Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

TifosoJuventino
Szerintem is, ahogy a Roma is lemarad majd. Sosem bírják végig, viszont a szezont mindig jól kezdik.

CUORI BIANCONERI

nono84
A Fio ki fog pukkadni idõvel sztem.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Nagyon meg kéne verni most az Intert, akkor jó sûrû lenne a mezõny, hadd aggódjanak😊 Az a bosszantó hogy kikaptunk az Udinesetõl és a Napolitól is, ha azokat behuztuk volna most elég lenne egy iksz vígan, dehát ez van, legalább van tétje a dolognak. Remélem a Roma ellen bevetett támadó szekció lesz majd holnap is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Azért a milán csak megint nem nyert. Mostmár lassan végleg leszakadnak. Viszont a roma és a Fiorentina nagyon tartja magát sajnos...

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
INTERISTA CAZZI TUOI, PUOI CANTATE finche voi, MAI CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI!!!

CUORI BIANCONERI

9csöves9
direkt említettem pont õket

TifosoJuventino
Hát akkor rajtunk a világ szeme.

CUORI BIANCONERI

gercse
Hát hiába, makker góllal nyert a Fió

nono84
Interista pezzo di merda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
Bizony...mi nyerünk holnap, mögöttünk meg szakadjanak csak le!

CUORI BIANCONERI

gercse
Most pedig Hajrá Lazio ! 😉

Trunks
Nedved nem tenné oda magát? Ennél még az is valószínûbb, hogy zlatan visszatér a Juvéba...

Amici di nessuno...

Trunks
Igaz. De miért feledkezik meg mindenki állandóan Marchionniról? Õ lesz a nyerõemberünk, ha végre felépül. Simán beférne a válogatottba is. Remélem, legalább 1-1 félidõt bír õ és Camo is.

Molinarónak meg ajánlom, hogy kapja össze magát, mert ha most nem teszi, akkor elásta magát nálam. Egy életre.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
<#worship>
ráadásul ezeket még ismerem is. de milyen tompa az agyam mostanában 😄

Hajrá Magyarország!

banok
wikipedia, transfermarkt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
<#eljen>
Én megelégednék annyival is, ha csak csatáronként 1 gólt rugnánk 😊 és persze a világ legjobb kapusa nem kapna egyet sem

cassoneitaly
FORZA JUVE!!!
FORZA ALEX!!!
Remélem rúg egy mesterhármast <#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Holnap : Derby D'Italia

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

TifosoJuventino
Hát igen, kíváncsian várom a csapat teljesítményét. Szeretném látni, hogy mindenki küzd, hajt, földön csúszik minden egyes labdáért. Most aztán meg kell mutatnunk ezeknek a patkányoknak.

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
nem lesz olyan hidd el. pláne az "öregek" közül.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyébként nagyon remélem,hogy tisztában vannak vele a játékosok,hogy mennyire fontos meccs ez nekünk.aki holnap nem teszi oda magát (legyen a neve akár Del Piero vagy Nedved)az kis túlzással elásta magát nálam

BADE
persze ezt is odaakartam írni...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
én a miénktõl se

BADE
egyébként sztem simán nyerhetünk vasárnap,én nem dobtam hanyatt magam az Inter eddigi teljesítményétõl

forzajuve5
remélem ez az álom holnap este valóra válik<#worship>

9csöves9
Camo még nem 100%-os,és sajna Nedved is összeszedett egy kisebb sérülést

Zsolti9014
mindkét észrevételeddel egyetértek.

tudnátok mondani egy olyan oldalt, ahol az összes serie a játékos statisztikáját meg lehet nézni?
a gazzettán nem találtam, pedig mintha régebben ott néztem volna.

Hajrá Magyarország!

BADE
Sztem Camo elkell majd a középpályára(nem tudom milyen állapotban van jelenleg),egyedül Molinaro nevétõl ráz ki a hideg,bele sem merek gondolni milyen akciókat fog ott vezetni az Inter.

