Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
video-birot!!!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Ha ezek után nyer az inter, akkor 1 ideig nem nézek focit, az tuti. Egyre kiábrándítóbb, hogy a bírók miket mûvelnek (moreno, dougal, stb. stb.)
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Almiron még egész jól is indult, de jól leeresztett kb. 3 meccs alatt.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
gyakorlatilag folyamatosan támadtunk, mint a Catania ellen is nagy részben. de ez van. azért a Zintert megverjük! 😄 <úgylegyen>úgylegyen>
Grygera nem is volt ma olyan rossz, igaz, nem is igazán foglalkoztatták szerencsére.
Legro 2 éve nem tukott, ez mifontos infó vótmá'! 😄
Hajrá Magyarország!
Marchionni sem tudta sajna azt a formát hozni mint az elõzõ meccsen 😞
Amici di nessuno...
és ebben azért Ranieri is benne van elég rendesen a vezetõséggel együtt, nem tudom minek várnak nyárig az átigazolásokkal, meg kell venni most azokat akik kellenek és beleszoktatni õket a csapatba
Legalább ezek a mocskok mutattak volna valamit amivel kiérdemelték a pontot... A 16-os köré beáll mindenki és passzív játék.. váá utálom az ilyet...<#boxer>#boxer>
Viszont nemértem miért kellett ALEXet lehozni<#szomoru1>#szomoru1> Megrugta volna nekünk a 3pontot, vagy legalábbis szerintem nagy lépés lett volna a pályánhagyása hozzá... És szinte csak az ívelgetésre játszottak...
Teszem hozzá nagyon hiányzik Chiellini,DE Elsõrorban CAMORANESI <#nyes>#nyes>
Ha minden igaz Szerdától újra bevetésen <#nevetes1>#nevetes1>
De a legnagyobb mindig egyvalaki marad:
ALE...ALE...ALE....ALESSANDRO DEL PIERO...ALE...ALESSANDRO DEL PIERO...ALESSANDRO DEL PIERO...ALESSANDRO DEL PIERO...ALE.... <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
kupa meccsen sokkal nagyobb tûz volt a csapatban....fáradtak lettek volna?
Már nem bírom végignézni a meccseinket, mert a vége már akkora szenvedés... ha az elején nem lövünk gólt, akkor már vége mindennek.
Amici di nessuno...
Marchionni pedig 3 méterre volt a kaputól...
mindegy, most már én is azt mondom, hogy bl hely legyen meg, 3. sztem meglehet, sõt talán 2., de elsõk nem lehetünk, max ha este az inter kikap,akkor marad remény
2. mit mûvel a samp? direkt a 0-0-ért jöttek ide? csak fetrengenek össze-vissza és rúgják a világba a labdát... bíró meg mindent lefúj nekik
Tudtam, hogy vmi hasonló lesz, ha visszakerülünk a Serie A-ba, de nem bírom nézni, ahogy a bírók állandóan ellenünk fújnak. <#nemtudom>#nemtudom> Mindenesetre ha az 1. félidõben berúgunk 1-2-t, akkor az év legsimább meccse.
Amici di nessuno...
CUORI BIANCONERI
Ja és Saccani igazán lecummanthanta egy lovat.
CUORI BIANCONERI
CUORI BIANCONERI
Ettõl függetlenül ezeket a helyzeteket be KELL rúgni. Marchionni... gyönyörû támadás, csak a befejezés hibádzik.
Amici di nessuno...