Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.03.05. 23:08:09
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.03.05. 22:38:25
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A gólöröm óriási volt, hogy mindenki még a cserék is futottak rögtön a vendégszektorhoz. Na meg a JCH drapi sem volt rossz helyen éppen 😊
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Totti nyilatkozta hét közben, hogy ha továbbjutnak a Feyenoord ellen, akkor minket is megvernek. Nem igazán látom az összefüggést a félelmetes Feyenoord kiszenvedése és az ellenünk való győzelem között, de az eszes Francinak természetesen hiszünk. 😊
Amici di nessuno...
Vezetőedző: Rudi Garcia.
JUVE: Buffon - Cáceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra - Tévez, Morata.
Vezetőedző: Massimiliano Allegri.
nem néztem még idén Roma meccset így lehet én vagyok a tudatlan, de tényleg ilyen nevekből áll alapból a védelmük vagy ez tartalékos felállás?
- nem megyünk bele nagy csatározásba, megelégszünk a döntetlennel mivel ez a 9 pont előny jelen pillanatban elégnek tűnik.
- a mostanában nem túl acélos Rómát lendületes játékkal megverjük, hogy végleg elvegyük a kedvüket és a reményüket.
-tartalékolunk, mivel sok a kisebb sérüléssel rendelkező játékosunk, inkább pihentetjük őket a kupa és a BL miatt, és így akár a vereséget is kockáztatjuk.
Amici di nessuno...
“A teljes felépülés 20 napot vesz igénybe.”
Amici di nessuno...
Én a magyar dortmund drukkerek között olvasgattam. a meccs előtt leírta mindegyik, hogy teljesen vakon vannak a Juvéval kapcsolatban, nem tudják mit játszunk, 1 db meccsünket nem látták stb. Erre a meccs után képesek leírni, hogy szinte ők kerültek előnybe ezzel a vereséggel, na meg, hogy szégyen lenne, hogy ha ez a Juventus a 8 közé jutna. Teljesen úgy veszik, mint ha ők kifogtak volna egy rossz napot, mi nekünk meg ez a max amit nyújtani tudunk.
(klikkre megnő)
Ezek ugyanazt a meccset nézték mint én (mi)? Az érzésem az, hogy a mérközés előtt eldöntötték, hogy milyen véleményt akarnak közölni, nevezetesen "olasz foci hú de gyenge, Juve európai kupaporondon súlytalan, német foci az isten". Egy ugyanilyen cikket ellentétes mondanivalóval is nyugodtan meg lehetett volna írni, sőt.
"Az olaszoknak időnként az is gondot okozott, hogy a felezővonalig eljussanak a labdával", "Váratlan fordulatnak nevezhető, hogy a fölénytől elbóbiskoló dortmundi védelem csak nézte, amint - jóformán a második hazai támadás végén - Álvaro Morata a kapuba belsőzte a labdát.", "A Dortmund akart, a Juve bekkelt". WTF?! Ugyanazt a meccset néztük? Helyzetük se volt a gólon kívül, azt is ajándékba kapták. Nem mondom, lefocizva nem voltak, de 3-1-re senki se szólhatott volna semmit - leszámítva az NS-t, akik Pereyra zicceréről is elfeledkeztek többek között. Ezek után direkt elolvastam a kicker mit ír a honlapján, és nem meglepő módon ők is azt mondják, a Juve volt a jobb, de nem reménytelen a továbbjutás, és könnyedén lehetett volna 3-1, pl. ha Pereyra berúgja azt a nagy helyzetet. Azt hiszem végeztem a Nemzeti Sporttal egyszer és mindenkorra.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.02.25. 16:57:13
Amici di nessuno...
BTW ez a kép tök jó. 😊

Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.02.24. 23:21:19
A védelmüket elnézve szerintem kint is rúgunk gólt, de ez még kurva kemény lesz így is.
Eddig 4-ből 4-szer továbbmentünk az európai kupákban, ha az első meccsen 2-1-re nyertünk otthon. Nem mintha olyan sokat jelentene, de innen mi vagyunk az egyértelmű esélyesek.
Amici di nessuno...
Sajnos eddig Vidal és Pogba is igen-igen halovány, a Tévez-Morata kettős viszont egyre jobban érzi egymást.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Juventus (4-3-1-2): Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata.
A disposizione: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile.
A disposizione: Langerak, Ginter, Kirch, Kagawa, Kuba, Kehl, Ramos
Amici di nessuno...