Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Toni gol, remelem golkirály lesz az öreg😊
smith09
https://www.youtube.com/watch?v=VJcjY51uIvQ

Végre !! :-)
forzajuve5
Ma van a Heysel-tragédia 30. évfordulója 😞

forzajuve5
lehet Vidalt akarja előretolni a csatárok elé, és ezért kell Vidal helyére Khedira a középpályás védekezéshez

Trunks
Nem szólok egy szót se, ha Vidal marad. Ha Khedira érkezik a helyére, akkor grrrrrr. Ami furcsa, hogy Allegri mindenképp egy trequartistát szeretne a csatárok mögé, hogy az utolsó 30 méteren veszélyesebbek legyünk az összjátékban. Khedira nyilván nem oda jön, de ha még oda is érkezne valaki, akkor már elég sokan lennénk.

Amici di nessuno...

Lacee86
Ja, mondjuk jogos. 😄 Apropó Copa America: nem tudjátok, közvetíti majd vmelyik magyar sportcsatorna?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Játszik persze. Ha bezavarna náluk nem játszana a fél kezdő 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Srácok, Vidal ugye játszik a döntőben? Nem zavar be a Copa America?

9csöves9
Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, ha minden a tervek szerint megy Khedira is érkezik ma. Neki a sérülése miatt több vizsgálatokon kell átesnie, bizonyos dolgok már tegnap megvoltak Madridban. Ezeken még megbukhat, de ez már 99% szerintem. Én az esélyt megadom neki, pláne azok után, hogy Pirlot és Allegrit is habzó szájjal fikáztam.

Azért Marotta nem semmi megint, a többi csapat még azt sem tudja, hogy ki lesz az edző, nekünk meg már 2 játékos a zsebben.

9csöves9
Na a kis argentínlengyelolasz ma érkezett meg Torinóba, holnap lesz az az orvosi.

9csöves9
Igen elég komolytalan. Agnelli sokszor nem tudja még merre hány méter, ide oda ugrál a tökös megmondóember és a simulékony mindenki barátja szerep között.

Trunks
Csak ez így vicc. 30. megvan, nem rakjuk fel, mert hivatalosan 28., 31, ugyanez. 32, most már hivatalosan is 30, de még mindig nem rakjuk fel, mert a milánóiaknak nincs meg a 20. 33, ami legalább 31, most már felrakjuk, mert új a szponzor. Elég nehéz követni. Milannak amúgy még ebben az évtizedben összejöhetne, ha végre építenének egy rendes csapatot.

Amici di nessuno...

9csöves9
Jaja nekem is Newcastle utánérzés. Mondjuk sokat nem lehet variálni egy fekete-fehér csíkos mezzel, jó lesz ez. Be is szerzem ennyi új plecsni nem lesz soha. A 3 csillagban még kételkedem azért, Agnelli azt mondta akkor tesszük fel ha más megszerzi a 2.-at. Mivel ez az elkövetkezendő 20 évben nem várható, és az Adidas nagyon azt akarja, hogy rajta legyen a 3 ezért bízom benne.

Trunks
Néztem vagy 2 percet, mert olyan furcsa volt, aztán rájöttem mire emlékeztet:

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e. Lehetne rosszabb is, az tuti. Most mi van a csillagokkal amúgy? Nem hivatalosan 31-nél tartunk, akkor miért nem idén került rá? Már elvesztettem a fonalat. Most egyszerre minden jön? Kupa trikolór, ami 20 éve nem volt, pluszban ezüst csillag, ami sose volt, pluszban arany csillag, ami sose volt?

Amici di nessuno...

Trunks
Nem azért de ugyanazzal a kerettel se tudtak volna még egy olyan szezont futni. Emellett kb. pótolni se lehet egy Diego Costa-féle játékost, akit kevés pénzből nevelnek ki, aztán eladnak egy vagyonért. Már az durva volt, hogy Falcao eladását nem érezték meg.

Tévezt pedig szerintem a Dybala-Berardi kettőssel kell ha nem is azonnal, de 2-3 éven belül lehet pótolni. Moratát meg ha meg tudjuk tartani, akkor benne még nagy lehetőségek vannak.

Amici di nessuno...

