Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amici di nessuno...
A hangosítás is jó volt.
Skysport stream-en néztem, már 2 sor elment a himnuszból és ki*aszott kommentár nő még mindig pofázott.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Köszönöm. 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.21. 18:50:02
Yo, Bitch!
Amici di nessuno...
Buffontól viszont csodálatos gesztus volt, hogy Chiellini vehette át a kupát. Nálam Giorgio volt a meccs embere, ha mindig így játszik a karszalaggal a karján, akkor viselje mindig ő. 😄 Jó érzés, hogy nálunk nem ilyen Montolivóknak kell adni a karszalagot, hanem Buffon visszavonulása után is lesz, akire nyugodtan ráadná bárki (Chiellini, Marchisio).
Amici di nessuno...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Lazionak meg tényleg tisztelet és én is szurkolok nekik a 2. helyért.
Nem irigylem az Adidast,hogyan fogja szépen elhelyezni ezt a sok mindent a mezünkön... 😄

Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A kupát be kell húzni nincs mese. Szaros korunk óta Juve szurkolók vagyunk aztán még nem éltünk át egyetlen kupagyőzelmet sem.
Pereyraval valószínűleg úgy van Allegri, hogy hasznosabb ha van egy jó cseréje a középpályára, sokat lendíthet
Szegény Pereyrát úgy tűnik nem favorizálja Maxi, a Real elleni odavágón inkább Sturarót játszatta, most Marchisio hiányzik, így 3-5-2 Barzaglival, elöl az eltiltott Morata helyett Llorente.
Amici di nessuno...
Amúgy szerintem vicc az egész jegyelosztás. Jelentkezni kell még asszem áprilisban az UEFA-nál, de lehet még hamarabb, hogy szeretnél jegyet. Na most teszem azt egy Chelsea-Real vagy akár egy Bayern-Barca se érdekel engem különösebben, pláne nem ilyen árak mellett. Arra meg ki gondolt, hogy a Juve eljut idáig? Bár elnézve milyen árakon lehet kapni most ezeket a jegyeket másodkézből, lehet megérné minden évben jelentkezni, hátha kisorsolnak.
Amici di nessuno...
Na itt jön képbe a JCH és a Viking, ők ugyanis mindig tőlük szerzik be a jegyet. Per pillanat nem lehet tudni, hogy kinek mennyi jegy jut, és hogy mennyi pluszt tesz rá például a Viking, vagy bármelyik ultracsoport. Mivel szűkös számú a jegy, ezért ők is azt mondják, hogy csak annak adnak el jegyet akiknek megvan a szezonra a Vikinges bérletük. Ugyanígy megvan ez kicsiben a JCH-nál is, ha esetleg kapna 20 jegyet (ami már nagyon jónak számít) és arra jelentkezett mondjuk 50 ember (köztük Kaplan) akkor közöttük is egyfajta sorrendet kell kialakítani, nem jut mindenkinek jegy. Előnyben vannak a bérletesek, aztán az éves tagdíjat fizetők, aztán a pártolói tagok és aztán jön az aki csak úgy jelentkezett a juventusfc.hu-n.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.20. 17:19:49
Nem tudom ez a kivetítős dolog hogy szokott menni. Én eddig egy BL-döntőn voltam, de volt jegyem a meccsre, úgyhogy nem tudom, hogy oldották meg.
Amici di nessuno...
Van egy dortmundos ismerősöm (ha jól rémlik voltál te is velük túrán), ő mondta, hogy volt pár éve kupadöntőn Berlinben így jegy nélkül és valami kurva jó helyen, nagyon nagy hangulatban volt kivetítős meccsnézés valami aréna-szerűségben, nem értem ilyet most miért ne tudna csinálni a város.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Berlinben meg tök fasza, hogy a Brandenburgi kapunál lesz egy kurva nagy Fan Zone minden jóval, de a meccset ott nem közvetítik kivetítőn, 8-kor bezár. Most azzal kapcsolatban is megy a város nyaggatása, hogy ugyan valahova csináljanak már egy public view-t, több mint 10 ezer Juventino várható jegy nélkül...Persze valamilyen szinten érthető a város, hogy nem egyszerű egy ilyennek se a biztosítása,de azért illene.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bármi kérdés van az eseményekről jöhet hozzám.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.19. 17:50:14
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
#41172: Ja, plusz ahogy ott állnak a dolgok, az elkövetkezendő években nem fognak semmit nyerni, max. FA-kupát vagy hasonlót.
Amici di nessuno...