Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nedved megy mint egy tank a kapu felé😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2-3 éve nem hittem volna,hogy mi is milliókat 10 milliókat kitudunk fizetni egy hulladékért
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
inter jön a köv fordulóban ha sikerül leverni az Empolit
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Marchionni. Mindig õt akarom látni. Tiagot el kell felejteni. Gyönyörûen csinálta.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A Buffon a numero uno cikk alatt olvassátok el, ha van gusztusotok, de ide be nem másolom az hétszentség!
Hajrá Magyarország!
háááát😄, nem tudom hányan vannak a csapatban, de vagy Zebina vagy õ lenne az utolsó, akinek a nevét szívesen hordanám..😄
mondjuk poénból tökéletes 😄
én egy Bumbumosba gondolkoztam😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mondjuk én úgy megkedveltem idén Legrottaglie-t, hogy nem DP-sat akarok venni hosszú idõ után elõsször 😄
Hajrá Magyarország!
http://sportruhazat.extra.hu/news.php
Valaki nem tudja hol tudnék idei ereseti Juventus mezt venni? Köszi elõre is.
a mai kiesést csak akkor fogadom el ha Gio rúg 10 gólt😄
most valahogy elkerülte a figyelmem
ajándéknak természetesen egy továbbjutást kérek. egyébként két hét múlva (28-án) Gigi lesz a születésnapos.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
A juventushungary szerint NEM jön Sissokko! Ennek én tényleg örülök!
Hajrá Magyarország!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
MTI
| 2008. 01. 14., 13:38 | Frissítve: 19 perce
A 2006-os esztendõhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán <1>1>.
A világbajnok hálóõr, aki tavaly tavasszal még az olasz másodosztályban védett a Juventus 2006-os büntetése miatt, a voksoláson 209 pontot szerzett, míg a második cseh Petr Cech (Chelsea) 172-õt. A harmadik a spanyol Iker Casillas (Real Madrid) lett 124 ponttal.
Buffont 2003 óta negyedszer választották a legjobbnak az IFFHS-nél.
(index.hu)
Nincs stabil jobbhátvéd, és Chiellini is kényszerbõl játszik középen, igaz hogy ott sem rosszul. De neki kellenne lennie a stabil balvédõnek.
Középen Legro meglepetésre ilyen jó, Criscitonak még fejlõdnie kell, Andrade meg, ki tudja mikorra épül fel és meddig marad egészséges.
Szumma: jöjjön egy stabil jobbvédõ, egy klasszis középsõ védõ, és akkor
az új jobbbekk mellett Grygera lehetne a váltótársa, vész esetén Zebina, középen az új ember mellett szintén Grygera és a már fent említett emberek nyomhatnák, balon meg a Chiellini, Molinaro kettõs.
Középpályán Nedved helyett lassan Marchionni-t, vagy Palladinot látnám kezdõként szívesen, ez van...
Jobbra egy egészséges Camo, mindkét szélen bevethetõ Salihamidzic.
Középen Zanetti hosszútávon nem megoldás, Almiron és Tiago sem, sajnos.
Nocerino-t lehet erõltetni, de kellene mellé egy kreatív szervezõ játékos, na ide jöhetne Diego, például, ha már VDV nem akar jönni...
Elõl még jók vagyunk. Még...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC