Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha itt vége a történetnek én már akkor is boldog vagyok. Korábban említettem, hogy most van az, hogy ha komolyan odatesszük magunkat akkor az egész világ szimpátiáját kivívhatjuk és valamennyit visszahozhatunk a becsületünkből. Azt hiszem ez maximálisan sikerült, akinek ez a tegnapi Juventus nem volt szimpatikus az vagy Real szurkoló, vagy zsigerből utál minket, vagy egyszerűen vak.
Továbbra is a Madrid a favorit, de nem lehetetlen a küldetés. Néhány helyen elképedve olvasom, hogy ezzel az eredménnyel ők kerültek közelebb a továbbjutáshoz. Mert rúgtak egy gólt idegenben? Ha 1-0 akkor meg távol kerültek? Ők az esélyesebbek még így is, de hogy egy vereséggel közelebb lehet kerülni az nettó baromság.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
#41013: Érdekes. Még a contés időszakban láttam egyszer az olasz Sky Sportson, hogy Barzagli nélkül mennyivel több gólt kapunk és mennyivel kevesebb pontot szerzünk. De az nagyon érezhető is volt, ez a statisztika ha igaz, nagyon durva. Annyira durva, hogy ha igaz, akkor ennek szerintem fel kéne tűnnie nézve a meccseket. Bár lehet igazából nem is lényeges, mert otthon így is, úgy is hozzuk a meccseket.
Amici di nessuno...
Pirlóval 50 percenként rúgunk gólt és 117 percenként kapunk egyet.
Pirlo nélkül 54 percenként rúgunk gólt, de 358 percenként kapunk egyet!
Ez elméletileg a BL és a bajnokság összesített eredményei.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Rég láttunk ilyen Pirlot, aki védekezésből is erősen kivette a részét..
Mindenesetre madridi túra nehéz lesz...mert ritkán fog ki ilyen szar napot CR meg Bale.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.05. 22:52:08
Ancelotti szerintem borzasztót meccselt. Úgy mentek itt a végén, mintha 0-3 lett volna és mindenáron kellett volna nekik egy gól. Annyira kinyíltak, több helyzetünk is volt a 3-1-hez. Az ember azt gondolna, hogy egy nagy favoritnak nem rossz idegenben az 1-2. Nem értem, miért kellett ennyire kockáztatniuk.
#41001: Carvajal, nem Marcelo. Ha közvetlen gólhelyzetben rúgja fel, akkor piros. Nem volt az, ezért kellett volna sárgát adni.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bezzeg Vidal kap!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.05. 21:42:51
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Játsszunk egy jó meccset, ne kapjunk ki és akkor van reális esély a visszavágón.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#40985: Jaja, azért írtam, hogy csak miatta lett volna nálam 3-5-2. Vagy Chiellinit a padra, de azt gondoltam, hogy nem most fogja meghúzni. Mindenesetre, szerintem ma is lesz meccs közbeni átállás, azzal meg lehet zavarni kicsit Ancelottit. Pláne, hogy nála jobban kevesen ismerik Pirlot.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amúgy szerintem sem őt imitálta a gólnál, csak így nagy poén volt, hogy megmutatták neki.
Az utolsó pillanatban kikerült Pereyra, helyette Sturaro játszik. Nem tudom mi lehet az oka, de nem örülök. Valamint annak sem, hogy Barzagli kikerült, én miatta megpróbáltam volna a 3-5-2-t. Pláne, ha Pereyra sérülés miatt került ki.
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Morata
#40960: Állítólag nem Garciát imitálta Tévez a gólörömnél, ami valószínűnek is tűnik, nem olyan extrém dolog ez. Viszont ha tényleg neki szánta, akkor hatalmas. Kíváncsi lennék rá, hogy most is a bírók miatt vezetünk ennyivel? Illetve Tottikának üzenném, hogy igaza volt, a Juvénak tényleg különben bajnokságban lenne a helye, mert - hozzáteszem sajnos - mostanában úgy tűnik a többiek megszorítani se tudják Olaszországban.
Marchisio előtt le a kalappal, nálam Tévez után ő a szezon embere (Pogba mellett). Szerintem jobban ki is tud bontakozni, ha nincs Pirlo a pályán, nem lesz itt gond, ha Andrea eligazol. Kicsit szíven ütött a tegnapi kijelentése, hogy ha megnyerjük a BL-t, ő távozik. Pedig jó lenne még egy évet élvezni a játékát, de azt se bánom, ha megnyerjük a BL-t. 😊
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
61 ponttal végeztetek 06-07 ben, mi meg 85el pöcsi😄
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.05.04. 23:59:20