44078

ibogldrc.jpg

• preziosi
    valószínűleg nem is akarják, maximum visszavásárlási opcióval.

én nem látom, hol jönnénk ki abból olyan jól, hogy idehoznánk egy második olyan fiatalt, akit aztán bármikor visszarendelhet a klubja. azért jó lenne, ha nem erről kezdenénk el híresek lenni, hogy ide le lehet dobálni az ideiglenes parkolópályára tett fiatal sztárvárományosokat, szedjék össze maguk, aztán lehet vinni vissza. kerestünk egy rahedli pénzt idén, vidal értékesítése nélkül is kellene hogy fussa egy normális playmakerre, nemhogy az ő 40 milliójával együtt.

alex sandroért a hírek szerint be fog futni a napokban az első hivatalos ajánlatunk, részünkről akár llorente is képezheti az üzlet egy részét. bevallom, csak videókat láttam róla, de az alapján elég jó kis játékosnak tűnik. fiatal, sokáig meg lenne vele oldva a bal oldal (amire elég régóta várunk, valljuk be), asa meg mehetne végre középre.
  • Trunks
    Ha Klopp érkezne, akkor tuti nem akarnák eladni. De ha még megszereznénk visszavásárlási opcióval, és jövőre visszavennék, akkor is jól jöhetnénk ki az üzletből. Draxlert meg a Schalke nem hajlandó kölcsön+opcióval elengedni, ami valahol érthető is. Őt ki kéne akkor vásárolni. Én személy szerint elég zsákbamacskának éreznem, azért közel se tett le annyit az asztalra, mint Götze. Kb. mint Dybala. De azért még egyszer cirka 30 milliót ellőni egy tehetséges fiatalra, na ezt már nagyon kockázatosnak tartanám, és nagyon szembe is menne az eddigi játékospolitikával.
  • preziosi
    sajnos én is nehezen tudom elképzelni, hogy götze érkezzen. nekem mondjuk nagyon erős meggyőződésem, hogy klopp már jövő nyáron leül a münchen kispadjára, ebben az esetben pedig egy visszavásárlási záradék esetében ő biztos, hogy azonnal visszarendelné.

a reális célpontok közül draxler jó megoldás lehetne. pengés, fiatal, középen és szélen is tud játszani, egy kölcsön + opciós jogban pedig kockázat sem lenne.
  • Trunks
    Most nem azért, de mit mondhatna? Ha esetleg tényleg marad, akkor elég kellemetlen lenne, ha most ekézné. Mellesleg azt is mondta, hogy "Vidal: no comment. A Juventus játékosa", amikor csak az orvosi és az aláírás hiányzik. Úgyhogy ebből nem vonnék le következtetéseket.

#41546: Nem hiszem, hogy Pogba Mensa-tag lenne, de ha annyira buta lenne, mint azt sokan szeretnék, akkor már vagy 2 éve kereshetne x-szer többet a Citynél, mint nálunk. Ellenben ahol az elmúlt pár évben megfordult Mexes, Muntari és nem utolsósorban Balotelli (!!!), nem szólnék egy szót sem.
  • 9csöves9
    Ezzel szemben ma Guardiola azt nyilatkozta, hogy Götze egy top játékos, fontos tagja a csapatnak és nincs szó a távozásáról bla bla bla. Holnap Marotta és Allegri sajtótájékoztatót tart, talán okosabbak leszünk.
  • 9csöves9
    Nem egy észlény az biztos, mint ahogy a focisták nagy többsége.

Állítólag vele már meg is egyeztünk, a Bayernnel kell a részleteket leboltolni. Még mindig erősen szkeptikus vagyok az üggyel kapcsolatban, Az mindenesetre sejtet valamit, hogy ha minden igaz eredetileg ma ő lett volna kijelölve sajtótájékoztatóra a Bayern túráján, de végül más fogja megtartani.
  • Count Adyn
    Bezzeg a bölcs Balotellid :DDASDASD
  • szucsy89
    Götzének annyi agya van mint egy tál zsír... gondoljunk csak a Nike-os dologra

szerk: megértik majd egymást az egybites pogbával :DSDA
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.07.19. 13:40:30
  • Trunks
    Ha ilyen fizetést adunk neki, akkor jók az esélyek. Az lehetne még gond, ha valami gazdag angol klub előlépne egy komolyabb ajánlattal, de erre jelenleg nem sok esélyt látok. A Man Utd már bevásárolt, a Chelsea-ben ott van Oscar (közben ő amúgy kikosarazott minket mondván nagyon boldog a Chelsea-nél), Arsenalban Özil, plusz Wengerék azért más kategória.

Ez a Götze gyerek is intelligensnek tűnik. Kínában adott interjút és sikerült a következőt nyilatkoznia: "Szeretem a kínai kaját, különösen a szusit." :D
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.07.19. 13:21:34
  • 9csöves9
    Egyre jobban élesedik a sztori. Elég zavaros mondjuk a biznisz formája, 2 éves kölcsön plusz opció illetve visszavásárlási záradék a Münchennek ez megy most a hírekben. Igazából, ha Götze hajlandó ide jönni akkor túl sok akadály nincsen tulajdonképpen. A Bayern nem fog gecizni egyrészt elég baráti áron kapják Vidalt, másrészt nem nagyon találja Guardiola a helyét. 6 milliós fizetést adnánk neki, ennyit keres jelenleg is. Végülis a fizetési kereten elég szépet faragtunk, bele is férne, hogy kicsit átlépjük az eddigi korlátokat. Elég jó üzenete lenne amúgy egy ilyen jól csengő név leigazolásának.

Tegnap egyébként végig ücsörögte a Bayern meccsét, persze kisebb sérülésre hivatkoznak.

Abban egyébként egészen biztos lehetsz, hogy ha jön övé a 10-es, ez lehet az Adidas kívánsága is.
  • Trunks
    Közben Götze egyre valószínűbbnek tűnik. A két klub könnyen megegyezhet, a gond a német fizetésével lehet. Vagy két éves kölcsönszerződésről opcióval, majd visszavásárlási opcióval a Bayernnek (ilyet még nem nagyon láttam) vagy a moratás módon megvesszük, aztán később visszavehetik. Tőle se vagyok elájulva, de a Dortmundban nagyon jó volt. Csak nehogy rögtön a kezébe nyomjuk a 10-est, attól rosszul lennék.
  • 9csöves9
    amúgy ez is egy fake-instagramos búcsú volt mint kiderült, de szerintem ami késik nem múlik. faszom ebbe a szociális médiába :D
  • 9csöves9
    Na igen a térde. Emiatt is úgy gondolom, hogy az érzelmeket kizárva nem olyan rossz üzlet ez. Valószínűleg Marottáék így is hoznak meg minden döntést.

#41540: Szerintem is most Marchisionak óriási szerepe lesz, és nem csak a pályán.
  • Zsolti9014
    Ezt most nagyon sajnálom. A csapat idén nyáron olyan vezéreket vesztett el, akiket nem egyszerű pótolni. Persze nem lehetetlen, de kell hozzá egy hatalmas adag mázli, vagy emberismeret, vagy nem is tudom. Szóval nem elég a pénz, hogy megvegyük XY-t, hanem olyan játékosra van szükség, aki a lelkét odateszi a pályára. Vidal ilyen volt. A mostani csapatból Gigi és Chiello is ilyen. Marchisio előtt nagy feladat és nagy lehetőség áll most, úgy gondolom.
  • Trunks
    Azt olvastam, hogy vagy Guardiola belátta, hogy nem csak labdát kellene tartani, hanem valakinek vissza is kellene azt szerezni (ezt kétlem) vagy már készül a Bayern a spanyol utáni korszakra (ha minden igaz jövőre lejár a szerződése). Amúgy belegondolva technikailag van olyan képzett, mint Busquets, ő pedig fontos láncszeme volt Guardiola Barcájának. Bár az elmúlt időszakban egyre inkább a buta, romboló védekező középpályás felé megy Vidal. Ha a térdével nem lesz gond, akkor nagyon hasznos lehet a Bayern számára.
  • 9csöves9
    Jogos, de azért akkor erősen megorroltak Rummenigéék Vidalra is, ki is jelentették, hogy nincs is ilyen játékosra szükségük. Amúgy nem teljesen értem miért rá esett a választásotok, nem tartom Guardiola-kompatibilis játékosnak. Mindenesetre szurkolok neki.
  • 9csöves9
    Na ma elbúcsúzott Arturo. Én cseppet sem haragszom rá, köszönöm neki ezt a fantasztikus 4 évet, az első pillanattól kezdve teljesen átvette a klub identitását, csak remélni tudom, hogy találunk a későbbiekben hozzá hasonló harcosokat. Az ilyen játékosok miatt az a Juventus ami. Követni fogom miatta a Bayern meccseit ha lehetőségem lesz rá.

Nehéz nyár ez, de bízok a stábban, és ahogy a BL döntő után taglaltuk két út létezik most, abból mi a komolyabb vérfrissítést választottuk ami nem feltétlenül probléma. A posztján továbbra is megvagyunk, ráadásul itt a lehetőség Asamoah,Sturaro,Khedira és Pereyra előtt.

Most a biznisz miatt Götze neve pörög legjobban a sajtóban. Én őszintén nem nagyon támogatom az ilyen himihomi gyerekek igazolását, de Allegri úgy néz ki mindenképp akar a csatárok mögé egy ilyen típusú játékost.
  • Trunks
    Erre mennyire büszke vagy mindig! Ha 2-3. helyről beszélnénk, akkor még azt mondanám ok, de a szánalmas 8. és 10. helyen végeztetek az Interrel. Erre azért nem verném annyira a mellemet! A 7. helyet még Zaccheroni és Del Neri is hozta nálunk, muhaha! :DD
  • limperatore
    kurva nagy csapatot építettetek :DDDDDD
  • szucsy89
    tavaly is kurva sok pénzt költöttek mégis épphogy megelőztek minket akik 0 pénzből építettünk csapatot évek óta :D

• Grove4
    "attól még, hogy régebben mondogatta, hogy hosszabb távon itt maradna" - konkrétan májusban nyalt be tövig a klubnak.
  • Grove4
    "attól még, hogy régebben mondogatta, hogy hosszabb távon itt maradna" - konkrétan májusban nyalt be tövig a klubnak.
  • Count Adyn
    Vicces srác vagy te:D Inter évek aha, akik saját erőből 89 be nyertek utoljára serie A-t, tutiság:DDDASD
  • Trunks
    Én az olasz médiában nem láttam, hogy Vidal kérte volna az eladását, csupán annyit, hogy érkezett a Bayern 30 millás ajánlata, mi 45-öt kértünk érte, 1 nap alatt meg közeledtek annyit az álláspontok, hogy 37+3 milliót kapunk. Nem érzem, hogy attól még, hogy régebben mondogatta, hogy hosszabb távon itt maradna, neki karrierje végéig a Juvét kellene erősítenie. Az, hogy eligazol a Bayernbe, nem tartom ördögtől való dolognak, még ha Guardiolát nem is tartom annyira, mint sokan mások. Azért mégse az arabokhoz igazolt vagy akár a Citybe, hanem egy rendes futballklubba. Ha azt nézem, amit 2,5-3 éven át produkált, kár volt eladni. Viszont ha a tendenciát és az utolsó 1-1,5 évet nézem, akkor a legjobbkor adunk túl rajta egy igen csinos összegért.

Most teljesen új csapatot kell építenie Allegrinek, de tetszik, amilyen irányba mennek a dolgok. Lecseréljük az idősebb játékosokat ígéretes fiatalokra. Persze, így a tapasztalat hiányzik majd, de inkább menjen rá a következő szezon, és legyünk utána 5 évig a topon. Kapja meg a lehetőséget Dybala, Sturaro, majd később Berardi. Del Piero vagy Chiellini és Marchisio is így lett ikon.
  • Rdinho10
    Klubhuseg?! Ugye csak viccelsz?! Ezen a szinten ne is keresd,1-2 rokat eltekintve.
  • Rdinho10
    Inter evek kovetkeznek most,majd figyeljetek:D sztem Vidal jol dontott ha megy,joval erosebb csapathoz kerul ahol nem 10evente latogatjak a bl dontot.Innen nehez lesz epitkezni megint,foleg ha Pogba hozzank jon(rem nem)
  • Grove4
    Bemásolom ide is, amit az egyik blogra írtam a Vidal ügy kapcsán:

"Az egy dolog, hogy a klubhűség mostanában nem igazán ismert fogalom, viszont Vidalnak nem volt kötelessége olyanokat nyilatkozni, hogy "pályafutásom végéig vagy még tovább Torinóban maradhatok", ha tudta, hogy ez nem igaz. Miért kellett ilyet nyilatkoznia? Miért nem tudott kussolni mint a többi játékos.

