Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Januárban senkit nem fog igazolni a Juventus. Criscito és Olivera sem fog távozni Ranieri kérésére, az egyetlenegy változás a keretben Sergio Almirón kölcsönadása lehet, hogy játékba lendüljön, s nyárra visszanyerje régi formáját. Most, hogy a Bajnokok Ligájába való kvalifikáció megfogható közelségbe került, Ranieri a jelenlegi kerettel akarja tovább folytatni a munkáját, amellyel mind a szakember, mind a vezetõség teljesen elégedett. Az ülésen már a nyári átigazolási stratégiáról esett szó, s kiderült, két nagy név is érkezhet.
Már félre van téve harminc millió euró, s ehhez még hozzájönnek a különbözõ juttatások a Juve részére, valamint esetleges játékoseladások. Két játékossal már biztosan megerõsödik a nyáron a Juventus: Mellberg a védelemet, Marchisio a középpályát erõsíti majd. A zebrák egyértelmû stratégiát folytatnak: a védelmet ingyen érkezõ játékosokkal erõsítenék meg (Mellberg mellett Újfalusi érkezhet), hogy minden pénzt a csatársor, de fõleg a középpálya megerõsítésére szánhassanak. Ez viszont egy dilemma elé állítja mind Ranierit, mind a vezetõséget, hiszen a középpálya formációja attól függ majd, hogy milyen játékos érkezik a nyáron. Elsõdleges cél, hogy irányítót igazoljon az Öreg Hölgy (a két jelölt Van der Vaart és Diego), de ekkor el kell hagynia a római mesternek a kedvenc 4-4-2-es formációját. Ha nem akarja elhagyni, akkor Lampardot kell leigazolnia a Juventusnak, akinek az egyetlen problémája a magas fizetése. A döntés még nem született meg.
Ezen felül a Juventus még egy védekezõ középpályást is mindenképpen akar igazolni, akár Van der Vaart, akár Lampard érkezik. Az elsõ név Ranieri kívánságlistáján Mohamed Sissoko, a Liverpool 22 éves franciamali középpályása. A nyáron Benítez 30 milliót kért érte, de az õsszel a játékos alig jutott szóhoz csapatában, így sokkal olcsóbban meg lehet szerezni Sissokót. Az alternatívái a Valenciával szerzõdést bontani készülõ David Albelda, akit Ranieri nagyon jól ismer, valamint a szintén spanyol Xabi Alonso, a Liverpoolból.
A taktika megválasztásától függ majd Palladino sorsa is, aki Nedvedet helyettesítheti majd a bal oldalon, ha marad a 4-4-2-es formáció, ellenkezõ esetben marad a kispad a számára. Hiszen a támadósorba Giovinco is visszatérhet, így nincs akkor szükség új támadók vásárlására, mint középpályásokéra. Ennek ellenére a Torinóban figyelemmel kísérik az Amauri-ügy alakulását, a vezetõk nem veszik le a szemüket Huntelaarról, s még Rolando Bianchi is befuthat.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Boldog Újévet & Forza Juventus!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA JUVE mindörökké!!!!!!!!!!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mindenki jól tudja, hogy a Bianconerik szeretnének egy világklasszis középsõ középpályást igazolni, de úgy tûnik, az Ever Banegaért tett ajánlatuk kudarcba fulladt, mivel a Valencia kész leigazolni a játékost a jövõ hét folyamán.
A Maliból származó középpályás, Sissoko boldogtalan a Liverpoolnál kapott kevés játéklehetõség miatt, és jelenleg csak a negyedik helyen áll a Steven Gerrard, Xabi Alonso és Javier Mascherano neveivel fémjelzett középsõ középpályás rangsorban.
Ranieri nagy rajongója a játékosnak, még a Valancianál dolgozott együtt vele a 2004/05-ös szezonban, és benne látja az „új Patrick Vieira”-t.
