Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Ebben a Chiellinis képben minden benne van a meccsről 😄 Kibaszottul büszke vagyok a srácokra, a nagybetűs Spirito Juve volt amit tegnap bemutattak. Nagyon örülök, hogy olyan játékosaink vannak akik maximálisan magukénak tudják a klub indentitását, óriási harcosok.

Ha itt vége a történetnek én már akkor is boldog vagyok. Korábban említettem, hogy most van az, hogy ha komolyan odatesszük magunkat akkor az egész világ szimpátiáját kivívhatjuk és valamennyit visszahozhatunk a becsületünkből. Azt hiszem ez maximálisan sikerült, akinek ez a tegnapi Juventus nem volt szimpatikus az vagy Real szurkoló, vagy zsigerből utál minket, vagy egyszerűen vak.

Továbbra is a Madrid a favorit, de nem lehetetlen a küldetés. Néhány helyen elképedve olvasom, hogy ezzel az eredménnyel ők kerültek közelebb a továbbjutáshoz. Mert rúgtak egy gólt idegenben? Ha 1-0 akkor meg távol kerültek? Ők az esélyesebbek még így is, de hogy egy vereséggel közelebb lehet kerülni az nettó baromság.

Zenszkij
ez nagyon jó! 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gabor77
Azon gondolkoztam én is, hogy Pirlot miért nem támadják meg..adott pár kulcspasszt, és vígan elsétálgatott a pálya közepén, nem igen szorongatták meg, csak néha-néha odaléptek. Ha Pogba felépül, kiváncsi leszek rá, hogy hogyan rakja össze Allegri a csapatot. Marcsi, Polip, Farturo, Szundi egyszerre nem lehet a pályán.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

forzajuve5
Carlo azt nyilatkozta, hogy szándékosan nem állított embert Pirlora mert akkor kinyílt volna a középpályájuk és több labda jut el tevezhez

forzajuve5
volt olyan szezonunk amikor Chiellonak nem tört el az orra vagy nem tört be a feje? 😄 nagyon durva, hogy mennyire fel tudja tüzelni magát egyes meccsekre

Trunks
Nyugi, neked nincs.

Amici di nessuno...

Trunks
Ha valaki talál erről egy gifet, akkor legyen szíves linkelje be:

#41013: Érdekes. Még a contés időszakban láttam egyszer az olasz Sky Sportson, hogy Barzagli nélkül mennyivel több gólt kapunk és mennyivel kevesebb pontot szerzünk. De az nagyon érezhető is volt, ez a statisztika ha igaz, nagyon durva. Annyira durva, hogy ha igaz, akkor ennek szerintem fel kéne tűnnie nézve a meccseket. Bár lehet igazából nem is lényeges, mert otthon így is, úgy is hozzuk a meccseket.

Amici di nessuno...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
az mondjuk régen rossz 😄
Csacsi
Én is a bianconeri blogon olvastam ezt.

Pirlóval 50 percenként rúgunk gólt és 117 percenként kapunk egyet.

Pirlo nélkül 54 percenként rúgunk gólt, de 358 percenként kapunk egyet!

Ez elméletileg a BL és a bajnokság összesített eredményei.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gabor77
Bianco.taccs-os srácok írták, nem lett feltüntetve, hogy hol találták a számokat, de hiszek nekik. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy védekezésben hátrány Pirlo...most nem volt az.

Grove4
Srácok, annyira boldog vagyok! 2003 feelingem van! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Majdnem biztos vagyok, hogy ez nem igaz. Tudsz erről statisztikát mutatni?

Amici di nessuno...

Gabor77
Beszédes statisztika, hogy ha a pályán van 120 percenként kapunk gólt, ha nincs a pályán, akkor 360.

Rég láttunk ilyen Pirlot, aki védekezésből is erősen kivette a részét..

Mindenesetre madridi túra nehéz lesz...mert ritkán fog ki ilyen szar napot CR meg Bale.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.05. 22:52:08

Trunks
Te mikor láttad legutóbb Pirlót játszani?

Amici di nessuno...

Trunks
Hatalmas játék, megérdemelt győzelem. A második félidőben nem volt a Realnak kapura lövése.

Ancelotti szerintem borzasztót meccselt. Úgy mentek itt a végén, mintha 0-3 lett volna és mindenáron kellett volna nekik egy gól. Annyira kinyíltak, több helyzetünk is volt a 3-1-hez. Az ember azt gondolna, hogy egy nagy favoritnak nem rossz idegenben az 1-2. Nem értem, miért kellett ennyire kockáztatniuk.

#41001: Carvajal, nem Marcelo. Ha közvetlen gólhelyzetben rúgja fel, akkor piros. Nem volt az, ezért kellett volna sárgát adni.

Amici di nessuno...

Count Adyn
köszi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gabor77
Valaki mondja már meg nekem, hogy ki volt fent a pályán Pirlo helyett?😄 Egész évben fostak tőle, hogy betlizik, most meg 90 percig hajtott ...nem feküdt le aludni a kezdőkörbe.

szucsy89
grat, innen már nektek szurkolok hogy legyen meg a döntő😊
Count Adyn
Idei legjobb focival nyertünk!! Szép volt srácok😊 Most jön a neheze, de már felemelt fejjel várhatjuk a visszavágót bármi is lesz ott.

Lacee86
EZAAZ! Annyira izgultam a végén már, de sikerült! xDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gabor77
Nem volt közvetlen gólhelyzetbe, ha a Marcelos esetre gondolsz...Tevez meg eléggé kiszorított helyzetbe volt, az se ért pirosat szvsz.

