44078

ibogldrc.jpg

• Rockynhooo
    IInkább kölcsön kellene adni, olyan helyre, ahol kezdő lehetne.
  • Trunks
    A Gazzetta szerint állítólag a Bayern 15 milliót (!) ajánlott Comanért, amit mi rögtön elutasítottunk. Őszintén szólva ennyiért szerintem nyugodtan távozhat. Tehetséges, de alig-alig mutatott eddig valamit, annyit meg tuti nem, hogy ennyit érjen. Szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy 1 évig még marad nálunk, majd megveszi a felét valami kiscsapat, hogy aztán pár év múlva néhány millióért eladjuk. Az eddigi szereplése inkább csalódást keltő, mint reményteli.
  • 9csöves9
    Elnézve Tevez fogadtatását, még jobban meg tudom érteni, hogy hazament. Teltház fogadta a Bomboneraban, tűzijáték miegymás, nagy show volt. Amúgy ő is szép nyílt levélben búcsúzott tőlünk.

Kiderültek amúgy végre az üzlet részletei : papíron 6,5 milliót kapunk amit egyből el is költünk náluk. Vadalát kölcsön vesszük 2 évre 3,5 millióért és opciót kapunk rá. Továbbá még 3 játékosra opciót vettünk 3 millióért. Bentancur, Cristaldo, Cubas néven futnak és 2018-ig érvényesíthetjük ezeket.
  • 9csöves9
    Llorentére jött állítólag egy 15 milliós Tottenham ajánlat, áldásom rá. Már a Bilbaoból el akarták hozni, most itt a lehetőség.

Dybala,Khedira és Zaza ma Vinovóba látogattak, utóbbi kettő átesik az orvosin, majd részt is vesznek az első edzésükön a szintén korábban kezdő Caceres, Asamoah párossal karöltve. A válogatott játékosok 20-án csatlakoznak, a Copázók meg majd augusztus elején.

• Trunks
    Hülyeség lett volna úgy a padon tartani, ha 12 millát ér. Jött helyette Rugani, középen hátul biztos megleszünk létszámban. Plusz ugye nem úgy kezdjük a szezont, hogy Barzagli hónapokig nem lesz bevethető.
  • forzajuve5
    Ogbonnát egész jó áron érékesítettük ahhoz képest, hogy szinte alig jutott játéklehetőséghez. én még mindig azt mondom, hogy a padon elfért volna
  • 9csöves9
    Sörensen-Köln 2,5 millió
    Marrone-Carpi kölcsön
    Ogbonna-West Ham hivatalos, 12 millió

Felkészül: Llorente,Isla,De Ceglie

Folytatódnak a pletykák a nagy igazolásról, most éppen Özil és Götze nevét dobták be. Nem tudom elképzelni egyiküket sem.
  • Trunks
    El kell dönteni, hogy mit akarunk játszani. Szerintem a 4-4-2 alkalmasabb a jelenlegi kerettel, mint Conte 3-5-2-je. Lichtsteiner és Evra is elsősorban szélsőhátvéd. Elismerem, hogy jól hangzik az a kezdő, amit Csöves írt, de ha 4-3-1-2-ben gondolkozik Allegri, akkor oda szélsőhátvédnek egyáltalán nem jó Cuadrado, csatár mögé se hiszem, középpályára még jó lehet, de nem az az erőssége. 4-3-3-ban pl. nagyon el tudnám képzelni, de nem hiszem, hogy ez lenne az alapformáció. Ahhoz meg drága Cuadrado, hogy egy formációban lehessen igazán használni.

Én Dybalát nézném meg a csatárok mögött. Azért egy Vidal-Marchisio-Pogba kp. annyira brutál védőmunkát tesz le, hogy elfér kvázi 3 csatár elöl. Pláne, hogy mondjuk egy Morata-Mandzukic páros már hatalmas nyomást tud tenni a védősorra.

Zaza pedig nem tudom mit tett le eddig, ami indokolná ezt az árcédulát. De remélem beválik.
  • 9csöves9
    Kicsit soknak tűnik, de azért már kifizetett érte 10 milliót előtte összesen a Sassuolo. Szerintem jó lesz, 4. csatárnak ilyesmi játékost képzelek el.

