Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
még nem vettem észre, de majd megfigyelem

Hajrá Magyarország!

9csöves9
azt észrevettétek,hogy Nocerino meg Trez megbeszélhetett valamit? már 2-3 meccse látom,hogy amikor a félpályán magasan érkezik egy labda Nocerinohoz akkor kapásból elõrevágja Trez felé,és Trez mindig számít rá

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Nocerinonál az tetszett hogy nagyon hajtott, sok labdát szerzett (igaz sokat vesztett is), de nagyon harcos játékos, Gattusóra emlékeztet.
Passzolni valóban nem nagyon tud 😛
De Camo és Marchionni valóban nagyságrendekkel jobbak, viszont õk szélsõ középpályások, míg Nocerino középsõ/védekezõ.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Nocerino semmit nem nyújtott. Egy jó passzára nem emlékszem, állandóan felpörgette a labdát. Ettõl függetlenül még szimpatikus a srác, csak Marchionni és Camo jelenleg sokkal jobb labdarúgók.

Amici di nessuno...

Breki33
Ranieri szerint a Juventus is esélyes a bajnoki címre

Claudio Ranieri úgy véli, hogy csapata is a bajnokség esélyesei között van, ám az Intert tartja a Serie A legerõsebb csapatának. Ha sikerülne a torinóiaknak begyûjteni a bajnoki címet, õk lennének az egyetlen csapat, akiknek ez sikerült a feljutás utáni elsõ évben.

"Az Inter erõsebb nálunk, ez nem is vita tárgya. Ennek ellenére azért megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot. Büszkék vagyunk és elszántak, és most már Mauro Camoranesi is visszatéhetett. Amikor õ a pályán van, minden megváltozik. Az a legfontosabb, hogy tapadunk az élmezõnyhöz, minden ellenfelünk dolgát meg akarjuk nehezíteni. Szerintem rengetegen drukkoltak nekünk ma este."

A Juventus Julio Cruz vezetõ találata után egyenlített, és továbbra is az elsõ négy között van a tabellán.

"A lestaktikánk jól mûködött, de nagyot hibáztunk Cruz góljánál. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz jól alkalmazni, éppen ezért sokat fogjuk gyakorlolni az edzéseken."

Mauro Camoranesi a második félidõben léphetett pályára, és nem sokkal késõbb õ szerezte a Juventus egyenlítõ gólját. Ranieri elmondta, miért nem kockáztatta meg, hogy végig a pályán legyen.

"Amikor utoljára küldtem pályára egy egész mérkõzésre, izomsérülést szenvedett, és két hónapra kidõlt. Ma csak 12 percet kapott, de úgy gondoltam, inkább játsszon kevesebbet, de azt frissen, amikor már az Inter játékosai elfáradtak. A Cagliari ellen is csak egy félidõt kapott, és ez gyõzelmet jelentett nekünk. Õ egy kivételes játékos. Vincenzo Iaquinta akkor kapott hörghurutot, amikor legjobb formájában volt, lassan megy a teljes felépülése. Úgy érzem, a támadó alakulatunk nem olyan egységes és jól szervezett most, mint mondjuk a védelmünk, vagy a középpályánk."

A Juventus - Inter összecsapáson Raffaele Palladino ezúttal a csatárok mögötti irányító pozícióban kapott lehetõséget. Számára nem idegen ez a poszt, hiszen a 21 éven aluli válogatottban is itt játszott.

"Ne feledjük, hogy Palladino csatár, de ettõl függetlenül nagyon jól játszott most oldalra kihúzódva is. Igazán elégedett vagyok a teljesítményével. Nehéz dolog az Inter védelmén rést találni, fõleg Cristian Chivunál, hiszen õ gyakorlatilag hermetikusan lezárja a bal szélt. Az egész csapat nagyon alázatosan játszik. Jól észrevehetõ ez, amikor labdát veszítenek, hiszen minden játékos azonnal visszazár védekezni. Amikor pl. Del Piero labdát kapott, azonnal két-három Inter játékos kezdte el fogni, így nem tudtunk gyors támadásokat indítani."

Sokan attól féltek, hogy durva összecsapás lesz a két rivális csapat között, de végül nem történt semmi incidens. Ranieri éppen emiatt dícsérte a mérkõzés játékvezetõjét, Gianluca Rocchit.

