Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Pogba is, Marci is. ez így nagyon rossz hír a BL meccs előtt. azért két kulcsjátékost a középpályán már nehéz lesz pótolni. Vidalnak fel kell kötnie a gatyát. valószínűleg ő lesz akinek csak a védekezésre kell koncentrálnia a középpályán,

azt nem tudja valaki, hogy Asamoah felépülése hogy halad és mikor térhet vissza?

a sérüléshullám tovább folytatódik sajnos, marchisio megsérült a válogatottnál. úgy hírlik, 4-6 hónapot kell kihagynia...

Count Adyn
Olvasgass egy kicsit az NSO-n kivül is majd rájösz😄
Különösen azt a részt, hogy "az egyetlen elítélt bíróval a Juventus egy szuperkupát és 15-ből 8 pontot veszített.”, ugyhogy csak óvatosan, próbálj gondolkodni, mégha szücsy is vagy😄
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.25. 21:45:20

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
ne hisztizz, veszünk belőle nektek egy buszt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
mire akartok ti kártérítést? bundáztok és még fizetnek is érte, nem rossz üzlet
9csöves9
443 millióról szól a történet 😄 A mese kategórián is túltesz, nem számítok én semmire. Nem is kell, a legnagyobb szégyen az összes vetélytársra nézve, hogy minket kisemmiztek és pár év alatt megint ott tartunk, hogy esély sincs arra, hogy Olaszországban megszorítsanak minket.

forzajuve5
jó lenne legalább egy 40-50 milliós kártérítést kicsikarni, és akkor abból tudnánk venni egy olyan csatárt aki pórolni tudná Tevezt.
ha jól emlékszem akkor többszáz milliót akarunk kapni, de abból úgy sem lesz semmi.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Moggit és Giraudot felmentették tegnap minden vád alól. 1 spori kivételével is mindegyiket felmentették. Érdekesség, hogy az az 1 bíró De Santis, akinek a bíráskodásával 2004/2005-ben 3 meccsen 1 pontot szereztünk. Persze ettől függetlenül az olasz igazságszolgáltatástól kár lenne várni bármit is, de a klub ezzel a tegnapi nappal egy fokkal jobb pozícióba került a kártérítési ügy kapcsán.

9csöves9
Szerintem semmennyire. Egyelőre inkább a Zaza, Dybala vonal pörög, kétlem, hogy nektek kifizetnénk 20+-t Icardiért. Nem is örülnék neki.

limperatore
Azok a hírek mennyire igazak hogy Icardit akarjátok nyáron??

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Kell neki a gólkirályi cím. El nem tudom képzelni kivel fogjuk pótolni ha elmegy hihetetlen az ember. Szétmelózza az agyát, mellette meg ilyen gólokat lő. A legjobb helyen van a 10-es mez.

Trunks
Azt hittem Vidal rúgja a 11-eseket. Vagy most akkora király Tévez, hogy megkapta ezt is? 😊

Amici di nessuno...

Count Adyn
Tevez bazeg 4 ember közt mekkora golt vágott😄

Lacee86
„Sok helyen olvastam, hogy a Juventusnak „szerencséje” volt a sorsolásnál, azonban én máshonnan közelítem meg a dolgot. Tekintve, hogy hogyan játszottunk a Borussia ellen otthon és idegenben, a többi csapatnak volt szerencséje, hogy elkerültek minket.” Massimiliano Allegri

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jelenleg 78 milliót kaszáltunk a bl-en, elődöntő esetén ez az összeg felmehet 87 millióra, döntő esetén 100 millióra.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.03.21. 15:07:41

Lacee86
Azért arra nagy összeget ne tegyél. 😄

szucsy89
rakom is x2-t 😄
Lacee86
Basszus, ilyen oddsok vannak az egyik legnagyobb fogadóoldalon:

Paris Saint-Germain - FC Barcelona 4.07, 3.51, 1.85
Atletico Madrid - Real Madrid 2.70, 3.18, 2.60
FC Porto - Bayern München 5.50, 3.86, 1.59
Juventus Turin - AS Monaco 1.44, 3.98, 7.99

Sztem egy kicsit túlzás a mi meccsünkön ez a nagy különbség, főleg a Monaco előző köri szereplése alapján.

Lacee86
Nem hiszem, h hátrány, ha otthon kezdünk. Ha sikerülne kapott gól nélkül megnyerni a meccset, (mondjuk 2-0), akkor komoly előnnyel -lélektanilag is- mehetnénk a visszavágóra.