Amúgy ezt a lezárult a mercato szöveget kicsit kifordítva adták vissza azért az újságírók, Marotta annyit mondott, hogy kész van a keretünk. Nem jelenti azt, hogy ettől még nem lehetnek távozók vagy érkezők, csak annyit, hogy így is neki mernénk menni az idénynek.
  • preziosi
    közben annyira zárult le tegnappal a mercato, hogy zaza hivatalos lett. 18 millió, ezt 3 év alatt fogjuk kifizetni.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.07.07. 18:19:01
  • 9csöves9
    Úgy néz ki Ogbonna 12 millióért megy a West Hamhez. Jó képességű védőnek tartom, de tipikusan az a fajta, hogy folyamatos játéklehetőség kell neki, ha az nincs meg túl nagy hibaszázalékkal játszik. Szerintem 2 év múlva viszi valamelyik nagyobb PL-es, jó váltás ez neki is és nekünk is. Remélem Ruganival tervezik pótolni, nem hozunk valami 30+-os közepes védőt helyette.
  • 9csöves9
    A 3-5-2 mondjuk eléggé ütne ilyen formában: Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Marchisio,Vidal,Cuadrado-Morata,Mandzukic/Dybala. Ez azért bitang na. Kérdés, hogy mennyire gondolkozik ebben Allegri, na meg, hogy Asamoah fel tud-e rendesen épülni. Szerintem ha Cuadradot igazán akarjuk, most meg tudjuk szerezni. Én támogatnám is az ő elhozatalát, több poszton is tud játszani, Firenzében még a középpálya közepén is jól játszott. Arról nem is beszélve, hogy azért egy esetleges Morata-Mandzukic pároshoz nem ártana ha érkeznének beadások is. Kölcsön+opció aztán hadd szóljon.

A firkászok amúgy rebesgetik azt is, hogy olyan támadó hármasban is gondolkodhat Allegri, mint volt anno a Del Piero-Ravanelli-Vialli hármas. Nem az a mostani bevett 4-3-3 szélsőkkel, hanem folyamatosan helyet cserélgető,visszalépő rövid passzos megoldásokkal operáló tridente. Szerintük Dybala alkalmas lenne az akkori Del Piero szerepére és Morata sincs elveszve ha éppen a szélre keveredik. Látok ebben is fantáziát.
  • preziosi
    nem kéne rögtön 2-3, coman maradhatna, dybala is tud szélen játszani, velük plusz egy érkezővel már kivitelezhető lenne a 4-3-3, úgysem ez lenne az állandó formáció. de annyira nem is kell messzire menni, hogy 4-3-3-ról beszéljünk, engem 3-5-2-ben is jobban megnyugtatna, ha legalább egyik szélen nem evra - lichsteiner rohangálna, hanem például egy cuadrado.

a csatárok mögötti embert azért mondom én is leginkább, mert allegriről már az érkezése előtt tudni lehetett, hogy a 4-3-1-2 a kedvenc formációja, és amióta itt van, tényleg folyamatosan arra a posztra könyörög emberért. ebből annyi valósult meg, hogy egy télen át üldöztük a 31 éves, jelenleg a keretünk bármely tagjánál többet kereső sneijdert, majd lehoztuk a szezont azon a poszton vidallal, aki nem oda való. kéne lennie annyi pénznek a kasszában, hogy ezt a kívánságot teljesíteni lehessen, de abban egyetértek, hogy nem mindenáron.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.07.07. 16:48:54
  • Trunks
    Még egy pár szót hadd ejtsek Pirlóról. Nehéz kifejezni, hogy mit adott a Juvénak, de nagyon sokat. Ennél szebb négy évet majdhogynem el se lehetett volna képzelni. Múltkor visszaolvastam, hogy négy éve mit írtunk, amikor szó volt az érkezéséről, majd aláírt. Vicces így utólag, de akkor olyan mélyen volt az egész csapat, nem látszott, hogy pont a Milannál gyengélkedő, 32 éves Pirlo jelentené a megoldást. Szomorú nap az olasz és az egész világ számára, hogy elmegy levezetni, nincs még egy hasonló játékos az egész világon. Hatalmas kedvenc lett, sok sikert neki. Érdekes lesz, hogy az USA-ból hogy fog beférni az olasz keretbe, de végülis Contétól megszoktuk, hogy a kedvenceit bármi van, játszatja. Egy szép videó a lap alján az elmúlt 4 évről.

#41499: Szerintem meg ne jöjjön senki a csatárok mögé. Oscar nem ér 40 milliót, Isco nem tűnne rossznak, de nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás, plusz túl rizikós cirka 40 millióért. De Bruyne, akinek volt egy jó szezonja és mindjárt 60-70 milliók repkednek? Hagyjuk már. Különben meg ki? Nem látok elérhető megoldást. Szélsőt pedig hova rakjon Allegri? Ahhoz teljesen más taktika kell. Akkor meg már nem elég egy, hanem rögtön kell 2-3. Jobbhátvéd még kellene, az igaz, de azért az se tragédia, ha nem jön. Szerintem nem rossz a keret, bár középpályán és elöl is túl sokan vagyunk. Valahogy nagyon úgy érzem Vidal még távozni fog. Pogba, Marchisio, Khedira, Pereyra, Sturaro, Padoin, Asamoah. Ennyi 4 posztra bőven elég. Elöl is jelenleg 6 támadó, Llorente és Coman nyugodtan mehet, utóbbi jobb lenne kölcsönbe, hátha még jó lehet valamikor.
  • preziosi
    én csak azt remélem, hogy marotta csak terelésnek szánta, hogy számunkra véget ért a mercato. ez a keret még nincs kész, két nagyon fontos kreatív ember hagyta itt a csapatot, az érkezők közül pedig egyedül dybala képvisel kreatív jelleget, 21 évesen még egyelőre ő sem tevez szintjén.