"Rocchi nagyszerû volt. Összetûzések mindig lesznek, ahogyan hibázhatnak a játékosok, az edzõk és a játékvezetõk is. Soha nem kérdõjeleztem meg a bírók hibás döntéseit, mindig elfogadom, ami a pályán történik. Egy játékvezetõnek van a világon a legnehezebb dolga, fõleg itt, Olaszországban."

A mérkõzés egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor Ranieri és játékosai gyõzték meg arról a játékvezetõt, hogy ne adjon Julio Cesarnak, az Inter kapusának sárga lapot idõhúzásért.

"Christian Molinaro segítséget kért a gyúrótól, és ezt látták az Inter játékosai, a bíró viszont nem. Julio Cesar emiatt nem végezte el a kirúgást, így az volt a helyes cselekedet, hogy szóltunk Rocchinak, nem történt idõhúzás."
gercse

gercse
végülis 😊, van benne valami

TifosoJuventino
Egyik Juve-s srác ( Varesz) ezt írta.

"Én pozitívan látom a dolgokat és a szerzett 1pontunk mellé még "elvettünk" 2õt az intertõl"

xD

CUORI BIANCONERI

Breki33
Gólok

link
Zsolti9014
igen, volt náluk két ilyen nagyobb helyzet, amikor Gigi védett, meg 1 amikor Chiellini mentett.
viszont másik oldalon Alex szabadrúgása és Cordoba majdnemöngólja 😄

végülis, tényleg igazságos az x, nem is ez zavar, hanem inkább a sport tv szakértõk.

Hajrá Magyarország!

gercse
jó mondjuk azért volt pár nagy helyzetük (Ibra,Suazo) amikhez Buffon kellett, nálunk ilyen tiszta gólhelyzetek nem voltak sajnos, de szerintem az x igazságos

Zsolti9014
Most megy az ismétlés.

Szerintem az eddigiekben ezen a meccsen játszott legjobban a csapat, még mindig nem igazán jól, de alakul. (ez csak magánvélemény 😄)

Legjobban Buffon, Chiellini, Camoranesi, Palladino, Iaquinta játéka tetszett, meg Nocerino akarása.
De az akarás mindenkinél megvolt, idén a csapat legnagyobb erénye a küzdeni tudás, és hogy nem adjuk fel soha!

Viszont a sport tv kommentátoraival és stúdióbeszélgetéseivel kivan a ...... Zombori is a hülyeséget beszéli.
Végighajtjuk a meccset, ami tulajdonképpen teljesen kiegyenlített, mindkét csapatnak vannak helyzetei, erre õ: az Internek gólokkal kellett volna nyerni.
Mondjuk mit várjak attól, aki kijelenti, hogy az olasz válogatott nem érdemli meg a vb címet....
õ már csak tudja...

Hajrá Magyarország!

grat nektek 😊

ha Iaquinta és Camo kezdett volna akkor lehet jobban jártok...

TifosoJuventino
Nekem is az tetszett a legjobban<#nyes>

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
JAJ JAJ, ez mit jelent, tudja valaki. interesek tudjátok?<#smile>

CUORI BIANCONERI

LasCar16
<#puszis>

#acm

nono84
<#nyes>
A meccs elején jó volt a koreo fõleg a 29-es trapi 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9

gercse
hoppá...hát este van már...mindegy, apró amúgy is😄

Count Adyn
Na hát jó ez a döntetéen végülis, csak télen tényleg kéne egy komoly erõsítés.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
ez egy másik topikba megy szerintem😊

gercse
és csak halkan jegyzem meg, hogy az ideológiájuk miatt is szeretem õket

gercse
Megyünk Pármába, ott mindenképp nyerni kell, aztán idehaza a Palermót is meg kéne verni(gabbernak biztos nem tetszene, de úgy érzem most verhetõbbek mint 2 éve), és aztán mehetünk a másik Milánhoz, nem lesz könnyû, remélem addig nyernek otthon..., ne ellenünk akarjanak elösszõr otthon nyerni

TifosoJuventino
Bízom abban, hogy télen jön pár játékos még.

