Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Tényleg nagy hiba lenne, ha emiatt elmenne Del Piero, és ha elmegy, akkor én nem feltétlenül csak a vezetõségre leszek dühös...
Ha csak a több pénz miatt itt hagyná DP a Juvét, akkor az õt is minõsítené (sajnos)

Trunks
Jaj, ne nevettessetek már. El tudnátok képzelni Alexot más csapatban? Én aligha. Sztem inkább visszavonulna, minthogy elmenjen a Romába vagy vmi angol középcsapatba.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ne csesszék má 😮OOOOOO hát ilyen a világon nincs<#falbav>
Forza Italia
Egyszerüen nem értem a vezetõket. Miért akarják csökkenteni a fizetését? Nem hiszem h ne tudnánk kifizetni. Addig szarakodnak még Alex tényleg elmegy azt utánna foghatják a felyüket. Tényleg a francba már hogy mindig ezt csinálják. Egy ekkora klasszist aki a szarba is maradt a Juvéval sõt tavaly gólkirály lett nem ér meg ennyit hogy megkapja 2010 ig a szerzõdést ugyanazzal a fizetéssel. Még nem is kér többet csak hogy ne csökkentség a fizetését. Bár sztem azért Alex nem fogja elhagyni a Juvét.Remélem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
Secco elismeri, hogy Del Piero elvesztését kockáztatják

Minden Juventus drukker számára kétségbeejtõ hír látott napvilágot a minap. A Juventus sportigazgatója Alessio Secco elismert, hogy esetleg elveszítheti a csapat a kapitányát, Alessandro Del Pierot. Az új szerzõdés megkötése újra holtpontra jutott és Secco tegnap este a következõket nyilatkozta:

„Megvan rá az esély, hogy elveszítjük, de mi mindent megteszünk, hogy egyességre jussunk. Azt mondhatom, mindegyik fél azon dolgozik, hogy megoldást találjunk. Már beiktatunk egy újabb találkozót a programunkba.”
Count Adyn
Megy kosarasnak?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
most írtak vmit az Echo TV-n , hogy Del Piero elhagyja a Juventust?

remélem nem igaz
nono84
Most fociztak vagy kosaraztak?😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

naggyon lazaaaa😄
9csöves9
kemény😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az NBA Europe Live keretében Olaszországban edzõtáborozik a Celtics (is)

Alex és KG

Fisherman\'s Friend

james69holden
arra rájöttem hogy ezek kosarasok...
meg arra is hogy ez a Boston Celtics...
na de mit keresett ott Alex? 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fisherman\'s Friend

Trunks
Én speciel néha cask a fejemet fogtam, annyi hiba csúszott a játékba. Meccs legjobbja egyértelmûen Palladino volt, bár hiányoltam Iaquinta lelkes, harcos játékát. Szegény Ale sajnos még mindig szenved. 😞

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Collina vélemyénye elég nekünk 😄. Õ tudja a legjobban!

Nagyon örülök a gyõzelemnek, ez ellen a Toro ellen nem lehetett könnyû játszani. Nem játszottunk jól, de az igazi BAJNOK ismérve az, hogy gyenge játékkal is nyerni tud!
Palladino és Buffon teljesítménye volt a legjobb sztem, de az is tetszett hogy mindenki hajtott végig. Alexet nem is tudom mikor láttam ezelõtt utoljára becsúszni egy meccsen többször is.
Trez gólja szép volt. Úgy meglõni olyan labdát nem semmi!

És ne feledjük, ez a csapat még mindig csak épül, alakulgat. Sok munka lesz még ezzel Ranierinek, de én szívesen nézem ezt az együttest. Most nekem Criscito hiányzott egy kicsit, de nem azért mert bárkivel is problémám lett volna, hanem szimplán szeretem a játékát. Remélem Legro egyenletesen jó teljesítményt fog nyújtani, mert a leigazolásának örültem annak idején, viszont az utóbbi idõben én is a bírálók közé tartoztam.

Giovinconak nagy gratula, és sok szerencsét. Rajta tartjuk a szemünket! 😄D
Persze a Palermo vereségének nem örülök, mert szimpatikus csapat.

Mirante is pályára lépett az Atalanta-verõ Sampban. Nem is védett állítólag rosszul.

