Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Giovinco gólt vert a Palermonak<#gonosz1><#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

chips, mogyi, sör bekészítve... jöhet a meccs 😄DDD
9csöves9
hiányzott már

Gigi-Chiellini,Crsicito,Legro,Grygera-Almiron,Zanetti,Nocerino-Pavel-Alex,Trez

természetesen már napközben voltak balhék,eddig 22 elõállított

Trunks
Így van, most már talán kezd összeállni a védelem is. Annak ellenére, hogy kb. 5 bevethetõ védõnk van...

4 év után ismét városi derbi. Nagy csatát várok, szoros gyõzelemmel. Hajrá fiúk!

Amici di nessuno...

BADE
Addig jó nekünk,amíg Zebina nem játszik...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Trunks
Azt írják Iaquinta sérült. Kár érte, remek formában van. Marchionni, Boumsong, Camoranesi és Andrade még mindig sérült, Zebina pedig még el van tiltva.

Amici di nessuno...

<#worship><#worship><#worship><#worship>
9csöves9

Zsolti9014
Grat a csapatnak!
Külön öröm számomra a 8 olasz kezdõ, Palla gólja, és Legro eredménye is!

FORZA JUVE!

Hajrá Magyarország!

nono84
Lehet innentõl szárnyalni fog.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Legro bekerült a forduló válogatottjába😄

szerintem utoljára ilyen a Chievoba volt neki

Trunks
Szép gólok, Legro gyönyörûen bevágta. Kalácsnak meg megköszönhetjük a tegnapit.

Amici di nessuno...

Kaplan
Szép gólok, jó játék, Forza Juventus!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Nagyon jó a csapat. Végre úgy játszottunk ahogy kell. Nem adtuk esélyt az ellenfélnek.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Épp kérdezni akartam mi van Buffonnal, de megnyugtattál. Köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
<#eljen>

8 olasz volt a kezdõben,mégjobban felértékelõdik ez a gyõzelem

Gigi sérülése nem komoly,a Torino ellen már védhet

Csacsi
Én a második félidõt láttam. Palladino küzdött, Sali egész jó volt....viszont Tiago nem nagyon remekelt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nono84
Ez a bajnokság tényleg olyan lesz ahol nem egy-két veresége lesz az élcsapatoknak. A kiscsapatokat mindig verni kell, a rangadókat meg legalább 50%-ra hozni. Nem láttam a meccset, de jó hogy játszik Tiago, Palladino, Salihamidzic.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Szép volt fiúk!
A buzi Fülöp megint mondja a baromságait. "Ez az este az inter számára volt tökéletes!" És a Juve??? Végülis 3.-ak vagyunk, 1 ponttal lemaradva az intertõl és a romától. Újabb remek forduló, megint dolgoztunk le pontokat a hátrányunkból (ill. növeltük az elõnyünket a Milannal szemben).

Amici di nessuno...

gercse
Grat. a fiúknak, szép volt, csak így tovább, a "kis" csapatokat kell megverni, nem a nagyokat 😊 (bár idén elég sok közepesen jó csapat van 😊 )

Csacsi
Vége. 4-0 sima gyõzelem. Jól játszottunk, bár ezt csak a második félidõre írom, mert az elsõt nem igazán láttam. Remélem Buffonnak nincs semmi komoly baja, és vasárnap már jól lesz Torino ellen.

Szép volt.

Count Adyn
Adjunk a gólkülönbségnek, ugyugy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

végre, Palla is vágott egyet<#taps>
Csacsi
4-0 Palladino

Csacsi
lecserélték Buffont. Valamit mutatott a llábán, de nem láttam, hogy bántották volna. Még csak az kéne, hogy megsérüljön Õ is. Remélem nincs komoly baja. Ha bárki tud valamit, ossza meg.

Csacsi
3-0 Trezeguet.

Count Adyn
Sali és kész😄 ja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Tudom, hogy roszzul írtam le a nevet...de közben nézem...de remélem mindenki érti, és az eredmény a fontos 😄

Csacsi
2:0
Salihamizids
ismét szöglet után
50. perc

james69holden
1-0 nekünk

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csacsi
48. perc 1-0-ra vezetünk egy szöglet után. Legrottaglia.

Csacsi
Sziasztok. Bet365.com oldalon reggelés után nagyképernyõben lehet nézni szaggatás nélül. Jó szórakozást mindenkinek.

Csacsi
27. perc 0:0. Eléggé szaggat, de azt láttam, hogy elvették egy szabályos golunkat. Les címen.

Csacsi
Végig azt írja, hogy ez a geci stream, hogy no peers to connect.

Nem látom a meccset 😞

forzajuve5
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Legrottaglie, Criscito, Molinaro; Nocerino, Zanetti, Tiago, Salihamidzic; Palladino, Trezeguet
A disposizione: Belardi, Grygera, Chiellini, Almiron, Olivera, Nedved, Del Piero

Trunks
Kár, hogy nem láthatjuk a meccset. Mondjuk megértem a Sport1 álláspontját is, 3 rangosabb meccs is van ebben a fordulóban.
Remélem újra 3 csatárral játszunk és ezúttal betalál Ale is.

Amici di nessuno...

Majd ha eljön a meccs ideje, begyorsul /vagy lassul.../ 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
köszi,hátha

Csacsi
Köszi egyébként az infót, gondoltam legalább megnézem a meccset, de ahogy látom a kisképernyõn is ugrik percenként pár kockát a kép. Pedig elég gyors netem van.

Csacsi
Ez jó lassú, teljes képernyõt már 15 perce tölti. Este gondolom mégrosszabb lesz.

http://livefooty.doctor-serv.com/wed26.9/Juventus_Reggina.html

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
streamet esetleg tud mára valaki?

Trunks
Ez is király póló, Alex tavalyi 200-asa meg is van.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Gratula neki, és további sok gólt!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
még legalább ennyit!

Trunks
A csatársor kivételével elég gyenge.

Az új hírek szerint Andradénak ugyan kevesebbet kell kihagynia, mint elsõre látszott, de azért jó néhány hónapig csak a lelátóról nézheti a meccseket. Még mindig jobb, mint ha egész szezonban nem lenne, de így is kell több védõ.

Amici di nessuno...

gercse
ez objektívnek tûnik

9csöves9
majd összeszedem a szavazatokat a végén

9csöves9
az újságok osztályzatai alapján ez a forduló válogatottja

(index,Garry)

Portiere
Buffon Juve) 7,44

Difensori
Zaccardo (Palermo) 7,13
Talamonti (Atalanta) 6,69
Zapata (Udinese) 6,50
Campagnaro (Sampdoria) 6,44

Centrocampisti
D`Agostino (Udinese) 6,56
De Ascentis (Atalanta) 6,56
Loviso (Livorno) 6,56

Attaccanti
Di Natale (Udinese) 8,63
Totti (Roma) 7,81
Iaquinta (Juventus) 7,75