44078
-
#41593 Holnap Leo sajtótájékoztató, hosszabbít 2020-ig! Érik az a Bonny mez :) -
preziosi #41592 a schalke ultimátumot adott nekünk, vagy kifizetünk 30 milliót, vagy részükről nincs üzlet. innentől sajnos már én sem vagyok benne biztos, hogy marotta végig tudja csinálni, de azért bízom benne.
kellemetlen lenne nagyon, ha 3 kulcsjátékos távozása után is ott tartanánk, hogy mindig elég a C meg D alternatíva. -
#41591 Állítólag Allegri kicsit megsürgette Marottáékat, szeretné minél előbb Draxlerrel nyomni a felkészülési meccseket. Kölcsön+20 millió+bónusz az ajánlatunk, a Schalkenek pedig inkább 30 millió ízlene kölcsön nélkül. Ha sokat húzzuk azt más kifizeti nekik. Nekem azért még mindig gyanús, hogy ebből valami D terv lesz, mondjuk Sneijder. Poén is lenne,ha az Interhez megy Melo, hozzánk meg Wesley... -
preziosi #41590 szokásos felkészülési meccseken nyújtott formánkat hoztuk, emlékeim szerint tavaly ilyenkor az amatőr lucento-tól is kikaptunk allegri bemutatkozó meccsén. nagyon látszott, hogy a dortmund gyakorlatilag a felkészülése végén jár, 5 - 6 meccsel a háta mögött, nekünk pedig ez volt az első. a szuperkupára legyünk formában, a többi nem érdekes.
draxlerhez egyre közelebb állunk, az is elképzelhető, hogy 48 órán belül létrejön az üzlet. érdekesség még az ügyben, hogy a német szövetség is állást foglalt a transzfert illetően, és a juventusba való szerződést favorizálják a schalke-ban való maradás helyett.
úgy néz ki, amint lerendezzük draxlert, feltéve persze, ha tényleg sikerül, marotta siqueirát akarja majd rövid úton elhozni madridból. vele szintén megegyeztünk egy 2 - 2,2 milliós fizetésben, és a játékos jobban is hajlana az általunk kínált szerződésre a psg ajánlata helyett. -
#41589 Én se lepődtem meg rajta, őszintén szólva nem is nagyon tudnak az ilyen meccsek lázba hozni, ezt se láttam. Khedira izomsérülés miatt nem debütálhatott, remélem ez nem lesz rendszeres. Llorente is sérült, őt meg lassan el kéne passzolni valahova, ennyi csatár mellett felesleges. -
#41588 Jó szar volt, mondjuk én ezt is vártam. Nem olyan rég még napoztak egy tengerparton azóta meg mennek az erőnléti edzések. A Dortmundnak ez volt a 7. felkészülési meccse, jövő héten már EL selejtezőjük van. A kapusainknak jó edzés volt, Gigi szenzációs, de Netonak is volt pár szép védése. -
#41587 Sikerült írd és mondd egyszer eltalálni a Dortmund kapuját. Jó meccs lehetett. Persze oly mindegy, nem most kell villogni. Gondolom Allegri amúgy is szarrá hajtja a srácokat edzésen. -
#41586 Élőben nyomja a sport 2 a meccset 19.05-kor. Jó lesz végre akcióban látni a srácokat, de azért nagy teljesítményre nem számítok.
Holnapután este pedig sorsolás. -
preziosi #41585 draxler ügyében tett az ügynöke egy olyan kijelentést, hogy már csak a két csapaton múlik az üzlet, szóval valószínűleg a játékossal tényleg sikerült megegyezni.
