Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Felsõ

gercse
Nekem a #15111 felsõ tetszik (de a mostanival sincs semmi bajom, mert a kedvenc évem csapata a háttérben van 😊)

Breki33
de úgy hogy válasz erre ne kelljen mindig keresnem

vagy rakjuk ki egy hozzászólásba az összeset sorszámmal
9csöves9
szavazzatok a bannerokra

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
Hát igen, Buffon nélkül nem tudom mi lenne velünk, de Buffon velünk van, és kirobbanthatatlan 😊

forzajuve5
ezen a héten se került Juve játékos a forduló válogatottjába<#nemtudom>
pedig Buffon és Iaquinta simán befértek volna
na mind1, mi tudjuk hogy az egész csapat jól játszott és ez a lényeg

forzajuve5
ezen már kár rágódni, a meccs folyamán ezen kívül nem lehetett nagyon panaszunk a játékvezetésre
ennél a gólnál egy határozott védelem kellett volna, ahol valaki kivágja a labdát onnan, nem pedig arra várni hogy Buffon esetleg a 20. bravúrját mutatja be a meccsen

Zsolti9014
Tacchinardi gólt rúgott a Bresciában, grat neki!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszi

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Totti egyenlítõ gólja lesrõl született,ez volt a téma a Gazzettaban

nono84
Szegény embert még az ág is húzza😞 Pont amikor kezdett volna belelendülni

Zsolti ha jól emlékszem akkor térdszalag szakadása volt és arra volt a kikötés, ha a térdszalaga megsérül akkor szerzõdést bontanak vele. De ez nem biztos.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
Jobbulást Andradenak és mindenki másnak, aki sérült.

#15174: mi az a kikötés pontosabban?

Egyébként Iaquinta valóban kiváló vételnek tûnik eddig.
Ill. Criscito nagyon jó most is és még jobb lesz, ha megerõsödik felépítésben, és rutint szerez.

FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
valamivel kevesebbet

forzajuve5
és így is ugyanannyit kell kihagynia?

9csöves9
kiderült,hogy nem térdszalag szakadása van Andradenak,hanem eltört a térdkalácsa...

Kaplan
A Real Madrid-nak Diego kell. Ki gondolta volna? Van egy jó meccse valakinek a Real ellen és azok egybõl meg akarják venni. Tíz év múlva már az a cikk fog megjelenni : Sergio Catano a gondnoknak a milánói Inzaghi kell, vagy mi a tököm? ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Andrade a szezon végéig kidõlt, ez így már nevetséges. Ki tudunk egyáltalán állítani 1 teljes védõsort? Megijedtem, amikor Legro bejött, de legalább tegnap nem hibázott. Télen legalább 2 védõ kell, lehetõleg fiatalok. A hideg is kiráz a gondolattól, hogy Birindelli-Legro páros lesz középen...

És állítólag leigazoljuk Di Biaggiót a védelembe, mert jelenleg szabadon igazolható és januárig mást nem tudunk hozni. Hát érdekes...

Amici di nessuno...

9csöves9
félévente elõveszik a sztorit,sosincs következménye

nono84
Bakker:
A Juventus labdarúgócsapata legalább fél évig nem számíthat portugál védõjére, Jorge Andradéra.
Az 50-szeres válogatott hátvéd az AS Roma elleni vasárnapi bajnoki rangadón szenvedett súlyos térdsérülést, amely után hordágyon kellett levinni a pályáról. A vizsgálatok szerint a játékos térdkalácsa eltörött és a sérült testrészt néhány napon belül meg kell operálni.

Az élvonalból tavaly kizárt, ám rögtön visszajutott torinói együttesnek a legkevésbé sem hiányzott a spanyol Deportivo La Corunától a nyáron érkezett futballista kiesése. A védelembõl ugyanis a harmadik alapember vált ki néhány héten belül: a francia Jean Alain Boumsongra szintén sérülés, míg Jonathan Zebinára eltiltás miatt nem számíthat jelenleg Claudio Ranieri vezetõedzõ.

