Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
<#eljen> jó képek

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9

9csöves9

9csöves9
pár kép a máltai túráról:

Gigi órája odabasz😄

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Davids: „Büszke voltam, hogy a Juventusban lehettem”

Nincs hozzáfûznivalóm.

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
Thomas Buffon, a név kötelez

Csodálatos esztendõt zárt Gianluigi Buffon. A Juventus kapusa csapatával ismét visszatért az olasz élvonalba, ám még ennél is sokkal boldogabb amiatt, hogy megszületett Louis Thomas Buffon. A világbajnok labdarúgó korábbi bálványának adózik kisfia nevével.

- Egyfelöl azért választottam a Thomas nevet, mert ez alapvetõen cseh név és élettársam, Alena Seredova is onnan származik. Másrészt viszont egykori nagy kedvencem, a kameruni N'Kono is ezt a keresztnevet viseli. Amikor õt láttam védeni a 1990-es olaszországi világbajnokságon, elhatároztam, én is kapus leszek - nyilatkozta Buffon, aki január végén ünnepli harmincadik születésnapját.

- Természetesen leírhatatlan boldogságot éreztem, amikor Thomas megszületett. Az is jól esett, hogy a sok rokon és barát mellett N'Kono is felhívott, hogy gratuláljon - tette hozzá a Juventus kapusa, aki reméli, hogy az új évben is kellemes élmények érik.

- Klubcsapatommal bebizonyítottuk, képesek vagyunk az élmezõnnyel haladni, a bajnoki második hely elérhetõ cél. Az Intert lehetetlen megállítani, biztos vagyok benne, hogy megnyeri a scudettót. A nemzeti csapat pedig esélyes az Európa-bajnoki gyõzelemre, mégha pokoli nehéz feladatnak ígérkezik a csoportból való továbbjutás is - mondta Buffon.

samsungsport.hu

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát tényleg érdekes, de azért azt vegyük figyelembe, hogy ez 1991-tõl számol.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tudom, de azért jó lenne 😄

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
Nem tudom olvastátok e. Ha igen akkor scusa xD

"Eközben a Bianconeriknél komolyan fontolgatják Enzo Maresca leigazolását. A Sevilla játékosa mindenáron vissza szeretne térni Olaszországba, annak érdekében, hogy megpróbálja beverekedni magát Roberto Donadoni Európa bajnoki válogatott keretébe.

Az utóbbi két hétben úgy tûnt, hogy az Inter szerzi meg a játékost, de most a Juventus tûnik befutónak azok után, hogy néhány éve õk adták el a Sevillanak.

Maresca minõséget és kreativitást adhatna a zebrák középpályájának, ami égetõen hiányzott a játékukból a szezon eddig eltelt felében. Ami ennél is több, a transzfer nem kerülne sok pénzükbe, így megfelelõ összeget tudnának félretenni Rafael Van Der Vaart júniusi leigazolására.

Ezek az elképzelések csak akkor jöhetnek számításba, ha Almiron az Olympiakoshoz kerülne, de eddig még nem történt hivatalos ajánlat.

A következõ napok kulcsfontosságúak lehetnek úgy Almiron, mint Maresca számára."

NAGYON szeretném ha Maresca visszajönne. Remélem nem kamu amit írnak.

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Maresca, imádom.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Ez a legnevetségesebb ranglista, amit ember valaha is látott. Még szarabbul van megcsinálva, mint a FIFA-világranglista, ami azért nagy szó.

Amici di nessuno...

nono84
<#wink>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
rá gondoltatok?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Sajnos õ már soha nem fog itt játszani 😞 Legalább Vas tanulhat tõle😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
Elõbb utóbb utol érjük a Barcát...😄

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
nekem is tetszik!

de nekem az is tetszene ha Tacchinardi is jönne 😄

Hajrá Magyarország!

nono84
Pletykáznak arról is, ha Almiron elmegy az Olympiakoshoz akkor visszahoznák Marescát. Nekem tetszik az ötlet 😊

Zsolti9014
bocs: gyõzött

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tudom, engem eddig nem gyõzöt meg, igaz nem láttam sokszor.
de alapból nem csípem a brazil védõket (persze kivételk vannak, pl. R. Carlos)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
van der Vart mondta még pár hónapja (legalábbis azt olvastam), hogy télen marad, nyáron mindenképpen megy.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
ez nem a gazetta csapata?