Itt valaki már megfogalmazta, amit én is érzek Vidal kapcsán. Ha Tevezt sokan zsoldosozták (szerintem alaptalanul), akkor - ha igazak a hírek, hogy Vidal kérte az eladását - Vidal százszor inkább zsoldos. Miért?

Tevez szezon közben, sőt az ideigazolásakor kijelentette, hogy szeretne majd hazatérni. Ezzel szemben Vidal mit csinált? Volt ugye az balesetes ügye a válogatottal, előtte lenyilatkozta, hogy mindörökké Juve, majd kérte az eligazolását. Tisztelem amit a Juventusért tett, de most a saját szobrát döntögeti... és ezek után k*rvára menjen is el innen.

Menjen el abba a Bayernbe, amelyik szerintem sem tart sokkal előrébb mint mi. Keressen többet, nyerje meg a Bundást, de hogy olyan megbecsülésben nem lesz része mint itt, abban is biztos vagyok.

És akkor térjünk át egy kicsit a vezetőség munkájára is. Szép és jó dolog, hogy úton-útfélen azt hangoztatjuk, hogy mi egy család vagyunk és aki nem szeretne itt lenni, annak nem állunk az útjába, de ennek a filozófiának is van egy határa.

Így azt érjük el, hogy bármelyik játékosnak úgy van kedve, kéri az eligazolását, és máris letolt gatyával megyünk tárgyalni. Egyszer kétszer azért nem ártana akár a játékos akarata ellenére is erőt fitogtatni, elvégre - ahogy venember is leírta - aláírtak egy szerződést.

Egy szó mint száz nagyon haragszom Vidalra és kicsit tartok az új szezontól. "
  • Mor3llo
    Völler kosarazta ki a Bayernt, nem Vidal, csak a pontosság kedvéért.
  • Trunks
    Én is szívesen látnám őt középen, de akkor Evrának nincs alternatívája, tehát kellene egy balhátvéd.
  • forzajuve5
    inkább megnéznék egy egészséges Asamoaht Vidal helyén. nem akarom leírni előre Khedirát, de kicsit azért paráznék ha ő lenne az állandó kezdő Vidal helyén. aztán majd kiderül, hogy igazolunk-e valakit a helyére vagy sem. az biztos, hogy az idei az utóbbi évek legizgalmasabb átigazolási szezona
  • Trunks
    Csak bekövetkezik, amitől Khedira leigazolásakor féltem. Gyakorlatilag ő érkezett Vidal helyére. 35-38 milliót kapunk bónuszokkal együtt. A klubválasztást inkább nem minősíteném, ha Vidal nagyobb potenciált lát Guardiola "sikeres" Bayernjénél, akkor lelkem rajta. Mindenesetre nagyon sokat adott a klubnak és hatalmas kedvenc volt. Szomorú a 4 scudetto talán két legnagyobb kulcsfiguráját egyszerre látni távozni. Tévez csak egy jól fizetett zsoldos volt itt, Pirlo és Vidal sokkal több.

Állítólag Marrotta most Götzéről tárgyal, kölcsön plusz opció lehet belőle, mivel a német távozni akar, Guardiolával nem jönnek ki jól. Inkább ő, pláne kölcsön+opcióval, mint a nagyon középszerűnek tűnő Oscar 30-40 millióért.

Btw lassan le kell majd cserélni a fenti bannert, mivel már többen távoztak, mint ahányan nálunk vannak még.
  • forzajuve5
    eléggé úgy néz ki, hogy Vidal eligazolása most tényleg komoly. nem is tudom mit mondjak. abból a szempontból jól járunk, hogy ilyen összeget a kora és a hamarosan lejáró szerződése miatt már nem kapnánk érte. másrészt nagy veszteség, mert az elmúlt években a csapat egyik legmeghatározóbb játékosa volt, nehéz lesz pótolni
  • Zsolti9014
    Vidalt én nem engedném el. Szerintem ő az a típusú játékos, aki kimondott vezéregyéniség, és hiába kapnánk érte eurótízmilliókat, amiből a posztjára lehetne igazolni, a szellemisége sokat jelent a csapatnak. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő akar menni. Mondjuk nyilván ha ő akar, az más helyzet, akkor felesleges erősködni.
  • szucsy89
    "állítólag Vidal kérte a távozását"

