Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Egy cikk a zebraportálról:

Szerdán összeült a Juve vezetõsége megtárgyalni az átigazolási stratégiát...

Januárban senkit nem fog igazolni a Juventus. Criscito és Olivera sem fog távozni Ranieri kérésére, az egyetlenegy változás a keretben Sergio Almirón kölcsönadása lehet, hogy játékba lendüljön, s nyárra visszanyerje régi formáját. Most, hogy a Bajnokok Ligájába való kvalifikáció megfogható közelségbe került, Ranieri a jelenlegi kerettel akarja tovább folytatni a munkáját, amellyel mind a szakember, mind a vezetõség teljesen elégedett. Az ülésen már a nyári átigazolási stratégiáról esett szó, s kiderült, két nagy név is érkezhet.

Már félre van téve harminc millió euró, s ehhez még hozzájönnek a különbözõ juttatások a Juve részére, valamint esetleges játékoseladások. Két játékossal már biztosan megerõsödik a nyáron a Juventus: Mellberg a védelemet, Marchisio a középpályát erõsíti majd. A zebrák egyértelmû stratégiát folytatnak: a védelmet ingyen érkezõ játékosokkal erõsítenék meg (Mellberg mellett Újfalusi érkezhet), hogy minden pénzt a csatársor, de fõleg a középpálya megerõsítésére szánhassanak. Ez viszont egy dilemma elé állítja mind Ranierit, mind a vezetõséget, hiszen a középpálya formációja attól függ majd, hogy milyen játékos érkezik a nyáron. Elsõdleges cél, hogy irányítót igazoljon az Öreg Hölgy (a két jelölt Van der Vaart és Diego), de ekkor el kell hagynia a római mesternek a kedvenc 4-4-2-es formációját. Ha nem akarja elhagyni, akkor Lampardot kell leigazolnia a Juventusnak, akinek az egyetlen problémája a magas fizetése. A döntés még nem született meg.

Ezen felül a Juventus még egy védekezõ középpályást is mindenképpen akar igazolni, akár Van der Vaart, akár Lampard érkezik. Az elsõ név Ranieri kívánságlistáján Mohamed Sissoko, a Liverpool 22 éves franciamali középpályása. A nyáron Benítez 30 milliót kért érte, de az õsszel a játékos alig jutott szóhoz csapatában, így sokkal olcsóbban meg lehet szerezni Sissokót. Az alternatívái a Valenciával szerzõdést bontani készülõ David Albelda, akit Ranieri nagyon jól ismer, valamint a szintén spanyol Xabi Alonso, a Liverpoolból.

A taktika megválasztásától függ majd Palladino sorsa is, aki Nedvedet helyettesítheti majd a bal oldalon, ha marad a 4-4-2-es formáció, ellenkezõ esetben marad a kispad a számára. Hiszen a támadósorba Giovinco is visszatérhet, így nincs akkor szükség új támadók vásárlására, mint középpályásokéra. Ennek ellenére a Torinóban figyelemmel kísérik az Amauri-ügy alakulását, a vezetõk nem veszik le a szemüket Huntelaarról, s még Rolando Bianchi is befuthat.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kit--Kat
Köszsönöm!
Boldog Újévet & Forza Juventus!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sayron
Boldog Új Évet és Forze Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsolti9014
Boldog Új Évet!

Kit-Katnak és Brazzónak pedig boldog születésnapot!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Minden bianconerinek nagyon boldog új évet kívánok! 😊

james69holden
Boldog új évet minden Juvésnak!!
FORZA JUVE mindörökké!!!!!!!!!!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

B.U.É.K.

Grove4
BUÉK!!!Forza JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
B.Ú.É.K minden Juventinonak!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nono84
Mindenkinek bódog újévet kívánok!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
Szintén Boldog Új Évet Mindenkinek ! 😉

TifosoJuventino
BUÉK<#beka2>

CUORI BIANCONERI

9csöves9
nah én is mindenkinek kurvajó újévet kívánok<#pias>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Ugyszint!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Boldog Juventus Gyõzelmekben Gazdak Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!!

Grove4
Momo Sissoko lesz mostantól a Juventus mesterének, Claudio Ranierinek elsõ számú célpontja a januári piacon, miután nem sikerült megszerezniük a Boca Juniors játékosát, Ever Banegat.

