Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Azért Marotta nem semmi megint, a többi csapat még azt sem tudja, hogy ki lesz az edző, nekünk meg már 2 játékos a zsebben.
Amici di nessuno...
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e. Lehetne rosszabb is, az tuti. Most mi van a csillagokkal amúgy? Nem hivatalosan 31-nél tartunk, akkor miért nem idén került rá? Már elvesztettem a fonalat. Most egyszerre minden jön? Kupa trikolór, ami 20 éve nem volt, pluszban ezüst csillag, ami sose volt, pluszban arany csillag, ami sose volt?
Amici di nessuno...
Tévezt pedig szerintem a Dybala-Berardi kettőssel kell ha nem is azonnal, de 2-3 éven belül lehet pótolni. Moratát meg ha meg tudjuk tartani, akkor benne még nagy lehetőségek vannak.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szerk: Na most baszki kitörlöd amire válaszolok? 😄
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.27. 16:19:00
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.27. 16:16:39
Pogbát egyébként szerintem is jól tudjuk majd pótolni, nagyon nagy király, de nem rajta áll vagy bukik a csapat sikeressége. Tevez már nagyon bajos lesz...
amúgy 120 milliós átigazolási kerettel csábítják Carlot, de ezt én sem hiszem el 😄
Amici di nessuno...
első évben még nem várok nagy csodát (az intert azért alázni fogjuk), utána pedig scudetto!😄
Az meg, hogy Khedira a német válogatott és a Real tagja volt, hááát, engem még nem győz meg. Példának ott van Podolski, aki ki tudja mióta a német válogatott oszlopos tagja, közben talán ha a Kölnben 10 évvel ezelőtt volt két jó szezonja. Azóta megbukott a Bayernnél, gyakorlatilag az Arsenalnál is, aztán ebbe a veretes Interbe nem tudta beverekedni magát. Az meg mindenesetre érdekes, hogy bár Khedira teljesen egészséges volt, Ancelotti inkább Segio Ramost játszatta a középpályán. Legalább marha nagy kockázatot nem vállalunk vele, de Vidalt nem szabad eladni. Annál is inkább, mert Pogba tuti nem fog 3 év múlva is itt játszani. Kicsit túlzás lenne a jelenlegi középpálya 3/4-ét lecserélni 1-2 éven belül.
Szerintem az Atleti pont jól gazdálkodott, a bulldogfejű barmot el kellett adni, Courtoist visszahívta a Chelsea. Vették Griezmannt és Mandzukicot, náluk többet ennyi pénzből lehetetlen kihozni, Oblak is állítólag jól nyomja, a többi kulcsember meg maradt. Dortmundnál tényleg nagyon szétesett a csapat az elmúlt években. Mindenesetre úgy érzem és remélem, hogy ha mondjuk kivesszük ebből a csapatból Pogbát és Tévezt, akkor is tudjuk őket pótolni. Legalábbis hosszabb távon mindenképp.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.26. 17:24:12
Amici di nessuno...
Az utóbbi években elég példa volt arra, hogyan nem szabad kezelni egy keretet egy ilyen szezon után, nem lehet a Dortmund vagy az Atleti hibájába esni, hogy eladjuk a kulcsembereinket, szerintem Marottáék okosabbak lesznek. Ugyanígy a 2010-es Inter is egy intő jel, nem szabad hátradőlni, hogy ha idén jó volt egy nagy szezonra a keret akkor jó lesz jövőre is, erősíteni kell a kezdőt és a padot is.
Marotta is elismerte, hogy tárgyalnak Khedira leigazolásáról. Márpedig ha ő ilyet mond akkor szinte 100%, hogy le is igazoljuk. annyira én sem örülök neki, de nálunk lehet összekapja magát és jól teljesít. kicsit sok a fizetése ahhoz, hogy a padon ücsörögjön.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sokat bukni nem lehet rajta, mivel ingyen jön és a Bundesligaba bármikor el lehet majd adni. És azért csak egy erős német válogatott és a Real tagja. Bízom benne, hogy nem a kezdőbe jön,ha együtt marad a Vidal, Pogba, Marchisio akkor azt nem szabad megbontani.
Ancelottit meg kirúgták a Realtól, Berlusconi nagyon szeretné visszavinni Milánóba. Örülsz, szücsy?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.26. 12:08:39
Amici di nessuno...
Szegény Lazio meg nagyon beszophatja, ha kikapnak a végén a Napolitól. Pláne, hogy 1-1-nél mentek előre, mint az állat, pedig ugye az x-szel meglett volna a 3. hely. Mondjuk meg tudom érteni, mert sokat számított volna a selejtező elkerülése.
Amici di nessuno...
Igen, egy Napoli győzelem az utolsó fordulóban azt jelentené h a Lazio 2 hét alatt mindent elbukna amiért dolgozott eddig a szezonban.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.05.26. 06:49:59
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...

Nyilatkozott is tegnap Dybala, megköszönt mindenkinek mindent, elmondta, hogy a Juventus akarta a legjobban és bebizonyítja majd, hogy megérte a kifizetett összeg. Reméli, hogy Tevez marad a csapatnál, sokat tudna tőle tanulni.
Ma vagy holnap orvosi.

első komolyabb élményeim a MU-hoz kötnek (Torino+Barcelona 99ben), de a 2000s évek elei Laziot nem lehetett nem kedvelni és rajtam maradt még ha sikertelenebb is lett a klub.

Amici di nessuno...
am MU/Valencia/Leverkursen/Monaco/Ajax/Sporting+török, orosz, ukrán második
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...