Lacee86
Egész évben március 15-e lesz. 😄

limperatore
persze mert először csak 1 pontot láttam, mondom poénból rányomok h kamu és utána tetted be a képet akk meg beégtem volna 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Meglehet. Bár a kiszivárogtatott infók alapján tuti a sok vékony csík cikk-cakkos szélekkel...

Szerk: Na most baszki kitörlöd amire válaszolok? 😄
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.27. 16:19:00

9csöves9

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.05.27. 16:16:39

9csöves9
Az Atleti papíron szerintem is jól gazdálkodott, de azért nem jöttek neki össze a dolgok. Mandzukic azért Costa közelében sem volt, Oblak helyett a szezon nagy részében Moya védett, Filipe Luist meg egyáltalán nem sikerült pótolni, pedig nagyon fontos láncszem volt. Igazából ha nem húz ilyen nagyot Griezmannal Simeone, hogy szélső létére csatárt játszat vele akkor nagyon nagy bajban lettek volna. Így is jócskán elmaradt a játékuk a tavalyitól ás akkor még idén szerintem elvesztik Kokét is.

Pogbát egyébként szerintem is jól tudjuk majd pótolni, nagyon nagy király, de nem rajta áll vagy bukik a csapat sikeressége. Tevez már nagyon bajos lesz...

szucsy89
nem kurvázik az már, fel sem áll neki

amúgy 120 milliós átigazolási kerettel csábítják Carlot, de ezt én sem hiszem el 😄
Trunks
Csak kellenének hozzá játékosok is. Mondjuk ha a keret felét lecserélnék, az már kezdésnek jó lenne. Meg ha a befolyó pénzt nem Silvio bácsi kurvázná el.

Amici di nessuno...

szucsy89
örülök hát!

első évben még nem várok nagy csodát (az intert azért alázni fogjuk), utána pedig scudetto!😄
Trunks
Pláne, hogy elég öreg a keret. Legalábbis a kezdő fele bőven 30 feletti, de igyekeznek az utánpótlást biztosítani Marottáék.

Az meg, hogy Khedira a német válogatott és a Real tagja volt, hááát, engem még nem győz meg. Példának ott van Podolski, aki ki tudja mióta a német válogatott oszlopos tagja, közben talán ha a Kölnben 10 évvel ezelőtt volt két jó szezonja. Azóta megbukott a Bayernnél, gyakorlatilag az Arsenalnál is, aztán ebbe a veretes Interbe nem tudta beverekedni magát. Az meg mindenesetre érdekes, hogy bár Khedira teljesen egészséges volt, Ancelotti inkább Segio Ramost játszatta a középpályán. Legalább marha nagy kockázatot nem vállalunk vele, de Vidalt nem szabad eladni. Annál is inkább, mert Pogba tuti nem fog 3 év múlva is itt játszani. Kicsit túlzás lenne a jelenlegi középpálya 3/4-ét lecserélni 1-2 éven belül.

Szerintem az Atleti pont jól gazdálkodott, a bulldogfejű barmot el kellett adni, Courtoist visszahívta a Chelsea. Vették Griezmannt és Mandzukicot, náluk többet ennyi pénzből lehetetlen kihozni, Oblak is állítólag jól nyomja, a többi kulcsember meg maradt. Dortmundnál tényleg nagyon szétesett a csapat az elmúlt években. Mindenesetre úgy érzem és remélem, hogy ha mondjuk kivesszük ebből a csapatból Pogbát és Tévezt, akkor is tudjuk őket pótolni. Legalábbis hosszabb távon mindenképp.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.26. 17:24:12

Amici di nessuno...

9csöves9
Llorente is ennyiért padozik most, ez az ingyen igazolások átka, le kell nyelni. Ha nem válik be mondjuk egy 8 millióért még bárki megveszi jövőre.

Az utóbbi években elég példa volt arra, hogyan nem szabad kezelni egy keretet egy ilyen szezon után, nem lehet a Dortmund vagy az Atleti hibájába esni, hogy eladjuk a kulcsembereinket, szerintem Marottáék okosabbak lesznek. Ugyanígy a 2010-es Inter is egy intő jel, nem szabad hátradőlni, hogy ha idén jó volt egy nagy szezonra a keret akkor jó lesz jövőre is, erősíteni kell a kezdőt és a padot is.

forzajuve5
nem Rudi bácsival van ott a baj, hanem a kerettel. egyszerűen nincs elég bő és minőségi keretük ahhoz, hogy minden fronton bírják szusszal az egész szezon során.

