Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a mi meccsünk elött közvetítik az Empoli meccsét is,nézzétek!remélem Gio megmutatja megint az új gólörömét<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
kacsa kacsa hátán

Grove4
Még egy hír.

Jelentés: A Juventus ajánlatot készül tenni Bale-ért
A Juventus csapata kész lecsapni a Tottenham Hotspur fiatal sztárjelöltjére, Gareth Bale-re.

Amióta Giorgio Chiellini világklasszis teljesítményt nyújt a védelem közepén, a Juve mestere, Claudio Ranieri rendre Cristian Molinarot szerepeltette a hátsó alakzat bal oldalán.

Amíg a 24 éves játékos remekül segítette a támadásokat, a védekezési képességei a várakozáson aluliak voltak.

Alessio Secco a helyettesét keresi, és a Tuttosport értesülései szerint mély benyomást tett rá a Spurs fiatalja, Garath Bale.

A 18 éves játékos nyáron igazolt a Southampton csapatától az Észak-London-i gárdához, és az idei szezonban nagyon jó teljesítmény nyújtott, leszámítva a kisebb sérüléseit.

Secco néhány hete személyesen utazott a White Hart Lane-re, hogy megtekinthesse játék közben a Wales-i fiút, és az egyik legtehetségesebb fiatalnak titulálta.

Bale nem az egyetlen kiszemelt a zebrák balszélsõ posztjára. A listára felkerült a Marseille nigériai sztárja Taye Taiwo, a Real Madridnál kevés lehetõséghez jutó Royston Drenthe, a Sevilla fiatal tehetsége Diego Capel, valamint a Parmaban futballozó Paolo Castellini.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9

Polito 16
Silvestri 21
Terlizzi 23
Stovini 6
Vargas 7
Izco 13
Edusei 8
Colucci 9
Mascara 10
Spinesi 24
Martinez 25

1 Buffon
7 Salihamidzic
33 Legrottaglie
3 Chiellini
28 Molinaro
23 Nocerino
6 Zanetti
30 Tiago
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero

Csacsi
Nah most már a sok találgatás után inkább a mai meccsre vagyok kíváncsi 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Ha Tiago jól játszik az derékba törheti a Sissoko ügyet
Tiago Mendes úgy tûnik kezdõ lesz a ma esti meccsen és ha jól játszik, akkor a mali válogatott érkezése dugába dõlhet.

Sissoko úgymond virtuálisan már Juve játékos, 13-15 millió közötti ár ellenében.
Habár a Juve mestere, Claudio Ranieri nagyon elégedett Tiago teljesítményével és az edzéseket mutatott produkciójával.
A portugál az érkezése óta nem nagyon játszott bomba formába, ha játszott;ezért egyesek szerint januárban akár átvozhat is.
"Rengeteget változott és fejlõdõtt, és ez abból is látszik, hogy nehéz dolgokat milyen könnyedén old meg."- mondta Ranieri.
"Ez nem volt mindig így, habár neki is ugyanannyi az esélye a játékra, mint a többieknek."
Ha Tiago át tudja menteni formáját a mai meccsre, akkor a vezetõk elgondolkoznak, ha nem egyenesen befagyasztják a Sissoko ügyet.
Ezalatt a mali válogatott elmondta, hogy miért is igazolna a Juventusba.
"Gerrard helyét senki sem kérdõjelezi meg, de Beniteznél Mascherano és Xabi Alonso is elõttem van és így nem kérdéses, hogy mit szeretnék - játszani."-mondta Sissoko az olasz médiának.
"Az egész családom elment Marseille-be, hogy láthasson a Bajokok Ligája döntõjében, de õ egy percet sem adott nekem, ezért szeretnék a Liverpooltól a Juventusba igazolni - Claudio Ranieri egy igazi úriember."

Teljes a káosz<#vigyor><#vigyor>

Forza Italia
Lehet h Ranieri nem is olyan hülye. Lehet h ezzel azt akarja, h a sajtó leszáljon VDV-ról és csöndben békében leigazoljuk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Mondjuk az is lehet,hogy akirõl sokat ír a sajtó(kamu) az nem jön,akirõl meg szinte semmit az jön.Pl.:VDV(nem jön😞)Diego(jön)😄

nono84
Lehet õ is Diegot akarja 😄DDdd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kit--Kat
Ez a Ranieri hülye...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Grove4
Jah mondjuk igazad van.De még ez is:

Meglepõ módon, most maga az Aston Villa Védõje, Olof Mellberg tagadja azt, hogy megegyezett a Juventusszal, a sajtóban megjelentek ellenére.

Mellberg elhagyja az Aston Villat. Legalábbis az eddig megjelent cikkek, nyilatkozatok alapján.
"Nem követem nyomon az újságokban megjelent pletykákat."- mondta Mellberg a Juventusba igzolását kérdezve.
A napokban látták a svéd védõt Torinoban a Juventus vezetõi gyûrûjében és ez arra engedett következtetni, hogy az új szerzõdése miatt járt ott és persze az orvosi vizsgálat miatt.
Amikor errõl a látogatásról kérdezték, azt felelte: "A dolgok ebben a fázisába nem mondhatok semmit."
"Nekem most azt kell eldöntenem, hogy maradok vagy megyek."
"Bárhova is igazolok, maradok a Villanál vagy máshova megyek arról majd lesz hivatalos értesítés, de most még nincs semmi sem eldöntve."
Ezen nyilatkozatok arra ösztönzik az Aston Villat, hogy ha megakarja tartani védõt, egy sokkal jobb ajánlattal kell elõállniuk.

