Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TifosoJuventino
ALexet kétszer is a földre nyomták...

CUORI BIANCONERI

kurvára nem volt les most ismételték megint

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gercse
jaja, és a meccs elején is jó volt, de kihagyott a fgyelme...

Trunks
A gólnál nem a lestaktika volt a hibás, Cruz mélységbõl jött. Lemaradt az emberérõl Legro, ennyi. Elõfordul, még nem kell aggódni. Mi is szerzünk majd egyet a semmibõl.

Amici di nessuno...

9csöves9
pedig milyen tökéletesen mûködött...Legro meg amit felépített az utóbbi meccseken,azt úgy rombolta most szét teljesen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nono84
Noserino ha nem vigyáz akkor hamarabb zuhanyozhat, mint a többiek

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Iaquinta lendülete nagyon hiányzik + még Marchionni vagy Camo a középpályára

Amici di nessuno...

gercse
hát jah...lestatktika átka...

Trunks
egyetértek

Amici di nessuno...

Trunks
Nocerino még nem Juve-színtû játékos. Legalábbis 1 ilyen rangadóhoz kevés. A második félidõben beszenvedünk egyet vhogy.

zlatan helyzeténél (a gól után) sima les volt, de már nem meri befújni a partjelzõ

Amici di nessuno...

forzajuve5
érdemes lenne kipróbálni Tiagot ki tudja hátha ismét jól játszana...
jöhetne Camoranesi is, igaz nincs meg a teljes erõnlét de a szíve õt is hajtaná 100%al
van egy olyan érzésem hogy Alex helyett becseréli Iaquintat

gercse
Hát az..., egy tizit én is simán megadtam volna...mindegy, én Iaquintat alkalomszerûen behoznám, szerintem talán hozna valamit, lendületet

9csöves9
nem volt itt semmilyen 11-es gyanús szitu

nono84
Kell Camo lendülete a csapatba. Nagyon kemény meccs, de erre lehetett számítani. Sajnos sok labdát ellövünk távolról. 2:1-et tippeltem még bejöhet...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Nevetséges... 1. helyzetüket berugják. Védelmünk még mindig nincs, bárki bármit mond. A középpályánk 1 nagy rakás fos, egyedül Palladino dícsérhetõ.

Amici di nessuno...

9csöves9
ez van,eddig semmivel sem mutatott többet az inter,nyugodtnak kell maradni

tudom hogy Trezben mindig bennevan a gól,de be kellene hozni valakit aki a játékban is kiveszi a részét mert így 1-el kevesebben vagyunk.Nocerinotól még félek hogy kiállítják,látszik hogy megivott a meccs elött 1 liter vért.nem ártana valaki olyan a középsõ középpályára akinek a passzolás sem jelent gondot

milyen 11-est?

forzajuve5
basszus nem ezt az eredményt érdemeljük
a fiúk teljes szívbõl hajtanak, de ilyen buta védelmi hibát nem szabad elkövetni, ráadásul kétszer egymás után
ismét jónak tûnik a 3 csatáros játék, Palladinot jól meg lehet játszani a szélen, már csak a gól hiányzik

TifosoJuventino
Két jogos 11-est nem adtak meg, mondom ezt úgy, hogy az ellenfélnek befújták volna, sõt akármelyik ellenfélnek. Egyébként az inter semmivel nem jobb, mint mi. Belsõ védõink hibáztak, kétszer is, abból is majdnem gól lett. Nagyon nehéz dolguk lesz így.

CUORI BIANCONERI

gercse
Na fiúk, mindenki szurkoljon, nyerni kell, ténylg erre a meccsre vártunk már hosszú ideje, én most léptem, majd meccs után re...

😄D

9csöves9
lehet én is összerittyentek egyet😄

nono84
Bakker még 12 perc :S Iaquinta nem kezd az elõzetesek szerint, pedig a Poma ellen nagyon tetszett a játéka

én meg épp zsíros kenyeret zabálok paprikával .D de tényleg

Trunks
Na, Juve-mez, Juve-sál, chips... hajrá fiúk! Jó szurkolást!

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Én bírom a Laci-t. Persze úgy is jó lenne, hogy Olasz kommentár...<#taps>

CUORI BIANCONERI

Trunks
Én inkább nem is nézem a beharangozót. Ha fülöplaci a kommentár, akkor jobb lenne hang nélkül végig, csak úgy meg a hangulat oda. 😞

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Léccike ne írjunk ilyet. Serie B volt. NB2 egy kalap... 😊

CUORI BIANCONERI

Trunks
Miért is?

Most mutassuk meg fiúk, visszavághatunk minden sérelmünkért!
FORZA JUVENTUS!!!

Amici di nessuno...

forzajuve5
15 perc csúszás :S

9csöves9
de a kamerás csávó odabaszott😄

forzajuve5
na kezdõdik, sport tv: a Juventus tavaly az NB2-ben szerepelt

james69holden
FORZA JUVE!! Mindent bele fiúk!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
rendben

gabber_saviola
itt is megkérek mindenkit, hogy a másik csapatot és a játékosainak szidását kérem mellõzze. köszönöm.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
erre a meccsre várunk másfél éve,jó szurkolást/sörözést/körömrágást/káromkodást/falcsapkodást/zlatanszidást mindenkinek

FORZA MAGICA JUVE!

TifosoJuventino
Na gyerekek FORZA!

CUORI BIANCONERI

nono84
Giovinco

nono84
Ja Giovonco kib*szott nagy gólt lõtt 😞)

Trunks
Ez a roma mekkora szar... kb. 5 góllal nyerhettek volna, ha nem szórakozzák el. Megérdemelték. Giovinco pedig nagy állat, hogy onnan rálõtte, de Doni rohadt nagyot hibázott.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Hát ezzel még többet érne ma egy gyõzelem xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
De Ceglie, Giovinco <#worship>
nem láttam a gólokat, néznem kell az összefoglalót

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kiütöttél 😛

De Ceglie is gólt lõtt

Csacsi
Épp ezt akartam írni. Jó kis játékos lesz belõle.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

miki36
mekkor gólt lõtt Giovinco😮

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

TifosoJuventino
Hát nekünk is elég furcsa sorsolásunk van, volt... Fio-Genoa-Napoli és még csak most jönnek majd a durva meccsek. inter után lassan, Palermo, Milan, Lazio.

Begyûjtjük a 3 pontot remélem mindenhol.<#taps>

CUORI BIANCONERI

Trunks
Én is ezt szoktam mondogatni, csak a Romának kegyetlen nehéz volt az idény eleji sorsolása. Sokkal nehezebb, mint bárkinek és ehhez képest nagyon jól tartják magukat. Azért még mindig nem miattuk aggódok...

Amici di nessuno...

nono84
Ámen<#vigyor3><#hawaii>

Zsolti9014
<#buck>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerintem sem bírja végig a Róma, mert rövid a kispad. Viszont a Fio lehet hogy jobban fogja bírni. Erõs a keretük. Persze a 3. hely jó lesz nekik 😄DD
Inkább 4. mert a Palermo feljöhetne a dobogóra.
De jelenleg a legfontosabb hogy nyerjünk ma, és magunkkal foglalkozzunk, a téli szünetet már az élrõl várjuk majd remélem 😄DD

Hajrá Magyarország!