Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jelentés: A Juventus ajánlatot készül tenni Bale-ért
A Juventus csapata kész lecsapni a Tottenham Hotspur fiatal sztárjelöltjére, Gareth Bale-re.
Amióta Giorgio Chiellini világklasszis teljesítményt nyújt a védelem közepén, a Juve mestere, Claudio Ranieri rendre Cristian Molinarot szerepeltette a hátsó alakzat bal oldalán.
Amíg a 24 éves játékos remekül segítette a támadásokat, a védekezési képességei a várakozáson aluliak voltak.
Alessio Secco a helyettesét keresi, és a Tuttosport értesülései szerint mély benyomást tett rá a Spurs fiatalja, Garath Bale.
A 18 éves játékos nyáron igazolt a Southampton csapatától az Észak-London-i gárdához, és az idei szezonban nagyon jó teljesítmény nyújtott, leszámítva a kisebb sérüléseit.
Secco néhány hete személyesen utazott a White Hart Lane-re, hogy megtekinthesse játék közben a Wales-i fiút, és az egyik legtehetségesebb fiatalnak titulálta.
Bale nem az egyetlen kiszemelt a zebrák balszélsõ posztjára. A listára felkerült a Marseille nigériai sztárja Taye Taiwo, a Real Madridnál kevés lehetõséghez jutó Royston Drenthe, a Sevilla fiatal tehetsége Diego Capel, valamint a Parmaban futballozó Paolo Castellini.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Silvestri 21
Terlizzi 23
Stovini 6
Vargas 7
Izco 13
Edusei 8
Colucci 9
Mascara 10
Spinesi 24
Martinez 25
1 Buffon
7 Salihamidzic
33 Legrottaglie
3 Chiellini
28 Molinaro
23 Nocerino
6 Zanetti
30 Tiago
11 Nedved
17 Trezeguet
10 Del Piero
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tiago Mendes úgy tûnik kezdõ lesz a ma esti meccsen és ha jól játszik, akkor a mali válogatott érkezése dugába dõlhet.
Sissoko úgymond virtuálisan már Juve játékos, 13-15 millió közötti ár ellenében.
Habár a Juve mestere, Claudio Ranieri nagyon elégedett Tiago teljesítményével és az edzéseket mutatott produkciójával.
A portugál az érkezése óta nem nagyon játszott bomba formába, ha játszott;ezért egyesek szerint januárban akár átvozhat is.
"Rengeteget változott és fejlõdõtt, és ez abból is látszik, hogy nehéz dolgokat milyen könnyedén old meg."- mondta Ranieri.
"Ez nem volt mindig így, habár neki is ugyanannyi az esélye a játékra, mint a többieknek."
Ha Tiago át tudja menteni formáját a mai meccsre, akkor a vezetõk elgondolkoznak, ha nem egyenesen befagyasztják a Sissoko ügyet.
Ezalatt a mali válogatott elmondta, hogy miért is igazolna a Juventusba.
"Gerrard helyét senki sem kérdõjelezi meg, de Beniteznél Mascherano és Xabi Alonso is elõttem van és így nem kérdéses, hogy mit szeretnék - játszani."-mondta Sissoko az olasz médiának.
"Az egész családom elment Marseille-be, hogy láthasson a Bajokok Ligája döntõjében, de õ egy percet sem adott nekem, ezért szeretnék a Liverpooltól a Juventusba igazolni - Claudio Ranieri egy igazi úriember."
Teljes a káosz<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meglepõ módon, most maga az Aston Villa Védõje, Olof Mellberg tagadja azt, hogy megegyezett a Juventusszal, a sajtóban megjelentek ellenére.
Mellberg elhagyja az Aston Villat. Legalábbis az eddig megjelent cikkek, nyilatkozatok alapján.
"Nem követem nyomon az újságokban megjelent pletykákat."- mondta Mellberg a Juventusba igzolását kérdezve.
A napokban látták a svéd védõt Torinoban a Juventus vezetõi gyûrûjében és ez arra engedett következtetni, hogy az új szerzõdése miatt járt ott és persze az orvosi vizsgálat miatt.
Amikor errõl a látogatásról kérdezték, azt felelte: "A dolgok ebben a fázisába nem mondhatok semmit."
"Nekem most azt kell eldöntenem, hogy maradok vagy megyek."
"Bárhova is igazolok, maradok a Villanál vagy máshova megyek arról majd lesz hivatalos értesítés, de most még nincs semmi sem eldöntve."
Ezen nyilatkozatok arra ösztönzik az Aston Villat, hogy ha megakarja tartani védõt, egy sokkal jobb ajánlattal kell elõállniuk.
A Juventus vezetõedzõje, Claudio Ranieri nem hisz benne, hogy nyáron a csapatához igazolna Rafael Van der Vaart.
A Bianconerik napokon, ha nem órákon belül megegyeznek a Liverpoollal Sissoko ügyében.
Ezért nyáron egy klasszis támadó középpályást szeretnének venni, és erre a legesélyesebb Van der Vaart volt - edig.
Sebastian Giovinco visszatérésével Ranieri nem hiszi hogy Van der Vaart csatlakozna a Zebrákhoz.
"Van der Vaart nem az a középpályás, aki Olaszorszégba szándékozik igazolni."- jegyezte meg a Tinkerman.
"Nem hiszem, hogy hozzánk fog igazolni, hiszen nem olyan típus, aki szeret felváltva játszani. Márpedig ez lenne Sebastian Giovinco érkezésével."
Van der Vaart ma reggel mondta azt, hogy még nincs szerzõdése a Juventussal.
"Nincs kontraktusom a Juventusszal."-mondta a HSV csapatkapitánya 'Welt-Online'-on. "Még bármi lehetséges a jövõmmel kapcsolatban."
Van der Vaart jó formában van, 9 találatával második a német góllövõ listán.
Nem igaz,hogy egyetlen normális igazolásunk se lesz,hülye vezetõség,mindent elkúrnak.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
„Nem hiszem, hogy Van Der Vaart csatlakozik hozzánk a nyáron de, így legalább nem lesznek konfliktusok Giovinco és közte.”
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Mellbergért viszont befutott az elsõ hivatalos ajánlatunk
Eurosporton a hírekben is bemondták
folyamatosan nézem a juve honlapját, de még nem erõsítették meg
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Melyik poszt az, ahol a legtöbbet tudja nyújtani?
A középályán, ott pedig bárhol. De ha kell, kapus is lehetek...
xD
CUORI BIANCONERI