Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#41121: Ráadásul ez nagyon korán történt, talán még az első félidőben. Akkor elkezdeni ezt még otrombább tahóság.
Amici di nessuno...
teljesen jogos ez a döntő, azon két csapat fog összecsapni, melyeknek van esélye a triplázásra. bitang nehéz lesz, de bízni kell magunkban, és én azért nem felejtettem el, hogy allegri jóval gyengébb milanokkal is meglepte párszor a barcát, 1 meccsen meg bármi megtörténhet.
más: egybehangzó értesülések szerint megvan dybala, a valódi összeg továbbra is homályos, de a legújabb hírek egy brutális 32+7 milliós üzletről szólnak.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.14. 12:30:44
Amici di nessuno...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.14. 10:00:08
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
am ha megnyeritek az Olasz Kupát akkor légyszíves a Napolitól vegyetek el pontokat a jövő héten 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
imádom ezeket a srácokat, visszajöttünk a pokolból és újra ott vagyunk!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Berlin biztos szép emlékeket fog ébreszteni egyesekben... 😊))
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Akkor most szeretném megkövetni Allegrit. A szezon előtt eléggé gyaláztam, nem éreztem méltónak Conte helyére, de sokszorosan bizonyított. A csapat előtt le a kalappal. Nagyon rég izgultam végig így egy meccset. FORZA!
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...

Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
JUVENTUS: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal – Morata, Tévez.
olyat is olvastam most, nem tudom mennyi igaz belőle, de kérelmeztünk az Uefa-nál "ivőszünetet" mert nagyon meleg van Madridban. meg is kaptuk, így a 30. és 75. percben lesz egy-egy rövid szünet

Amici di nessuno...
(szabad fordításban):
- Nyugalom, itt vagyok.
- Kuss! Most már itt vagyok én.

Amici di nessuno...

Amici di nessuno...
Várható kezdők:
Két dolog a Real kapcsán. Egyrészt ez ellen a felállás ellen kizárt dolog, hogy ne kapjunk egy gólt. Nem lehet 0-0-ra játszani. Másrészt, ha tényleg ezt a pehelysúlyú középpályát teszi fel Ancelotti, akkor ott meglehet nyerni a meccset. 3 primadonnát betenni középre, pont a mi középpályánk ellen elég mindent vagy semmit lépésnek tűnik, pláne, ha esetleg Pirlo helyett még Pereyra vagy Sturaro játszik. Futásban és ütközésben egyszerűen ég és föld a kettő. Ebből aztán bármi lehet, hiszen mindegyik rendkívül kreatív, jól passzol, jól lő, csak nem tűnik valami olaszos húzásnak.

Inkább a középpályára kellene valakit hozni, ha távozik Pogba. Illetve Pirlo is kérdéses. Sturarónak mondjuk megadnám az esélyt, hogy bejátssza magát a kezdőbe, de egy kreatív embert azért szívesen látnék még a kp-n. Valamint a szélsőhátvédek terén állunk még nagyon gázul.
Amici di nessuno...
Mindenesetre a Tevez-Cavani párosnál gyilkosabbat nem nagyon tudok elképzelni, mindkettő olyan hogy kettéharapja a védők nyakát,ha arról van szó. Moratával és esetleg Dybalával én ezt már nagyon soknak érezném.