Zsolti9014
Gazzetta szerint a várható összeállítások (zárójelben a jelenlegi csapatában játszott meccsek/lõtt gólok -forrás a wikipédia, statisztikák lezárva: okt. 31.):

Juventus(4-4-2): Buffon(190/0)- Grygera(4/0), Legrottaglie(36/3), Chiellini(58/4), Molinaro(4/0)- Palladino(32/9), C. Zanetti(28/2), Nocerino(9/0), Nedved(187/43)- Del Piero(522/220), Trezeguet(249/150)

Internazionale(4-4-2): Julio Cesar(61/0)- Maicon(32/2), Cordoba(235/11), Samuel(49/5), Chivu(4/0)- Figo(72/8), Dacourt(24/0), Cambiasso(94/11), J. Zanetti(399/11)- Ibrahimovic(36/22), Crespo(49/23)

Más források szerint mi 3 csatárral játszunk, Iaquinta is beszállna.

A bwin ránk és az Interre is 2,60-as, a döntetlenre 3,05-ös oddsokat hirdetett.

Statisztikák (Juve-Inter sorrendben):

Szerzett pontok: 20-24
Otthon szerzett pontok: 12-13
Idegenben: 8-11
Szerzett gólok: 21-21
Kapott gólok: 10-6
Gyõzelmek: 6-7
Döntetlen: 2-3
Vereség: 2-0
Legeredményesebb játékos: Trezeguet(10 /1 büntetõ)- Ibrahimovic(7 /2 büntetõ)

A jelenlegi Juve-keretbõl C. Zanetti játszott az Interben.
Az Inter-keretbõl Ibrahimovic és Vieira volt Juve-játékos.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Kíváncsi vagyok vajon úgy lép e pályára a csapat, mint a Roma ellen.

CUORI BIANCONERI

gercse
😄😄

TifosoJuventino
Van egy elég butácska szavazás a Zebra Gportálon.

Melyiket választanátok?
1: Megverjük az Intert, de nem leszünk bajnokok.
2: Kikapunk az Intertõl, de bajnokok leszünk.
* Elsõt
* Másodikat

Erre nem lehet válaszolni sztem.

A kérdést nem így tettem volna fel. Hanem így:

Melyiket választanátok?
1: Megverjük az Intert és bajnokok leszünk.
2: Kikap az Inter és bajnokok leszünk.

<#taps>

CUORI BIANCONERI

nono84
Zlatan soha nem feledjük a kedves szavaidat, melyekkel a közelmultban illeted a klubot és az itt eltöltött idõt! 😄Dd

Zsolti9014
az biztos 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Bubsson kicsit szabad stílusban fordítgatja a dolgokat😊

9csöves9
jó,a 10%-ban kiegyezhetünk

Zsolti9014
Iaquinta: Óriási hangulat lesz

A világbajnok támadó arról álmodik, hogy gólt lõ vasárnap...

"Most már az Inter fél tõlünk. A tabellán a nyakukban vagyunk és nekünk is megvannak a saját sztárjaink. S persze ott lesz a hangulat, azt hiszem, hogy Ibrának igen nehéz lesz majd játszania. Én pedig arról álmodok, hogy gólt lövök, s belépek a Juventus történelmébe. A nerazzurróknak már lõttem három gólt az Udinese színeiben, s most a szezon végéig 15 találatig akarok eljutni. Córdoba nagy formában van jelenleg, Maicon egy állat, Chivu kemény és gyors, Samuel pedig egy kicsit lassú."

😄DD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igazad lehet. 😄
az 100% hogy patkány, de azért 10%-ot adok annak hogy ezt a nyilatkozatot komolyan gondolta.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Zanetti: Nem félünk az Intertõl

A középpályás a Juventus Channelnek nyilatkozott...

