog, akkor cseréltük le szinte a komplett csatársort.
Rendesen átalakul így a keret. Hátul gondolom nem lesz nagy mozgolódás, a középpálya még kérdéses. Pirlo közölte a múlt héten, hogy az EB-ig folytatja a válogatottban, hogy ez ránk nézve mit jelent, azt nem tudom. Pogba és Vidal távozhat még esetleg, ha tényleg hozunk egy trequartistát valahonnan, akkor érzésem szerint a chilei lehet az áldozat. Pogba, Marchisio, Vidal, Khedira, Pereyra, Sturaro+egy irányító már túl sok lenne.
Amúgy Marchisio 2019-ig hosszabbított. Nálam ő a szezon legkellemesebb meglepetése, nem tudom, hogy ez Allegrinek köszönhető, de idén újjászületett és a legstabilabb teljesítményt ő nyújtotta. -
#41409 Never forget:D
-
#41408 Legyen úgy. Ez szinte kigazdálkodható Llorente árából, egy 10-est minimum el kell kérni érte. -
preziosi #41407 legtöbb lap amúgy nem 18 + bónuszokról ír, hanem 15 millió + 3 millió bónuszról. remélhetőleg ez a valóság, akkor beppe ügyesen csinálta megint.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.06.18. 23:08:35 -
#41406 Berardi amúgy ma is gólt lőtt az u21-esek Eb nyitóján. Rugani és Sturaro is kezdő volt, utóbbit kiállították, sanszos, hogy annyi is az EB-je. A földön fekve sípszó után fejberúgta egy svéd, amire Sturaro bepipult és amolyan Gattusosan (ha már hozzá hasonlítgatják) odanyomott egyet a képébe. -
preziosi #41405 látom én is, legtöbb oldal kész tényként kezeli, mandzukic a miénk.
hát hajrá, cáfoljon rám, innentől viszont fel van adva a lecke allegrinek, hogy ezeket a támadókat hogy helyezgeti el. morata a tavalyi szezonja után kezdőt érdemel, mandzukic szintén nem a padért igazol ide, de dybaláért sem azért fizettük buffon óta a legtöbb pénzt. és akkor még nem beszéltünk a két sassuolosról... -
#41404 friss a sztori, szóval percenként jönnek az új hírek. 18 millió+bónuszok, hétfőn orvosi, 3,5 millás fizetés
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.06.18. 22:45:01 -
#41403 Marotta Madridban volt ma és állítólag könnyedén meg is egyeztek a felek Mandzukicról, jövő héten már jöhet is orvosira. Az árra nagyon kíváncsi leszek, de tetszik, hogy nem hajkurászunk elérhetetlen célpontokat 2 hónapig. -
#41402 Persze Balotelli minden ökörségénél tapsikoltál.
Félreértés ne essék, hibázott, nem is kicsit, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára! -
#41401 Nem örülnék neki, ha kiraknák a keretből, de sajnos igaz, ami igaz, megérdemelné, akkor is, ha ő Vidal. :/ Azért a bocsánatkérés, és ahogy látszik, hogy őszintén bánja, mindenképp pozitív. -
#41400 annyira tudtam hogy a "nem az én hibám volt" videó csak kamu, és odaállították hogy mondja be hogy megnyugodjon mindenki... hát, nem lett szimpatikusabb ember :D bár mindenki hibázhat, azért a büntetését megadnám neki (jogsi ugrott + kurva nagy pénzbírság, és még a keretből is ki kéne rakni de ugye az esélytelen) -
"Ittam két italt, balesetem volt, ahogy mindenki tudja, a feleségem és sok más ember életét pedig veszélybe sodortam. Nagyon sajnálom. Mindenekelőtt meg akarom köszönni mindenkinek, aki támogatott egész idő alatt, amíg a rendőrségen voltam azok után, ami ma történt. Bocsánatot kérek a csapattársaimtól, az edző csapattól, a vezetőségtől, az emberektől és az egész országtól… Nagyon nehéz erről beszélnem, igazán zavarban vagyok attól, ami történt. Minden, amit tehetek, hogy bocsánatot kérjek, megérezzem az emberek támogatását és megmutassam a pályán, hogy ez a lehetőség, amit kaptam, ér valamit. És kérem a feleségem bocsánatát, a csapattársaimét, ahogy mondtam, az edző stábét és a vezetőségét. Meg fogok próbálni mindent, és mindent beleadok, hogy bajnokok legyünk. Ennyit szerettem volna. És azoktól az emberektől is bocsánatot kérek, akiknek balesetet okoztam, az én hibám volt. És bocsánatot kérek mindenkitől…" (Arturo Vidal)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.06.18. 19:27:05 -
#41398 Persze, de nem is ott, hogy BL döntőzzünk rögtön megint jövőre. Legalábbis nem lehet elvárás. Ha hosszútávon gondolkozunk akkor ebbe a Dybala-Morata párosban iszonyat potenciál van és ha mögöttük nem kell újraszervezni a csapatot akkor a következő szezonban is jók lehetünk a BL-ben. Amúgy én sem hiszem, hogy ezzel a négyessel nekivágnánk a szezonnak, kockázatos.
Én abban biztos voltam, hogy a csatárok mögé nagyon akar valakit Allegri. Vidal és Pereyra csak kényszermegoldások voltak, ha egy kívánsága lehet Allegrinek akkor biztos, hogy arra a posztra kéri. Korábban beszéltük, hogy nem valami erős a felhozatal azon a poszton, Oscar az egyik, de én sem vagyok tőle elájulva. Talán De Bruyne tetszene a legjobban, de ő neki lesz PL kérője is és hát rohadt drága. -
#41397 "A bajnokságra szerintem bőven elég lenne ez a négyes."
