Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe 😄

csak azt nemtom hogy ebbõl a 4 védõbül melyik lenne a balhátvéd mert Maicon és Capitano is jobb oldali.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

9csöves9
teljesen egyetértek,tegnap amikor láttam pontosan nekem is Pavel jutott az eszembe elõször

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Gratula Giginek.<#eljen>

Nem tudom, ki olvasta a mai Nemzeti Sportot, sajnos én megtettem. Már nem elõször háborít fel, amit benne írnak.

Serie A félévértékelés: intert az egekbe magasztalják, mondom ez még nem is lenne baj, 7 ponttal vezetnek, tényleg õk voltak a legjobbak. Utána keretes írásban ibra dicsõítése, mondom ez már tényleg nem kéne. És az utsó csepp a pohárban: az õsz válogatottja.

Frey (Fiorentina) - Maicon (inter), Mexes (roma), Córdoba (inter), J. Zanetti (inter) - Figo (inter), Cambiasso (inter), Doni (Atalanta), NEDVED (Juventus) - ibrahimovic (inter), Totti (roma)

1 Juvés? Ez komoly? És ha már tényleg csak 1 játékost raknak be tõlünk, akkor miért Nedved az? Minden tiszteletem az övé, hajtott meg minden, de idén messze nem õ volt a legjobb. Buffon simán befért volna a kapuba, Chiellini a balhátvéd posztjára és TREZEGUET? Vezeti a góllövõlistát, 4 góllal többet lõtt, mint a szerencsétlen "svéd"...

Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült meg hogy picit kifakadtam, de már tényleg kezd idegesíteni, hogy az NS kifejezetten utálja a Juvét.

Amici di nessuno...

forzajuve5
remélem 20 év múlva Juve mezben látjuk

Zsolti9014
Igen, gratula nki.

Egyébként a kissrác neve: Louis Thomas Buffon

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Giginek gratula a kiskölyökhöz<#bohoc>

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az 1. pontoddal tudnék vitatkozni, viszont csatárunk tényleg van elég, akik jók is.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Miért is kéne?
1. nem Juve-szintû játékos
2. felesleges, van nála 4 jobb csatárunk

Amici di nessuno...

9csöves9
szép munka

a minõség már gondolom a jutub hibája

Grove4
Jó,jó látni, hogy milyen boldog a csapat.😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gabber_saviola
Barzaglit nem adom 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
az a poszt most rendben van nálunk, persze én örülnék neki, de más posztokra jobban ráfér az erõsítés. 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
mennyire akarjátok Ti az Én Amaurimat 😄ddddddddddd

kesseljetek szépen mint a katonatiszt aztán vihetitek is :d

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
Január 9-re egy barátságos meccs van kiírva a Valletta FC-vel(Málta)
tud errõl valaki valami pontosat mondani?

forzajuve5
Boldog Születésnapot Bade!

Zsolti9014
az a mauri az Amauri lenne

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Én egyszer a közeljövõben szeretnék egy ilyesmi csapatot (a fiatalokat akiket írok, úgy értsétek, hogy majd ha mindannyian beérnek):

Buffon- Chiellini, Criscito, Barzagli, Grygera - Giovinco, Marchisio, Camoranesi, Palladino - Del Piero, Trezeguet

Padra: Mirante, Andrade, Legro, Marchionni, Iaquinta, mauri, v. d. Vaart.

😄D

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Most, hogy Gigi apa lett, sztem gólt nem kapunk többet 😊

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Kár Ivanovic-ért, hihetetlen jó védõ... de hát Secco tudja a dolgát.

CUORI BIANCONERI

nono84
Fõleg 25 millióért, amennyirõl csiripelnek a madarak.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
nagyon elkezdtek pletykálni Amauriról is,Zamparini állítólag el is ismerte,hogy a Juve élénken érdeklõdik iránta

jó játékosnak tartom,de felesleges csatárt igazolni

Grove4
A FIFA egyik ügynöke Ernesto Bronzetti szerint Frank Lampard nem lesz a Juventus játékosa.

