Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
CUORI BIANCONERI
elégedett vagyok az eddigi szezonnal
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Remélem picit jobban játszunk a második félidõben.
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...
van der Vaartot pedig tárt karokkal várjuk <#eljen>#eljen>
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Rafael Van der Vaart, a Hamburger SV 24 éves sztárja, a Bild német napilapnak kerek-perec kijelentette, a Juventusban szeretné folytatnia pályafutását. A német sajtó szerint most már az is elképzelhetõ, hogy a – hamburgiak számára – nehezen kezelhetõ zseni januárban klubot vált.
A holland játékmestert már a nyáron is szóba hozták a zebrákkal, akkor akarata ellenére mégis maradnia kellett az észak-németeknél. A téli átigazolási szezon közeledtével azonban újra erõsödnek azok a hangok, amelyek januártól már egy új sztárklubban szeretnék látni Van der Vaartot.
Most maga a játékos öntött olajat a tûzre, ezekkel a szavakkal:
“Lelki szemeimmel már látom magam Juventus-mezben játszani. Tudom, hogy a Juventus már a nyár óta üldöz. A világ egyik legnevesebb klubjáról van szó, nagyon hízelgõ az érdeklõdésük számomra."
A Bild szerint már a jövõ hónapban végbe mehet az átigazolás, a Juve ugyanis 11 millió fontot ajánlott a klubnak, és ötéves álomszerzõdést a játékosnak, ami elég lehet ahhoz, hogy elérjék a céljukat.
Mint ismeretes a bianconerik lázas keresésben vannak középpályások iránt, nyári igazolásaik ezekre a pozíciókra, Sergio Almiron és Tiago Mendes nem igazán váltak be.
Kérdés, mi lesz a Diego-üggyel, hiszen egy másik észak-német Bundesliga-klub, a Werder Bremen fazonszabászát is hónapok óta üldözik a torinóiak...
(NSO)
mint 01/02-ben
zebraportal
CUORI BIANCONERI
Yo, Bitch!
Karel Poborsky egy isten<#worship>#worship>
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rafael Van Der Vaart elég tisztán beszélt jövõjérõl a német Bild napilapnak...
"Már most el tudnám magam képzelni a Juventus játékosaként. Tudom, hogy a Juve érdeklõdik irántam, már nyár óta keresnek engem. A világ egyik legnagyobb klubja, tekintélye és presztízse van."
Van Der Vaart tehát akár már holnap költözne Torinóba, de elõtte a vezetõségnek tárgyalnia kell a Hamburggal. A németek mindenképpen el akarják adni a hollandot maximum a szezon végén, mert 2009-ben egy millió euróért cserébe bárhova távozhat. A Bild szerint a zebráknak 17 millió eurót kell majd költeniük az Ajaxban nevelkedett irányítóért, aki öt éves szerzõdést írhat alá a torinóiakkal. A kérdés az, hogy egész tavasszal folynak e majd a tárgyalások, vagy már januárban megszületik a megállapodás?
forrás: Zebraportál
Hajrá Magyarország!
Minden Juventinónak Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket ÉS Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
Hajrá Magyarország!