Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Csak egy nagy klub - mint pl. a Juventus - kedvéért távozom Hamburgból. Tudom, hogy érdeklem õket, és ha a Bianconeri konkrét ajánlatot tesz, nagyon alaposan mérlegelni fogom a lehetõségeket. Szerintem a Hamburg is kész velük tárgyalni."
A hírek szerint egyébként a nyáron az Inter is megpróbálja megszerezni a 24 éves középpályást. A 'Gazzetta dello Sport' információi szerint a Juventus pénzt, és Sergio Almiront ajánlja majd fel a Hamburgnak.
Más: Nem tud valaki olyan hátteret amin inter vagy Zlatan "ellenes" transzparensek vannak 😊 Bocs az interesektõl😊
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
élõben ettõl sokkal jobban néz ki

Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
vonatkoztassunk el Lampard nevétõl meg nemzetiségétõl.ha egy olyan kaliber jönne mint õ,az aztjelentené hogy visszakapcsolódunk az "elitbe" igazolások terén
amúgy meg továbbra is azt gondolom,hogy ezek a pletykák csak azért vannak,hogy Lampard minél jobb szerzõdést csikarjon ki Abramovicstól
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én modnjuk jobban örülnék vmilyen fiatal olasz tehetségnek, mint Lampardnak
Almíron egy hulladék,idevehetjük még a legnagyobb igazolásunkat Tiagot is ,Olivera nem játszik,nem is fog. Nocerino lelkes,küzd harap én csipázom csak kicsit buta még a játékhoz és technikailag képzetlen.Persze nehéz dolguk van mert pár évvel ezetlött a világ legjobb zsoldos belsõ középpályája volt a csapaté.Zanetti egész szezonban az egyik legmegbízhatóbb játékosunk;Pavel kezd magára találni;Camo,Marco jó de úgy vannak mint a mesében: " hol volt hol nem volt"...
erre a kp-re kurvára ráfér az erõsítés,mégha nem is pont Lamparddal
a leggyengébb csapatrészünk
én örülnék Lampardnak, bár a középpálya valóban nem gyenge, de ha sikeül beilleszkednie(nem úgy mint Tiagonak), akkor még ütõsebb lehet ez a csapatrész
már csak egy fasza háttér kell
átigazolásokkal kapcs: nem tudom Lampard hova tudna beilleszkedni, jelenleg jó játékosaink vannak minden középpályás posztra, a svéd srácnak pedig hajrá, hajrá, hajrá 😊
Más:
Amúgy jó lett a banner, bár a régit lementettem magamnak 😊
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Magyarország!
örülök hogy nem fiú😄
Ekdal júliusban csatlakozik az Öreg Hölgyhöz...
Nem az új Ibrahimovicot igazolta le a Juventus, hiszen most középpályás érkezik az északi országból. Albin Ekdal, az IF Brommapjkarna 18 éves svéd U19-es válogatott játékosa ugyanis a nyáron egy millió euróért cserébe költözik Torinóba. A zebrák a Chelsea és az Inter elõl halásták el a tehetséges játékost.
"Már csak néhány részlet hiányzik, de nem aggódok. Ekdal tavasszal még velünk marad és leérettségizik. Mi büszkék vagyunk rá, és boldogak, hogy kipróbálhatja magát a világ egyuk legnagyobb klubjában"- nyilatkozta a svéd klub sportigazgatója, Ola Danhard, aki azt is hozzátette, hogy Ekdal már járt Torinóban a kötelezõ orvosi vizsgálatok elvégzése végett.
A 186 cebti magas, 78 kilós középpályásról a nyáron döntenek majd, hogy a csapattal maradjon e, vagy kölcsönadják, hogy tapasztalatokat szerezzen.
forrás: Zebraportal
Sok sikert neki!!!
Hajrá Magyarország!
A 'The Times' úgy tudja, hogy Lampard egy FIFA szabályt kihasználva igazolhatna már most nyáron a Bianconerihez. Az angol középpályás 28 éves elmúlt, szerzõdésének nagyobb részét már kitöltötte, így a Chelsea kénytelen lenne viszonylag alacsonyabb áron elengedni.
Az olasz 'Leggo' címû lap pedig úgy tudja, hogy a Juventus sportigazgatója, Alessio Secco Karácsony elõtt Londonba repül, hogy megegyezés szülessen a két klub között. Secco egyébként már múlt hónapban is tárgyalt a Chelsea illetékeseivel, és sokan úgy vélik, hogy már csak formaságok lehetnek hátra. A hírek szerint Lampard elfogadta azt is, hogy fizetését csökkentsék a torinóiak.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
2007-12-13 13:05:37
Három órán keresztül tárgyaltak az angolok Capellóval.
A hivatalos bejelentésre még várni kell, de minden bizonnyal Fabio Capello lesz az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.
Fabio Capello szerdán három órán keresztül tárgyalt az Angol Labdarúgó-szövetség vezérkarával. A The Sun címu brit bulvárlap mai hírei szerint a vezetok biztosak abban, hogy sikerült megegyezniük az olasz szakemberrel, aki a jövoben szövetségi kapitányként irányítja majd a válogatottat.
Az értesülések szerint Fabio Capello négyéves szerzodést ír alá, és évente négymillió fontot (1,4 milliárd forintot) keres majd.
A megegyezést pénteken jelentik be hivatalosan. Capello Steve McClaren utódja lesz a válogatottnál.
1-2 meccs után 1-2 hónap kihagyás
CUORI BIANCONERI
http://rapidshare.com/files/75403628/juv-atl1-0.avi
arabic version
http://www.mediafire.com/download.php?d0ugbjgcygn
SKY version
http://www.zshare.net/download/549257824253b9/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a fiorentinát szerintem leszakítottuk,az Udinesetõl nem tartok és a milantól se
Amici di nessuno...
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...