Marotta is elismerte, hogy tárgyalnak Khedira leigazolásáról. Márpedig ha ő ilyet mond akkor szinte 100%, hogy le is igazoljuk. annyira én sem örülök neki, de nálunk lehet összekapja magát és jól teljesít. kicsit sok a fizetése ahhoz, hogy a padon ücsörögjön.

limperatore
legalabb mazzarri mehet vissza mordorba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Amúgy Benitez óriási öngól lesz a Madridnak. Egészen biztos eltapsol egy 150 milliót 0 eredménnyel. Nápolyban is így lehet valami jövőkép, kurva sok pénzt vitt el ő is,meg a kiskedvencei is.

9csöves9
Hát engem is kiráz tőle a hideg, de csak azt tudom mondani amit Dybala ára kapcsán. Annyira maximális bizalmat vívtak ki Marottáék, hogy minimum egy esélyt kell adni elfogadni a döntést.
Sokat bukni nem lehet rajta, mivel ingyen jön és a Bundesligaba bármikor el lehet majd adni. És azért csak egy erős német válogatott és a Real tagja. Bízom benne, hogy nem a kezdőbe jön,ha együtt marad a Vidal, Pogba, Marchisio akkor azt nem szabad megbontani.

Trunks
Állítólag Khedirával megegyeztünk, 4 évre jönne évi 4 millióért. Személy szerint nagyon nem örülnék neki. Pogba állítólag jelezte maradási szándékát még egy évig, így viszont Vidal távozhat. Sokkal jobb játékosnak tartom a chileit, mint Khedirát, úgyhogy sajnálnám. Persze elképzelhető, hogy az orvosin nem megy át, minden baja volt az elmúlt években.

Ancelottit meg kirúgták a Realtól, Berlusconi nagyon szeretné visszavinni Milánóba. Örülsz, szücsy?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.05.26. 12:08:39

Amici di nessuno...

Trunks
Úgy ünnepeltek, mintha bajnokok lettek volna. Elhiszem, hogy derbit nyertek meg jó dolog az a BL-főtábla, de azért kicsit túlzásnak tűnt. Nem egy szimpatikus társaság, az tuti.

Szegény Lazio meg nagyon beszophatja, ha kikapnak a végén a Napolitól. Pláne, hogy 1-1-nél mentek előre, mint az állat, pedig ugye az x-szel meglett volna a 3. hely. Mondjuk meg tudom érteni, mert sokat számított volna a selejtező elkerülése.

Amici di nessuno...

Darthmushroom
Tottitól nem is lehet mást várni... született paraszt.. érdekes mikor 69.percig nem lőttek kapura nem volt ekkora p*fája.

Igen, egy Napoli győzelem az utolsó fordulóban azt jelentené h a Lazio 2 hét alatt mindent elbukna amiért dolgozott eddig a szezonban.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.05.26. 06:49:59

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Lacee86
Ja, még ráadásul a Napoli is beelőzheti őket, ha az uccsó fordulóban kikapnak tőlük. Na az lenne még csak a kudarc nekik.

Lacee86
Én jobban örültem volna a Lazionak valahogy a 2. helyen. Mind1, remélem, valahogy bekerülnek ők is a csoportkörbe.

9csöves9
Kissé nevetséges volt azért ez az ünneplés meg a game over-es póló. Ahogy veszíteni, úgy nyerni sem tudnak rendesen. Amúgy szerintem is csak 2 csapat lesz, de én ezt annyira nem is bánom.

Trunks
Na, csak behúzta valahogy a Roma azt a második helyet. November elején nem gondoltam, hogy ez egyáltalán nehézséget okozhat, de nagyon összezuhantak a bajnokság közepén. Remélem Rudi bácsi helyre rakja őket a következő szezonra, jó lenne, ha legalább szoros lenne a bajnokság. Sajnos úgy érzem megint csak két olasz csapat lesz a csoportkörben, bár ne legyen igazam.

Amici di nessuno...

9csöves9
Állítólag nagy Barca szimpatizáns a srác, biztos nem akarja kellemetlenül érezni magát 😄

Trunks
Dybala: "Mi hanno invitato a Berlino per la finale, non so se ci andrò." Azaz: "Hívtak Berlinbe a döntőre, nem tudom elmegyek-e." Írni kéne neki, hogy nyugodtan küldje el a jegyét nekem. 😄D

Amici di nessuno...

