Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a jó édes anyukáját!!!
még mindig ennyire savanyú a szõlõ???
Zsolti9014
Juve:Felháborító Moratti nyilatkozata!
A Juventus vezetõsége felháborítónak találja, Massimo
Morattinak a "Caliopoli" botránnyal kapcsolatos nyilatkozatát.

Szerda este Massimo Moratti az Inter elnöke kitört egy nyilatkozatában amiben azt "fejtette ki", hogy többet érdemeltek volna egy Scudettonál a "Calciopoli" botrány után.

Az olajipari mágnás külön kitért a 2002-es bajnokságra amit az Inter az utolsó fordulóig vezetett a Juventus elõtt, ám a szezon utolsó fordulójában a "Neazzurik" kikaptak a Lazio otthonában 4-2-re a Juve nyert és így megfordult a kocka a "Bianconerik" végeztek a tabella élén.

"2002 május 5-én (Lazio-Inter) figyelemre méltóan tettek tönkre bennünket. Mindazonáltal úgy fogok tenni mintha semmi nem történt volna."-nyilatkozta szarkasztikusan Moratti

"Csak egy Scudettot kaptunk? Én azt mondom, hogy jár még egy."

Amíg a Juventus ezután a nyilatkozat után igyekezett diszkrét maradni és nem nyilatkozott az ügyben , addíg valójában a Corriere dello Sport "nyomozása" szerint hatalmas indulatok
vannak a Juventus berkein belül Moratti nyilatkozata és igényei miatt.

Sokan elmondták, hogy már nagyon elegük van Moratti folyamatosan panaszkodásából , hogy a 90-es években valamint 2000 elején "ellopták" az Intertõl Scudettokat.

Valószínû, hogy ez továbbra is így marad , hacsak a Juventus megtörve nyílvános csendjét nem válaszol Morattinak.

Az viszont biztos, hogy az Inter és a Juventus közti keserû gyûlölködés lassan háborúvá válik.

forrás: juventushungary.atw.hu

Ez azért már a taplóság mesterfoka, ez szánalmas. Talán ha megveritek akkor a Leziót ti lesztek a bajnokok seggarc, de persze nektek lehet illegálisan igazolni, könyvelést kozmetikázni, útlevelet hamisítani. Ha máshogy nem megy szerezzünk a bíróságon még vagy 6-ot, ugye?

És elõrebocsátom, mielõtt itt átkozódik a fél Inter-tábor: ezzel nem a csapatot, hanem Morattit akarom minõsíteni!

De a lényeg: FORZA JUVE!!!

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Tojni rá gyerekek, az a lényeg, hogy FORZA JUVE!!!

Idén még verjük meg a Siena-t és aztán a következõ évben, remélem erõsen felfele megyünk<#nevetes1>

CUORI BIANCONERI

Trunks
Akkor sorry. Mondjuk én még így is inkább materazzit favorizálom, de ezen tényleg ne vesszünk össze. Félreértés volt, bocsi.

Amici di nessuno...

én nem akarok összeveszni semmin, de õ értette félre a dolgot
TifosoJuventino
Ezen ne vesszünk már össze, izlések és pofonok... Minnyá karácsony srácok.<#wink>

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Ezazz, forrjon a véér<#violent><#taps>

CUORI BIANCONERI

hálló, tudsz te olvasni???? hol írtam én, hogy nem õ volt a hibás??? én csak rájöttem, hogy valaki jobban favorizál egy interest egy volt juvés helyett... szerintem te valamit elnéztél
Trunks
Szted nem zidane volt a hibás? Ez komoly? Ha egy ilyen beszólásért mindenki lefejelné az ellenfelét, már senki se focizna. A pályán ezek teljesen hétköznapiak, szegénykémnek nagy bajai vannak az idegeivel, bár ezt már a korábbi számtalan felesleges kiállításaiból láttuk.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Ezt vagy hülyén fordították, vagy nemtom, ilyet nyilatkozni... :S

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Tudását én sem vitatom, nem is vitattam soha.

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
Ranieri Buffonnak: Csak Trezeguet pótolhatatlan
A Juventus mestere kijelentette, hogy David Trezeguet, és nem Gianluigi Buffon az a játékos, aki nélkülözhetetlen a csapatából.

Trezeguet karrierjének legjobb szezonkezdetét produkálta az idei felvonásban, és jelenleg 12 góljával vezeti a Serie A góllövõlistáját.

A 30 éves támadó, aki hihetetlen módon nem tudja beverekedni magát a Raymond Domenech által vezérelt francia válogatottba, múlt hét végén is betalált, a Juventus Lazio ellen 3-2-re megnyert mérkõzésén az elsõ gólt szerezve.

„Davidnak fantasztikus szezonja van”, nyilatkozta Ranieri.

„Gólokat szerez, és õ az elsõ aki hátrajön védekezni. Buffon hiányában meg tudnám csinálni, de Trezeguet nélkül nem.”

A Bianconerik minden várakozást fölül múlnak az idei szezonban, és jelenleg az elõkelõ harmadik helyen állnak a táblázaton.

„Azért teljesítünk ilyen jól, mert az öltözõben mindenki harcolni vágyik, és a bajnokok tökéletes példát nyújtanak a fiatalok számára.”

„A bajnokságról? Elégedett vagyok, de nem teljesen – még semmit sem értünk el. Minden a szezon végén derül majd ki.”

