Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
A középpályára kéne vki, meg a védelem közepébe. Így Chiellini kimehetne a balszélre és Grygera lenne a jobbhatvéd, Legro+az érkezõ pedig középen. Tiagót meg sürgõsen el kell sózni a francba. Eddig még volt türelmem iránta, de tegnap borzasztóan játszott, majdnem gólpasszt adott az ellennek.

Amici di nessuno...

nono84
A Matuz gyerek egészen elragadtatta magát a 11essel kapcsolatban, amúgy ha ennyire nyomunk legalább egy szaros gólt rúgjunk be és könnyebb lesz a meccs.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Párszor visszajátszották a szitut, a bírótól nem látni hogy pont mikor rugja el a labdát, szabad szemmel meg nemigazán lehetett megítélni. Teljesen mindegy, mi voltunk a szarok, végni kelett volna 2 gólt és nincs mirõl beszélni.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
😄D

pedig általában egy jó, felkészült kommentátor.

#16716: engem meggyõztek a képek

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az indexrõl:http://www.dinovercotti.com/cataniajuve.jpg

a Gazzetta szerint a Catania gólja les volt,a 11-es meg jogos.de hát tudjuk a gazzetta torinói lap és mindegy egyes cikkük a Juve imádatáról szól

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Én igen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
😄DD

9csöves9
<#gonosz1>

LasCar16
Drenthe, és Capel sem az a védekezõ stílusú pléja
Bale pedig sokra viheti,vagy ott lenne még Lahm is..de õ asszem a Barcát favorizálja.

#acm

9csöves9
egyedül bejátszotta az egész baloldalt...kár hogy ennyire hülye volt,de én nem látnám szívesen a csapatban

gercse
amúgy én sem csatárt vennék elsõ sorban,
visszasírom Zambrottát...õ nagyon kellene ebbe a csapatba, kár hogy elment

forzajuve5
szvsz elõbb a védelmet kellene megerõsíteni a két szélen, Molinaro segít a támadásoknál,de védekezésben nem a legjobb, jobb oldalon meg fõleg jól jönne egy állandó stabil ember
utána lehetne a középpálya közepét erõsíteni
csatárra meg felesleges költeni, abból van bõven, ráadásul nem is akármilyenek

Zsolti9014
Osztályzatok

Catania-Juventus...

Gianluigi Buffon 6

Hasan Salihamidzic 5.5

Vincenzo Iaquinta -

Nicola Legrottaglie 6

Giorgio Chiellini 6

Cristian Molinaro 5

Antonio Nocerino 5.5

Cristiano Zanetti 5

Pavel Nedved 4.5

Raffaele Palladino -

Tiago Cardoso Mendes 4.5

Marco Marchionni 6

Alessandro Del Piero 6.5

David Trezeguet 4

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mondjuk én párhuzamosan néztem a meccsünket Dzsudzsák bemutatkozásával, és amennyit láttam, ott azért keményen nyomás alatt tartottuk az ellet, de a bíró sem volt vmi meggyõzõ. a catania játékosai nagyon durvák voltak. igaz, Nocerino (aki ismét nagy akarással játszott, ez egy + pont neki, és már volt vagy 3 jó passza is) is könnyedén a kiállítás sorsára juthatott volna.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szerintem a döntetlen végülis igazságos, bár csalódást keltõ.
Elfogadhatónak láttam Legro, Marchionni, Salihamidzic és Molinaro teljesítményét.
A kommentátor pedig...
nyilván fordított esetben a Catania teljesn megérdemelten egyenlített volna, szabályos büntetõbõl...
még az nso-n sem lovagolnak a 11-esen. teljesen jogos volt.

Tiago továbbra is nagy csalódás, Marescát ide! Nasri, van der Vaart, stb. jobb lehetne, de nincs garancia arra h õk jobbak lesznek Tiagonál.

Mindenesetre a bajnokságban továbbra is reális a dobogó, eseleg a 2. hely. Ma az Inter ki fog kapni. 😄D

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
😄DDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Azért hiányzoni fog ez a 2 pont. 😞 A roma mostmár igazán botladozhatna.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Egész fasza lett... az újság...😄

Kér a meccsért, többre számítottam. Heh, legalább nem zakóztunk xD.

CUORI BIANCONERI

Trunks
vagy az még tegnap volt? faszsetudja...

Amici di nessuno...

Trunks
ez kurvanagy<#mf1> ma is nevetséges volt mondjuk a zlatanos cikk

Amici di nessuno...

gyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá<#banplz>
az alcím külön agyhalál<#taps>
gercse
<#idiota>

9csöves9
már látom is a holnapi ns-t

gercse
hát elég szégyen egy meccs volt...
úgy látszik túl hosszúra nyúlt a téli szünet, remélem a következõ fordulóban javítunk, Legro játéka is elfogadható volt amúgy

én kapásból arra gondoltam, hogy megint jönnek a dumák, hogy kamubüntetõkkel segítenek minket...<#idiota>
9csöves9
fogad velem valaki,hogy többet fognak errõl beszélni mint a Napoli meccsrõl?

valakit kiütöttem :S
hát ez valami borzalom volt<#wilting>
Trunks
Ja és igen, a játékon még van mit csiszolni. Ranierit se értettem mondjuk, sokkal hamarabb kockáztatnia kellett volna és felvállalni a támadóbb játékot.