Trunks
Csillagos ötös Sturarónak, remekül lehozta ezt a bő egy órát.

Amici di nessuno...

Pepe?!?!?! Faszom a bíróba már.

utolsó embert buktattak az nem piros? nem is kapott semmilyen lapot.
Trunks
Igen! Végre amikor igazán számít berúgjuk a 11-eseket. Eddig szerintem elég szörnyen következetlen volt a bíráskodás, a lényeget hál' isten befújta. Bár azt nem értem ezért miért nem járt sárga Carvajalnak.

Amici di nessuno...

SzirmosSzisza
Érezte spori is, hogy nem kéne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hol a lap?!?!?!?!?!!?

Bezzeg Vidal kap!

Lacee86
Nehéz lesz a 2. félidő, a Madrid most jobban felpörgött. Nekünk is fel kell megint.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Az egyenlítő gólig teljesen rendben volt, utána ők voltak a jobbak. Jó újra itt lenni. Csak nekem furcsa, hogy Pirlónak mennyi helye van? Érdekes ez pont Ancelotti ellen.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.05. 21:42:51

Amici di nessuno...

Count Adyn
1-1 eddig reális, csak valamit baszni kéne mert igy nagyon nehéz lesz madridban

LasCar16
A félidő másik fele eddig a spanyoloké, ez így nem lesz jó.

#acm

Trunks
Fasz kivan, hogy a semmiből egyenlítenek...

Amici di nessuno...

Count Adyn
Morataaaaa gecc😄

Trunks
Hú, de erőltetett.

Játsszunk egy jó meccset, ne kapjunk ki és akkor van reális esély a visszavágón.

Amici di nessuno...

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Áh még mindig csoda 😊

#40985: Jaja, azért írtam, hogy csak miatta lett volna nálam 3-5-2. Vagy Chiellinit a padra, de azt gondoltam, hogy nem most fogja meghúzni. Mindenesetre, szerintem ma is lesz meccs közbeni átállás, azzal meg lehet zavarni kicsit Ancelottit. Pláne, hogy nála jobban kevesen ismerik Pirlot.

Trunks
Nekem nagyon tetszik eddig Sturaro játéka, de ilyen szinten 0 tapasztalattal rendelkezik, kicsit kockázatos lépésnek érzem. Barzagli meg gondolom azért nem kezd a 4-4-2 esetén, mert ebben a szerepkörben nem is játszott a sérülése óta. Angol a bíró, nem tudom ennek örüljünk-e, remélem nem emlékszik vissza jó szívvel a kis buzi színészkedéseire.

Amici di nessuno...

Trunks
Most nézem csak a dátumot, boldog május 5-ét mindenkinek! 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
Nekem megy mindig.

Amúgy szerintem sem őt imitálta a gólnál, csak így nagy poén volt, hogy megmutatták neki.

9csöves9
Piros betűs ünnepnap van, meg BL elődöntő, ne a hülyegyerekkel foglalkozzunk már 😄

Az utolsó pillanatban kikerült Pereyra, helyette Sturaro játszik. Nem tudom mi lehet az oka, de nem örülök. Valamint annak sem, hogy Barzagli kikerült, én miatta megpróbáltam volna a 3-5-2-t. Pláne, ha Pereyra sérülés miatt került ki.

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Morata

Trunks
Nektek mindig rendesen megy az sg? Nekem csomószor nem jön be, ha a direkt linken keresztül akarom elérni ezt a topikot. Elmúlt másfél hétben többször akartam írni, de nem értem el az oldalt.

#40960: Állítólag nem Garciát imitálta Tévez a gólörömnél, ami valószínűnek is tűnik, nem olyan extrém dolog ez. Viszont ha tényleg neki szánta, akkor hatalmas. Kíváncsi lennék rá, hogy most is a bírók miatt vezetünk ennyivel? Illetve Tottikának üzenném, hogy igaza volt, a Juvénak tényleg különben bajnokságban lenne a helye, mert - hozzáteszem sajnos - mostanában úgy tűnik a többiek megszorítani se tudják Olaszországban.

Marchisio előtt le a kalappal, nálam Tévez után ő a szezon embere (Pogba mellett). Szerintem jobban ki is tud bontakozni, ha nincs Pirlo a pályán, nem lesz itt gond, ha Andrea eligazol. Kicsit szíven ütött a tegnapi kijelentése, hogy ha megnyerjük a BL-t, ő távozik. Pedig jó lenne még egy évet élvezni a játékát, de azt se bánom, ha megnyerjük a BL-t. 😊

Amici di nessuno...

Grove4
70 szücsypontnak! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
50 éves győzelmekkel kell vagánykodni? Más nem jut? kemény vagy😄DD

szucsy89
a 7szeres bl győzelem hány pontnak számít? <#mf1>

befejeztem😄
Szerintem Ő mindenhová szopni jár. Ezt élvezi.

Count Adyn
olyan vagy mint a vadász, te kajak szopni jársz ide😄DDD
61 ponttal végeztetek 06-07 ben, mi meg 85el pöcsi😄

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.05.04. 23:59:20

9csöves9
Van jelentősége, legalábbis szerintem kurva gáz, hogy évente 20-25-30 pontot verünk mindenkire. De végülis részedről a kérdés jogos, ahogy eddig észrevettem te élvezed ha szoptok.

szucsy89
ennek van jelentősége? amig a b-ben voltatok mi hány pontot vertünk rátok? 😄