Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigi órája odabasz😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Csodálatos esztendõt zárt Gianluigi Buffon. A Juventus kapusa csapatával ismét visszatért az olasz élvonalba, ám még ennél is sokkal boldogabb amiatt, hogy megszületett Louis Thomas Buffon. A világbajnok labdarúgó korábbi bálványának adózik kisfia nevével.
- Egyfelöl azért választottam a Thomas nevet, mert ez alapvetõen cseh név és élettársam, Alena Seredova is onnan származik. Másrészt viszont egykori nagy kedvencem, a kameruni N'Kono is ezt a keresztnevet viseli. Amikor õt láttam védeni a 1990-es olaszországi világbajnokságon, elhatároztam, én is kapus leszek - nyilatkozta Buffon, aki január végén ünnepli harmincadik születésnapját.
- Természetesen leírhatatlan boldogságot éreztem, amikor Thomas megszületett. Az is jól esett, hogy a sok rokon és barát mellett N'Kono is felhívott, hogy gratuláljon - tette hozzá a Juventus kapusa, aki reméli, hogy az új évben is kellemes élmények érik.
- Klubcsapatommal bebizonyítottuk, képesek vagyunk az élmezõnnyel haladni, a bajnoki második hely elérhetõ cél. Az Intert lehetetlen megállítani, biztos vagyok benne, hogy megnyeri a scudettót. A nemzeti csapat pedig esélyes az Európa-bajnoki gyõzelemre, mégha pokoli nehéz feladatnak ígérkezik a csoportból való továbbjutás is - mondta Buffon.
samsungsport.hu
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
"Eközben a Bianconeriknél komolyan fontolgatják Enzo Maresca leigazolását. A Sevilla játékosa mindenáron vissza szeretne térni Olaszországba, annak érdekében, hogy megpróbálja beverekedni magát Roberto Donadoni Európa bajnoki válogatott keretébe.
Az utóbbi két hétben úgy tûnt, hogy az Inter szerzi meg a játékost, de most a Juventus tûnik befutónak azok után, hogy néhány éve õk adták el a Sevillanak.
Maresca minõséget és kreativitást adhatna a zebrák középpályájának, ami égetõen hiányzott a játékukból a szezon eddig eltelt felében. Ami ennél is több, a transzfer nem kerülne sok pénzükbe, így megfelelõ összeget tudnának félretenni Rafael Van Der Vaart júniusi leigazolására.
Ezek az elképzelések csak akkor jöhetnek számításba, ha Almiron az Olympiakoshoz kerülne, de eddig még nem történt hivatalos ajánlat.
A következõ napok kulcsfontosságúak lehetnek úgy Almiron, mint Maresca számára."
NAGYON szeretném ha Maresca visszajönne. Remélem nem kamu amit írnak.
CUORI BIANCONERI
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
de alapból nem csípem a brazil védõket (persze kivételk vannak, pl. R. Carlos)
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Juventus a világ második legjobb csapata
AZ IFFHS szerint a torinóiak a második helyet foglalják el a rangsorban...
A labdarúgás statisztikáival foglalkozó IFFHS 1991-tõl számított világranglistáján a Juventus az elõkelõ második helyet foglalja el. A pontok összegzésénél figyelembe vették a hazai bajnokságokat, kupákat és a nemzetközi kupákat is. Íme a világranglista egy részlete:
1. Barcelona - 670 pont
2. Juventus - 584
3. Manchester United - 579
4. Real Madrid - 570
5. Milan - 547
6. Bayern München - 509
7. Internazionale - 488
8. River Plate - 475
9. Arsenal - 472
10. Porto - 405
Hajrá Magyarország!
Van der Vaart - Juventus: megszületett a megegyezés?
Tényként közlik a hírt a németek és az olaszok...
