44078
-
#41793 Mégis mit szóljak? Szerinted az Inter egyik leselejtezett játékosa jó megoldás? Továbbra is tartom a véleményemet, ha most gyorsan kellett igazolnunk középpályást (mindjárt kettőt...), akkor egyszerűen a keret kialakítása lett elbaszva, mert ezek szerint ha Pogba vagy Marchisio megsérül, akkor mindjárt lófasz az előrejátékunk. Pereyrára pl. nem értem mi szükségünk ennyi pénzért, ha Padoin is kiszorítja, és bárki is bevethető, mindig csak cserének jó.
A francia gyerek elfér, nem hiszem, hogy túl sokat játszana, de jó lehet. Nem is kerül most sokba. Ellenben Hernanestől mégis mit várunk? Most ő lesz a kezdő trequartista, amit Allegri annyira óhajtott? Vicc. Most eljutottunk oda, hogy lesz vagy 8 játékosunk a néhány belső kp. helyre, amiből Marchisio és Pogba kreatív igazán. Meg ezek szerint az Internél cserepadra szoruló Hernanes.
Igazából nem vagyok meggyőzve, hogy a 21 évesen sérülékeny Draxler lett volna a megoldás közel 30 millióért, de már beleéltem magam, hogy fogtunk egy nagyot. Bár kérdés végülis mennyire lett volna nagy fogás, ha egy Wolfsburg-szintű csapat tesz csak le érte ajánlatot, még egy európai szinten a szűk elitbe se tartozó Arsenal vagy hasonló se. Pedig az a 30 milliós összeg, amit kértek érte a gazdagabb kluboknak nem is egetrengető, úgyhogy szerintem kár azon keseregni, hogy ő nem érkezett. Lehet bevált volna, lehet nem, lett volna benne kockázat, az biztos. Plusz a fene se tudja, mennyire is álltunk tényleg közel, a média már hirdette, hogy a miénk, és a Juvénak kellett közleményt kiadnia, hogy nem is. Lehet ez már kicsit utólag magyarázkodásnak tűnik, de rohadt nehéz kihámozni a hírekből, hogy mi is történik az átigazolási időszakban, a klubhoz közel álló forrásai meg gondolom egyikünknek sincsenek. :)
Az össze-vissza kapkodást és igazolást teljesen osztom, ha jött Cuadrado és Sandro, akkor azt hittem nekik 3-5-2-ben lesz helyük a széleken, de ha 4-3-1-2-ben gondolkozunk (mert különben minek Hernanes?), akkor Cuadradónak nincs helye, Sandrónak pedig csak úgy, ha Evrát is még kivesszük a tavalyi stabil kezdők közül.
Nem tudom mit várjak. Szerintem még így is nyerjük a bajnokságot, a BL meg ha továbbjutunk nagyrészt a sorsoláson múlik. Ez a mercato még jónak is lehetne mondható, ha ez a keret (mínusz a kukázott Hernanes) 2-3 héttel ezelőtt kész lett volna és nem lett volna ez a hihetetlen hiszti a trequartista körül. Gondolom nagyrészt a média keltette a pánikot, de az tuti, hogy Marottáék nem kezelték túl jó a szituációt. De gondoljatok bele: nem egy rossz keret ez, a felesleget gyakorlatilag kiszórtuk, ha augusztus elején-közepén meg lett volna minden igazolás, és kiáll Marotta, hogy "srácok, kész a keret, nézzétek milyen fasza lett", akkor mindenkinek kevésbé lenne keserű a szájíze. -
preziosi #41792 na, hát akik azt mondták, hogy felesleges több belső középpályás, azok kíváncsi vagyok, most mit mondanak, ugyanis lemina mellett borítékolható hernanes érkezése is. én direkt megvártam, hogy kit hozunk, ha egyáltalán hozunk valakit, hogy aztán reagáljak.
ez a nyár véleményem szerint el lett rontva, aztán majd kiderül, hogy mennyire is. elköltöttünk cirka 130 milliót, úgy, hogy tulajdonképpen vaktában hozogatta marotta ide az embereket, hisz valamilyen formációban biztos jók lesznek. pár nyilatkozatból már kiolvasható, hogy vidal távozása volt az, ami aztán totálisan felborított mindent, de kérdem én akkor: tényleg képtelen a vezetőségünk normálisan, higgadtan megoldani egy ilyen problémát? volt rá 2 hónap.