tényleg szükség van egy minőségi csatárok mögötti emberre a teljes átalakuláshoz, de véleményem szerint még egy szélső is kéne, hogy allegrinek teljes lehessen a taktikai repertoárja.

pénznek kell lennie, eladásokból is fog bejönni még 30 valahány millió biztos, de félő, hogyha ezeket az oscar, isco-féle álmokat kergetjük szeptember elejéig, akkor megint hoppon maradunk, és akkor már késő lesz.
  • Zsolti9014
    Marchisiónak én is örülök, ikon lesz belőle! És Allegri hosszabbításának is örülök.

Pirlónak pedig további sok sikert, és köszönjük! Sokat tett a csapatért, de sokat is kapott. Időben, még éppen a csúcson váltott, úgy gondolom.
  • 9csöves9
    Claudionak nagyon örülök, a szemünk előtt válik belőle kisgyerekből legenda. A hivatalos oldal nagyon jól megfogalmazta:A kishercegből király lett :)
  • preziosi
    ma nem sok üresjárat volt a csapat háza táján:

andrea pirlotól hivatalosan is elbúcsúzott a klub, sok szerencsét neki az egyesült államokban!

claudio marchisio 2020-ig kötelezte el magát a klubhoz.

massimiliano allegri tovább 1 évvel tolta ki a szerződését, 2017 nyaráig, amit plusz 1 évvel meg lehet majd hosszabbítani közös megegyezéssel. ezzel a seria a második legjobban kereső edzője lett.

így már csak bonucci szerződéshosszabbítása hiányzik azok közül, akikre mostanában számítani lehetett. marotta is nyilatkozott, pogba és vidal maradnak, a juventus nem fogja több kulcsjátékosát elengedni a nyáron.

Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.07.06. 18:08:37
  • Zsolti9014
    Vidalék behúzták a Copát. Mellesleg juvés sípcsontvédőben tolta Arturo:

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-vagany-a-kis-vidalnak-olyan-a-haja-mint-apukajanak-2424065
    Utoljára szerkesztette: Zsolti9014, 2015.07.05. 11:18:56
  • preziosi
    az nem volt véletlen, hogy nagyon sok gólörömnél storarihoz rohantak oda elsőként a játékosok. nagyon együtt élt a csapattal. hatalmas öltözői figurák lehettek pepével, ezért is sajnálom, hogy most egyszerre mennek el. nagyszerűen védett mindig, amikor lehetőséget kapott, az inter ellen most a szezon végén meg feltette a koronát az itt eltöltött 5 évére. köszönünk mindent, marco!
  • Lacee86
    Én ebben az idényben figyeltem meg jobban Storarit, és bizony gyakorlatilag teljes helyettese volt Giginek, hatalmas védései voltak, és amúgy olyan jópofa embernek tűnt. Sok sikert neki, bár jobb csapatot érdemelne, az tuti.
  • preziosi
    marotta egy interjúban nyilatkozott a további átigazolási tervekről: zaza leigazolásának zárására hamarosan pont kerül, salah és jovetic nem célpontok, viszont sokadszorra ismerte el, hogy cuadrado nagyon is érdekelne minket, és reméli, a chelsea hajlik egy kölcsönszerződésre.
  • Trunks
    5 év után megérdemli, hogy valahol kezdő lehessen. Tavaly nyáron is volt ajánlata pl. a Sassuolótól, mégis maradt cserének. Állítólag most is csak azért távozik, mert Marottáék akartak egy fiatalabb helyettest, aki hosszabb távon jó lehet, harmadik számú kapusnak meg nem akart maradni. Most is röpködtek a nevek, volt szó a Bolognáról is, számomra érthetetlen, hogy miért a B-be megy, de sok sikert neki. Nagy forma és mindig remekül pótolta Gigit, tényleg jobb cserekapust kívánni se lehet.
  • 9csöves9
    Storari megy a Cagliariba. Megérdemli hogy első számú legyen valahol, de nagyon fog hiányozni a csapatból. Egy sikeres csapathoz fontosak az ilyen mókamesterek mint amilyen ő vagy Pepe voltak. Arról nem is beszélve, hogy szó nélkül tűrte a padot és amikor lehetőséget kapott mindig élt vele.

Helyette Neto jön ingyen.
  • Zsolti9014
    Ha már mezek: ez még a kifutó szezon, most érkezett meg.