árulkodó jel az is, hogy a schalke várhatóan a közeljövőben bejelenti di santo leigazolását, de mellette shaqiriről sem mondanak le. -
preziosi #41584 másik verzió: neto - evra, chiellini, bonucci, lichsteiner - khedira, marchisio, pogba - morata, dybala - mandzukic -
preziosi #41583 úgy hírlik, holnap a buffon - evra, chiellini, bonucci, lichsteiner - pogba, khedira, marchisio - dybala - mandzukic, morata csapat fog pályára lépni a dortmund ellen. -
#41582 A Bannert majd cseréljétek, 5-ből 2... -
#41581 -
#41580 Nyilván igazatok van ebben, valahogy nemcsak a focival, pl. a Forma-1-gyel is hasonlóan vagyok. Ilyen az én dilim, na. :)
De Vidalt véletlenül sem húztam azért le. Sőt, írtam is, hogy nem tudok rá haragudni, köszönök neki mindent, amit a csapatért tett. És sok sikert, jó egészséget neki a jövőre. :) Kedvenc. -
#41579 Kár, hogy nektek már csak ez jutott :( -
#41578 pedig ott mindig olyan jó elpicsázni titeket :( -
#41577 A Lazionak BL selejtezői lesznek. Amúgy lehet, hogy 8-19. közé kötnek le még valamit és csak ez a hivatalos eddig. Mindenesetre karcsúnak tűnik. Most először nem megyünk a szenzációs TIM kupára és úgy néz ki Trofeo Berlusconi sem lesz. Nem bánom. -
#41576 Már augusztus 8-án van a szuperkupa? Annak meg mi értelme? Két hétre rá kezdődik a Serie A. Ezért ilyen rövid a felkészülés. Max 8. és 19. közt játszhatnánk még 1-2 meccset. -
#41575 Vidal most lett hivatalos, jövő héten csatlakozik a Bayernhez.
Nem nagyon visszük túlzásba idén a felkészülési meccseket. Kicsit furcsa, hogy rögtön a Dortmunddal kezdünk, ilyenkor még a Serie D-s ellenfelek ellen is megszenvedünk általában. A Lazio elleni ráadásul tétmeccs.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.07.23. 10:11:21 -
#41574 Draxler kivásárlási záradéka egyébként úgy van, hogy 06.30-ig szól minden évben, és aki addig lepakolja a 45-t kötelesek elengedni, ha a játékossal megegyeznek. Most, hogy túl vagyunk ezen a dátumon ez azt jelenti, hogy ha mi most letennénk mondjuk 50 millió eurót akkor sem kötelesek elfogadni. Tehát nem ezért adhatják el akár 25-ért is, hanem mert mondjuk belátják, hogy az utóbbi két szezonja alapján nem ér annyit amennyi a záradéka.
Nem lesz egyszerű történet, főleg a Schalke klubmodellje miatt. Gyakorlatilag ott a pártolói tagoknak akkora beleszólása van a legbelsőbb ügyekbe is, hogy könnyedén megtorpedózhatnak egy-egy átigazolást. Pláne, ha egy ravasz digó odamegy és 20 milliós kölcsön+opciót próbál lenyomni a torkukon az 50 millióra taksált kedvencüknél... -
preziosi #41573 közben úgy fest, draxler akár mégis összejöhet.
az ügynöke azt ugyan tagadja, hogy megszületett volna a megállapodás a játékossal, de azt megerősítette, hogy tényleg folynak a tárgyalások a két klub között, és szerinte 25 millió környékén találkozhatnak majd a felek, mivel a hó végével elévül a 45 milliós kivásárlási záradék a játékosra. akár már ma este várhatóak újabb fejlemények.
az én véleményem továbbra is az, hogy bár nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sérült volt, de ez egy 21 éves játékos esetében azért nem egy karriert befolyásoló tényező. draxler nagy játékos lehetne nálunk, az meg, hogy inkább szélsőnek van minősítve, annak köszönhető, hogy az elmúlt 1-2 szezonban ott kezdték el játszani. előtte stabilan támadó középpályást játszott, azon a poszton is érezte igazán jól magát. a sebessége bitang, jól cselez, és a kulcspasszokat tekintve is nagyon jó mérleggel bír, amiben carlitos távozásával eléggé hiányt szenvedhetünk majd. -
preziosi #41572 paratici visszajött németországból, önmagában nem nagy meglepetés, hogy tulajdonképpen semmi érdemi előrelépés nem történt ebben az 1 napban.