allegri irányt mutatott, ismételten kért egy támadó középpályást, hogy átszervezze az eddigi legerősebb csapatrészünk, ha már pirlo és vidal távozásával meggyengült, a kérése megint nem teljesült. persze, persze, soha nem álltunk közel draxlerhez, ebből a valóság annyi, hogy hogy hetek óta le lehetett volna zárni az üzletet pár millió híján, de aztán jött a wolfsburg, akik a rájuk szakadt pénzzel 1 nap alatt lehozták a transzfert. lehet ezen vitatkozni, hogy nekünk rá lett volna-e igazán szükségünk, meg hogy mennyiért, de ez megint csak a marotta-féle utólagos vetítés.
nem azt mondom, hogy ez egy rossz keret, azt sem, hogy pár éven belül nem sülhetnek ki ebből jó dolgok, de jelenlegi formában egyszerre az ilyen fokú fiatalítás, a kulcsemberek elvesztése, és a töménytelen, szerintem bizonyos esetekben koncepciótlan érkező akkora feladat lesz egyszerre, hogy az az előnyünk, ami eddig volt ligán belül a riválisokkal szemben, az szinte teljesen eltűnt. építkeznünk kell nekünk is szépen az elejéről, és bízni abban, hogy allegri erre tényleg megfelelő embernek fog bizonyulni. ehhez viszont egy megfelelő csapatmorál is fog kelleni, és nem ez, amit a roma ellen, meg úgy alapból a felkészülés óta lehet látni, hogy idegbeteg mindenki. azzal csak rosszabb lesz.
bl-re direkt nem térek még ki, meglátjuk az erőviszonyokat, de nem az abszolút realitás, hogy mi ebből a csoportból továbbmegyünk. -
#41791 -
#41790 Lemina megérkezett Marseille-ből, most vesz részt az orvosin. Tudtok róla valamit? Sose láttam játszani. Elvileg 1,5 millióért jön kölcsönbe és 10 millióért megvehetjük jövőre. Minden fiatal francia gyerek Pogbára hajaz vagy csak mi szerzünk mindig ilyeneket? -
#41789 Na mi van, örülsz, hogy a másodikon bajnokikn sikerült végre először eltalálni a kaput és gól lett belőle? -
#41788 Én csak arra gondoltam, hogy néhány sérült (főleg Marchisio) felépül, már annyival is előrébb vagyunk.
Örültem itt, hogy az Inter még a Carpit se tudja megverni, erre nem megint jön a végén Jovetics és bemákolják ezt is? Nem bánom, ha nem mi leszünk a bajnokok, csak ne ők legyenek. Mondjuk persze még ettől nem ők lettek az esélyesek. -
#41787 Breki nevezd mar at a topik nevet videotonra koszi :DDDDDDD -
#41786 Pogbának nagyon szokatlan ez az új helyzet, látszik h feszült. Neki is idő kell. Amúgy a szabadrúgásokra vmit ki kell találni, mert Pirlo már nincs, és bizony azzal most meg vagyunk lőve. -
#41785 Gondolkoztam is, hogy hű milyen jó ez a válogatott szünet majd ezalatt összeáll a taktika meg minden. Aztán eszembe jutott, hogy van vagy 15 válogatottunk, nem lesz senki az edzőközpontban kb., ráadásul még meg is sérülhet bárki.
Arra talán jó lesz, hogy akik most sérültek, azok nem utaznak el és fel lehet építeni őket. Na meg Padoinnak nyugodt körülmények között meg lehetne tanítani a labdarúgás pár csínyját-bínját mint például az előre passz. -
#41784 Valahogy most én se estem kétségbe. Igazából látszik, hogy elöl kurva jók lehetnénk, ha kapnának a csatárok elég támogatást. Marchisio tavaly nálam a középpálya legjobbja volt, mellette Pogba is biztos javulni fog. A védelemmel meg nagy gondok most sincsenek. Cuadradótól és Sandrótól is minőségi javulást várok, előrefelé mindketten biztos tudnak segíteni. Most válogatott szünet, aztán ennél már csak jobb jöhet. :) -
#41783 ez a pali köröket ver szücsyre -
#41782 Már csak szücsi hiányzik. -
#41781 Azért csak meglövi azt a 20-25 gólját szezononként ez a vándormadár.