CUORI BIANCONERI

gercse
Hát igen, Del Piero nem volt formában, Trez sem annyira..., viszont õ mindig hozza a formáját, nem csalódtam még benne,
Camoval a fedélzeten, + ha a télen még veszünk a védelembe vki(ke)t, akkor jövõre Milánóban is nyerhetünk

TifosoJuventino
Chiellini és ratto milyen jól elbeszélgettek nem? Úgy meghalgattam volna mi a vita tárgya xD

CUORI BIANCONERI

9csöves9
mégvalami,Iaquintának a kezdõben a helye mindegy milyen áron

de ebben igazad is van, õ veszi a játékosokat meg õ a klub elnöke

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

TifosoJuventino
"mit csinál egy inter-drukker, ha csapata serie A-t nyer ?? megköszöni morattinak"

Bocs ezt nem hagyhattam ki.

CUORI BIANCONERI

9csöves9
ott a pont

TifosoJuventino
Ez igaz, én is elismerem, csak TI interesek soha nem ismertétek el, hogy XX évig stb mi voltunk a jobbak...csak sírtatok...

CUORI BIANCONERI

hát nem a legjobb volt az biztos

Breki33
Hát szerintem elég gyenge Inter volt sajna mi sem voltunk jók.
Internél nincs jobb csapat sajna jelenleg [ nem flémnek mondom de olaszországban még a juvésok is elismerik hogy õk a legjobbak most ]

nono84
Zlatan barátunk utolsó mozdulata elmondott mindent róla, hogy milyen ember valójában. Palla nagy király lesz majd pár év múlva, de akár már mostanra is mondható. Az elépzelés nélküli futball megállja a helyét, de azért ez a védekezés amit az Inter bemutatott nem volt semmi. Zebina behozatala tök felesleges volt, és Grygera jobb játékos is nem mellesleg.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
jaja, ezt én is megjegyeztem magamnak, technikailag nem vagyunk a toppon, többet kéne gyakorolni a passzolgatásokat edzésen, egyérintõket stb.

Breki33
Inter ellen ennyi elég volt, jobb csapatok ellen kevés lesz

Köszi Buffon
Kaplan
"Megérdemelte, amit Chiellinitõl kapott"
Szerintem kioltotta a meccs alatt vagy nyolcszor. Nagyon tetszett a kis párbeszédük.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
én örülök az egy pontnak,amikor kitámadtunk nyugodtan lõhettek volna gólokat. az akarás 5-s,viszont baszottul pontatlanok vagyunk és gyakran nincs semmi elképzelés.igazolni kell mindenképp

zlatanra meg csak ott az aláírásom...

gercse
Tudom mi hiányzott nekem eddig a Juve meccsekrõl, illetve ki...Camo
Ha az elejétõl fogva a pályán van és Nedveddel együtt, nam indegy nem kell a ha,
és várom Marchionni-t is, reméljük a "visszavágón" már jobb lesz a játék, és nyerünk

Trunks
Palla pedig messze a meccs legjobbja, a védõk azt se tudták, hol a labda. Hatalmas játékos lesz belõle.

Amici di nessuno...

Trunks
Mekkora patkány ez az ember... 2 sárgát is kaphatott volna szimulálásért. Megérdemelte, amit Chiellinitõl kapott.<#mf1><#idiota>

Igazságos a döntetlen. Többen nemigen reménykedhettünk.

Amici di nessuno...

Kaplan
Kész. Erre nem pazarolok betût. Nagyon gyenge meccs volt, és mi is irgalmatlanul gyengék voltunk. Ibrakadabra meg egy patkány, a mai estét ezzel a tanulsággal zárom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grat nektek, nem gondoltam volna hogy nem nyerünk ;\

nono84
ÁÁÁ ez a gólöröm.... majdnem elcsöppentem 😊 Hatalmas a csapat!
Erre beküldi Zebinát Grygera helyett. Inkább Tiagót kellet volna, mert ez a meccs nyerhetõ!
Palla egy állat (egyesek szerint nem Juve szintû játékos...), a meccs embere.

Breki33
gól

na még egyet adjunk nekik
eléggé nyomtok most

9csöves9
na hajtsuk meg

NON MOLLARE MAI!

9csöves9
Pavel azért ennyire ne legyünk már elvakultak😊a 2.nál meg már elötte fújt a bíró

Trunks
Most nézem csak, még 1 hazai gyõzelem se született ebben a fordulóban...

Amici di nessuno...