A Juventusnak esélye lesz stílusosan befejezni az idei naptári évet, mivel vasárnap hazai pályán fogadják a Siena gárdáját.

forrás: juventushungary.atw.hu

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen, õ a régebbiekhez tartozik.
egyébként imádtam a játékát, de az idegeivel mindig is problémák voltak. és a vb-döntõs afférban inkább Materazzit pártolnám, igaz, nem vitatva Zidane klasszisát.

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Megint van egy jó videó, látnátok moratti képét, amikor kikaptak a laziot-tól, heheheh 😄

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Te biztos nem láttad a VB-t... és azóta még nyilatkozni is megtanult... az interbe nem tudom, hogy nyomja, mert nem érdekel az inter. Zizut bácsit annyira nem bírom ha velem szembe jönne sem érdekelne.

ENNYI 😄

CUORI BIANCONERI

najó errõl nem kezdek el vitázni, mert van már karácsonyi büntipontom, de szerintem a vállogatott mez nem változtat meg senkit... vagy a vb után visszaváltozott csúnya gonosz interessé?

Ennyi..
TifosoJuventino
Zizu jól fejelõ játékos...fõleg a VB döntõkben jeleskedik. Materazzi pedig teljesen más ember volt, amíg a válogatottban tolta a VB alatt.

Ennyi.

CUORI BIANCONERI

jaaa hogy te Materazzi párti vagy...<#wilting>
TifosoJuventino
zizu... no comment

CUORI BIANCONERI

és Zizouval mivan? 😄 vagy Õ a régebbi születésüekhez tartozik?
Zsolti9014
nekem még azért rajta kívül van egy szimpatikus játékos, méghozzá Samir Nasri, de õ nem igazán francia születésû 😄
(meg persze régebbrõl Platiniék).

Hajrá Magyarország!

nono84
Ezt a hjfs oldalt én sem ismeretem, de elég profin néz ki 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
Zebraportálon van egy Buffon írás. Olvassátok el, nem semmi!

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Trezeguet az egyetlen franica, "Olasz" játékos akit nem utálok. Mert amúgy utálom a franciákat, mint a ... <#eplus2>

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
most láttam elõször.
kiváló oldal, tartalmas, szépen kivitelezett. és persze immáron a kedvencek közt.
Gratulálok hozzá, és kitartást a szerkesztéshez!
Köszönjük a munkátokat!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ettõl kicsit szomrú vok, mert ahogy lehet reklámozzuk, de még így se nagyon ismerik... 😞
nono84
Lippi a legnagyobb, de még pihenhet egy-két évet nyugodtan 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
Nem is láttam még ezt a hjfs oldalt, nem is rossz.

CUORI BIANCONERI

huh, reméltem, ezt írod... mármint hogy nem magát a cikket szólod le...
és köszi amit a hjfs-rõl mondtál... 😄
gercse
egyetértek, majd pár év múlva jöjjön 😊

ígyvan, majd egyszer még jöhet Lippi, de ne most...
9csöves9
egyébként én is nagyon szeretném,hogy Lippi egyszer újra a Juve kispadján üljön.de ha idény végén Ranierit elküldenék,az annak a következménye lenne,hogy nem voltunk sikeresek és nem szerepeltünk jól.na én ezt nem szeretném

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
bevallom,amint megláttam,hogy topfoci be is zártam az oldalt.én már csak egy ilyen elõítéletes emberke vagyok

a hjfs-sel semmi bajom,sõt! ezúton is gratulálok mindenkinek aki részt vesz a szerkesztésében,profi munka

Hegeace
Lippi nagyon nagy taktikus: megnyálazza az ujját, felteszi a levegõbe és megmondja hogy áll fel az ellenfél 😊 én örülnék neki ha egyszer még visszaülne a kispadra

Heló szia remélem hogy vagy

Mér, most baj, hogy megjelent 1 ilyen cikk is és mi lefordítottuk a látogatóinknak? Most ezzel a megjegyzéseddel minõsíteni akarod az hjfs-t? Mindenki eldönti h mennyi ráció van benne... De másnem annak is jó a cikk, hogy aki esetleg most ismerkedik meg a csapattal, megtudhatja h Lippi mit tett eddig a Juventusért... ill. h Ranieri milyen sikereket ért el...
emelett elgondolkodtató cikk...
Trunks
lol, zlatanéban még jobb lenne 😄

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ezzel együtt teljesen igazad van.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem is szándékosan néztem, csak egy másik oldalról kerültem ide, de egyébként nem a topfoci találta ki, a végén egy másik honlapra és egy olasz névre hivatkoznak.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
meg kell kímélni magad az ilyen oldalaktól

Zsolti9014
Ez érdekes. De szerintem nem sok valóságalapja van.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
magasan fogja nyerni😊

TifosoJuventino
Detto voks leadva 😄

CUORI BIANCONERI

szavaztam
forzajuve5
szavazat megvolt,eddig jól állunk, szavazzon mindenki!!!

Fabio Capello
szavaztam

gercse
megvolt 😊

Breki33
Breki33
tényleg, ne legyünk miis ilyenek
Fabio Capello
nem a kép miatt írtam, úgy az egész témát illetõen. De nem akarok errõl vitázni, forza Juventus! 😊

(a kép pedig nemrossz 😄D)