Ja, és a lényeg: FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a gól szabályosságáról egyébként megkérdeztek sokmindenkit,mindenki egyöntetûen aztmondta hogy szabályos volt

Collina,a milánói Gazzetta,Bergomi a volt inter hátvéd stb stb

9csöves9
<#vigyor1>

köszi a képeket!!!
gercse
Ja, valami ilyesmit én is hallottam, talán a kommentátor mondta...valóban nonszensz...
De már megszoktam az ilyen beszólásokat, Milan meccsen is lehúzták Inzaghit, úgy látszik mostanában ez megy

nono84
Most nem tudom pontosan, de vagy a kommentátor vagy a stúdióban vagy sms-ben valaki azt mondta, hogy Palla nem juve szintû játékos. No comment.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Nagyon jó látni a boldogságot 😊 én is kiugrottam a bõrömbõl, bár a torkom miatt nem tudtam üvölteni 😊
egyébként ha Legro is mindig így fog játszani mint a múltkor meg most, akkor örülnék ha ott lenne mindig a kezdõ közelében, mert az akarás látszik rajta, és mot már eredményesebben is játszik,

9csöves9

9csöves9

james69holden
meccs embere Palladino volt (legalábbis nálam)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
Ez a meccs tényleg szar volt, de a lényeg a gyõzelem, majd legközelebb jobban játszunk. A középpályára meg csak lendület kellene Camo és/vagy Salihamidzic.

BADE
Fõ a gyõzelem!Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
én is pont ezt akartam írni, hogy csatárposzt meg a védelem egész jó volt,de a középpálya...
Camoranesi hozná a lendületet, meg jó lenne ha felpörögne kicsit Almiron meg Nocerino is, mert nem nagy szám amit csinálnak eddig
Palla viszont szépen játszott, és hajtott

Trunks
Szép volt! Vagyis nem, de azért a 3 pont megvan. Rég láttam ilyen szar meccset.

Amici di nessuno...

9csöves9
Palladino egyébként kurva jó volt,tudja hogy mire képes és be is meri vállalni.én Alexet hoztam volna le akkor,annak ellenére hogy voltak jó momentumai

9csöves9
szar elképzeléstelen játék,de azért megérdemeltük a 3 pontot

nincs középpályánk...

gercse
Csak sikerült 😊

Count Adyn
Ennyi😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
meccs elõtt akartam mondani, hogy Trez és a 92. perc 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

TREZEGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL<#taps><#taps>
Trunks
Hát nagyon kéne. Mondjuk sztem ha 1 bemenne, akkor a Torinónak nem sok esélye lenne az egyenlítésre.

Amici di nessuno...

nono84
Egy gólt csak beszenvedünk valahogy. Elég görcsösen játszunk sajnos.

BADE
Nocerino Blasi-s bebérokra tör,csak a hátrapassz...

Trunks
Eddig hihetetlen gyenge a színvonal. A 2. félidõ csak jobb lehet. Az pedig, hogy Molinaro kezdõ, az a jelenlegi keretünket minõsíti...

Amici di nessuno...

BADE
A játék színvonala sajnos hasonlít is rá...
Hihetetlen ez a vagdalkozás, Molinaronak idegen fogalom az emberhez való passzolás.Trez meg fejelgeti vissza a labdákat az ellenfélnek.
Remélem Ranieri felrázza õket a szünetben!
Forza Juve!

9csöves9
könnyen elõfordulhat,a stadion kivûl biztos

túl ideges mindenki,Alex szokatlanul agresszív.egyedül Nocerino az akitõl nagyon gyenge teljesítményt láttam...lehet túl sokat várok tõle

gercse
én is azt hittem, de Palla szélen van inkább, nem? de mindegy amúgy, eddig nem valami meggyõzõ a csapat, de az akarás megvan, már csak a gól kell

elég gyengusz a srác :S igazad van, tiszta lapos lesz tõle a meccs hangulata...
nono84
Uram isten ki ez a kommentár? Nem jön át a hangulat, mintha egy temetés lenne :S

gabber_saviola
lesz balhé a meccsen? 😄dd

(életem elsõ Torin-Juvéja)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
de buta ez a kommentátor

szerencsére megint 3 csatár,FORZA RAGAZZI!

9csöves9
😄dd

és a 11-es elött is õ tálalt a támadó elé^^ nagyon jó kis játékos lesz

Count Adyn
Na hajrá ma gyõzni kell😊

ne tessék bántani, jó gyerek az 😄DD pöppet mélynövésû, de azér szeressük 😄DDDD
gabber_saviola
fene a szája szélét 😄dddd