Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább írok a bl-ről. Sztem a Real ellen lehet esélyetek, főleg ha így játszanak mint az Atletico ellen..
Yo, Bitch!
12 kibaszott év, elég sokat megéltünk azóta 😊 innentől már pláne nem lesz tragédia ha vége a történetnek.
Szerintem mindegyik várható ellenfelünk esélyesebb, de itt már kurva sok múlik a szerencsén meg egyebeken.
5 győzelemmel meglehet a triplázás 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Viszont ha fele úgy játszottunk volna ma, mint mondjuk a Lazio ellen, akkor ez is 0-3, mint Dortmundban. Felejtsük el gyorsan.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.04.22. 22:47:55
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Egy biztos, ennél sokkal több kell majd a Bayern, Barcelona, Real trió ellen. Az is tény, hogy egy betonbiztos taktika fog kelleni, mert ha belemegyünk egy adok-kapokba ezen csapatok ellen, akkor hamar szétszedik a Juve-t.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Egy jó Milan viszont nagyon hiányzik. Csodálkozom, hogy Costacurtának nem támad sírhatnékja az olasz Sky Sports studiójában, amikor látja, hogy Maldini és az ő, vagy akár Pirlo, Kaká vagy Inzaghi helyén most kik játszanak. Szomorú. Amikor Seedorf volt az edző hallottam egy angol szakkomentátortól, amikor nem jöttek az eredmények, hogy biztos nehéz lehet neki edzésen magyaráznia a játékosoknak, amikor ő mindent meg tudott csinálni a labdával...
Amici di nessuno...
Hétvégén végigszenvedtem milánói derbit, hát egész végig olyan érzésem volt mint ha a South Parkból nézném a 'Criple fight'-os részt...
Amici di nessuno...
Cavani amúgy nekem tetszene ( szopatott minket eleget ), és a PSG-s játéka számomra nem is annyira mérvadó, hiszen Zlatan miatt nem játszhat a rendes posztján, kb szélsőt próbálnak ráerőltetni évek óta. Falcaonak meg betett a sérülése és elvesztette a robbanékonyságát, ebből a szempontból pedig a legrosszabb ligában van most, egy lassabb Serie A jót tenne neki. A fizetésük az óriási probléma, mindkettő kb a mostani fizetésük feléért jöhetne maximum. Van Persie-ről szót sem ejtek, esélytelennek tartom, hogy Marotta ilyen hülyeséget húzzon meg.
Ha marad Tevez, akkor mindenképp fiatalok kellenek, egy Dybala,Zaza,Morata,Tevez négyessel ki is egyeznék. ÉS akkor még ott van a korábban emlegetett Jovetic, őt szerintem nagyon kedvező feltételekkel lehetne hozni. Mostanában róla még pletyka szinten sem olvasni semmit.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.04.22. 17:27:27
csatárt kell igazolnunk, és nem hiszem, hogy egyedül zaza fogja jelenteni a megoldást.
Meg kell valljam, nem túl sok meccsét nem láttam a Palermónak idén (se), de elkaptam néhány bejátszást és néhány gólját itt-ott, ezek alapján igen ígéretesnek tűnik a srác. Az olasz sajtó meg a tv-s szakértők pedig nagyon el vannak tőle ájulva. Nem tudom, mennyit lenne érdemes adni érte. Fiatal, tehetséges, azért nem egy ilyen Martínez-féle (így hívták azt a csodajátékost, akit a Cataniától vettünk egy kisebb vagyonért?) "egy kifutott szezon után adjuk el gyorsan egy rakás pénzért" szituációnak tűnik. Ettől még lehet túlértékelve a srác, de klasszis csatárokat nehéz találni. És nem utolsó sorban drága.
Amici di nessuno...
zamparinit mondjuk egyáltalán nem fogja meghatni, hogy mit akar, de lefogadom, azért ő sem felejtette el, hogy visszafelé is elsülhet a dolog, és akkor télen egy fillért sem kap érte.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Valahogy azt látni a játékosokon, hogy egyfajta felüdülés nekik, hogy a zsarnok Conte után, egy nyugodtabb higgadtabb, valószínűleg jobb fej edzőjük van, egyértelműen meglátszik az egyéni teljesítményükön. Szinte mindenki jobb egyénileg is mint tavaly, talán egyedül Chielliniből lett valami elképesztő homály.
Marottáék is örülhetnek, hogy a mindenkivel háborúzó, követelőző, mindent uralni akaró Conte helyett, most egy simulékonyabb ember dolgozik a klubnál. Bízom benne, hogy Conte egyszer visszatalál a helyes útra, mert nekem még most is óriási kedvencem, de valahol nagyon eltévedt.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.15. 11:28:35
Hazai tabella:
1. Lyon 15 12 1 2 33:8 37
...
9. Monaco 16 6 8 2 16:8 26
Idegenbeli tabella:
1. Monaco 16 10 2 4 23:14 32
...
2. PSG 16 6 7 3 24:20 25
Plusz ámbár most nincs ott se pénzhiány, azért bőven nem világklasszisok alkotják a csapatot. A fiatalok sokra vihetik és tehetségesek (Kurzawa, Kondogbia, Ferreira Carrasco, Bernardo Silva, Martial), de pl. ez a Raggi nevű jobbhátvéd a Monacóba szerződés előtt épphogy megütötte a Serie A szintjét. Az olasz Sky Sportson néztem a meccset és volt vele interjú a mérkőzés után. Elmondta, hogy még akkor igazolt oda, amikor másodosztályú volt a Monaco. Szóval van pár alapember, aki a nemzetközi szintet se üti meg. Ráadásul BL-tapasztalat 3-4 embert leszámítva gyakorlatilag 0. Nem lenézve őket, de ennél sokkal több nem lehet ebben a csapatban, pláne, hogy pihentetni se nagyon tudnak, mert harcolniuk kell a BL-helyekért. Egy gólt kell rúgni a visszavágón, és akkor nagy hibák kellenek a kieséshez.
Osztom teljesen, bár ehhez nagyban hozzájárul Pogba hiánya. Legrosszabb esetben pedig játszhatunk 3-5-2-t Barzaglival hátul, ahhoz elég három "igazi" kp. Bár hozzátenném Matri most is remekül szállt be, meg tudom érteni Allegrit, hogy most őt favorizálja Llorentével szemben.
Amici di nessuno...
Jó eredmény, de a játéktól nem voltam elájulva. Persze ehhez kellett a Monaco, nagyon jól védekeztek, kellemetlen ellenfél. Ők mondjuk szerintem ezt az egy játékot tudják, kíváncsian várom mi lesz a visszavágón ha majd nekik kell támadni. Volt pár játékos akit elnézegetnék nálunk is.
Szerencsénk, hogy nem sárgult ki senki én most nagyon rövidnek érzem a keretet. El tudnék képzelni jobb helyzetet, mint hogy egy BL negyeddöntőn Sturaroval meg Matrival frissítünk...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.04.14. 23:57:56