Trunks
Ehhez még hozzávenném Tévezt és Moratát, mert bármelyikük kiesése nagy érvágás lenne. De elöl Llorente, Matri, Coman, akár Pepe hármassal-négyessel is vígan begaloppozhatunk a célba. Kp-n Padoin, Sturaro, hátul Ogbonna, mindenki megkaphatja most a lehetőséget.

Április 14. és 22. a két negyeddöntő időpontja. Az első meccs előtti hétvégén a Parmával játszunk idegenben, már ha ki tudnak állni. Gondolom kemény meccs lesz. Az odavágó után viszont a Lazio következik otthon. Azért remélem Allegri is tudni fogja, mi számít igazán.

Egyetlen hátrány, hogy otthon kezdünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Most nézem lesz addig válogatott szünet is, az nagyon hiányzik. Conte például lehetne jó arc, nem kéne lényegtelen meccseken bokákat törni.

9csöves9
Nagy esélyt kaptunk, meg kell csinálni. A bajnokságban okosan rotálni, a Marchisio, Vidal, Pereyra hármasra úgy kell vigyázni mint a hímestojásra.

A kupát meg el kell engedni, nem fér bele egy forró meccs a Franchiban.

Lacee86
Nagy esélyt kaptunk az elődöntőre. Nem szabad elszúrni!

Trunks
Remek. Nem hinném, hogy félvállról vennénk őket, pláne az Arsenal elleni nyolcaddöntők után. Ráadásul nekik nagyon kemény a bajnokság is, teperniük kell rendesen a BL-ért, de még esetleg bajnokok is lehetnek.

1. Lyon 58
2. PSG 56
3. Marseille 54
4. Monaco 50 (egy meccsel kevesebbet játszottak)
5. St. Etienne 49
6. Bordeaux 48

Amici di nessuno...

Count Adyn
Yess😄

Trunks
Monaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amici di nessuno...

Trunks
Ejjjjjjjjjj. Akkor kb. ennyi volt a szezonja gyakorlatilag. Kivéve ha BL-döntőt játszunk... Ez is a legszarabbkor tudott jönni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Pogba 2 hónap :\

Trunks
És hogy ne legyek elfogult: azt mondani, hogy az angoloknál nincs válság (mármint eredmény sszempontjából) kb. olyan, mintha ugyanezt az olaszokra mondanánk. A különbség, hogy legalább az olaszoknál az ok látszik: nincs elég pénz.

Amici di nessuno...

Trunks
A PL egy nagy szar. Igen, nem félek kimondani. Pláne, ha ár/érték arányban nézzük, amennyi pénzből gazdálkodnak. Ez a "utolsó is megverheti az elsőt" pedig teljes hülyeség. Meg lehet nézni az elmúlt 10 évet, nagyjából mindig két csapat kiemelkedett a mezőnyből (Arsenal-MU, MU-Pool, MU-Chelsea, Chelsea-City). Hasonlóan más bajnokságokhoz.

Egyedül nemzetközi porondon a Chelsea ér jelenleg valamennyit, ők beszopták a sorsolással, utána mondjuk megérdemelten estek ki. A City évek óta teljesen súlytalan a BL-ben, igazából a csoportból se kellett volna továbbjutniuk, csak azért sikerülhetett, mert a Bayern már lelazázta ellenük az idegenbeli meccset, a többieket pedig agyonbaszta. Arsenal? Same old story. Annyi különbséggel, hogy most már ők is 50+ millió fontot költenek, de ugyanúgy semmire nem elég. A leggyengébb csoportelső ellen sikerült kiesniük, meg ez a gyengécske Dortmund simán verte őket. Pool? Hagyjuk... Basel, Besiktas - mindent elmond. Manchester? Tragédia, amit múvelnek, rossz nézni őket. Ha kiszenvedik is valahogy a BL-helyezést, jövőre max. egy nyolcaddöntőt adok nekik.

Ki van még? Tottenham? Fiorentina lefocizta őket, esélyük se volt. 2 meccs 0 gól. Kb. mindegyik angol csapat a hasonló helyezésű más országbeli riválisok ellen csúnyán leszerepelt. Szerintem a PL jelenleg egy 20 éves mélyponton van. Hol van ez a 6-8 évvel ezelőttihez képest? Vagy 10 éve az Arsenal-MU rivalizáláshoz képest.

Amici di nessuno...

Trunks
Csak kérdés mennyi játéklehetőséget kapna 4. számú csatárként...

Más: komolyan kezdem sajnálni a Romát. Tisztelem, amit Garcia alkotott a szinte semmiből, de valami nagyon szétcsúszott náluk. Valószínüleg az olasz foci szempontjából jobb, ha most a Fiorentina megy tovább. Viszont ha így folytatják, akkor a BL se lesz meg, nagyon nyakukon a Lazio és a Napoli...