"Különleges mérkõzés lesz ez, nagy sztárok csatája. Négy ponttal mögöttük vagyunk, amely hátrányt szeretnénk ledolgozni. Hogy személyes bosszút akarok e állni? Nem, hiszen én magam akartam elmenni az Interbõl. Félünk e tõlük? Egyáltalán nem. Tiszteljük õket, de szerintem ez az õ részükrõl is megvan mi felénk nézve. Egy olyan csapattal játszunk, melynek erõsebb a kerete a miénkénél, de a mi csapatunk sokkal karakteresebb. Egy olyan csapat vagyunk, amely mindent megtesz, s akár a tengert is átúsznánk együtt. Ha jó formában vagyunk, mindenkit megverhetünk, s általában ezeket a meccseket kisebb mozzanatok döntik el. S mivel a bajnokság hosszú és még csak november van, nem beszélhetünk Scudettót eldöntõ mérkõzésrõl. A visszavágóknál ha úgy áll a dolog, lehetséges, de jelenleg még túl korai szakaszában áll a bajnokság."

Ezektõl a szavaktól kellemes borzongás fut át rajtam. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
megint csak be akar nyalni,ebbõl is látszik mekkora egy kétarcú undorító féreg

Zsolti9014
Kellemes meglepetés:

Ibra: Tisztességesen nyertük meg a Scudettot
Az Inter támadója Zlatan Ibrahimovic nagy meglepetésre kijelentette, hogy a Juventussal nyert 2005-s és 2006-os Scudettik megnyerése szabályos és igazságos volt.

„A játékstílusunk, a pályán nyújtott teljesítményünk, és az ott megtapasztalt érzelmi hatások tudatában úgy érzem, hogy a Juventussal voltam elõször Olaszország bajnoka.”: mondta Ibra.

„Ezek számomra nem akármilyen dolgok voltak. Régi csapattársaim, velem együtt, két Scudettot nyertek a pályán tisztességesen és igazságosan.”

Ezen nyilatkozat teljesen ellentmond az Inter elnöke, Massimo Moratti szavainak, aki szerint a Juventus alattomos módszerekhez folyamodott a bajnoki cím elhódítása céljából.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Derby d’Italia (Juventus – Inter): Elõzetes
A Derby d’Italia visszatér az olasz elsõ osztályba miután a Juventus és az Inter ismét találkozni fog egymással, méghozzá vasárnap este a torinói Stadio Olimpicoban.

Egy rendkívül jó idénykezdet után a Juve képes lehet versenybe szállni a bajnoki címért? A Bianconerik már túlszárnyalták az elõ-szezonban megfogalmazott elvárásokat és a Serie A valódi futballhatalmává vált, eltekintve az Empoli elleni 3-0-s diadaluktól, ahol a félsziget jelenlegi gólkirálya, David Trezeguet, második mesterhármasát érte el. Claudio Ranieri tanítványai hazai környezetben eddig mindössze két alkalommal kaptak gólt és a jelenlegi 3. helyük arra enged következtetni, hogy az Öreghölgy képes lehet beleszólni a Scudetto idei sorsába.

Azonban Ranieri fiai tavaly a Serie B-ben voltak érdekeltek, most azonban a „mindent megnyerõ kedves ellenfél” ellen kell majd felvenniük a kesztyût. Eme nagyszerû rivalizálás feszültsége, illetve szenvedélye emberfeletti erõt adhat mindkét alakulatnak, vagy az ellenkezõjét. A hazai pálya elõnye nagy lendületet adhat, és bármi megtörténhet, de a Juve az esélytelenek nyugalmával vághat bele idei elsõ Derby d’ Italia-jába.

Az Inter a tavalyi szezonban mutatott teljesítményét szeretné megismételni, és vadászösztönébõl kifolyólag szeretne minél tetemesebb elõnyre szert tenni a táblázaton. A Palermo elleni döntetlen után a Nerazzurrik a Genoa 4-1-es kivégzésével adtak teret dühüknek, annak ellenére, hogy sztártámadójuk Zlatan Ibrahimovic csak a kispadon kapott helyet. Úgy tûnik, Roberto Mancini alakulatát jelenleg egyetlen egy csapat sem tudná megállítani.

A torinói látogatás nyomása ellenére Mancio szupersztárjai egyszer már megmutatták, hogy az ilyen esetekben is helyt tudnak állni. A Roma elleni 4-1-s siker egyértelmû üzenete volt annak, hogy az egyeduralkodó bajnok nem jelent mást, csak egy olyan együttest, mely nagy önbizalommal rendelkezik és esélyt sem ad legfõbb riválisainak.