Az elmúlt idõszakban két játékos nevét emlegették egy napon a Juventussal, nevezetesen Rafael Van der Vaart-ét, valamint Frank Lampardét.

„Van der Vaart egy nagyon jó játékos.”: mondta Bronzetti.

„Egy dolog azonban biztos, nem hiszem, hogy le fogják igazolni Lampardot. Ha egy brit Olaszországban kötött ki annak mindig csalódás lett a vége. Ugyanez történt a spanyol játékosokkal is.”

Remélem még nem volt😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
HBD.

nono84
B.sz.!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

BADE
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkitõl a köszöntést!😊
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
Boldog Születésnapot Bade koma!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Boldog Szülinapot!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
HBD!

gercse
Boldog Születésnapot !

Breki33
Énis csatlakoznék

Boldog Szülinapot !
Breki33
Hálisten, maradj is

pá pá
nyugi megvan a 8 általános de maradok az Internél <#wink>

neveR!!!4 😄

9csöves9
boldog születésnapot Bade!

nono84
Egy ideje már én is tervezem hogy kimegyek haverral, de még nem jött össze, talán jövõre....

Igyexem majd.
26. éve drukkolok a Juvénak, de csak most elõszõr adatik meg, hogy élõben lássam õket.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

TifosoJuventino
Ó, gratulálok, szurkolj és kiabálj helyettem is😄

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Ez jó volt😄

CUORI BIANCONERI

Ma tuttam meg: április 13-án a helyszínen tekinthetem meg az aktuális bajnoki meccset (Juve-Milan).

De rohadt soká lesz még....

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
ahhoz bizonyost szint kell......
LasCar16
titokban juve fan lett a srác, és nem meri vállalni😊

#acm

TifosoJuventino
Milyen nagy és odaadó figyelemmel követed topicunkat. xD

CUORI BIANCONERI

Grove4
Upsz,bocsi!

Grove4
Van der Vaart: Alig várom, hogy a Juve mezében futballozhassak
Rafael Van der Vaart, a Hamburger SV 24 éves sztárja, a Bild német napilapnak kerek-perec kijelentette, a Juventusban szeretné folytatnia pályafutását. A német sajtó szerint most már az is elképzelhetõ, hogy a – hamburgiak számára – nehezen kezelhetõ zseni januárban klubot vált.
A holland játékmestert már a nyáron is szóba hozták a zebrákkal, akkor akarata ellenére mégis maradnia kellett az észak-németeknél. A téli átigazolási szezon közeledtével azonban újra erõsödnek azok a hangok, amelyek januártól már egy új sztárklubban szeretnék látni Van der Vaartot.

Most maga a játékos öntött olajat a tûzre, ezekkel a szavakkal:

“Lelki szemeimmel már látom magam Juventus-mezben játszani. Tudom, hogy a Juventus már a nyár óta üldöz. A világ egyik legnevesebb klubjáról van szó, nagyon hízelgõ az érdeklõdésük számomra."

A Bild szerint már a jövõ hónapban végbe mehet az átigazolás, a Juve ugyanis 11 millió fontot ajánlott a klubnak, és ötéves álomszerzõdést a játékosnak, ami elég lehet ahhoz, hogy elérjék a céljukat.

Mint ismeretes a bianconerik lázas keresésben vannak középpályások iránt, nyári igazolásaik ezekre a pozíciókra (Sergio Almiron és Tiago Mendes), nem igazán váltak be.

Kérdés, mi lesz a Diego-üggyel, hiszen egy másik észak-német Bundesliga-klub, a Werder Bremen fazonszabászát is hónapok óta üldözik a torinóiak...(Nemzeti Sport Online)

TifosoJuventino
Eurosporton vmi top 11-et készítenek. Buffon véd, természetesen. 😄

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
hálisten ez már nem a mi problémánk 😄

9csöves9
Zalayetát megint eltiltották 2 meccsre mûesésért😄