Amici di nessuno...

9csöves9
vereséget érdemeltünk volna.remélem egyik ovistársam se látta a meccset,mert egész héten ezzel cikiznének a játszósarokban

a kommentátor tényleg egy balfasz,de meglehet érteni,minden semlegesnek a déliek felé húzott a szíve a mai meccsen.már ha volt valaki aki semlegesként végignézte ezt a borzalmat

Molinaro(hajtása),Brazzo és Marco mutatott elfogadhatót

Trunks
A játék képe alapján azt kell mondjam igazságos az x, mivel a Catania a szerencsés vezetõ gól megszerzése után hõsiesen védekezett. Viszont azért mi uraltuk a játékot, kár hogy a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. Sztem a 11-es megadható volt, végülis Ale átesett a védõ lábán.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ettõl függetlenül nagyon nagyon nagyon rosszul játszottunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Én se értem... Del Piero megtolta és átesett a védõ lábán. Akkor mi az, hogy hozzá sem ért?

Amici di nessuno...

Csacsi
ez a kommentár, ez teljesen kész van, szerintem más meccset nézett. Catania védekezésbõl elõrvágta a labdát, és hozzá sem ért a labdához a védõ, de már elmondta tízszer, hogy nem 11-es 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Csacsi
a kommentár mit magyarázott, hogy labdát rugott a védõ?

9csöves9
hol a faszban van Jaki

Trunks
Livescore minek ír ilyeneket? Õk már tudnak vmit?
Catania <1 - 1> Juventus

Amici di nessuno...

Trunks
A gól elég véleményes volt, sztem les. Ettõl függetlenül sajnos kegytlenül bevágta Spinesi. Ale helyzete nem volt les -> kapus felbaszta -> kiállítás+11-es

Tiago 1 nagy szar. Catania meg a semmibõl szerzett vezetést és azóta csak basszák elõre a labdát, na meg a mi játékosainkat basszák fel. Alexnak tényleg nem élete meccse ez, de a kommentátor 1 segg. Bennem is felmenne a pumpa, ha minden labdaérintés után kirúgnák a lábamat. Erre elkezdi, hogy nem érti, miért kell ezért reklamálni...

Amici di nessuno...

Csacsi
Itt is van Marchionni 😄

Csacsi
Körülbelül.

Kb Ennyit errõl a nyilatkozatról :"Rengeteget változott és fejlõdõtt, és ez abból is látszik, hogy nehéz dolgokat milyen könnyedén old meg."- mondta Ranieri.
"Ez nem volt mindig így, habár neki is ugyanannyi az esélye a játékra, mint a többieknek."
Ha Tiago át tudja menteni formáját a mai meccsre, akkor a vezetõk elgondolkoznak, ha nem egyenesen befagyasztják a Sissoko ügyet."

9csöves9
mindig elöbb írod le amit akarok😄

Tiagot azzal a lendülettel ahogy lehozza fel is teheti az elsõ buszra hazafelé

9csöves9
Tiago-Marchionni,Alex-Jaki cserét kérekszépen.köszönöm

Csacsi
Én Ranieri helyébe lehoznám a picsába a Tiagot, és felvállnám a Jaki, Trez, Del Pierot támadósort, így Del Piero-nak nagyobb tere lenne, és talán jobban menne neki.

9csöves9
sokat faragják de egyetértek.arra vagyok kiváncsi,hogy Ranieri megvárja míg kiszórnak róla valakit,vagy behozza Jakit aki biztosan felszántja a pályát.

a góljuk ha nem volt les,akkor meg következetességbõl Alex helyzete sem volt az,de most ez legyen a legkisebb gondunk.

Csacsi
Bár a Del Pierot, mikor kézzel elütötte a kapus, ott sem volt les ugyanúgy mint a gólnál. Szóval nem megérdemelten, de szabályosan elméletileg x kéne hogy legyen.

Csacsi
Valahogy én is így látom a mai teljesítményt. Nagyon hiányzik nekem ma is Camoranesi játéka.

Azért a játékvezetés sem semmi, de szerintem nem mérvadó az eredmény szempontjából. Del Piero, sajnos ma nagy nulla, csak reklamálni. tud.

9csöves9
a meccs undorító,mi kiküldtük a mezeket,õk meg életük meccsét játsszák.szokásos déli módszerekkel sikeresen felbasztak mindenkit,azt játszák amit kell.nálunk mindenki 0. szép kis este lesz

Zsolti9014
Sztem Sissokko és Drenthe abszolút nem kell, meg az említettek nagy része sem.
olvatátok Sacchi nyilatkozatát: aszondta Sissokko nem tud focizni 😄D
komolyra fordítva: sztem NEM Juve szintû.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Na megyek srácok,az esti meccshez:FORZAAAAAAAA JUVE!!
Császtok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"