9csöves9
majd aug 31.-én idegesítsük magunkat az igazolások miatt

Grove4
Én is olvastam sajnos.

A Juventus vezetõedzõje, Claudio Ranieri nem hisz benne, hogy nyáron a csapatához igazolna Rafael Van der Vaart.

A Bianconerik napokon, ha nem órákon belül megegyeznek a Liverpoollal Sissoko ügyében.
Ezért nyáron egy klasszis támadó középpályást szeretnének venni, és erre a legesélyesebb Van der Vaart volt - edig.
Sebastian Giovinco visszatérésével Ranieri nem hiszi hogy Van der Vaart csatlakozna a Zebrákhoz.
"Van der Vaart nem az a középpályás, aki Olaszorszégba szándékozik igazolni."- jegyezte meg a Tinkerman.
"Nem hiszem, hogy hozzánk fog igazolni, hiszen nem olyan típus, aki szeret felváltva játszani. Márpedig ez lenne Sebastian Giovinco érkezésével."
Van der Vaart ma reggel mondta azt, hogy még nincs szerzõdése a Juventussal.
"Nincs kontraktusom a Juventusszal."-mondta a HSV csapatkapitánya 'Welt-Online'-on. "Még bármi lehetséges a jövõmmel kapcsolatban."
Van der Vaart jó formában van, 9 találatával második a német góllövõ listán.

Nem igaz,hogy egyetlen normális igazolásunk se lesz,hülye vezetõség,mindent elkúrnak.

Forza Italia
Most olvastam, h eladtuk 7M Almiront a Monaconak. Ez igaz??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
Giovinco tényleg nem megoldás MÉG,arra hogy újra az európai elitbe kerüljünk

Forza Italia
Sztem Ranieri nem aludta ki magát mikor ezt mondta. Hogy a frászba ne lenne olaszországba való. Kell nekünk VDV. Nagyon kell. Giovanco jó látékos lesz. De csak lesz. Addig kell egy olyan jó játékos mint VDV. Úgyhogy Ranieri ne mondogasson ilyeneket mert sztem sokan megharagszanak rá.

forzajuve5
„Van Der Vaart nem Olaszországba való középpályás”–nyilatkozta Ranieri zavarodottan

„Nem hiszem, hogy Van Der Vaart csatlakozik hozzánk a nyáron de, így legalább nem lesznek konfliktusok Giovinco és közte.”

TifosoJuventino
Nagyon nagy a kép gyerekek😄

CUORI BIANCONERI

9csöves9
ide ne jöjjön.ennyi pénzt max a Realról lehetne lehúzni egy cserejátékosért

nono84
Azt is olvastam ami hihetõbb, hogy csak napok esetleg órák választanak minket el Sissoko szerzõdtetésétõl.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
én is olyat olvastam hogy még õ nem tárgyalt a Juvéval

nono84
Még semmi konkrétum, sõt én az ellenkezõjét is hallottam. "Hamburg captain Rafael van der Vaart has denied there has been any contact between himself and Juventus."- bár amit tagadnak amögött mindig van valami.

9csöves9
nem hivatalos még

Mellbergért viszont befutott az elsõ hivatalos ajánlatunk

9csöves9
szedd már ki a favból a topikot te balfasz

james69holden
nem tudom olvastatok e napközbe külföldi oldalakon sporthíreket, de 1-2 helyen tényként közlik h leigazoltuk Van Der Vaartot
Eurosporton a hírekben is bemondták
folyamatosan nézem a juve honlapját, de még nem erõsítették meg

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gercse
nem találja a helyét...(elég sokszor)

elnézted-e a házszámot?
neked máshova <#vigyor>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gercse
neked meg a pofádba egy lóf.sz <#vigyor>

csak nedvednek kéne az a kancsal szem <#vigyor>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Zsolti9014
ááááááh, ez óriási! 😄DD

Hajrá Magyarország!

gercse
jaja 😊 sztem is az hasonlít a legjobban 😄

Kit--Kat
Nedved tökéletesre sikerült😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
nekem Nedved meg Legrotagglie rajza tetszik

Trunks
Nocerino és Camo kurva jó. Van néhány rohadt élethû, párra viszont rá se ismernék. Molinaro pl. nem is borostás általában. De azért rohadt nagy. 😊))))

Amici di nessuno...

gercse
hát ez nagyon ász kép 😄

Fabio Capello
loál ez gecijóó :d almíron durva 😄

Camo se gyenge<#taps><#taps><#taps><#taps>
9csöves9
Almironon beszartam😄

Zsolti9014
ja juventushungary-n olvastam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Olvastam olyat hogy a Lazionak adnánk Mirantét Musleráért. Én nem örülnék neki. Az a Muslera amikor játszott a Lazioban szörnyen rossz volt. Mirantét csak kölcsönbe szabad adni!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
1-1 lett a meccs Olivera lõtte a gólunkat

TifosoJuventino
VDV:

Melyik poszt az, ahol a legtöbbet tudja nyújtani?

A középályán, ott pedig bárhol. De ha kell, kapus is lehetek...

xD

CUORI BIANCONERI

Zsolti9014
Köszönet a képekért!

Az óra valóban odabasz!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
lehet nézni ma valahol a barátságos meccset?

TifosoJuventino
Nagyon jók a képek, IMÁDOM ÕKET😛

Gigi órája no comment😄

CUORI BIANCONERI

9csöves9
egyébként a holnapi barátságos meccsre 8000 jegy fogyott el a magas jegyárak ellenére,ami csak azért érdekes mert Valletta lakossága 6300 fõ😄

Trunks
jaja, jók a képek<#eljen>

Amici di nessuno...

nono84
Legjobb😊