Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
pedig általában egy jó, felkészült kommentátor.
#16716: engem meggyõztek a képek
Hajrá Magyarország!
a Gazzetta szerint a Catania gólja les volt,a 11-es meg jogos.de hát tudjuk a gazzetta torinói lap és mindegy egyes cikkük a Juve imádatáról szól
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bale pedig sokra viheti,vagy ott lenne még Lahm is..de õ asszem a Barcát favorizálja.
#acm
visszasírom Zambrottát...õ nagyon kellene ebbe a csapatba, kár hogy elment
utána lehetne a középpálya közepét erõsíteni
csatárra meg felesleges költeni, abból van bõven, ráadásul nem is akármilyenek
Catania-Juventus...
Gianluigi Buffon 6
Hasan Salihamidzic 5.5
Vincenzo Iaquinta -
Nicola Legrottaglie 6
Giorgio Chiellini 6
Cristian Molinaro 5
Antonio Nocerino 5.5
Cristiano Zanetti 5
Pavel Nedved 4.5
Raffaele Palladino -
Tiago Cardoso Mendes 4.5
Marco Marchionni 6
Alessandro Del Piero 6.5
David Trezeguet 4
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Elfogadhatónak láttam Legro, Marchionni, Salihamidzic és Molinaro teljesítményét.
A kommentátor pedig...
nyilván fordított esetben a Catania teljesn megérdemelten egyenlített volna, szabályos büntetõbõl...
még az nso-n sem lovagolnak a 11-esen. teljesen jogos volt.
Tiago továbbra is nagy csalódás, Marescát ide! Nasri, van der Vaart, stb. jobb lehetne, de nincs garancia arra h õk jobbak lesznek Tiagonál.
Mindenesetre a bajnokságban továbbra is reális a dobogó, eseleg a 2. hely. Ma az Inter ki fog kapni. 😄D
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kér a meccsért, többre számítottam. Heh, legalább nem zakóztunk xD.
CUORI BIANCONERI
az alcím külön agyhalál<#taps>#taps>
úgy látszik túl hosszúra nyúlt a téli szünet, remélem a következõ fordulóban javítunk, Legro játéka is elfogadható volt amúgy
Amici di nessuno...
a kommentátor tényleg egy balfasz,de meglehet érteni,minden semlegesnek a déliek felé húzott a szíve a mai meccsen.már ha volt valaki aki semlegesként végignézte ezt a borzalmat
Molinaro(hajtása),Brazzo és Marco mutatott elfogadhatót
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Catania <1 - 1>1 - 1> Juventus
Amici di nessuno...
Tiago 1 nagy szar. Catania meg a semmibõl szerzett vezetést és azóta csak basszák elõre a labdát, na meg a mi játékosainkat basszák fel. Alexnak tényleg nem élete meccse ez, de a kommentátor 1 segg. Bennem is felmenne a pumpa, ha minden labdaérintés után kirúgnák a lábamat. Erre elkezdi, hogy nem érti, miért kell ezért reklamálni...
Amici di nessuno...
Kb Ennyit errõl a nyilatkozatról :"Rengeteget változott és fejlõdõtt, és ez abból is látszik, hogy nehéz dolgokat milyen könnyedén old meg."- mondta Ranieri.
"Ez nem volt mindig így, habár neki is ugyanannyi az esélye a játékra, mint a többieknek."
Ha Tiago át tudja menteni formáját a mai meccsre, akkor a vezetõk elgondolkoznak, ha nem egyenesen befagyasztják a Sissoko ügyet."
Tiagot azzal a lendülettel ahogy lehozza fel is teheti az elsõ buszra hazafelé
a góljuk ha nem volt les,akkor meg következetességbõl Alex helyzete sem volt az,de most ez legyen a legkisebb gondunk.
Azért a játékvezetés sem semmi, de szerintem nem mérvadó az eredmény szempontjából. Del Piero, sajnos ma nagy nulla, csak reklamálni. tud.
olvatátok Sacchi nyilatkozatát: aszondta Sissokko nem tud focizni 😄D
komolyra fordítva: sztem NEM Juve szintû.
Hajrá Magyarország!