44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Nem láttam a meccsből semmit, csak az eredményt, de a lényeg, hogy JÖN BALOTELLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Innentől nem lehet megállítani titeket.

#41712: nyilván 1-2 mindig akad, de nem ez volt a jellemző.
  • Lacee86
    Szerintem volt 1-2, igaz, ami igaz, korábban több.
  • Lacee86
    A veretes Milanodon tényleg csak az látszott, h az emberhátrány a bajuk. Na persze. :D :D
  • szucsy89
    Ezek közül egyedül a Milan veresége elfogadható, Firenzében sose könnyű játszani

főleg, ha kap a hazai csapat egy vicc kategóriájú emberelőnyt és utána a szabadból bemákol egy gólt
  • Trunks
    Pont az előző szezonból nem emlékszem szenvedős 1-0-kra. Igazából majdnem mindig lehetett érezni, hogy előbb-utóbb belőjük a helyzeteket és nyerni fogunk. Főleg otthon, de akkorr általában nem is úszták meg csak egy gólall. Conténál tele voltunk szenvedős 1-0-kkal, ma viszont nem éreztem igazán, hogy be fogjuk lőni. Persze simán nyerhettünk volna mi is, de azért nem hiszem, hogy megérdemeltük volna.

Azért hatalmas gond már csak azért sincs, mert szinte az összes "bajnokesélyes" botlott. A Fiorentina és a Lazio meg nem elég erős ahhoz, hogy bírják az egész szezont. BL-es helyre még jók is lehetnek akár. A Milan és a Napoli kikapott, Roma ikszelt, Inter meg épphogy lebírkózta otthon egy 94. percben szerzett Jovetics-góllal az emberhátrányban játszó Atalantát. Ezek közül egyedül a Milan veresége elfogadható, Firenzében sose könnyű játszani. Kivéve kupa visszavágón. :D
  • 9csöves9
    ki temette?
  • Lacee86
    Azért el ne temessuk már a csapatot. A játék képe alapján győzelmet is megérdemeltunk volna. Azért előző szezonban ennél sokkal gyengébb játékkal hoztunk szenvedős 1-0-s győzelmeket. Tipikusan nem jött össze semmi ma, van ilyen, elég szerencsétlen időzítés. A sérültek épüljenek fel, az újak meg illeszkedjenek be, igazából ennyi kell. Allegrinek meg persze csiszolgatni kell a taktikat az új szerepekre átszabva kicsit.
  • 9csöves9
    Nem találja a helyét, de még Allegri sem. Pirloval, Vidallal, Marchisioval világosan megvan kinek mi a szerepe a pályán, most meg azt se tudta éppen, hogy mit kéne csinálni. Kell mellé egy Vidal típusú pitbull (Sturaro), Marchisio, meg egy kreatív ember akivel tud kombinálni.
  • Trunks
    Nem tudom, de az egész meccsen mintha felvonultattuk volna az eladó portékákat. Isla amúgy szerintem maradni fog, kiegészítőembernek még akár jó is lehet, feltéve ha nem az eddigi torinói formáját hozza.
  • Trunks
    Pogba pedig borzasztó volt. Összességében sokkal rosszabb startot el tudok képzelni, de nem könnyű. Legalább nem sérült meg senki.
  • Trunks
    Hát ez jó nagy szar volt. Győzelmet nem érdemeltünk, nem is álltunk hozzá igazán közel, de azért gyakorlatilag egyszer néztek a kapu felé, és az bement. Hozzáteszem megint Lichtsteiner maradt le az emberről.

Ez a vereség azért nagyban Allegri hibája szerintem, Dybalának kellett volna kezdenie. Llorentét is felesleges volt felraknia a pályára, mivel nincs aki beadja a labdát. Meg hát azért nagy pechünk van a sérülésekkel is, Morata, Marchisio, Khedira nagyon hiányzott. Először kaptunk ki az első fordulóban otthon. Azért ez elég durva statisztika.
  • 9csöves9
    Fasza. Beszarni nem kell, számítottunk rá azért, hogy nehezen indul az év, de nem az otthoni meccseket kéne bebukni.

Allegri mit gondolt amikor egyenlíteni kell és gyorsan behozzuk azt a két embert akik kimondva kimondatlanul átadólistán vannak?
  • Trunks
    Mondjuk előtte 35-ről próbálkozott egy tragikus szabaddal Pogba. Remélem nem lesz nyögés a túl nagy akarás vége, mivel ő akarja betölteni minden távozó szerepét.