Amici di nessuno...

Lacee86
Én nem szeretem, h ennyire le van sajnálva az angol bajnokság most emiatt, mert nem jött össze nekik az európai kupaszereplés. A Premier League az akkor is Premier League, és bizony a legerősebb bajnokságok egyike. Nem mindig a nagyobb technikai tudású csapat jut tovább, ezt nagyon jó tudja mindenki, aki kicsit is otthon van a fociban. Most ez így jött ki, nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

én régóta figyelem dybalát, a napoli ellen 3-0-s győzelem alkalmával volt az a fordulópont, amikor azt mondtam, hogy ő nekünk kell. hiába nem szerzett gólt, olyan szinten volt tarthatatlan a 20 és fél évével, amilyet régóta nem láttam a serie a-ban hasonló életkorú focistától. véleményem szerint félelmetes dolgokra lehetne nálunk képes.

9csöves9
Pogba el is sírta magát a kispadon látszott rajta, hogy nagyon játszani akar. Szerintem játszani fog a következő körben, legalább addigra kellőképpen ki lesz éheztetve egy nagy párharcra.

Dybala kapcsán azért kicsit értetlenül állok az ilyen nagy összegek hallatán. Van kicsit több mint egy jó félszezonja és egy 2016-ban lejáró szerződése, ha most nem adják el akkor rábasznak. Persze benne van a pakliban, hogy lesz egy kamu hosszabbítás amivel mindkét fél jól jár, talán volt valami ilyesmi Pastore esetében is. Szerintem egy 15 millió+játékos környékén megáll a dolog. Tényleg jól hangzik ez a Tevez,Morata,Dybala,Zaza négyes, csak vétek lenne bármelyiket is padoztatni.

Tibre
marchisio idén végre faszán pótolja pirlót, mindenképp hosszabbítani kell vele. dybalara is kiváncsi vagyok mit alkotna a juvéban. remélem nem előz be egy city, psg dybala ügyben.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hatalmas meccs volt a tegnapi, utoljára a chelsea elleni hazai mérkőzésünknél éreztem hasonlót, de ez most idegenben volt és nyolcaddöntő. allegri megette a két meccsen taktikailag kloppot, tökéletesen meccselt, tevez fantasztikus volt, de úgy mindenki nagyon hozzárakta a magáét, főleg a 2. félidőben. kíváncsian várom a holnapi sorsolást, iszonyúan remélem, hogy nem húzzák ki nekünk megint a bayernt.

más:
pogba sérülése várhatóan 1 hónap, kérdéses, hogy a negyeddöntő első meccsére felépül-e.
zazat a tottenham és az arsenal is nagyon akarta, előbbi 3 milliós fizetéssel csábítva, mindkettőt visszautasította, mindenképp nálunk akarja folytatni nyártól. hát nem egy immobile...
dybala ügyében újabb találkozóra kerülhet sor a jövőhét folyamán, marrotta konkrét 25 millió + játékosok ajánlattal áll majd elő. marrone, leali, magnusson, sörensen, goldaniga nevét emlegetik, de érintett lehet coman is, nyilván az már jobban tetszene zamparininek.
allegri és paratici szerződéshosszabbítása mellett marchisioé került terítékre, 2019-ig hosszabbítana 3,5 milliós fizetésért. kapja csak meg, tegnap is hatalmasat melózott.

ForzaInter
Óriási égés az angoloknak, hogy már 2 éve semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni európában, miközben 40-50 milliokért vesznek játékosokat.. olaszok kb negyedannyi pénzből, kevesebb csapattal idén jobb eredményt érnek el.. de persze az angol foci nincs válságban😄

Yo, Bitch!

Effe88
Szerintem aki a monacot kapja az fix elődöntő. Ez az arsenal ellen történt valami, csak véletlen lehet, csak az arsenal képes kb. így kiesni. A monacoval mindenki jól járna. Nekik ennyi volt szerintem.

Effe88
szálj le rólam légyszíves
egy rossz szót nem mondtam se rátok se az olasz focira

Tibre
sztem teljesen jól van így, hogy a kicsik is sok tv-s pénzt kapnak és kiegyenlítődik a bajnokság. nem egy-két csapatról kell szóljon egy liga mint a spanyoloknál ahol még mindig úgy értékesíti a közvetítési jogait a madrid és a barca ahogy akarja, míg egy zaragoza csődbe megy.

9csöves9
Nem tudom, alapból nem tartom nagyra a futballkultúrájukat, elfogult vagyok. A Premier League egy remekül felépített marketing-gépezet rengeteg pénzzel, persze hogy veszélyes az utolsó az elsőre, ha annyit költhet mint mondjuk mi, vagy kétszer annyi tévés pénzt kap mint a Bayern München.