A Carriere dello Sport jelentései szerint, a Tinkerman mindent meg fog tenni, hogy leigazolja Sissokot a ma éjjel újra megnyíló átigazolási idõszakban.
Arra is készen áll, hogy beiktassa a transzferbe Johathan Zebina játékengedélyét is, amit a vörösök biztos fontolóra vennének, azután hogy korábban már érdeklõdést mutattak a francia iránt.
Ranieri és Zebina nem igazán ápolnak jó kapcsolatot azóta, hogy a 29 éves játékost kiállították a második fordulóban a Cagliari elleni bajnoki mérkõzésen, mikor a pályáról levonulva megpofozott egy kamerást és ezért hosszú eltiltást kapott.
aztán középpályára nekünk úgyis ott lez Marchisio és Giovinco.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az õszi szezont értékelik (néhány játékost) videókkal!
Hajrá Magyarország!
Utólag is boldog szülinapot neki!
nem is tudtam h õt is Fehér Tollnak becézték.
Hajrá Magyarország!
A 35 éves sportember csapata 5-3-ra nyert a Dundee United ellen. A mérkõzés hajrájában a kimerült O’Donnellt le akarta cserélni edzõje, de erre már nem kerülhetett sor. A középpályást öt percig ápolták a játéktéren, majd a mentõ kórházba szállította.
O'Donnel, aki a Motherwell együttesében kezdte pályafutását, korábban a Celtic és a Sheffield Wednesday együttesében is szerepelt és 2004-ben tért vissza a Motherwellbe. A skót válogatottban egy alkalommal szerepelt, négy gyermeke volt.
(NSO)
Nyugodjon békében,elég sok hasonló eset történik mostanában.
De hát mit vártok fasszopó misurtól...
CUORI BIANCONERI
Mind1, ezen már nem idegesítem magam.
Amici di nessuno...
De a mi álomcsapatunk az egy az egyben a JUVENTUS!!!
Hajrá Magyarország!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Itt az ideje a mesternek összefoglalni a 2007-es évet. Ez az éve mindenképpen emlékezetes marad Ranieriek hosszú idõ után, visszatérhetett az olasz labdarúgásba a nem mindig gyümölcsözõ valenciai és chelsea kispad után.
Elõször a kiesés ellen küzdõ Parma kispadjára nevezték ki, ahol csodát mûvelt és bent tartotta a gárdát az elsõosztályban. Ez a tett teljesen lenyûgözte a Juventus vezetõségét és nyáron a tapasztalatlan Didier Deschamps helyére Ranierit ültették a kispadra.
Az elsõ dolog, amivel szembe kellett néznie a klubnál uralkodó keserûség érzet és rivalizálás az Interrel amit, a 2006-os másod osztályba sorolás váltott ki.
„Természetesen a játékosokban hatalmas harag gyûlt fel az Interrel szemben, mert úgy érezték, hogy kirabolták õket, ami érthetõ.” -nyilatkozta Ranieri, „de az Inter most egy remek csapat és ezt el kell ismernünk, mert az elõzõ két bajnokságot õk nyerték. Igaz, hogy az egyik scudettot ajándékba kapták de a másikat saját erõbõl nyerték meg.”
A mester hangsúlyozza, hogy nagyon fontos volt, hogy 1-1-es döntetlent értek el az Inter ellen, ami egyben az elsõ olyan meccs volt, amit nem nyertek meg a „Neazzurik”.
„Pontot tudtunk szerezni egy gólos hátrányból és ez nagydolog volt,”-folytatta Ranieri. „Nem kellene elfelejtenünk, hogy honnan kezdtük ezt az évet. Keményen dolgozunk, és soha nem adjuk fel, úgyhogy nem akarom korlátozni az ambícióit a csapatnak. Magas célokat tûzök ki, és majd meglátjuk, hogy mi valósul meg belõle...”(http://juventushungary.atw.hu/)