Mandzukic jól mozog elöl, nagy előrelépés Llorentéhez képest. Viszont összjáték elöl elég sovány, tényleg kell Dybala.
  • 9csöves9
    Bonucci amúgy milyen fasz már ilyenkor mindig? Pirlonál persze nem mert odaállni, de amikor nincs akkor mindig úgy érzi, hogy neki kell rúgnia az ilyeneket. Annál az esetnél is látszott, hogy össze is szólalkoztak Pogbával.

Eddig elég szenvedős, mindenképp változtatni kéne a szünetben. Egy Coman Dybala mindenképp érik.
  • Trunks
    Teljesen osztom. Coman eddig semmit nem villantott abból, hogy ekkora király lenne. Ügyes, ügyes, ígéretes meg minden, de azért most már illene mutatni is valamit. Zaza megértem, hogy nem kezd Mandzukic mellett, pláne, hogy mindketten újak, de Dybala miért nem? Érthetetlen.
  • Trunks
    Pirlo még itt lenne, akkor már a szabad előtt felírták volna az eredményjelzőre az 1-0-t. :(
  • 9csöves9
    Közben a meccs előtti interjúban Marotta elmondta, hogy Cuadrado jön kölcsönbe. Kiemelte, hogy egy nagyon jó lehetőség volt amit nem lehetett kihagyni, hiszen a Chelsea februárban fizetett érte 35 milliót. Holnap hivatalos lehet. Azon vannak, hogy Allegrinek a legjobb játékosokat szerezzék meg aki csak lehetséges. Rákérdeztek Draxlerre is, semmi konkrétumot nem mondott, de azért nem mondta ki kerek-perec, hogy esélytelen, 31-ig nyitva van a piac, bármi lehet.
  • 9csöves9
    Fogalmam sincs ez honnan a fenéből jön Allegrinek. Lehet nézegeti még az átigazolási szezon lezárta előtt, hogy érdemes e itt tartani vagy el kell adni/küldeni kell kölcsönbe. Más ötletem nincs, amikor ott ül a padon a két nagy pénzért vett ifjú titán. Padoin óriási király, de csak Sturarot játszatnám helyette :D Na mindegy, nyerni kell így is.
  • preziosi
    közben kint a hivatalos kezdő: középpályán pereyrával, padoinnal, pogbával, elől dybala ismét csak csere. megint a mandzukic - coman páros kap bizalmat, akik látványosan nem érezték egymást a szuperkupán sem. egyelőre számomra nagy titok, hogy coman miben élvez elsőbbséget paulo felett, hisz a szuperkupán is az ő beállásával lett jobb a csapat, de allegri biztos tudja.
  • Trunks
    Az olasz sajtó szerint Cuadrado megszerzésével lezárult a trequartista-saga, most középpályást keres Marotta a sérülések miatt. Ez viszont nekem megint úgy hangzik mint a Szuperkupa-meccs előtt, amikor megsérült Chiellini és Barzagli is, aztán rögtön összeboronáltak minket minden védővel. Egy Khedira-típusú középpályást szerintem teljesen felesleges hozni, azt megoldja Sturaro/Pereyra/akár Padoin.
  • Trunks
    Cuadrado és egy trequartista szerintem már sok lenne jóból. Egyszerűen túl sok játékos lenne a középpályás és csatár posztokra, és az se jó, ha a keret nagyrésze folyamatosan padozik. Felőlem ennyiért jöhet Cuadrado, de akkor se túl hasznos a számunkra.

