Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Köszi Juve!!!! 1pontra az álom!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Trunks
De hogy lehet valaki ennyire paraszt és ennyire hülye? Mondjuk a kettő valszeg eléggé együtt jár. Azt értitek a nápolyisok mit reklamáltak? Nem látták, hogy lefejelte? Vagy gondolták, hogy nem volt szándékos?

Amici di nessuno...

smith09
Számomra tisztán lehetett érteni a szavakat, ez tetszett.
A hangosítás is jó volt.
Skysport stream-en néztem, már 2 sor elment a himnuszból és ki*aszott kommentár nő még mindig pofázott.
forzajuve5
remélem jól megbüntetik.

közvetízés meg pont ilyenkor szarja el magát....

Trunks
Igazi úriember ez a Britos. Új szintre emelte a "zidane-ozást". Sikerült a 16-oson belül lefejelnie Moratát, így a piros mellé 11-es is járt. Zseniális húzás.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez a kezezős szabály a jelenlegi formájában a legnagyobb faszság. De mondjuk azt még akkor se értem, hogy lehet befújni 11-esnek, ha valaki a teste mellett tartja a kezét, és valaki eltalálja a labdával. Hova kéne tennie? Dugja a gatyájába?

Amici di nessuno...

Trunks
A nő, aki énekelte. Vagy 25 kiló túlsúly van rajta.

Amici di nessuno...

Lacee86
Remélem. Biztos készültek a szurkolók, szektoron átérő 33-assal meg, Love Juve formációval meg ilyesmivel. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
igen ma lesz az átadó, mert ez az utolsó hazai meccsünk. ha jól nézem akkor a Digi hosszabb műsoridőt ír, így remélem mutatják majd az átadóünnepséget

Lacee86
Ma kapjuk meg amúgy a Scudettót?

Lacee86
Ronda bálna?????? WTF?

Trunks
Szerintem hamisan énekelte. Látszik, hogy nincs ilyenhez szokva. Mellesleg egy ronda bálna. De biztosan fenn lesz majd jobb minőségben is (a himnusz, nem a nő).

Amici di nessuno...

az utóbbi napok főleg a khediráról szóló hírek jegyében teltek, úgy hírlik, közel a megegyezés, marotta még a berlini döntő előtt le szeretné zárni a tárgyalásokat. ingyen érkezne, de a jelenlegi 5 milliós fizetéséből engednie kéne. én speciel nem tudom, ki helyére érkezne, mert feltételezem, nem szeretne itt is padozni.

smith09
Köszi !

Ez a nő szépen tisztán énekel. Jól lehet érteni...
forzajuve5
Itt van egy, de még nem a legjobb minőség:

https://www.youtube.com/watch?v=BAAOWQeqjog

smith09
Kerestem de még nem volt fent. Remélem türelem... 😉
Trunks
Youtube-ra előbb-utóbb gondolom csak kikerül, az előző évek himnuszai fenn szoktak lenni.

Amici di nessuno...

smith09
Akinek megvan a tegnap esti kupa döntő előtti himnusz az tegye fel a linket legyen olyan kedves !

Köszönöm. 😊
9csöves9
Erre játszok 😄 A fanzone-ban is lesz nyereményjáték, neten is van pár, rá kell menni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
nálunk anno volt egy klubtag aki nyert 2 jegyet a döntőre😄

Yo, Bitch!

9csöves9
Most is olyan 10 kb. szerintem a várható és 800-1500 euro közötti ár az egész túrára. Brutális. Úgy vagyok vele nekem már jó az is, ha a helyszínen vagyok, aztán hátha találok a földön egy jegyet, vagy nyerek egyet valami nyereményjátékon 😄
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.21. 18:50:02

ForzaInter
nálunk anno az icu az inter-től asszem kb 10 jegyet kapott, de ilyen csomagok voltak úttal együtt kb 500 euro volt asszem. amúgy így volt nálunk is fontossági sorrend meg ilyenek.. madridba amugy asszem volt kivetető a városban, fura hogy berlinbe nem akarnak.

Yo, Bitch!

Trunks
Barca tweet

Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.21. 14:35:27

Amici di nessuno...

Trunks
Nem hiszem, hogy az akarattal bármi gond lett volna. Azt hiszem tegnap a Juve annyival volt jobb, hogy Allegri be tudott küldeni olyan játékosokat (Pereyra, Matri), akik a javunkra fordították a meccset, míg a Laziónak rövidebb a kerete.

Buffontól viszont csodálatos gesztus volt, hogy Chiellini vehette át a kupát. Nálam Giorgio volt a meccs embere, ha mindig így játszik a karszalaggal a karján, akkor viselje mindig ő. 😄 Jó érzés, hogy nálunk nem ilyen Montolivóknak kell adni a karszalagot, hanem Buffon visszavonulása után is lesz, akire nyugodtan ráadná bárki (Chiellini, Marchisio).

Amici di nessuno...