le kell szedetni azt a sok juventusos tetoválást
  • Trunks
    Igen, alapból én is szkeptikus vagyok, tegnap ezért meg se említettem. De a mai hírek már sokkal megbízhatóbbnak tűnnek. Nem mondom, 30-35 millióért el lehet engedni őt is, ennél többet már később se kapnánk érte. Viszont így már 3 meghatározó játékos távozna a kezdőből, azért ennyit egyik pillanatról a másikra pótolni nem egyszerű. Plusz gyakorlatilag Pogba jövő nyáron biztos megy, más kérdés hogy abból a pénzből 2 ember is nyugodtan hozható a helyére. Ezzel pedig újra szárnyra kapnak az irányítós hírek (Isco, Oscar, most már Götze is). Azért nem hinném, hogy boldogak lennénk, ha végülis a Pirlo-Vidal párost lecserélnénk egy Khedira-Oscarra.
  • 9csöves9
    Egyetértek, Pogba sem csinált azért olyan extra szezont a BL-ben. Ezzel szemben pl. Bonucci a top középhátvédje volt kb. a sorozatnak.

Közben este beindultak újra a Vidal hírek, ezt most már megbízhatónak mondható források is felkapták,pl. Di Marzio is. A Bayern vinné, állítólag Vidal kérte a távozását. A müncheniek 30 millió körül gondolták, mi 45-t kérnénk...Az utóbbi 1 évben már ez lenne a 4. csapat ahová tuti eligazol, szóval csak akkor hiszem el ha látom. Nem is érteném nagyon ha oda menne, anno pont őket kosarazta ki miattunk, ami miatt rendesen meg is orroltak rá ott. Kiváncsi leszek.
  • Trunks
    Tevez vagy Buffon nyugodtan megnyerhetné, de nyilván nem fogják. Mondjuk még egy 3. helyet Carlitos elcsíphet. Nagyon látszik, hogy aki ezt összeállította, sok Juve-meccset nem láthatott a sorozatból. Pirlónak alig volt 1-2 jobb meccse, Vidal szintén többnyire szürke volt, míg Marchisio szinte minden meccsen hozta, amit neki kellett. A Maestrót is gond nélkül pótolta, amikor sérült volt. Vagy pl. Evra is mennyire jó volt. Még az is mulatságos, hogy a két elődöntősből egyedül a zselés Ronaldo került be, aki akkor is ott lenne, ha csak két csoportmeccsen rúgott volna 8 gólt. Mondjuk nemigen tudnék mondani olyat, aki hiányzik tőlük a listáról.

Mire megírtam, eszembe jutott, hogy Morata?! Végülis majdhogynem két párharcot döntött el+a döntőben egyenlített. Érdekes.
  • 9csöves9
    Közülük kerül ki az idei BL szezon top 3 játékosa. Nyilván nyerni nem fognak, de azért jó látni, hogy a fél kezdőnk benne van a top 10-ben. Külön vicces, hogy ebből kettőt jófejségből ingyen elengedtünk nyáron.

• 9csöves9
    Tegnap megvolt Dybala bemutatása, szimpatikus a gyerek. A 21-es mezt választotta, Zidane,Pirlo,Thuram, (Grygera) örökébe léphet. Elmondta a szokásos dolgokat, hogy amint megkerestük eldöntötte, hogy idejön blablabla. Allegrivel még nem beszélt a posztjáról, de bárhol eljátszik szívesen a támadó szekcióban és örül, hogy konkurencia várható a csapatba kerülésért.

• 9csöves9
    Szerintem ha valóban lett volna ilyen konkrét ajánlat azt hülye lett volna nem elfogadni a klub. 1 év alatt hozott volna 15 milliót úgy hogy nem is játszott szinte. Elég hihetetlennek tűnik, hogy ilyen költekezés mellett nem bólintanak rá egy ilyen ajánlatra. Amúgy én látom benne a nagy jót, de biztos vagyok benne, hogy nem nálunk és nem Olaszországban fog kijönni belőle, nem nagyon alkalmas terep ez egy hozzá hasonló stílusú fiatalnak. Wenger jó spílert csinálna belőle például.

Amúgy a feles tulajdont hála Istennek végre eltörölték teljesen :D