Trunks
Monaco már nem lenne lesajnálva, mert így verték ki az Arsenalt. Nyilván innentől teljesítettük, ami reálisan elvárható volt. Nem mondanám, hogy most jöjjön a Real, Barca vagy a Bayern, ráérünk velük játszani az elődöntőben is. 😊)

#40768: tényleg ezért ide kell jönni a Juve-topikba, hogy lehessen fikázni az olasz focit? Hihetetlen, hogy egyesek erre élveznek. A másik vicc meg az, hogy eddig az volt az érv, hogy azért ilyen marha erős a Bundesliga, mert az EL-ben mekkora királyok. Idén egyszer az olaszok erősek a bohócligában, akkor már komolytalan az egész. Logikus érvelés.

Amici di nessuno...

Tibre
az angolok tényleg leszerepeltek, de őket nem savaznám túl. van egy látványos, őszinte bajnokságuk tele sztárral ahol az utsó is simán veszélyes az elsőre. nyilván nemzetközi kupákra nem marad erő amikor még a másod, harmadosztályú csapatok is olyan erőt képviselnek a kupákban amivel kiejthetik a nagyokat. nincs karácsonyi szünet se. ők nem tudnak úgy tartalékolni a bl-re mint a juve, bayern, madrid, barca, porto.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.03.19. 11:03:46

9csöves9
Teljesen felesleges ez az olasz német méregetés megint, nem is értem. Az olasz egy beteg és teljesen egyedi bajnokság, semmi értelme az összehasonlításnak. Ha valakiket kell mostanság savazni azok az angolok, egészen nevetséges amit művelnek válogatott és klubszinten egyaránt a töménytelen beleölt lóvé ellenére.

A meccsről. Sokszor használják a 'partita perfetta' kifejezést a 2003-as elődöntőnkre. Nekem ez a mostani is az. Tökéletes futball számomra minden szempontból. Persze nem feltétlenül a csodálatos megoldásokra gondolok, amire egy átlagos fociszerető emberke asszociálna a "tökéletes játék" kapcsán. Ez a csapat most tökéletesen tudta, hogy mikor milyen helyzetben mit kell csinálnia, ha kellett csúnyán,keményen, de tökéletesen csinált mindent. A Dortmundnak 180 perc alatt nem volt értelmes kidolgozott helyzete. Nincs miről beszélni.

Nekem innentől kezdve az egész ajándék és nem is reménykedek gyenge sorsolásban. Sőt! Lehet sokal jobban rábasznánk egy előre lesajnált Monacoval akit nekünk kéne dominálni...

Mor3llo
nézd már meg az utóbbi évek BL legjobb 8-át, hány olasz és hány német csapat volt ott.

a mostani BL forduló helyzetét meg kitárgyaltátok. 'kusen továbbmehetett volna, a lesajnált örökvesztes Schalke majdnem kicsapta az über Realt, egyedül a BVB ment a levesbe, de ebben az évben nem csodálkozom rajtuk. Ehhez képest ti felhoztátok az EL-t, hogy hány olasz csapat van ott, bezzeg a németek.
Hogy is szólt a fáma pár éve? A németek csak a szar EL miatt jöttek fel, ami semmit sem számít amúgy. Most hirtelen fordult a kocka?

Egy szó mint száz, remélem megkapunk titeket pénteken.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
persze, hogy az a repost
ha egy csapatos bajnokságról beszélsz akkor meg kell említeni a német mellett az olaszt is, szerintem ez így fair

és hány csapat vérzett el a bl csop. meccseken vagy ne adj isten a bl selejtezőben............

inkább várjuk a pénteket😊

Tibre
gondoltam, hogy a juve dominálása lesz a repost. miután a milán és az inter bebukott anyagilag nem kell csodálkozni, hogy izzadás nélkül hozzuk mostanában a bajnoki címeket, míg a németeknél jó gazdasági helyzetben megy a bayern dominanciája, nem ugyanaz a kettő. és ha már kurvára kötekedni akarok, meg lehet nézni az el-t, hogy hány olasz csapat jutott be a 16 közé és hány német.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.03.18. 23:38:01

Effe88
nem tom
1.juve 64p
2.roma 50p

1.bayern 64p
2.wolfsb, 53p

Tibre
helytálltak azzal nincsen baj. csak nem értem mire veri a nyálát sok német fanatikus, hogy mennyire jó a bundás amikor a bayern lefosztja a második legjobb dortmundot, és kettes sebességi fokozatba is simán első lesz otthon. egy csapatos bajnokság.