Darthmushroom
Gratulálok! személy szerint úgy éreztem h kicsit jobban játszott a Lazio, vagy ha nem is jobban akkor jobban szerette volna a kupát, de hát ez így alakult. azért remélem tesztek egy szívességet és pontokat vesztek el a Napálytól.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

9csöves9
Pepe 😄

forzajuve5
nem vagyok egy nagy rajongója a kupának, sok meccset nem is láttam belőle, de azért a tegnapi megnéztem. látszott azért a játékunkon, hogy nem pörgünk 100%-on, de éreztem hogy behúzzuk azért így is. Örülök neki, végre megvan az évek óta várt ezüst csillag 😊

szucsy89
😞
9csöves9
Jah és hát külön ki kell emelni Matrit. Csodálatos az egész sztori. A Milan kifizetett érte nekünk 12 milliót, amiből mi megvettük azt a Tevezt akit előtte ugye ők hajkurásztak. Aztán visszaadják nekünk kölcsönbe, még a fizetése felét is állják és megnyer nekünk egy kupadöntőt. Óriási.

9csöves9
Az egész szezonunk olyan, mintha valaki fogná a kezünket, hihetetlen, hogy minden helyzetből jól jövünk ki végül. Legyen éppen bármilyen szar napunk vagy legyen bármilyen jó az ellenfél, valami mindig mellettünk áll. Épp ezért hiszek maximálisan a BL győzelemben is, meg kell csinálni.

A Lazionak meg tényleg tisztelet és én is szurkolok nekik a 2. helyért.

Nem irigylem az Adidast,hogyan fogja szépen elhelyezni ezt a sok mindent a mezünkön... 😄

Trunks
El se hiszem. Valaki 9 hónappal ezelőtt azt mondja, hogy BL-döntősök vagyunk és Matri góljával megnyerjük a kupát, akkor simán degeneráltnak nézem. A Laziót lehet sajnálni, tök ikszes volt végig, de pont a befejezéseknél nem voltak elég jók. Remélem a 2. helyet behúzzák a Roma elől.

Amici di nessuno...

Grove4
MEGVAN GYEREKEK!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Úgy látom nekünk sosincs egyszerű kupadöntőnk.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Jól kezdődik.

Amici di nessuno...

9csöves9
Sokan csinálják ezt, igazából bukni nem lehet vele.

A kupát be kell húzni nincs mese. Szaros korunk óta Juve szurkolók vagyunk aztán még nem éltünk át egyetlen kupagyőzelmet sem.

Pereyraval valószínűleg úgy van Allegri, hogy hasznosabb ha van egy jó cseréje a középpályára, sokat lendíthet

Trunks
Ma 20:45-től kupadöntő, kissé méltatlanul el lett felejtve itt a BL árnyékában. Alapból túlzottan a kupa gondolata nem dobogtatja meg a szívemet, de már vagy 20 éve nem nyertük meg, most már illene.

Szegény Pereyrát úgy tűnik nem favorizálja Maxi, a Real elleni odavágón inkább Sturarót játszatta, most Marchisio hiányzik, így 3-5-2 Barzaglival, elöl az eltiltott Morata helyett Llorente.

Amici di nessuno...

Trunks
Ezt a rangsort értem. Csak azt hittem megvan, hogy ennyi jegyet kap a Juve, abból pedig kinek mennyit osztanak le. Ha ez rendben, akkor tudhatná mindenki hány jegyet kap és azt hogy ossza be. De nyilván ha már a lánc tetején vannak kérdőjelek, akkor a lejjebb lévők se tudják, mennyi jut.

Amúgy szerintem vicc az egész jegyelosztás. Jelentkezni kell még asszem áprilisban az UEFA-nál, de lehet még hamarabb, hogy szeretnél jegyet. Na most teszem azt egy Chelsea-Real vagy akár egy Bayern-Barca se érdekel engem különösebben, pláne nem ilyen árak mellett. Arra meg ki gondolt, hogy a Juve eljut idáig? Bár elnézve milyen árakon lehet kapni most ezeket a jegyeket másodkézből, lehet megérné minden évben jelentkezni, hátha kisorsolnak.

Amici di nessuno...

9csöves9
Nem olyan egyszerű ez. Egyrészt most az van, ami kint is kicsapta sokaknál biztosítékot, hogy első körben csak a bérletesek vehetnek jegyet a klubtól. Ha a 28 ezer bérletes nem fogyasztaná el az összes jegyet, utána jön a következő kör. Hiába vagy akár Premium member, Club DOC-os, nem tudsz jegyet venni. Azt még nem tudom, hogy 1 bérlettel hány jegyet lehet venni, mindenesetre biztos nem sokat. 19500 jegyet értékesíthet a Juventus, ebből eleve X-et megtart magának, különböző szponzoroknak stb. Y meg megy az ultra csoportoknak, hogy ők értékesítsék tovább.
Na itt jön képbe a JCH és a Viking, ők ugyanis mindig tőlük szerzik be a jegyet. Per pillanat nem lehet tudni, hogy kinek mennyi jegy jut, és hogy mennyi pluszt tesz rá például a Viking, vagy bármelyik ultracsoport. Mivel szűkös számú a jegy, ezért ők is azt mondják, hogy csak annak adnak el jegyet akiknek megvan a szezonra a Vikinges bérletük. Ugyanígy megvan ez kicsiben a JCH-nál is, ha esetleg kapna 20 jegyet (ami már nagyon jónak számít) és arra jelentkezett mondjuk 50 ember (köztük Kaplan) akkor közöttük is egyfajta sorrendet kell kialakítani, nem jut mindenkinek jegy. Előnyben vannak a bérletesek, aztán az éves tagdíjat fizetők, aztán a pártolói tagok és aztán jön az aki csak úgy jelentkezett a juventusfc.hu-n.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.20. 17:19:49