Megint jól alakítottad a bohócot. -
#41780 Elrettentő példa. Ilyet se engednék cikkírás közelébe. Ez a cím b*szki...
link -
#41779 Jó lesz, ha kap értelmes labdákat. -
#41778 Röviden: A Juventus legfőbb erényei a csapategység, összeszokottság, magabiztosság amik érthetően ekkora átalakításnál még nem jönnek elő ilyen gyorsan időt kell hagyni hogy az új igazolásokkal kész legyen ez a csapat. Továbbá pont a legerősebb csapatrészünk a középpálya közepe tűnt el konkrétan teljesen erre a két meccsre, ezért hiányzik az alapvető játékunk ami a nyugodt labdajáratáson alapult.
Tehát a játék tényleg szar volt, de tragédia nincsen, az Udinese ellen megérdemeltük volna a győzelmet, Romában meg bármikor ki lehet kapni, bármennyire is nem nagyon volt szokásunk az utóbbi időben. -
Rdinho10 #41777 De meg mindig halas koszonet a juvenak,h a realt tavaly kipontoztatok a bl-ben. -
Rdinho10 #41776 Meg a tobbit a bayernes,atm korszakaban.Nem veletlenul vandorol jobbra balra. -
#41775 Mondod ezt úgy, h egyetlen kurva meccset láttál tőle. -
Rdinho10 #41774 Hat ez a mandzukic iszonyu gyenge...nehez dolgotok lesz vele. -
#41773 Hát akkor ez nem sok jót jelent. -
#41772 Ment is volna idegosztályra mindenki tőlük, ha a végén nem véd kurva nagyot a lengyel. Nem érdemeltük volna meg, de annyira jó lett volna látni az arcukat :D
Igazából ez a vereség most nem aggaszt, meg az esetleges 4-6 pont hátrány sem, van ezer apró dolog ami jobban, de úgy érzem azt az idő megoldja.
Marotta nyilatkozott a meccs előtt, 2 embert akarnak még, egy középpályás (úgy néz ki a Marseille-ből lesz Lemina) és egy támadó középpályás, de nagyon nehéz megoldani a helyzetet. Hát azt láttuk eddig is. -
#41771 Alapból azt mondanám, hogy elég lehangoló, de 0-2 után emberhátrányban, miután beállt Pereyra és Cuadrado meglepően jól kezdtünk játszani, és még majdnem ki is sikerült egyenlíteni. Ha ezen múlik, akkor Padoin mindig kezdjen az oldalvonalon ülve. Jó lesz ez, csak kell pár kreatív ember a csapatba, illetve nem lehet egy Pogba-Padoin-Sturaro kp-t felküldeni, mert akkor tuti nem lövünk gólt. Dybala most is jó volt és még jobb lesz, ha passzol neki valaki, Mandzukic pedig akkor, amikor nem Lichtsteiner fog neki beadni. Azért nem kell letargiába zuhanni, idő kell, kicsit több elképzelés és kreativitás. Meg hogy ne legyen sérült a fél középpályánk. -
#41770 Jó kis nap ez. Megérdemelten nyer a Roma, azt meg kell hagyni, bár ez a második gól... gyerek belerúg egy nagyot, mielőtt kimegy, erre pont Dzeko fejére megy. Legalább egyszer örülhetnek, hogy sikerült ellenünk nyerni. Veszteni úgyse tudnak.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.08.30. 19:41:42 -
#41769 Ezt ha röviden akarnám összefoglalni, akkor is néhány oldalba telne. -
#41768 Nem követem a csapat dolgait csak most nézem a meccset és eléggé semmilyen a játék, mi történt itt a nyáron? -
#41767 Hát ez így nagyon húzós. Tisztán látszik, hogy nincs meg a kapcsolat a csapatrészek között, hátul ugye Pirlo/Marchisionál összpontosult a játék, elől meg Teveznél. Dybalának meg kell tanulnia azt játszania mint Teveznek, vagy egy teljesen más taktikára kell ráállni. Pogbán óriási a teher, láthatólag nem is bírja el, ráadásul Padoinnal és Sturaroval nem tud egyáltalán összejátszani.
Én húznék egy merészet behoznám Sandrot és Cuadradot is a két szélre, máshogy nem nagyon lesz helyzetünk és így legalább annyira nem merészkedne előre a széleken a Roma. -
#41766 Marchisio úgy hiányzik, mint egy falat kenyér. Pogba nem sokat csinál, és így nincs meg a kapcsolat a kp. és a csatársor között. Pedig Dybala nagyon jól mozog, csak nem jut el hozzá a labda. -
#41765 ROMA — (4-3-3): Szczensy; Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne; Nainggolan, Keita, Pjanic; Falque, Salah, Dzeko.