A Roma nem kezdett jól, de azért náluk is kell idő, mire összeáll a csapat. Pl. Salah és Dzeko hány meccset játszott együtt? 1-2 felkészülési meccset+a tegnapi bajnokit? Jók lesznek ők, csak idő kell. Náluk a védelemmel lesznek megint gondok, ott nagyon karcsúak pl. hozzánk képest. Érdekes lesz a derbi jövő héten, mindkét gárda messze áll a "kész" jelzőtől.
  • preziosi
    cuadrado elvileg valóban nagyon közel került, 1 - 2 napon belül megszülethet a hivatalos bejelentés. 1, 5 - 2 millió euró 1 éves kölcsönre, opciós jog nélkül. ezt mondjuk nem nagyon értem, ha netán beválik, amire van esély bőven, akkor azért jó lenne rá. vele már pályára küldhető egy minőségi szélekkel felvértezett 3-5-2 sandroval a másik oldalon, de a 4-3-3 sem elképzelhetetlen dybalával a másik szélen, mandzukiccsal/moratával/zazával középen.

cuadrado helyzetétől függetlenül ott van még az 1 éve húzódó trequartista kérdése is, akire elvileg továbbra is számítani lehet, kérdés, hogy kire. az biztos, hogyha mindkét játékos érkezne (cuadrado és a tq), akkor allegri aztán tényleg kedvére válogathatna a felállások között.
  • Lacee86
    Én Mandzukicnak örülök legjobban az összes igazolás közül. Egy csupa izom, technikás, motivált csatár. Néztem videókat, milyen gólokat szerzett a Münchenben vagy az Atleticoban. Ha azt a szintet hozza, nem lesz gond. :)
  • 9csöves9
    És még nincs vége. A tegnapi nap folyamán nagyon közel kerültünk egy Cuadrado kölcsönhöz, 1,5 milláért mindenféle opció nélkül. Ennyiért el kell hozni, pláne, hogy szemmel láthatólag Allegri nagyon nem akarja még kukázni a 3-5-2-t. Ha szar akkor meg nem kerül semmibe, de nagyon kétlem, hogy az lenne, egyszerűen Anglia sokaknak nem bejövős.

Az érdekes az egészben, hogy az ő elhozatala nem jelentené azt, hogy leteszünk a trequartista hajkurászásról, folytatódik a Draxler saga is úgy néz ki. Ha ezt megcsinálják Marottáék akkor kb bármilyen formációra alkalmas lenne a keret.

A Roma rögtön botlott tegnap, nem voltak valami meggyőzőek, ugyanazt láttam mint tavaly amikor szétestek. Garcia ugyanazt próbálja erőltetni egy jobb kerettel.
  • Trunks
    Ez a banner nagyon tetszetős. Sandróra visszatérve, jól láttam, hogy 26 milliót csengetünk ki érte? Megértem, hogy állítólag ő lesz a világ legjobb balhatvédje, de azért kissé meredeknek tűnik, pláne egy évvel a szerződés lejárta előtt. A Porto rohadtul ért hozzá, hogy rohadt drágán adja el a legjobbjait. Mindenesetre elgondolkoztató, hogy Draxlerért sajnáltunk egy hasonló összeget, míg Sandro esetében pedig kifizettük, úgyhogy akkor még se annyira fukar Marotta. Dybalára se sajnáltuk a pénzt, azért összességében még ha nem is vagyok maradéktalanul elégedett, azért több poszton remekül erősítettünk, és végülis jó nagy summát költöttünk el.

Ha minden igaz 114 milliót költöttünk, és 68,5 millió folyt be. Ez -45,5 millió, amiben benne van a Tevezért kapott "kamu" 6,5 millió, úgyhogy mondjuk -50 millió. Még Llorente ezen kicsit csiszolhat, de akkor is 35-40 millió a mínusz. Ilyen se tudom mikor volt utoljára.
  • Lacee86
    Ez qva jó, és legalább aktuális is. :)
  • 9csöves9
    Na holnap kezdünk 18:00, 3-5-2 várható. Ennek örömére egy új banner Breki? Juventus fészbukról van:

• Lacee86
    Én megmondom őszintén nem ismertem ezt a srácot, de mindenhol dicsérik. Remélem ennyi pénzért bizonyít is. :)
  • Rockynhooo
  • 9csöves9
    Na úgy néz ki Sandro a zsebben, ha nem történik valami váratlan dolog. Állítólag Allegri megmondta, ha őt nem sikerül megszerezni akkor másik balhátvéd nem is kell.