ezt a német vonalat el is engedhetjük akár, mert látszik, hogy nem a mi pénztárcánkhoz van szabva ez sem. draxler alaphangon 5 milliós fizetést akar 21 évesen, amit biztos, hogy nálunk nem kap meg, götze-t meg de bruyne-t meg kifizetni sem tudnánk. -
#41571 Azt hiszem korábban már el is mondta Allegri, hogy számít rá. Ezzel nincs is gond, csak mennyi játéklehetőséget fog kapni? Előtte van a sorban 3 tophátvédünk, Ogbonna mellettük alig-alig jutott szóhoz az elmúlt szezonban, pedig ennél több meccset idén se játszhatunk. Elöl is sokan vagyunk, hátul is. Hasonló rotálás lesz idén, mint Conténél a csatárok esetében? -
#41570 Kicsit túlidealizálod a dolgokat. Az idő mindent megszépít, meg mindenkinek a gyerekkora a legszebb. :) Mióta mi nézzük a focit, ha kihagysz pár évet, igenis nem fogsz ráismerni a legtöbb csapatra. Ez így volt 10 éve is, most is így van. Csak nézd meg a Juve kerete milyeneket változott a 90-es, 2000-es években. Példának hozhatom a 90-es évek elejét, amikor Kohler, Reuter és Möller is a Juve játékosa volt, majd pár év múlva mindhárman ellenünk nyertek BL-döntőt. Baggio, Vialli, Ravanelli mind hasonló időszakot töltöttek a klubnál, mint Vidal. Az 1996-os BL-győzelem után meg a fél keretet lecseréltük. Még a kulcsjátékosok se játszhatnak mindig 8-10 vagy még több évet egy klubban. Régebben is ez volt inkább a kivétel, mint a szabály. Persze, a globalizáció miatt több a légiós, jobban cserélődnek a játékosok, de attól még szinte minden klubban van pár játékos, aki a klub számára többet jelent és a karrierje jelentős részét annál a csapatnál tölti.
Nem kéne Vidalt emiatt annyira lehúzni szerintem. 4 szép évet eltöltött a Leverkusennél, majd nálunk is, most úgy érezte eljött az idő, hogy váltson. Nem látom ezt akkora gondnak. Aligha emlegethető egy Ibrahimovic-féle futballkurvával egy lapon. -
#41569 Ruganinak most megy a sajtótájékoztatója , a 24-es mezt választotta. Ha rögtön küldenénk kölcsönbe, nem hinném, hogy tartanának neki hivatalos bemutatót, szóval bizakodok, hogy megkapja az esélyt. -
#41568 Hát végülis a legjobb éveit nekünk adta, főleg eleinte mikor a támadásokból is keményen kivette a részét, a védőmunkája még mindig világklasszis szint, viszont hosszu távon pl Sturaróból kinézem hogy lesz olyan jó vkp:) -
#41567 Megváltozott a foci is, mi is, ezt el kell fogadni. Az idősebbek már a számunkra etalon 90-es, 2000-es évekről is így gondolkozhattak.
Meg kell érteni Arturot, a civil életben is van olyan, hogy hiába szereted a munkahelyed, a munkatársaid, hiába becsülnek meg ott, egy bizonyos idő után úgy érzed váltanod kell. Új emberek megismerése, új közeg, új motiváció. Ennél a szezonnál jobbat kis eséllyel futunk a következő években, meg tudom érteni,ha nem feltétlenül motiválja egy esetleges 5.-6. bajnoki cím +10, +20 pontos különbséggel. Lassan 30, saját elmondása szerint is kurva nagy bajok voltak a térdével,konkrétan a pályafutását kockáztatta tavaly, kihasznál egy utolsó nagy szerződést kurva jó lóvéért.
