Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Boldog Karácsonyt minden Juventinonak!

TifosoJuventino
Már vártam köszi 😄

CUORI BIANCONERI

9csöves9
nono84
Kellemes ünnepeket mindenkinek! A csapattól már megkaptuk az ajándékot, túlteljesítettek eddig. Remélem az év végére még feljebb lépünk a tabellán .

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
csatlakozok én is

Nagyon boldog karácsonyt minden Juventinonak!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Békés boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
gercse
Boldog Karácsonyt és sikereben(gólokban😄) gazdag Új évet mindenkinek !

Kaplan
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves Bianconerinek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Minden bianconerinek és szimpatizánsnak nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

Forza Juventus

egyszer úgy nyertem egy fogadást, hogy bebizonyítottam, hogy menne..
9csöves9
én egyébként a szezon elején egy szenvedõs 4. helyet vártam.bõven túlteljesítettük,mostmár a 2. hely az abszolút reális cél.az inter tényleg verhetetlen.az a vicc,hogy mi ezt belátjuk,õk meg éveken át fröcsögtek ránk mert ég és föld volt a különbség a két csapat között.mindegy,lesz ez még így se újra Olaszország csillagai leszünk pár év és helyreáll minden.csak érdekességképp,szedjen ki mindenki 6-7 sztenderd kezdõt az Inter ,a Roma ,a Manchester,a Chelsea,a Barca,a Real keretébõl.nézzük meg.érdekes lesz

9csöves9
az a baj hogy haazajövök és azt kell látnom hog egy interes irogat itten.nelegyen ilyen.mindenjki érdekébe mondom.

TifosoJuventino
Nem tudom, de valszeg még simán sem menne, nem hogy keresztbe<#taps>

CUORI BIANCONERI

hát akkor nem kerül sor orális önkielégítésre, de lagalább megoldódik a középpályánk stabilitása 😄
nono84
😄Dddd Csak az egyiket fogják megvenni sztem ha megveszik valamelyiket egyáltalán.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

nemtom, szerintem Almiron is meg õis szódával elmegy...
de ha Diego meg Van der Vaart jönne, keresztbe leszopnám magam... 😄
nono84
Sztem õneki nincsen maradása, csakúgy mint Almirónnak. Diego kell ide, legalábbis nekem😊

most azt nem tudom, hogy végre tényleg játszani fog, vagy csak azért kezdett, hogy könnyebb legyen eladni :S
james69holden
<#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
De Tiago gólpassz adott 😊

lehet hogy a karácsony-fíling miatt voltak ilyen könnyelmûek 😄
nono84
Ezen javítani kell, mert túl sok helyzet maradt ki.

gercse
egy rakat helyzetünk volt

gercse
<#eljen> thx

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
gólokról majd ha lesz valakinek linkje, írja be ide is
köszi

okok
jobb jóban lenni mint haragban

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Fabio Capello
grat a csapatnak, sajnos nem láthattam a meccset egyéb elfoglaltság miatt. A ryhdeksan ügyben: nem ide kéne írni hogy kit hogy vertetek meg, arra ott az Inter topik. Én nem bánom ha ide írogatsz, mindaddig amíg az nem merda Juve, vagy valami hasonló. Ergo amíg nem balhézol, addig okék vagyunk... De ha balhézol... akkor baj lesz 😄

Count Adyn
Ahhoz képest ami a helyén volt, teljesen jó😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Valaki tudna dobni egy összefoglalót? Sajnos lemardtam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
"Campione d'Italia 2007/2008:Inter" Ezt még merész volt kirakni, furcsa torz teremtménye vagy te a természetnek 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

lattam ma :-]

forzajuve5
õk legalább elmondhatják magukról,hogy a világ legjobb csapata

hát remélem nem hozunk olyan formát mint egy az MTK itthon [ akkor nem lesz gond szvsz ]
😄D

Zsolti9014
egy fokkal máris jobb, de úgy tûnik Te tudsz valamit, mit mi még nem. le is van már zsírozva a 07/08-as? 😄DD

Hajrá Magyarország!

az a logo csak utána jött :]

merda juve logoval az a gondod, hogy utálják az intert? de látom legalább kivetted... határozottam fejlõdõképes vagy<#eljen>
jah hát nekem se volt semmi gondom, csak nagyon elkezde pár ember utálni az Intert és az miatt lettem én is ilyen de most már nem érdekel <#smile>

Count Adyn
Mindjárt barátságosabb<#hehe><#hehe> Nekem sincs bajom senkivel amíg szurkol valakinek, és nem más ellen utálkozik😊

remélem így megfelel <#wink>

Nincs én nekem rossz szándékom még annyi se mint a ma született báránynak. De szép színe van kendnek, olyan szép sárga, tudja már mire gondolok.
😄

Count Adyn
Csak tudod ien aláírással ide írkálni olyan, mintha Harlemben dzsesszelnél fehér csuklyába vazze😄

nem baj, ha jöttök engem nem zavartok nem fogom mondani h viszlát meg a többiek se
régen ez teljesen normális dolog volt

TifosoJuventino
Trez 13 gólos. Remélhetõleg vág még 13-at és akkor GK<#taps>

CUORI BIANCONERI

érdekes, mi mégsem járunk az inter topikba<#fejvakaras>
nem, csak ez egy fórum ahova mindenki írhat és ezt a fantasztikus lehetõséget ki is használom <#wink>

Zsolti9014
Gratula a csapatnak!

Hajrá Magyarország!

eltévedett<#wilting>
Trunks
Te mit is keresel itt?

Amici di nessuno...

james69holden
Én is teljes mértékben elégedett vagyok õszi teljesítményünkel, túl is teljesítették elvárásaimat a srácok :p
1-2 jobb igazolással ill. bízva az Inter BL miatti fáradékonyságával én azt mondom még bármi elõfordulhat...
Ellenben ehhez kellenének pontvesztések az õ részükrõl pont ilyen meccseken mint a Milán ellenin :/
Kellemes Ünnepeket Juventínók!

TifosoJuventino
Neked valami kibebaszott feltünési viszeketkséged van ugye?

CUORI BIANCONERI