Yo, Bitch!

9csöves9
Luisao újra képbe került

Kit--Kat
Reménykedtem benne, hogy most fog jönni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
mondjuk ez tényleg furcsa..., sok értelme nincs

gercse
<#hehe>

9csöves9
csak azt nem értem,hogyha most megszületik a megállapodás akkor miért csak nyáron jön.nemhiszem,hogy a Hamburgnak érdeke,hogy egy olyan irányítsa a csapatot fél évig aki már biztos távozó

9csöves9
ne másolj ilyeneket mert az interes kislány rosszul lesz a másik topikban

Fabio Capello
Az azért nem rossz, az MU-t és a királyiakat is magunk mögé toltuk, a két scudettot "nyert" interrõl nem is beszélve 😊

Zsolti9014
ZEBRA NEWS : A Juventus a világ második legjobb csapata

A Juventus a világ második legjobb csapata

AZ IFFHS szerint a torinóiak a második helyet foglalják el a rangsorban...

A labdarúgás statisztikáival foglalkozó IFFHS 1991-tõl számított világranglistáján a Juventus az elõkelõ második helyet foglalja el. A pontok összegzésénél figyelembe vették a hazai bajnokságokat, kupákat és a nemzetközi kupákat is. Íme a világranglista egy részlete:

1. Barcelona - 670 pont

2. Juventus - 584

3. Manchester United - 579

4. Real Madrid - 570

5. Milan - 547

6. Bayern München - 509

7. Internazionale - 488

8. River Plate - 475

9. Arsenal - 472

10. Porto - 405

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ZEBRA NEWS : Van der Vaart - Juventus: megszületett a megegyezés?

Van der Vaart - Juventus: megszületett a megegyezés?

Tényként közlik a hírt a németek és az olaszok...

Meglepõ hírrel állt elõ az olasz és a német sajtó teljes orgánuma. A Corriere dello Sport már tényként közli a többi internetes portállal együtt, hogy Rafael Van der Vaart a nyáron Torinóba szerzõdik. A német sajtó szerint a holland középpályás a következõ hétfõn összehívhat egy sajtótájékoztatót, ahol bejelenti a Juventushoz való átigazolását. Ami biztos, hogy a Hamburg nem járt sikerrel a játékos 2009-ben lejáró szerzõdésének meghosszabbítása ügyében, s mivel a németek nem akarják õt jövõre ingyen elengedni, még a nyáron eladják, hogy folyjon valami a kasszába. Ez az összeg 17 millió euró lehet, ami állítólag meggyõzte a Hamburg vezetõségét, míg a játékos öt évre szóló szerzõdést kap majd. Van der Vaart eddigi 59 Bundesliga mérkõzésén 26 gólt szerzett, s támadó-középpályásként van számon tartva.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát, nem maradt túl sok védõnk. (de legalább csak kölcsön)

Érdekességek az eddigi szezonról

Zanetti a passz-, Trezeguet a lövõkirály...

Legtöbb szereplés

Gigi Buffon - 17 mérkõzés, 1520 perc

David Trezeguet - 17 mérkõzés, 1484 perc

Legkevesebb szereplés

Emmanuele Belardi - 10 perc

Rubén Olivera - 12 perc

Legtöbb kapuralövés

David Trezeguet - 52

Alessandro Del Piero - 39

Legtöbb párharc

Cristiano Zanetti - 67 (55 megnyert)

Giorgio Chiellini - 51 (38 megnyert)

Pontos passzok

Cristiano Zanetti - 513

Antonio Nocerino - 373

Legtöbb elkövetett szabálytalanság

Antonio Nocerino - 37

Cristiano Zanetti - 34

Legtöbb sárgalap

Antonio Nocerino - 7

Nicola Legrottaglie - 6

Cristiano Zanetti - 6

Kiállítások

Giorgio Chiellini - 1

Jonathan Zebina - 1

Pavel Nedved - 1

Legtöbb elszenvedett szabálytalanság

Alessandro Del Piero - 41

Antonio Nocerino - 34

Legtöbb gól

David Trezeguet - 13

Alessandro Del Piero - 7

zebraportál

Hajrá Magyarország!

nono84
<#eljen>

9csöves9
épp elötted írtam

nono84

Genoa have completed the signature of Juventus starlet Domenico Criscito on a loan deal until the end of the season.
goal.com

még Oliveraról is szó van.

