Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Grat a csapatunknak. Megint gyõztünk és megint nem kaptunk gólt. Asszem szépen zártuk az összi szezont. Nem lehet panaszunk a csapatunk mindet megtesz és jól is teljesít. Remélem januárba jól tudunk igazolni és azért megszorítjuk az Intert. Minden Juventinonak Kellemes Ünnepeket kívánok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasCar16
grat, de ez különböztet meg titeket a többi szurkolótól, ez a bunkó stílus

#acm

Count Adyn
viszlát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

megvertük a világ legjobb csapatát DD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

DDDDDDDDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Kaplan
Második helynek meg kell lennie az idényben. Inter meg most megállíthatatlan.. Ez van. El kell fogadni, BL-ben úgy sem fog sok babér nekik teremni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

TifosoJuventino
Nah megvan a gyõzelem 2-0. Most jöhet a pihi, jöhet pár jó játékos is. Aztán megnyomjuk a második részt...

CUORI BIANCONERI

9csöves9
könnyed,laza gyõzelem szép volt

elégedett vagyok az eddigi szezonnal

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Szép volt, fiúk!

Amici di nessuno...

Trunks
Majdnem szépítettek...

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
GRANDE GIGI! 😄

CUORI BIANCONERI

Count Adyn
13. Trez😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TifosoJuventino
DAVIIIIID TRE-ZE-GUET!!!

CUORI BIANCONERI

Trunks
Trez, szép!

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Kéz volt, erõsen kéz. De semmi.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Tudom, de akkor nem írtam, hogy milyen faja kis sapi az<#taps>

Remélem picit jobban játszunk a második félidõben.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Már múltkor is ez volt rajta.<#idiota>

Amici di nessuno...

Trunks
Szünetben 1-0. Második félidõben még berámolunk 1-2-t és akkor jól is van.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Buffon sapija kurta jó<#taps>

CUORI BIANCONERI

Trunks
<#eljen>

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Gyere vissza 5 perc múlva<#worship>

CUORI BIANCONERI

Trunks
Eddig az inter-Milant néztem, 5 perce jöttem ide és szinte rögtön betalálunk. <#mf2>

Amici di nessuno...

Trunks
1-0 Salihamidzic

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Juventus In VANTAGGIOOOO

CUORI BIANCONERI

Trunks
Nekem is.

Amici di nessuno...

9csöves9
nekem a bet365-n megy

TifosoJuventino
Nekem egyiken sem a meccs jön be.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Tiago kezd.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Bet365-ön is elvileg adni fogják

Amici di nessuno...

Trunks
Sose fogom elfelejteni azt a meccset... Poborsky <#worship>

van der Vaartot pedig tárt karokkal várjuk <#eljen>

Amici di nessuno...

forzajuve5
www.juventushungary.atw.hu-n van link a mai meccsre

nono84
Én Diegot jobb játékosnak tartom és inkább õ benne látom a jövõt, mint Van der Vaartban. Hisz múltkor még a Valenciába akart menni.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Hegeace
Kérem mind2õt <#szeret>

Heló szia remélem hogy vagy

Fabio Capello
Van der Vaart: Alig várom, hogy a Juve mezében futballozhassak
Rafael Van der Vaart, a Hamburger SV 24 éves sztárja, a Bild német napilapnak kerek-perec kijelentette, a Juventusban szeretné folytatnia pályafutását. A német sajtó szerint most már az is elképzelhetõ, hogy a – hamburgiak számára – nehezen kezelhetõ zseni januárban klubot vált.

A holland játékmestert már a nyáron is szóba hozták a zebrákkal, akkor akarata ellenére mégis maradnia kellett az észak-németeknél. A téli átigazolási szezon közeledtével azonban újra erõsödnek azok a hangok, amelyek januártól már egy új sztárklubban szeretnék látni Van der Vaartot.

Most maga a játékos öntött olajat a tûzre, ezekkel a szavakkal:

“Lelki szemeimmel már látom magam Juventus-mezben játszani. Tudom, hogy a Juventus már a nyár óta üldöz. A világ egyik legnevesebb klubjáról van szó, nagyon hízelgõ az érdeklõdésük számomra."

