Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
zlatan helyzeténél (a gól után) sima les volt, de már nem meri befújni a partjelzõ
Amici di nessuno...
jöhetne Camoranesi is, igaz nincs meg a teljes erõnlét de a szíve õt is hajtaná 100%al
van egy olyan érzésem hogy Alex helyett becseréli Iaquintat
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Amici di nessuno...
tudom hogy Trezben mindig bennevan a gól,de be kellene hozni valakit aki a játékban is kiveszi a részét mert így 1-el kevesebben vagyunk.Nocerinotól még félek hogy kiállítják,látszik hogy megivott a meccs elött 1 liter vért.nem ártana valaki olyan a középsõ középpályára akinek a passzolás sem jelent gondot
a fiúk teljes szívbõl hajtanak, de ilyen buta védelmi hibát nem szabad elkövetni, ráadásul kétszer egymás után
ismét jónak tûnik a 3 csatáros játék, Palladinot jól meg lehet játszani a szélen, már csak a gól hiányzik
CUORI BIANCONERI
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...
Most mutassuk meg fiúk, visszavághatunk minden sérelmünkért!
FORZA JUVENTUS!!!
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA MAGICA JUVE!
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem láttam a gólokat, néznem kell az összefoglalót
Hajrá Magyarország!
De Ceglie is gólt lõtt
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Begyûjtjük a 3 pontot remélem mindenhol.<#taps>#taps>
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...
Inkább 4. mert a Palermo feljöhetne a dobogóra.
De jelenleg a legfontosabb hogy nyerjünk ma, és magunkkal foglalkozzunk, a téli szünetet már az élrõl várjuk majd remélem 😄DD
Hajrá Magyarország!