De már nem ott tartunk, hogy a bajnokság a lényeg, nem? Ez a szezon megmutatta, hogy bizony a legjobbakkal is felvesszük a versenyt. Bízok én a fiatalokban, de ha Mandzukicot olcsón el lehet hozni állítólag 3,5 millás szerződéssel 4 évre, akkor szerintem hiba lenne ezt kihagyni. Ami érdekes, hogy nagyon pletykálják, hogy még jön egy játékos a csatárok mögé. Ez Allegri kívánsága. Nem tudom, ki lenne oda reális, ettől az Oscar gyerektől eddig nem vagyok túlzottan elájulva. Diego se vált be anno. -
preziosi #41396 ezekkel kb. 100%-ban egyet tudok érteni.
szerintem sem lenne feltétlen hülyeség nekimenni a következő szezonnak akár ezzel a csatárossal, akkor sincs semmi tragédia, ha netán 5. évben lemaradunk az első helyről, de legalább szokják egymást ezek a fiatalok, akik a juventus jövőjét jelentik. ez viszont nem így fog történni, biztos nem fogunk egy 20-21 év átlagéletkorú négyessel bekezdeni, szóval szerintem mandzukic vagy valaki érkezni fog. jelenleg ő tűnik a legbiztosabbnak, viszont akkor tényleg, minek zaza?
másik mercatos hír, hogy tegnap állítólag befutott londonba az ajánlatunk oscarért, 18 millió font. én nem nagyon értem, miért akarná eladni a chelsea az egyik legjobb kreatív játékosát, főleg ennyi pénzért, de az is tény, hogy oscar elég sérülékeny, plusz a chelsea nem az a csapat, ahol halálra lenne becsülve egy edző vagy játékos.
ha allegri megkapja a kívánt emberét a csatárok mögé egy oscar-minőség képében, a kulcsjátékosaink maradnak, akkor tevez ide vagy oda, hatalmas reményekkel várhatjuk a szezont. arról nem beszélve, hogy marotta amennyiben lezavar egy mandzukic-oscar párost cirka 37 millióból, akkor megint megmutatja, hogy hogy is kell ezt csinálni. kár, hogy erre kevés az esély. -
#41395 Nagyrészt egyetértek azzal amit Tevez kapcsán írtatok. Egy biztos, semmi értelme úgy maradnia, ha ő már nem akar. El tudom képzelni, hogy az idei év után már nincs sok motivációja a topfutballban, ennél jobb idényt nehezen futna a következő szezonban. Minden fél jól járt ezzel az időszakkal, de főleg mi, úgyhogy csak hálával tartozhatunk az Apacsnak. Neki a Boca, olyan mint nekünk a Juventus, én nem tudok rá neheztelni emiatt. Szerintem kapunk azért pár milliót, és ugye Tevez a legjobban kereső játékosunk, az ő bérét oda lehet adni olyannak, aki nem 1 évet maradna csak.
Vidal tegnap sajtótájékoztatót tartott, sírva kért bocsánatot Chilétől és a feleségétől, rettenetesen hülye volt. A válogatottból nem rakják ki, a szövetségi kapitány, a játékosok és a szurkolók is mellette állnak. A jogsiját elveszik, pénzbírság és havonta le kell jelentkeznie a milánói chilei nagykövetségen.
Berardi-Zaza kérdés. Minden attól függ szerintem, hogy milyen típusú csatárt hozunk még. Ha Mandzukicot akkor Berardi kell, ha egy játszósabb csatár akkor pedig Zaza. Sok múlik a taktikán is, ha marad a két csatár, akkor nem nagyon tudok elképzelni egy Mandzukic-Morata párost. Szerintem amúgy Berardi már megérett a Juventusra, és a Sassuoloban már nem nagyon érzem, hogy tudna fejlődni. Nem minden a játékperc, az is rettenetesen fontos, hogy hétről hétre kikkel és milyen körülmények között dolgozik az ember. Mivel Berardi több poszton is bevethető, szerintem Allegri találna neki bőven játékidőt.
Ha sikerül idén Pogbát és Vidalt is megtartani, akkor én ezzel a bitang középpályával megtámogatva még neki is mernék menni a szezonnak a Morata-Dybala-Zaza-Berardi négyessel. Morata kész játékos, szerintem óriási idénye lesz. Dybala ára pedig nyilván kezdőjátékost sugall. Ha nem csinál esetleg belőle Allegri trequartistát, vagy nem vált valami 3 támadós felállásra, akkor én azért nem hoznék a nyakára egy 25-30 milliós nagyobb nevű csatárt. A bajnokságra szerintem bőven elég lenne ez a négyes. -
#41394 Mandzukicon kívül egyetértünk. Berardival meg nem az a bajom, hogy nem tartanám elég tehetségesnek vagy akár érettnek arra, hogy nálunk szerepeljen. Viszont ha itt van Morata, Zaza, Dybala, plusz Mandzukic vagy valaki más tapasztalt, klasszis csatár, akkor nem látom Berardi hogy kapná meg az elég játékidőt. Viszont ha meg ő megkapná, akkor meg Zazára nincs semmi szükség. Az meg, hogy ne érkezzen senki más, és nekivágunk a szezonnak egy Morata-Dybala-Zaza-Berardi négyessel, akik közül a 22 éves spanyol játszott egyedül európai kupameccset, háááát, kissé túlzásnak érezném.