A disposizione: De Sanctis, Torosidis, Maicon, Gyomber, Capradossi, Castan, Ucan, Anocic, Ljajic, Iturbe, Totti, Gervinho.
JUVE — (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra; Dybala, Mandzukic.
A disposizione: Neto, Rubinho, Caceres, Rugani, Alex Sandro, Pereyra, Vitale, Cuadrado, Morata, Zaza.
Sturaro Pereyra helyett, ettől biztos erősebb lesz a középpályás védekezésünk, Barzagli helyett Cáceres, ezt nem teljesen értem. Elöl végre kezd Dybala. A Románál a védelemben De Rossi, hátul elég ingatagak, ott lehet megnyerni a meccset. -
#41764 Ennyiért menjen is. Remélem hasonlóan sikeres transzfer lesz, mint tavaly Iturbéé.
"Mit Stolz und Leidenschaft bis 2018"
-
#41763 Úgy néz ki 36 millióért és évi 5 milliós fizetésért megy a Wolfsburgba. Gratula.
Coman amúgy 2 évre kerül kölcsönbe a Bayernbe. -
#41762 Nehéz kihámozni, mi is történt valójában, valószínüleg sose tudjuk meg. Viszont 26+6 milliónál többet tényleg nem kell érte adni. A Wolfsburg meg eladta a legjobbjait (De Bruyne+Perisic), kaptak értük vagy 100 milliót, kínálhatnak akár 40 milliót is vígan a srácért. Draxler meg annyit lépne előrébb, hogy nagyobb esélye van BL-be kerülni a farkasokkal, mint a Schalkéval. Nyerni egyikkel se fog semmit sem. Vicc az egész. -
#41761 Valószínű, hogy elég negatív szintre jutott már a kommunikáció a két klub között. Lehet, hogy úgy vannak vele, hogy ezeknek a köcsög digóknak már csak azért sem adjuk oda. -
#41760 Ilyen futballkurvák mellett, mint pl. Ibra, ez már nem is olyan nagy dolog. :) -
#41759 Igen egyszerűen el lehet dönteni a helyzetet, ő írja alá az új klubjához a szerződést. Wolfsburghoz nem írok alá, Juvéhoz igen. Ha valóban ez lenne a szituáció.
Az viszont óriási vicc, hogy mi kb másfél hónapja kaparunk a gyerekért, egy szaros Wolfsburg meg 1 nap alatt letol minket a pályáról. -
#41758 Na bazzeg... most nézem, már majdnem biztos, hogy Wolfsburg lesz ebből. Azt mondom, ha ekkora kis fasz a gyerek, hogy képes már 21 évesen úgy viselkedni, mint a Dzsudzsák, akkor ne is jöjjön. Gondolom akkor leigazoljuk Witselt vagy valaki mást. Mondjuk a Schalkét se értem, pár millióval többért érdemes nekik egy közvetlen riválisnak eladni a legjobb játékosukat? -
#41757 De közben a hírek arról szólnak, hogy Draxler minket választana, csak a Schalke elnöke nem tudja eldönteni, mi legyen. Na most azért ha Draxler nem akarna a Wolfsburgba menni (ami azért elképzelhető, mert túl nagy előrelépés nem lenne neki), akkor durván beszopja a Schalke, ha elutasítják az ajánlatunkat, aztán nyakukon marad egy elégedetlen játékos. Tegnap estig kellett volna válaszolniuk, remélem ezek után soha többé nem kell ezekkel a görényekkel üzletelnünk. -
#41756 Jó nyilván a pénzért, szóval inkább azt nem értem, hogy lehet ilyen gyökér hülyegyerek valaki? :D -
#41755 "Most már csak azt nem értem miért akarna Draxler Schalke nevelésként, a szurkolók kedvenceként egy rivális klubhoz igazolni országon belül?" 5000 Ft-os kérdés, mégis miért? :D -
#41754 Teljes kabaré ez a Draxler sztori. Este a Wolfsburg ajánlata kavart be, akikre rászakadt a bank De Bruyne eladása után és Draxlerrel akarják pótolni a kis vörhenyest. Valószínűleg jobb az ajánlatuk a Schalkénak, meg fizetést is többet hajlandóak adni. Most már csak azt nem értem miért akarna Draxler Schalke nevelésként, a szurkolók kedvenceként egy rivális klubhoz igazolni országon belül? Pedig per pillanat nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a forgatókönyv...