Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt nemtom hogy ebbõl a 4 védõbül melyik lenne a balhátvéd mert Maicon és Capitano is jobb oldali.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nem tudom, ki olvasta a mai Nemzeti Sportot, sajnos én megtettem. Már nem elõször háborít fel, amit benne írnak.
Serie A félévértékelés: intert az egekbe magasztalják, mondom ez még nem is lenne baj, 7 ponttal vezetnek, tényleg õk voltak a legjobbak. Utána keretes írásban ibra dicsõítése, mondom ez már tényleg nem kéne. És az utsó csepp a pohárban: az õsz válogatottja.
Frey (Fiorentina) - Maicon (inter), Mexes (roma), Córdoba (inter), J. Zanetti (inter) - Figo (inter), Cambiasso (inter), Doni (Atalanta), NEDVED (Juventus) - ibrahimovic (inter), Totti (roma)
1 Juvés? Ez komoly? És ha már tényleg csak 1 játékost raknak be tõlünk, akkor miért Nedved az? Minden tiszteletem az övé, hajtott meg minden, de idén messze nem õ volt a legjobb. Buffon simán befért volna a kapuba, Chiellini a balhátvéd posztjára és TREZEGUET? Vezeti a góllövõlistát, 4 góllal többet lõtt, mint a szerencsétlen "svéd"...
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült meg hogy picit kifakadtam, de már tényleg kezd idegesíteni, hogy az NS kifejezetten utálja a Juvét.
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
1. nem Juve-szintû játékos
2. felesleges, van nála 4 jobb csatárunk
Amici di nessuno...
a minõség már gondolom a jutub hibája
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
kesseljetek szépen mint a katonatiszt aztán vihetitek is :d
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tud errõl valaki valami pontosat mondani?
Buffon- Chiellini, Criscito, Barzagli, Grygera - Giovinco, Marchisio, Camoranesi, Palladino - Del Piero, Trezeguet
Padra: Mirante, Andrade, Legro, Marchionni, Iaquinta, mauri, v. d. Vaart.
😄D
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
jó játékosnak tartom,de felesleges csatárt igazolni
Az elmúlt idõszakban két játékos nevét emlegették egy napon a Juventussal, nevezetesen Rafael Van der Vaart-ét, valamint Frank Lampardét.
„Van der Vaart egy nagyon jó játékos.”: mondta Bronzetti.
„Egy dolog azonban biztos, nem hiszem, hogy le fogják igazolni Lampardot. Ha egy brit Olaszországban kötött ki annak mindig csalódás lett a vége. Ugyanez történt a spanyol játékosokkal is.”
Remélem még nem volt😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Köszönöm szépen mindenkitõl a köszöntést!😊
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
26. éve drukkolok a Juvénak, de csak most elõszõr adatik meg, hogy élõben lássam õket.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
De rohadt soká lesz még....
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Rafael Van der Vaart, a Hamburger SV 24 éves sztárja, a Bild német napilapnak kerek-perec kijelentette, a Juventusban szeretné folytatnia pályafutását. A német sajtó szerint most már az is elképzelhetõ, hogy a – hamburgiak számára – nehezen kezelhetõ zseni januárban klubot vált.
A holland játékmestert már a nyáron is szóba hozták a zebrákkal, akkor akarata ellenére mégis maradnia kellett az észak-németeknél. A téli átigazolási szezon közeledtével azonban újra erõsödnek azok a hangok, amelyek januártól már egy új sztárklubban szeretnék látni Van der Vaartot.
Most maga a játékos öntött olajat a tûzre, ezekkel a szavakkal:
“Lelki szemeimmel már látom magam Juventus-mezben játszani. Tudom, hogy a Juventus már a nyár óta üldöz. A világ egyik legnevesebb klubjáról van szó, nagyon hízelgõ az érdeklõdésük számomra."
A Bild szerint már a jövõ hónapban végbe mehet az átigazolás, a Juve ugyanis 11 millió fontot ajánlott a klubnak, és ötéves álomszerzõdést a játékosnak, ami elég lehet ahhoz, hogy elérjék a céljukat.
Mint ismeretes a bianconerik lázas keresésben vannak középpályások iránt, nyári igazolásaik ezekre a pozíciókra (Sergio Almiron és Tiago Mendes), nem igazán váltak be.
Kérdés, mi lesz a Diego-üggyel, hiszen egy másik észak-német Bundesliga-klub, a Werder Bremen fazonszabászát is hónapok óta üldözik a torinóiak...(Nemzeti Sport Online)