A Juventus vasárnap bravúros 2-2-es döntetlent ért el a bajnokságot vezetõ fõvárosiak ellen. (MTI)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
forzajuve5
15099-bõl a 2.

9csöves9
#15086 ill. #15099 ebbõl a 2.

Breki33
Na szavazzatok melyik banner legyen.
Vagy maradjon a mostani?
Breki33
ésmég Totti-t is rábírja egy kézcsókra
gabber_saviola
ez a Chiellini kell nekem, csodálatos, hogy milyen akarásavan 😮

Zampabácsi, szal tudod kivel kell meglepni 😄dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Hát a télen be kellene rendezkedni legalább két védõ vásárlására, akik bírják a strapát, és csatárposztra nem kell senki(vmi Gilardino tranzakcióról hallottam nem rég), Iaquinta, Trez, Palla sokat tud, Del Piero-nak meg csak formába kell lendülni(emlékszem, hogy nem mindig ment gyorsan neki, de ha sikerül, akkor szinte minden meccsen lõ gólt)

9csöves9
Grygera most bíztató volt,csak õ is kurva sérülékeny

nono84
Úgy néz ki tényleg kell védõt hozni télen. Bumsongot úgyis elüldözik 😊

nono84
Bakker pont emiatt féltem amikor ide igazolt 😞(((

9csöves9
azt mondom inkább kaptunk volna ki csak ne sérüljön meg...bele se merek gondolni hogy Legro(annak ellenére hogy most nem hibázott) vagy Bumbum stabil kezdõ lesz

9csöves9
igen...elõzõ szezonban 8 hónapot hagyott ki emiatt

james69holden
és mi a diagnózis Andradénél?
térdszalag szakadás?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
igazad van,jó hogy eszembe jutattad

de nem hinném hogy felbontanánk a szerzõdését

9csöves9

Kaplan
Tudomásom szerint van egy kikötés Andrade szerzõdésében, és ez pont errõl a fajta sérülésrõl szól...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Nocerinonak amúgy csináljunk már egy összevágott videót az ívelésekrõl és a beadásokról

el vagyunk átkozva, vagy mi a tököm van már, hogy nem tudunk egy normális csapattal kiállni???????? hétrõl hétre egyre több a sérült
9csöves9
nemhiszem el...kajak jó volt már

ne csasszétek már 😮OOOOOOOOOO
Count Adyn
Fasza, a végén kajak 5 csatárral fogunk játszani...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
uramisten...

Shotogan
Ilyen nincs...
Andrade 6 hónapra kidõlt

9csöves9
Iaqi volt messze a legjobb,minden egyes labdát meg tudott tartani és játszani ami hozzákerült

Criscitonak is csak egy baja van,hogy gyenge fizikailag...magára szedne 10 kg izmot hatalmas védõ lehetne belõle

Count Adyn
Nekem ugy tünt, hogy Nedved ebbe a felállásba inkább középfele kolbászolt a szél helyett, lehet szokatlan volt neki vagy nemtom, de tény hogy eléggé eltûnt a tömegben. Viszont ez Iaquinta gyerök igencsak jó vétel volt úgy tûnik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
azon nem lepõdtem meg hog Alex gyenge napott fogott ki,de Pavelen igen

kb negyed annyit futott mint szokott

Count Adyn
Igen, ez nem Alex napja volt, a végén jó volt mikor mutatta a többieknek a vonalnál állva hogy még 1 perc, mindent bele😊))

9csöves9
teljesen hjó ez az x,én elégedttt vagyok

mellesleg már a féldiõben lehoztam volna Alexet,Pavelt és Nocerinot

Andrade sérüése remélem nem komoly

nono84
Féltsék is csak a kedvenc csapataikat az ilyen emberek <#eplus2>Ez csak jobb lesz mondom én aki nem látta a meccset. A komment meg az õt írót minõsíti.

forzajuve5
Ranieri szerint Andrade térdszalagszakadást szenvedett<#szomoru1>
de a hivatalos orvosi közleményre még várni kell

Mielõbbi gyógyulást!

forzajuve5
<#nevetes1>már vártam az ilyenekre, végre nem kell a vicclapra menni hogy nevethessek