Mindenki jól tudja, hogy a Bianconerik szeretnének egy világklasszis középsõ középpályást igazolni, de úgy tûnik, az Ever Banegaért tett ajánlatuk kudarcba fulladt, mivel a Valencia kész leigazolni a játékost a jövõ hét folyamán.

A Maliból származó középpályás, Sissoko boldogtalan a Liverpoolnál kapott kevés játéklehetõség miatt, és jelenleg csak a negyedik helyen áll a Steven Gerrard, Xabi Alonso és Javier Mascherano neveivel fémjelzett középsõ középpályás rangsorban.

Ranieri nagy rajongója a játékosnak, még a Valancianál dolgozott együtt vele a 2004/05-ös szezonban, és benne látja az „új Patrick Vieira”-t.

A Carriere dello Sport jelentései szerint, a Tinkerman mindent meg fog tenni, hogy leigazolja Sissokot a ma éjjel újra megnyíló átigazolási idõszakban.

Arra is készen áll, hogy beiktassa a transzferbe Johathan Zebina játékengedélyét is, amit a vörösök biztos fontolóra vennének, azután hogy korábban már érdeklõdést mutattak a francia iránt.

Ranieri és Zebina nem igazán ápolnak jó kapcsolatot azóta, hogy a 29 éves játékost kiállították a második fordulóban a Cagliari elleni bajnoki mérkõzésen, mikor a pályáról levonulva megpofozott egy kamerást és ezért hosszú eltiltást kapott.

gercse
Így van, Boldog Születésnapot!

9csöves9
Kit-Katnak is heppi börzdéj<#bohoc>

9csöves9
kicsit aggasztó,hogy minden tehetségnél ránklicitálnak mégha itt nem is volt konkrét ajánlatunk mint Feninnél

9csöves9
sajnos nagyon nagy a valószínûsége,a tuttomercatoweb szerint január 3-án Spanyolországba utazik

Zsolti9014
én is olvastm, de ha igaz is, én nem bánom. dél-amerika tele van hasonlóan tehetséges játékosokkal, meg aztán semmi biztosíték nincs rá h Európában is jó lenne.
aztán középpályára nekünk úgyis ott lez Marchisio és Giovinco.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Én is olvastam.itt

gercse
<#eljen>

Forza Italia
Egyes hírek szerint a valencia 12m leigazolta elõlünk banegát a Bokátol. remélem nem igaz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Zebraportált olvassátok!

Az õszi szezont értékelik (néhány játékost) videókkal!

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
de utálom... mondjuk nem csak azért...

CUORI BIANCONERI

Grove4
Húú mondjuk ez szép gól volt.

Trunks
Meh... puhl egy faszkalap

Amici di nessuno...

Zsolti9014
bocs, 57. csak a forrásban elírták (focitipp.hu)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tényleg, Bettega 27-én ünnepelte 56. születésnapját.
Utólag is boldog szülinapot neki!

nem is tudtam h õt is Fehér Tollnak becézték.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nyugodjon békében!

Hajrá Magyarország!

Grove4
lemaradt egy d

Grove4
Most megy az Eurosporton a Juventus-Dortmun bl döntõ.

Grove4
Tragédia történt a skót labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján: a pályán összeesett, majd a kórházba szállítás után elhunyt Phil O’Donnell, a Motherwell csapatkapitánya.

A 35 éves sportember csapata 5-3-ra nyert a Dundee United ellen. A mérkõzés hajrájában a kimerült O’Donnellt le akarta cserélni edzõje, de erre már nem kerülhetett sor. A középpályást öt percig ápolták a játéktéren, majd a mentõ kórházba szállította.

O'Donnel, aki a Motherwell együttesében kezdte pályafutását, korábban a Celtic és a Sheffield Wednesday együttesében is szerepelt és 2004-ben tért vissza a Motherwellbe. A skót válogatottban egy alkalommal szerepelt, négy gyermeke volt.

(NSO)

Nyugodjon békében,elég sok hasonló eset történik mostanában.

TifosoJuventino
Azért ez tényleg szánalmas, minimum Buffon és Trezeguet az aki simán beférne, Zanetti és Chiellini is.

De hát mit vártok fasszopó misurtól...