A "hűségesküit" is azért óvatosan kell kezelni, rengetegszer úgy forgatják a szavakat a firkászok, ahogy azt a nép akarja hallani. A tetoválásai sem konkrétan a Juventusnak szólnak, hanem a bajnoki címeknek állított emléket minden évben. -
#41566 Igen, ma már rengeteg dolog túlságosan is univerzális. Hiányoznak a tradíciók, sajnálom, hogy ez így alakult de nincs mit tenni. Könnyen lehet, hogy most tette le Marrotta egy következő aranygeneráció alapjait. Én kifejezetten kíváncsi vagyok a megújult Juventusra, szerintem jóval kombinatívabbak leszünk. A védelem pedig nem változott, szóval az továbbra is sziklaszilárd marad. -
#41565 Persze, igaz, de engem ez kicsit zavar is a mai futballban.
Azért nem kell nagyon visszamenni az időben, a közelmúltban is jellemző volt, hogy minden komolyabb csapatnak voltak olyan emblematikus játékosai, akik nem feltétlenül ott nevelkedtek, de hosszú évekig ott szolgáltak (volt persze, aki nevelőegyesületénél maradt). Olyankor egy-egy meccs engem jobban lázba tudott hozni. De lehet, hogy csak én változtam.
Szinte már követni sem tudom, hogy XY csapatnál kik futkorásznak a pályán. Valahogy csak egy 10 évvel ezelőtt is teljesen más volt az egésznek a körítése. Nem akarok belemenni a szentimentális baromságokba, de nekem hiányzik az az időszak. :) -
#41564 Amúgy sajnálom Vidal távozását. A keret jelentősen átalakul és talán nem is baj, 4 év után, egy kis fiatalítás. +1 év már csak illúzió lett volna. -
preziosi #41563 igen, engem is az nyugtalanít, hogy ez a tipikus marotta-féle ködösítés volt. semmit nem tudtunk meg konkrétan a célpontjainkról. az alapján, hogy mandzukicot milyen gyorsan lerendezte, sajnos felvetődik annak a lehetősége is, hogy a végén valami szokásos c, d megoldást fogunk előhúzni ligán belülről.
véleményem szerint draxler egy 25 millió körüli találkozási pontnál összejöhet, götze, de bruyne, isco meg társairól viszont felesleges álmodozni. -
#41562 Annyira unalmas már ez az egész. A mai világban egyszerűen kihaltak ezek a klublegendák. Csak akkor teljesen felesleges előtte ilyen felelőtlenül nyilatkozni. Az miért nem elég, hogy amíg a csapat tagja vagyok, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt elérjük?
A többi csak duma, ami ilyenkor rendkívül kellemetlen helyzetbe sodorja a játékost. (Joggal.) -
#41561 Azért így, hogy Vidal hivatalos, és állítólag tényleg ő kérte az eladását, nagyon elszomorodtam. Annyiszor tett hűségesküt a csapat mellett, most meg ez, hogy új kihívás kell... Buffonnak, Del Pierónak, stb. nem kellett új kihívás? Legendák lettek. Vidal is klubikon lehetett volna.
Mindamellett haragudni nem tudok rá, köszönök neki mindent, amit tett a csapatért, nagy kedvencem lett. Ha visszagondolok, hogy kik szaladgáltak a posztján az előtte eltelt néhány évben... össze kell kapniuk magukat Marottáéknak, hogy jól pótoljuk. -
#41560 Állítólag nem hajlandó kölcsönbe menni. Furcsállnám, ha a kis fiatal fejével pattogna, gondolom az ügynöke keze lehet a dologban, Marottáék meg az eddigiekből ítélve nagyon nem akarják elveszíteni.