A 2005/06-os évadban a Juve mindkét alkalommal megverte az Intert, beleértve a stadio delle alpi-i 2-0-t is. A Nerazzurriknak azonban nincsen „Torino fóbiájuk” amit a 2005 áprilisában elért siker is bizonyít, eme tényezõ talán még félelmetesebbé teheti a találkozó hangulatát a Stadio Olimpicoban, mely most az elsötétített Delle Alpit helyettesíti.

Nicola Legrottaglie remek formájának köszönhetõen nem régiben írta alá új kontraktusát a Bianconerikkel és minden bizonnyal õ fogja váltani Domenico Criscitot a védelem tengelyében. Jean-Alain Boumsong, és Jorge Andrade továbbra is sérült. Pavel Nedved, Giorgio Chiellini, és Antonio Nocerino visszatértek eltiltásukból. Ranieri várhatóan 3 támadóval fog kezdeni, méghozzá az Alessandro Del Piero, David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta alkotta trióval.

Mancini készen áll bevetni a múlt fordulóban pihentetett Ibrahimovicot, aki volt klubja ellen fog pályára lépni. A svéd óriás vélhetõen nem fog meleg fogadtatásban részesülni azon szurkolóktól, akik egykoron az õ nevét éltették. Adriano helye a cserepadon kétséges Mancinival való elhidegült viszonya miatt, mely az után alakult ki, hogy a brazil támadó ingerülten vette tudomásul, hogy az olasz szakvezetõ lecserélte õt a Reggina elleni bajnoki mérkõzésen. Julio Cesar visszatért sérülésébõl, így készen áll visszavenni a helyét Paolo Orlandonitól. Marco Materazzi, Patrick Vieira, Francesco Toldo, Dejan Stankovic, és Luis Jimenez is a sérültek listáját képezik.

Akire figyelni kell – David Trezeguet (Juventus): A termékeny francia támadó az Empoli elleni mesterhármasának is köszönhetõen 10 mérkõzésen összesen 10 alkalommal volt eddig eredményes. Vajon folytatni tudja-e ezen arányát a legnagyobb rivális ellen is?

Tavalyi szezon: Nem játszottak egymással

Formamutató: Juventus (Gy D Gy V Gy) Inter (Gy Gy Gy D Gy)

A lehetséges kezdõcsapatok:

Juventus (4-3-3): Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Nocerino, Zanetti, Nedved - Del Piero, Iaquinta, Trezeguet

Inter (4-4-2): Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu - Zanetti, Dacourt, Cambiasso, Figo - Ibrahimovic, Crespo

Játékvezetõ: Gianluca Rocchi

Közvetítés:

Tv: Sport 1 (élõ)

forrás: juventushungary.atw.hu

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ha vasárnap megverjük a mocskokat, akkor bannercsere lesz.<#mf1>

Amici di nessuno...

9csöves9
mindig elfelejtõdnek...

forzajuve5
jól mutatna

de az is jó volna ha valamelyik lenne berakva azok közül amit itt a múltkor páran terveztek, voltak igazán jók köztük, csak valahogy el lett felejtve

9csöves9
nem lehetne innen ezt a váltakozó bannert elcsenni?

http://juventushungary.atw.hu/

Hegeace
szerintem se ^^

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
Így van, én is ilyesmiben reménykedem,
már alig várom a derbit, igazi presztizs meccs lesz

TifosoJuventino
Boldog szülinapot a Klubnak. Emlékezzünk meg azokról az emberekrõl akik eme csodálatos Klubot alapították pontosan; 1897 november 1-én 11:00-kor.

A gólok igazi Trezeguet gólok<#taps> Azt mondják, hogy Tiago jó volt. A zingaro csapat ellen remélem látjuk majd játszani, lehetséges, hogy Ranieri ezért is játszatta most Tiagot, hát itt volt már az ideje, remélem innentõl már cask felfele megy.

CUORI BIANCONERI