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
ez egy vicc

Trunks
Mivel jobbról balra haladva írtam (ahogy szokás), ezért Zanettit írták balhátvédnek. Õt simán be lehetett volna rakni középre, és Chiellinit a bal szélre. Mexes meg mehetne a levesbe, ha már mindenképpen romásat akartak berakni, akkor Juan is jobban megtette volna helyette.

Mind1, ezen már nem idegesítem magam.

Amici di nessuno...

Grove4
Így igaz.

Zsolti9014
Az hogy az NS utálja a Juvét sajnos ragályos, az egész országban sok embert fertõznek meg vele, a Sport TV-vel karöltve. Most valóságos Kánaán számukra a Serie A (+ az elõzõ szezon is).

De a mi álomcsapatunk az egy az egyben a JUVENTUS!!!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Nem én írtam,csak becopyztam.

r betû kimaradt

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ja értem :]

Grove4
A Juventus edzõje Claudio Ranieri beszélt a rivális Interrõl továbbá arról, hogy csapata hatalmas ambícióval rendelkezik, és a Juve soha nem adja fel.

Itt az ideje a mesternek összefoglalni a 2007-es évet. Ez az éve mindenképpen emlékezetes marad Ranieriek hosszú idõ után, visszatérhetett az olasz labdarúgásba a nem mindig gyümölcsözõ valenciai és chelsea kispad után.

Elõször a kiesés ellen küzdõ Parma kispadjára nevezték ki, ahol csodát mûvelt és bent tartotta a gárdát az elsõosztályban. Ez a tett teljesen lenyûgözte a Juventus vezetõségét és nyáron a tapasztalatlan Didier Deschamps helyére Ranierit ültették a kispadra.

Az elsõ dolog, amivel szembe kellett néznie a klubnál uralkodó keserûség érzet és rivalizálás az Interrel amit, a 2006-os másod osztályba sorolás váltott ki.

„Természetesen a játékosokban hatalmas harag gyûlt fel az Interrel szemben, mert úgy érezték, hogy kirabolták õket, ami érthetõ.” -nyilatkozta Ranieri, „de az Inter most egy remek csapat és ezt el kell ismernünk, mert az elõzõ két bajnokságot õk nyerték. Igaz, hogy az egyik scudettot ajándékba kapták de a másikat saját erõbõl nyerték meg.”

A mester hangsúlyozza, hogy nagyon fontos volt, hogy 1-1-es döntetlent értek el az Inter ellen, ami egyben az elsõ olyan meccs volt, amit nem nyertek meg a „Neazzurik”.

„Pontot tudtunk szerezni egy gólos hátrányból és ez nagydolog volt,”-folytatta Ranieri. „Nem kellene elfelejtenünk, hogy honnan kezdtük ezt az évet. Keményen dolgozunk, és soha nem adjuk fel, úgyhogy nem akarom korlátozni az ambícióit a csapatnak. Magas célokat tûzök ki, és majd meglátjuk, hogy mi valósul meg belõle...”(http://juventushungary.atw.hu/)

Fabio Capello
félreérthetõen fogalmaztam, vagy csak nem értem a poént: arra gondoltam hogy az nsonál az már jó pléjának számít az akiért 15 milliónál többet fizetett a klubja.

valszeg azért fizetett az Inter az nso-nak hogy betegye Zlatant a 11-be. funny

gercse
Aki összeállította, csak magát minõsíti, teljesen egyértelmû, hogy nem igazán ért a focihoz, vagy nem néz elég meccset...

Fabio Capello
mert õ a Nagy Név.... hol vannak a régi szép idõk, amikor egy fél ország õrjöngött ha Del Piero nem került be az álom 11-be.... Csak azért kerül be mert az inter XYZ összeget kicsengetett. Pénz beszél, tehetség hallgat... 😞

9csöves9
legyen inkább 3,akiket Trunks felsorolt. Chiellini nyugodtan mehetne Mexes helyére.azt nem értem ha zingarot istenítik,akkor miért nem teszik be pont azt a védõt aki teljesen leszedte a pályáról és momentuma sem volt mellette?

9csöves9
megoldják õk

Fabio Capello
nanemár... minimum négy juvés megérdemelné hogy bennelegyen...