Trunks
Azt se értem, hogy ez a jegyes móka hogy megy. Jelentkeztél, de még nem tudod lesz-e jegyed és mennyiért? Nem értem ezen mi olyan bonyolult. Kap x ezer jegyet mindkét klub, ők meg leosztják valahogy. Ezt olyan nehéz megszervezni? Az ár meg azért nem fix, mert a JCH komplett csomagot árul, aztán nem tudják a szállás meg az utazás mennyi?

Nem tudom ez a kivetítős dolog hogy szokott menni. Én eddig egy BL-döntőn voltam, de volt jegyem a meccsre, úgyhogy nem tudom, hogy oldották meg.

Amici di nessuno...

9csöves9
Teljesen érthetetlen. Csak arra hivatkoznak, hogy nem vállalják a biztosítását. Tavaly Lisszabonban volt mindkét klubnak külön. Idén is lesz két előre meghatározott találkozópont, a Juvésoknak az Alexanderplatz, de kivetítőről semmi hír. Képesek voltak egy listát írni pubokkal meg hasonlókkal, hogy hol lehet majd nézni a meccset...hát köszi

Van egy dortmundos ismerősöm (ha jól rémlik voltál te is velük túrán), ő mondta, hogy volt pár éve kupadöntőn Berlinben így jegy nélkül és valami kurva jó helyen, nagyon nagy hangulatban volt kivetítős meccsnézés valami aréna-szerűségben, nem értem ilyet most miért ne tudna csinálni a város.

Kaplan
Sejtettem, hogy azért ez nem lesz egy egyszerű menet, de köszi, hogy leírtad ezeket! Eddig semmiféle információm nem volt erről és a JuventusFc.-hu-s srácokat sem akarom percenként nyaggatni emiatt... Ezt a Fan Zone bezárást nem teljesen értem, miért jó ez? Remélem lesz valami megoldás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Hát igen az egy necces történet, elég nagy most a fejetlenség jegy ügyben egész Olaszországban, hogy ki vehet egyáltalán és mennyit. És akkor még az áráról nem is beszéltünk.

Berlinben meg tök fasza, hogy a Brandenburgi kapunál lesz egy kurva nagy Fan Zone minden jóval, de a meccset ott nem közvetítik kivetítőn, 8-kor bezár. Most azzal kapcsolatban is megy a város nyaggatása, hogy ugyan valahova csináljanak már egy public view-t, több mint 10 ezer Juventino várható jegy nélkül...Persze valamilyen szinten érthető a város, hogy nem egyszerű egy ilyennek se a biztosítása,de azért illene.

Kaplan
Én megpróbáltam a meccsbelépős változatot, kíváncsi leszek, hogy végül mennyit kóstál és lenne-e rá helyem. De a berlini túrára mindenképp megyünk faterral.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Két nagybuszt indít a JCH Berlinbe jegy nélkül, aki akar még esetleg csatlakozhat. Továbbá egy nagy meccsnézés is szerveződik Pestre, eddig több mint 500 fő jelezte vissza a részvételét, ha valakit érdekel. Ha valami oknál fogva nem jönne össze Berlin akkor én is ott leszek.

Bármi kérdés van az eseményekről jöhet hozzám.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.19. 17:50:14

Trunks
Romulo a változatosság kedvéért megint megsérült, idén már nem léphet pályára, nem mintha ez túl sok meccset vagy marha nagy érvágást jelentene. Gondolom így nem élünk az opciónkkal, kell valaki mást keresni, aki több poszton is bevethető és szívesen padozik.

Amici di nessuno...

Trunks
Tényleg Chielliniék csinálnak ilyeneket:

Bár aki de Jonghoz van szokva...

Amici di nessuno...

9csöves9
Sőt még vannak jó páran, többek között te is. Nem értem ettől még miért ne lehetne Nainggolan gyökér?

szucsy89
Nainggolan gyoker? Miert, pogba, vidal chiellini stb. nem az? 😄DDD
Trunks
Mindegy, csak ne Puhl Sanyi. 😄 Meg Kassai se, mert akkor még a csapból is ő folyik.

Amici di nessuno...

Trunks
Ha június 10-ig megvesszük, akkor 15 millióért a miénk, ha utána a nyáron, akkor 20-ért. Azt mondom 15-öt mindenképp megér, aztán adjuk egy évre kölcsönbe a Sassuolónak, akkor mindenki jól jár. Szerencsére úgy tűnik a vezetőség is így gondolja.

#41172: Ja, plusz ahogy ott állnak a dolgok, az elkövetkezendő években nem fognak semmit nyerni, max. FA-kupát vagy hasonlót.

Amici di nessuno...