9csöves9
Tegnap is csak azért játszott, hogy elbúcsúzzon, nem fog játszani az utolsó fordulóban, nehogy megsérüljön. Zamparini nem akarja, hogy amiatt kútba essen a biznisz ezért minél előbb túl akarnak esni az orvosin.

Trunks
Azt hittem még van egy forduló. Miért jön már most orvosira?

Amici di nessuno...

9csöves9
Verratti,Sirigu,Pastore...

9csöves9
Így búcsúztatták tegnap Dybalát, a szurkolók is felállva a vastapssal köszöntek el tőle. A korábbi nagy eladásaiknál nem emlékszem ennyire mindenki által elfogadott váltásra, Zamparini, a szurkolók, a társai mindenki elégedett, hogy eddig velük volt és most megmutathatja magát egy nagy csapatnál. Persze jó pénzt is kaptak érte, bár az erősen meglepett, hogy már Zamparini is 12 milliót fizetett érte amikor elhozta az argentín másodosztályból. Így azért érthető, hogy rendesen megkérték az árát.

Nyilatkozott is tegnap Dybala, megköszönt mindenkinek mindent, elmondta, hogy a Juventus akarta a legjobban és bebizonyítja majd, hogy megérte a kifizetett összeg. Reméli, hogy Tevez marad a csapatnál, sokat tudna tőle tanulni.

Ma vagy holnap orvosi.

Darthmushroom
igen 😄 szerencsére nem nagyon zavarják egymást (1 szuper kupa, 1-2 igazolás, Ferginek levél a 7:1s róma verés után)

első komolyabb élményeim a MU-hoz kötnek (Torino+Barcelona 99ben), de a 2000s évek elei Laziot nem lehetett nem kedvelni és rajtam maradt még ha sikertelenebb is lett a klub.

Trunks
Abba belegondoltatok, hogy könnyen lehet, hogy ez volt Pirlo utolsó hazai meccse? Főleg miatta és Buffon miatt nagyon remélem Berlin úgy alakul, ahogy reméljük. Szebb befejezést el se tudnék képzelni. Mindenesetre ha ez volt az utolsó torinói fellépése, akkor kár, hogy nem lehetett megünnepelni. <#worship>

Amici di nessuno...

Lacee86
Te Lazio és MU szurkoló is vagy 2 in 1? 😊

Darthmushroom
a tavalyi 9. hely után már a selejtezős BL indulás is álom, főleg h elég rég volt már hasonló.

am MU/Valencia/Leverkursen/Monaco/Ajax/Sporting+török, orosz, ukrán második

Trunks
Nem akarlak elkeseríteni, de az álom nem a BL-szereplés? Mert sajnos az még a 3. hellyel se garantált, sőt ebben az ostoba új rendszerben még egy erős csapatot kell kiverni a főtáblához. Arsenal/Sevilla/Valencia/Leverkusen/Monaco simán lehet.

Amici di nessuno...

Trunks
Khedira? Hagyjuk már! Eleve Marottáéknak fontos szempont, hogy a csapat gerincét olaszok adják. Meg a csillagászati fizetéseket is kerüljük. Ezért jött többek között Sturaro, ezért vettük meg télen Rugani másik felét, ő nyáron csatlakozik a kerethez (aztán lehet még egy évet kölcsönben fog tölteni, de ő is a jövő embere lehet). Elöl valószínüsíthető előbb-utóbb Berardi és/vagy Zaza érkezése. Khedira sérülékeny, eleve szerintem nem világklasszis a posztján, inkább mindig jókor volt jó helyen, sokat keresne. A Real se tartott rá igényt. Mi szól mellette? Hogy olcsón meg lehet szerezni? Nem is hallottam amúgy, hogy érdeklődnénk iránta. PL vagy Bundesliga lesz ebből.

Amici di nessuno...

nekem is tetszik, amit csinál, csak ha ilyen khedirákban gondolkodunk nem túl alacsony fizetésért, akkor nem valószínű, hogy sok játéklehetőséget fog kapni...

9csöves9
STURARO!!! most szólok,hogy top játékosunk lesz. egy igazi harcos vadállat a gyerek és mellette még ilyet is megcsinál,már most imádom