• Rockynhooo
    Köszi, hogy felnyitottad a szemem!
  • 9csöves9
    Most akkor mi lesz? Csopi öngyi?
  • Trunks
    Kösz, hogy szóltál. Akkor kezdünk sírni.
  • Rdinho10
    Ami azt illeti nyugodtan beletorodhettek h Vidal es Pogba is menni fog!ezt az nem latja aki vak.
  • Rdinho10
    Ugy tunik Vidal is elhagy titeket...megegyezett a madriddal.Remelem az agyonhypeot Pogba nem jon hozzank foleg nem 80er. Kicsit sokat gondolnak rola:D semmit nem tett meg le az asztalra,vicc ami korulotte megy remelem megy a zsoldos citybe!
  • 9csöves9
    Tegnap hivatalos találkozó volt Torinóban a Barca képviselőivel, 80 milliós ajánlatot tettek le Pogbáért amit elutasítottunk, Marotta kijelentette, hogy nem eladó. Furcsállom, hogy ennyire konkrét összeget is mondott Marotta a firkászoknak, kicsit nekem felhívás szaga van a többi klub felé, hogy ennyi nem lesz elég srácok. Vidalról is kérdezték, röviden egy "ő sem eladó" mondattal zárta le a kérdést.
  • 9csöves9
    Én pont Bonucciban gondolkozok, ősszel a Roma elleni góljánál meg is ígértem neki :D
  • Trunks
    Ezt a rózsaszínt muszáj erőltetni? A Nike emlékeim szerint 2003-tól volt a mezszponzorunk, mintegy 12 év alatt megúsztuk két rózsaszín mezzel. Ebből az első még az első vagy második évben volt, egy halványrózsaszín. Az még elment. A második Del Piero utolsó szezonjában volt, na az konkrétan annyira hányadék volt, hogy majdnem egy buzibárba túlzás lenne felvenni. Ez a mostani valahol a kettő között van, de a sötétrózsaszín csíkok miatt inkább a 2011/12-eshez van közelebb. Mondjuk az ideit nemigen lehet überelni. A tavalyi kék-sárga is nagyon király volt. Gondoltam legalább megússzuk valami sötéttel, mint a 3. számú vagy hasonló.

A hazai nem tűnik rossznak. Majd eldől élőben, milyen. A vékony csíkokat mondjuk jobban kedvelem, mint a 4-5-6 vastagat, ez legalább pozitívum.

A kapus nagyon tetszik, bár a név szerintem teljesen olvashatatlan. Lehet csak a képen ilyen. A 3. számú jó, de azt úgyis két idegenbeli BL-meccsen használjuk majd, mint idén azt az okádék zöldet.

Ha én mezt vennék most, akkor Marchisiót választanám. Pogba, Vidal kétlem, hogy még 2-3 év múlva itt lennének, Dybalának még bizonyítania kell. Morata? Rá se tenném a házat, hogy hosszú éveken át a csapat húzóembere lesz. Chiellini, Bonucci-mezt meg csak nem vesz az ember, nem? :D Esetleg még Buffon hazait 10-essel, úgy mezőnyjátékosnak számítana.
  • Count Adyn
    szücsys:D
  • szucsy89
    1. newcastle
    2. buzis
    3. bazári
  • 9csöves9
    A 3. számú mondjuk elég zsivány:

• 9csöves9
    Hát szerintem a vendég konkrétan hányás, még egy sima rózsaszín elment volna egy sima fekete jeep felirattal, de a közepén ez a szarság...A hazai semmi extra, ezen a képen éppenséggel jól mutat, de láttam olyanokat is amin nagyon gyenge. Mindenesetre évek óta nem vettem hazai mezt, csak vendéget, idén beruházok egy hazaira. Név és szám nélkül nagyon szarul mutat ezzel a full fehér hátrésszel szóval ki kell még találni, hogy kinek adom meg a bizalmat, ki az aki nem húz el 2 éven belül.

A kapus mez nagyon bejön, innen az ötlet:

• preziosi
    nekem alapvetően tetszenek, de ahogy olvasom, eléggé megosztja az embereket. azt viszont végképp nem értem, miért nem raktuk ki a 10 kupagyőzelem után járó ezüst csillagot.
  • 9csöves9
  • preziosi
    jovetic ügynöke ma érkezik milánóba, de úgy néz ki, a fő csapásirány végül nem mi lettünk, hanem az inter vagy a milan.

a di marzio szerint mi cuadrado megszerzését részesítenénk előnyben, aki értékesítésére akár hajlana is a chelsea, talán kölcsön + opciós jog konstrukcióban is. persze nem mi lennénk az egyetlen érdeklődők. cuadrado is hatalmas előrelépés lenne, igaz a 4-3-1-2 nem vele válna szilárdabbá, viszont a 4-3-3 például már tökéletesen kivitelezhető általa.