Ha mellette sikerülne még a támadó kp kívánságát is teljesíteni akkor rögtön felhúzná Marotta a mercatot 10/5-ről, 10/8-ra nálam.
  • Trunks
    Mkhitaryan (valahogy így írják) legalább valamikor érdekelt minket, de úgy érzem ez a három név csak úgy be lett megint dobva, mert épp ezt sikerült kiötletelniük az újságíróknak (illetve Cuadrado már hetek óta slágertéma, de ő sose igazán illeszkedett a játékrendszerünkbe). Már volt itt szó Eriksenről is az elmúlt napokban, minden relatíve fiatalabb támadó szellemű középpályást megemlítenek már itt az elmúlt hetekben, egyszerűen kizárt, hogy csak fele ennyi név legyen napirenden.
  • preziosi
    közben amúgy marci is lesérült 20 napra, így a szezon első fordulóira egy veretes padoin, sturaro, pogba - pereyra középpálya várható.
  • preziosi
    igen, a sky szerint marotta azért állt elő egy ekkora ajánlattal, mert körvonalazódni látszott egy olyan forgatókönyv is, hogy jövőre a city ingyen elviszi. a nyár egyik legnagyobb fogása lenne így a végére, de elhinni teljesen valamit már csak akkor fogok, ha hivatalos.

továbbá mkhitaryian/lamela/cuadrado hármas egyikét pletykálják, hogy marotta utolsó akcióinak keretében még kiköthet itt. mikit sokan szidták a tavalyi szezon után, én mondjuk mindig is bírtam, de tuchel alatt 6 meccsen lőtt 4 gólja szerintem mutatja, hogy eléggé egymásra találtak, kétlem, hogy a borussia elengedné. erről ha minden igaz, estére többet megtudunk, mert ma találkozunk raiolával az ügyben.

cuadrado idehozatalának 4-3-1-2-ben semmi értelme nem lenne, viszont sandro érkezésével el tudnám képzelni, hogy a 3-5-2-t velük játsszuk széleken. valahogy mégis ott van, hogy a standard formációnk nem ez lesz.

lamela támadó középpályás is, fiatal is, tolt 21 évesen már egy 15 gólos szezont a romában, de lichti leköpése után nem hiszem, hogy túl szívesen lenne itt látva.
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.08.18. 16:44:56
  • Trunks
    Most nézem, hogy egyre biztosabb a dolog. Állítólag nagyon jól ad be, ez Mandzukic-csal elöl sokat jelenthet. Kérdés Evrával mi lesz így.
  • Trunks
    Érhető, csak Marotta eddig nem arról volt híres, hogy komolyabb összeget fizet valakiért, akinek következő évben lejár a szerződése. Ezért kezelem kicsit fenntartással a dolgot.
  • 9csöves9
    Épp ezért jönne most kissé túlárazva, mert ha ingyen távozik más komolyabb szerződést tolna elé. A cityt pletykálják például.
  • Trunks
    Érdekes. Én 16 milliót láttam, szerintem még ez is kicsit soknak tűnik úgy, hogy jövőre ingyen jöhetne. Ha jól emlékszem Kroosért fizetett hasonló összeget tavaly a Real úgy, hogy egy éve lett volna hátra a szerződéséből. De a srác nagyon ígéretesnek tűnik, hosszabb távra megoldhatná a bal szélet. Bár tulajdonképpen nekünk ráérne csak jövőre jönni.
  • 9csöves9
    Úgy néz ki valóban Alex Sandro miatt dobtuk Siqueirat, minden nagyobb forrás szerint közel kerültünk hozzá. 20 millió + bónuszok, hát kíváncsi leszek mi lesz a vége.
  • 9csöves9
    Még Pogba tavaszi sérülésekor láttam valami összehasonlítást ahol kb a 600 perccel többet játszó Kovacic alig párral több cselt, több kulcspasszot stb. - t csinált amire szeretik mostanában verni az elemzők. Sokat nem számít, egyrészt a leglényegesebb statokat leírtad, másrészt nem lehet ilyen szárazon összehasonlítani, Kovacic egy középcsapatban villogott, Pogba pedig a bajnok vezéregyénisége. A pályán betöltött jelenlétről nem is beszélve.
  • Trunks
    Milyen statisztikái jobbak? A három év alatt 80 meccsen 8 gólpassz és 5 gól Pogba 89 meccsen szerzett 10 gólpasszával és 20 góljával szemben? Vagy valami újság értékelésére gondolsz? Az igazság az, hogy bár fiatal a gyerek, de ebből az ótvar szar Interből se tudott egyértelműen kiemelkedni. Ha ő jelenleg 35-öt ér, akkor Vidalt elkótyavetyéltük.