Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak a több pénz miatt itt hagyná DP a Juvét, akkor az õt is minõsítené (sajnos)
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Minden Juventus drukker számára kétségbeejtõ hír látott napvilágot a minap. A Juventus sportigazgatója Alessio Secco elismert, hogy esetleg elveszítheti a csapat a kapitányát, Alessandro Del Pierot. Az új szerzõdés megkötése újra holtpontra jutott és Secco tegnap este a következõket nyilatkozta:
„Megvan rá az esély, hogy elveszítjük, de mi mindent megteszünk, hogy egyességre jussunk. Azt mondhatom, mindegyik fél azon dolgozik, hogy megoldást találjunk. Már beiktatunk egy újabb találkozót a programunkba.”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Alex és KG
Fisherman\'s Friend
meg arra is hogy ez a Boston Celtics...
na de mit keresett ott Alex? 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fisherman\'s Friend
Amici di nessuno...
Nagyon örülök a gyõzelemnek, ez ellen a Toro ellen nem lehetett könnyû játszani. Nem játszottunk jól, de az igazi BAJNOK ismérve az, hogy gyenge játékkal is nyerni tud!
Palladino és Buffon teljesítménye volt a legjobb sztem, de az is tetszett hogy mindenki hajtott végig. Alexet nem is tudom mikor láttam ezelõtt utoljára becsúszni egy meccsen többször is.
Trez gólja szép volt. Úgy meglõni olyan labdát nem semmi!
És ne feledjük, ez a csapat még mindig csak épül, alakulgat. Sok munka lesz még ezzel Ranierinek, de én szívesen nézem ezt az együttest. Most nekem Criscito hiányzott egy kicsit, de nem azért mert bárkivel is problémám lett volna, hanem szimplán szeretem a játékát. Remélem Legro egyenletesen jó teljesítményt fog nyújtani, mert a leigazolásának örültem annak idején, viszont az utóbbi idõben én is a bírálók közé tartoztam.
Giovinconak nagy gratula, és sok szerencsét. Rajta tartjuk a szemünket! 😄D
Persze a Palermo vereségének nem örülök, mert szimpatikus csapat.
Mirante is pályára lépett az Atalanta-verõ Sampban. Nem is védett állítólag rosszul.
Ja, és a lényeg: FORZA JUVE!!!
Hajrá Magyarország!
Collina,a milánói Gazzetta,Bergomi a volt inter hátvéd stb stb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

De már megszoktam az ilyen beszólásokat, Milan meccsen is lehúzták Inzaghit, úgy látszik mostanában ez megy
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
egyébként ha Legro is mindig így fog játszani mint a múltkor meg most, akkor örülnék ha ott lenne mindig a kezdõ közelében, mert az akarás látszik rajta, és mot már eredményesebben is játszik,
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Camoranesi hozná a lendületet, meg jó lenne ha felpörögne kicsit Almiron meg Nocerino is, mert nem nagy szám amit csinálnak eddig
Palla viszont szépen játszott, és hajtott
Amici di nessuno...
nincs középpályánk...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Hihetetlen ez a vagdalkozás, Molinaronak idegen fogalom az emberhez való passzolás.Trez meg fejelgeti vissza a labdákat az ellenfélnek.
Remélem Ranieri felrázza õket a szünetben!
Forza Juve!
túl ideges mindenki,Alex szokatlanul agresszív.egyedül Nocerino az akitõl nagyon gyenge teljesítményt láttam...lehet túl sokat várok tõle
(életem elsõ Torin-Juvéja)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szerencsére megint 3 csatár,FORZA RAGAZZI!
és a 11-es elött is õ tálalt a támadó elé^^ nagyon jó kis játékos lesz
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"