Paratici német túrája kapcsán most már bedobták De Bruyne-t is. Kurva jó spíler,de ő is elég megszerezhetetlennek tűnik. Talán Draxler lesz ebből, kicsit túlárazva. Vagy valami Diamanti :D -
preziosi #41559 szerintem a csatárok mögött lesz majd valaki cseréje. -
#41558 Coman mégis hol fog játszani? Legjobb esetben (tehát ha távozik Llorente) is Morata, Mandzukic, Dybala, Zaza előtte van a sorban. Még nagyobb a konkurencia, mint tavaly. Játszhatna a csatárok mögött, de még nem nagyon próbálgatta ott Allegri. -
preziosi #41557 1 - 2 dolog a sajtótájékoztatóból:
vidal távozása megerősítésre került, ha valaki netán bízott volna még az ellenkezőjében. elvileg saját maga kérte a távozását, mondván ki akarja magát próbálni máshol.
a támadóalakzat allegri szerint nagyon jó egyvelege a fiatalságnak és rutinnak, comannak pedig az előző évnél nagyobb áttörést jósol. - ebből én azt veszem ki, hogy kölcsönbe sem adjuk sehova.
pogba értékesítését egyáltalán nem tervezi a klub, csak abban az esetben, ha ezt mint vidal, saját maga kérvényezné.
alex sandro-t valóban figyelemmel kísértük, de marotta tagadta, hogy lenne bármilyen ajánlat.
götze olyan játékos, akit keresünk, de konkrét egyeztetések nem voltak a csapatok között, mivel marotta szerint a münchen nem is akarja piacra tenni. ha ez megváltozik, mi lépni fogunk.
sajtójátékoztatón kívüli információ, hogy mindez alatt paratici megindult németországba, a cél viszont nem tisztázott, hogy ki.
-
#41556 Konkrét összeget nem látok, de állítólag Paratici Németországba repült, hogy konkretizálja a dolgokat Draxler ügyében.
Marotta pedig kijelentette, hogy Vidal a Bayerné, csak alá kell írnia a szerződést. Hiányozni fog, de köszönjük ezt a csodálatos 4 évet! Lassan Marchisio és a védelem buffonostul marad ebből a korszakból.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.07.20. 17:47:43 -
preziosi #41555 nekem sajnos berardival kapcsolatban továbbra is az az érzésem, amit egyszer már leírtam, nem venném biztosra, hogy ő nálunk fog játszani. itt szerintem állhatnak a játéktudásán kívüli dolgok is a háttérben, de az szerintem nyilvánvaló, hogyha annyira számítanánk rá, már idén visszahoztuk volna.
közben a sportmediaset már odáig meg, hogy draxler ügyében a játékossal és a schalkeval is megszületett az egyezség, de a tárgyalások jegelésre kerültek a bayern állítólagos szerdai válaszadásáig, mivel a fő célpont továbbra is götze. -
#41554 Igen, lehet az üzenet nem lenne jó, de arról szó sincs, hogy bármikor visszarendelheti a klubjuk őket, hiszen a játékjoguk a miénk, a játékosoknak kell rábólintaniuk az új szerződésre. Ezért se félek attól, hogy a Real visszaveszi Moratát.
Nekem meg az nem tetszene, ha hirtelen elszórnánk 70-80 milliót tehetséges fiatalokra, akik eddig még nem bizonyítottak (Zaza, Dybala, Draxler). A Juve sose ezt csinálta. Vagy tehetséges fiatalokat igazoltunk olcsón vagy befutott játékosokat nem brutál áron. Arról nem is beszélek, hogy ez milyen üzenetet küldene Berardinak. Elköltünk hozzád hasonló fiatalokra sokkal többet, rád viszont sajnáljuk?
Jókat írnak erről a brazil gyerekről, jónak tűnik. Remélem nem húz le nagyon minket a Porto, nagyon értenek ahhoz, hogy bitang drágán értékesítsék az olcsón megszerzett dél-amerikaiakat.