Meglepõ hírrel állt elõ az olasz és a német sajtó teljes orgánuma. A Corriere dello Sport már tényként közli a többi internetes portállal együtt, hogy Rafael Van der Vaart a nyáron Torinóba szerzõdik. A német sajtó szerint a holland középpályás a következõ hétfõn összehívhat egy sajtótájékoztatót, ahol bejelenti a Juventushoz való átigazolását. Ami biztos, hogy a Hamburg nem járt sikerrel a játékos 2009-ben lejáró szerzõdésének meghosszabbítása ügyében, s mivel a németek nem akarják õt jövõre ingyen elengedni, még a nyáron eladják, hogy folyjon valami a kasszába. Ez az összeg 17 millió euró lehet, ami állítólag meggyõzte a Hamburg vezetõségét, míg a játékos öt évre szóló szerzõdést kap majd. Van der Vaart eddigi 59 Bundesliga mérkõzésén 26 gólt szerzett, s támadó-középpályásként van számon tartva.
Hajrá Magyarország!
Érdekességek az eddigi szezonról
Zanetti a passz-, Trezeguet a lövõkirály...
Legtöbb szereplés
Gigi Buffon - 17 mérkõzés, 1520 perc
David Trezeguet - 17 mérkõzés, 1484 perc
Legkevesebb szereplés
Emmanuele Belardi - 10 perc
Rubén Olivera - 12 perc
Legtöbb kapuralövés
David Trezeguet - 52
Alessandro Del Piero - 39
Legtöbb párharc
Cristiano Zanetti - 67 (55 megnyert)
Giorgio Chiellini - 51 (38 megnyert)
Pontos passzok
Cristiano Zanetti - 513
Antonio Nocerino - 373
Legtöbb elkövetett szabálytalanság
Antonio Nocerino - 37
Cristiano Zanetti - 34
Legtöbb sárgalap
Antonio Nocerino - 7
Nicola Legrottaglie - 6
Cristiano Zanetti - 6
Kiállítások
Giorgio Chiellini - 1
Jonathan Zebina - 1
Pavel Nedved - 1
Legtöbb elszenvedett szabálytalanság
Alessandro Del Piero - 41
Antonio Nocerino - 34
Legtöbb gól
David Trezeguet - 13
Alessandro Del Piero - 7
zebraportál
Hajrá Magyarország!
Genoa have completed the signature of Juventus starlet Domenico Criscito on a loan deal until the end of the season.
goal.com
még Oliveraról is szó van.
Criscito,Oliveraval együtt a Genoához megy kölcsönben
UFFICIALE: Criscito in prestito al Genoa
04.01.2008 14.52 di Fabrizio Di Clemente Contatta Fabrizio Di Clemente
Dopo l'anticipazione ufficiosa di questa mattina, ora è ufficiale: presentato mezzora fa, il difensore della Juventus Domenico Criscito (21) si accasa in prestito al Genoa fino a fine stagione. Prevista per il Grifone un'opzione di riscatto a giugno ad un prezzo concordato con la dirigenza bianconera.
... és igen, minden egyes angolt A-tól Z-ig!
Hehe a rendõrõk a legnagyobb lúzerek gecc xD...Nagy dumás a csávó 😄
CUORI BIANCONERI
http://hjfs.extra.hu
Hajrá Magyarország!
hogy ne menjünk messze nem olyan rég hatalmas betûkkel volt kiírva hogy Ivanovic a Juventusé...mindemellett frankó az oldal
Amúgy nem rossz ötlet Ranieri-tõl, hogy a jelenlegi kerettel akar tovább dolgozni.
Látom Secco szépen dolgozik, csak így tovább <#falbav>#falbav>
CUORI BIANCONERI
Persze a szóbeli megállapodás csak egy dolog.
#16572-be persze Nasrit nem Marchisio helyett gondoltam.
Hajrá Magyarország!
A középpályára Marchisio valóban jól jöhet, de én irányítónak Nasrit venném meg! Szerintem az õ stílusa jobban beleillik az olasz bajnokságba, persze van der Vaart és Diego is kiváló játékosok, sõt.
Viszont a védelemre azért még mindig ráférne az erõsítés. Inkább oda kellene költeni a csatárokra szánt pénzt.
Mindez persze csak saját véleményem.
Hajrá Magyarország!