9csöves9
#16570:"Criscito és Olivera sem fog távozni"-na errõl beszéltem😊

Criscito,Oliveraval együtt a Genoához megy kölcsönben

UFFICIALE: Criscito in prestito al Genoa
04.01.2008 14.52 di Fabrizio Di Clemente Contatta Fabrizio Di Clemente

Dopo l'anticipazione ufficiosa di questa mattina, ora è ufficiale: presentato mezzora fa, il difensore della Juventus Domenico Criscito (21) si accasa in prestito al Genoa fino a fine stagione. Prevista per il Grifone un'opzione di riscatto a giugno ad un prezzo concordato con la dirigenza bianconera.

9csöves9
most januárban lejár a Fighters vezetõinek 3 éves kitiltása,és visszatérnek a kanyarba.kiváncsi vagyok hogy rendezi ez át az erõviszonyokat

TifosoJuventino
Megnéztem én is a videót, de nem irnék semit róla... egyrészt túl hosszú lenne, másrészt kapnék egy rakat bünetõpontot. A multat el kell felejteni, elõre kell tekintenünk.
... és igen, minden egyes angolt A-tól Z-ig!

Hehe a rendõrõk a legnagyobb lúzerek gecc xD...Nagy dumás a csávó 😄

CUORI BIANCONERI

Mellberg jöhetne... meg a "Palla helyettesíteni Pavelt" dologgal sem ellenkeznék
a HJFS-en a legújabb videó a Discovery Channelen sugárzott „Football Hooligans” sorozat Olaszországi része. Annyi különbséggel, hogy nem a teljes mûsor, hanem csak a Drughi-ról és általában az olasz Ultrákról szól.
http://hjfs.extra.hu
gercse
hát kár, de remélem, most eltalálják 😊

Zsolti9014
mondjuk ez igaz, asszem régebben vmi Huntelaar elõszerzõdésrõl is ott olvastam.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én is örülnék neki,csak elég régóta olvasom ahhoz a zebraportált,hogy tudjam nem a leghitelesebb forrás átig fronton 😊

hogy ne menjünk messze nem olyan rég hatalmas betûkkel volt kiírva hogy Ivanovic a Juventusé...mindemellett frankó az oldal

gercse
Mondjuk én örülnék Mellbergnek, elég kemény védõ, elkél nálunk egy ilyen, meg nekem mindig szimpatikus is volt.

9csöves9
igen,csak a zebraportálon írtak ilyen vonatkozásban Mellbergrõl

TifosoJuventino
Félre van téve a pénz, de azért a lényeg, hogy ingyen érkezzenek a játékosok. Lampard.., nem igaz hogy nem tudunk leszállni már róla, meg az összes angol játékosról. Szerintem csatár nem kell, 4 Világklasszis csatárunk van, azzal nincs gond, idén megint a Juve támadói a legjobbak európában. Középpálya és védelem az amit meg kell erõsítenünk. Van der Vaart nagyon jó lehet, örülnék neki, Sisokko sem rossz. Ivanovic-ért óriási kár, hihetetlen jó játékos, most olvasom megint Amauri...Trezeguet 2-szer többet lõtt, teljesen felesleges igazolásnak tartom. Mellberg, nemtom, szép öngólt dobott anno...

Amúgy nem rossz ötlet Ranieri-tõl, hogy a jelenlegi kerettel akar tovább dolgozni.

Látom Secco szépen dolgozik, csak így tovább <#falbav>

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
Zebraportálon azt írják, hogy szóban már mindenben megállapodtak a felek, de a szabályok szerint csak februárban lehet aláírni a szerzõdést.
Persze a szóbeli megállapodás csak egy dolog.

#16572-be persze Nasrit nem Marchisio helyett gondoltam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Én úgy gondolom, hogy a csatársort nem nagyon kell erõsítgetni.
A középpályára Marchisio valóban jól jöhet, de én irányítónak Nasrit venném meg! Szerintem az õ stílusa jobban beleillik az olasz bajnokságba, persze van der Vaart és Diego is kiváló játékosok, sõt.
Viszont a védelemre azért még mindig ráférne az erõsítés. Inkább oda kellene költeni a csatárokra szánt pénzt.

Mindez persze csak saját véleményem.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Mellberg még egyáltalán nem biztos,sõt...