A Bild szerint már a jövõ hónapban végbe mehet az átigazolás, a Juve ugyanis 11 millió fontot ajánlott a klubnak, és ötéves álomszerzõdést a játékosnak, ami elég lehet ahhoz, hogy elérjék a céljukat.

Mint ismeretes a bianconerik lázas keresésben vannak középpályások iránt, nyári igazolásaik ezekre a pozíciókra, Sergio Almiron és Tiago Mendes nem igazán váltak be.

Kérdés, mi lesz a Diego-üggyel, hiszen egy másik észak-német Bundesliga-klub, a Werder Bremen fazonszabászát is hónapok óta üldözik a torinóiak...
(NSO)

gercse
<#smile><#eljen>

TifosoJuventino
Mint mindig<#taps>

CUORI BIANCONERI

9csöves9
<#eljen>

mint 01/02-ben

TifosoJuventino
"Ha összevetjük az európai topligákat, egyetlen csapat csatársora sem szerzett annyi gólt, mint a Juventus csatártriója. David Trezeguet 12-nél jár, Alex Del Piero 7-nél, Vincenzo Iaquinta 6-nál, s ezzel a 25 góllal a leggólerõsebb csatársora a Juventusnak van Európában, megelõzve a 23 gólos Werder csatársorát. A Trezeguet-Del Piero-Iaquinta trió több gólt szerzett, mint az Ibrahimovic-Cruz-Suazo, Toni-Klose-Ribéry, Raúl-Van Nistelrooij-Robinho, Cristiano Ronaldo-Tévez-Rooney, vagy a Messi-Ronaldinho-Henry támadóhármas"

zebraportal

CUORI BIANCONERI

ForzaInter
szerencsétlen gresko...

Yo, Bitch!

ForzaInter
pf ilyenkor nem azt kell nézni hogy hol játszik, válogatott meccseken nem érdekel ki hol játszik...

Yo, Bitch!

9csöves9
nem is akárhogyan😊 fröcsögõ nyál stb.gyönyörû volt

Karel Poborsky egy isten<#worship>

A Chelsea ajánlata jelenleg /ha hinni lehet más sajtóforrásoknak/ 30 millió euró.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

nono84
Az egyik legszebb emlék az az utolsó forduló. Ronaldo ott sírt a kispadon a meccs végén 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
megbeszéltük, jöjjön nyugodtan 😄

Count Adyn
Huu jöhetne még télen😊

jöhet... 😄
Zsolti9014
Van Der Vaart már Juve-mezben látja magát

Rafael Van Der Vaart elég tisztán beszélt jövõjérõl a német Bild napilapnak...

"Már most el tudnám magam képzelni a Juventus játékosaként. Tudom, hogy a Juve érdeklõdik irántam, már nyár óta keresnek engem. A világ egyik legnagyobb klubja, tekintélye és presztízse van."

Van Der Vaart tehát akár már holnap költözne Torinóba, de elõtte a vezetõségnek tárgyalnia kell a Hamburggal. A németek mindenképpen el akarják adni a hollandot maximum a szezon végén, mert 2009-ben egy millió euróért cserébe bárhova távozhat. A Bild szerint a zebráknak 17 millió eurót kell majd költeniük az Ajaxban nevelkedett irányítóért, aki öt éves szerzõdést írhat alá a torinóiakkal. A kérdés az, hogy egész tavasszal folynak e majd a tárgyalások, vagy már januárban megszületik a megállapodás?

forrás: Zebraportál

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Röhejes... Akkor meséljünk csak arról a pár transzferügyletrõl (Suazo), esetleg Martins életkoráról (hogy is volt az a 21 valójában 24 év?!) Nehogy már neki álljon feljebb... Kaptak két ajándék scudettot, legyen vele boldog. De persze ha más szemmel nézzük, akkor legjobb védekezés a támadás, kiváncsi vagyok mit találnának most náluk ha ellenõrzést tartanának. Én is leszögezném: Az Interrel semmi bajom, minden csapatnál van egy két pattogó hülye ember, akiket utálni kell...

Zsolti9014
Mivel szerintem holnaptól egy ideig nem nagyon leszek itt, mert z ünnepeket nem akarom a gép elõtt tölteni:

Minden Juventinónak Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket ÉS Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Hajrá Magyarország!

gercse
Mint egy igazi vesztes, úgy nyilatkozik, az is...