Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
jó most ez ellen nem tudunk mit csinálni, gyengék voltunk, tényleg nem ért bele kézzel couto, sajnálom is parmát, de ezvan... nem emiatt lehetünk bajnokok...

Yo, Bitch!

m0tTh0w
szepen megnyerettek az interrel a meccset, iden nem kaphatnak ki...
video-birot!!!

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Trunks
De az a vicces, hogy enélkül is simán bajnok lenne az inter (sajnos). Nem ezen a 3 ponton múlna. Erre megint 1 bírói hiba... Nem azt mondom, hogy lefizette Moratti vagy vmi, csak az zavar, hogy lépten-nyomon ilyen hibák döntik el a meccseket. A világ minden táján. Vmit már kéne tenni, mert ez így vicc...

Amici di nessuno...

Trunks
Mostmár tényleg nem tudom, mi tarthatja vissza a fifát a videóbíró bevezetésétõl. Hány újabb bírói baki kell még? <#nemtudom> Ez a hiba pl. könnyen a Parma kiesését is jelentheti, hisz 3 pont rengeteget számít.

Amici di nessuno...

LasCar16
hát ez a lol-.-

#acm

Count Adyn
Lol vazze internél átvették Moggi helyét keményen, és még nyernek is igy...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Gratulálok a bírónak, 3 pontot kapott ajándékba az inter. Ennyit errõl az idényrõl is...

Amici di nessuno...

Trunks
Aki azt hitte undorító, amit a Samp mûvelt foci néven délután, az nézze meg a bíró ténykedését az inter-PARMA meccsen. A Parma lefocizza az intert, több góllal is vezethetne, 2-1-re vezet is. Couto kifejeli a kapu felé tartó labdát fejjel, erre 11-est kap az inter. A bíró szerint szándékos kezezés... ha még hozzá is ért a kezéhez a labda, akkor se szandékosan. A bosnyák buzi persze berúgta.

Ha ezek után nyer az inter, akkor 1 ideig nem nézek focit, az tuti. Egyre kiábrándítóbb, hogy a bírók miket mûvelnek (moreno, dougal, stb. stb.)

Amici di nessuno...

9csöves9
áá ennek a "csúnya csaló Juvénak" mindig befújnak egy tizit az utolsó percben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
ez vicc wazze, Couto simán nem kezelt...-.-

#acm

Count Adyn
Nah most lehet drukkolni, vezet a Parma😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
igen. ez igaz. mondjuk elvben van 2 jó irányítónk, csak sajnos Tiago, ill. Almiron egyaránt kiváló teljesítményt nyújtottak ezelõtt a szezon elõtt, most meg... -tehát a gyakorlatban nincs jó irányítónk.
Almiron még egész jól is indult, de jól leeresztett kb. 3 meccs alatt.

Hajrá Magyarország!

nono84
Azért ilyen szinten be kell rúgni a helyzeteinket. Nedned már meccsek óta olyan megoldásokat választ ami nagyon kiábrándító. Oké hogy küzdeni akar meg nyerni, de ne úgy, hogy 3 védõ közé viszi be a labdát és feldobja magát. Van egy olyan érzésem, hogy belefáradt a fociba. Kell egy "ész" a középpályára akivel az ilyen ellenfelek ellen az ilyen meccseket hozni tudjuk.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
Hát.. sajnálom az eredményt, a játékunk nem lett volna rossz, de ma ez a Samp ölte a focit. 1-2 helyzetünkbõl illett volna gólt vágni, de már mindegy.
gyakorlatilag folyamatosan támadtunk, mint a Catania ellen is nagy részben. de ez van. azért a Zintert megverjük! 😄 <úgylegyen>
Grygera nem is volt ma olyan rossz, igaz, nem is igazán foglalkoztatták szerencsére.
Legro 2 éve nem tukott, ez mifontos infó vótmá'! 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
még azt volna jó tudni miért hozta le Alexet, õ volt a legkreatívabb a pályán
Marchionni sem tudta sajna azt a formát hozni mint az elõzõ meccsen 😞

Trunks
Miért nem játszhatunk 3 csatárral? Egyszerûen vétek Iaquintát a padra ültetni...

Amici di nessuno...

9csöves9
inkább pihenjen márciusig,csak ne sérüljön le többet

forzajuve5
állítólag már szerdán játszhat az inter ellen, de egy fecske nem csinál nyarat elven én félek attól a meccstõl

gercse
Mondjuk Camo tényleg jól fog jönni, õ színt hoz a játékba, és nem lesz sablonos

forzajuve5
szépen bekezdtünk a téli szünet után
és ebben azért Ranieri is benne van elég rendesen a vezetõséggel együtt, nem tudom minek várnak nyárig az átigazolásokkal, meg kell venni most azokat akik kellenek és beleszoktatni õket a csapatba

cassoneitaly
Ááááá...megérdemeltük a gyõzelmet...<#falbav>
Legalább ezek a mocskok mutattak volna valamit amivel kiérdemelték a pontot... A 16-os köré beáll mindenki és passzív játék.. váá utálom az ilyet...<#boxer>
Viszont nemértem miért kellett ALEXet lehozni<#szomoru1> Megrugta volna nekünk a 3pontot, vagy legalábbis szerintem nagy lépés lett volna a pályánhagyása hozzá... És szinte csak az ívelgetésre játszottak...

Teszem hozzá nagyon hiányzik Chiellini,DE Elsõrorban CAMORANESI <#nyes>
Ha minden igaz Szerdától újra bevetésen <#nevetes1>

De a legnagyobb mindig egyvalaki marad:
ALE...ALE...ALE....ALESSANDRO DEL PIERO...ALE...ALESSANDRO DEL PIERO...ALESSANDRO DEL PIERO...ALESSANDRO DEL PIERO...ALE.... <#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
Nekem az volt még fura, hogy akarás is kevesebb volt
kupa meccsen sokkal nagyobb tûz volt a csapatban....fáradtak lettek volna?

Trunks
Nem azt mondom, hogy ezen múlt, írtam is, hogy ki kell használni a sok helyzetbõl néhányat. Ha az elsõ félidõben berúgja Marchionni a helyzetét, akkor biztos behúztuk volna, mert ez a samp nem is akart gólt lõni.

Már nem bírom végignézni a meccseinket, mert a vége már akkora szenvedés... ha az elején nem lövünk gólt, akkor már vége mindennek.

Amici di nessuno...

gercse
hát ismét nem voltunk vmi határozottak a kapu elõtt...hihetetlen
Marchionni pedig 3 méterre volt a kaputól...
mindegy, most már én is azt mondom, hogy bl hely legyen meg, 3. sztem meglehet, sõt talán 2., de elsõk nem lehetünk, max ha este az inter kikap,akkor marad remény

9csöves9
az már régen rossz ha egy ilyen véleményes tizin múlna a gyõzelem.ez van ezt kell szeretni,ha nem fújják be a Juvénak az baj,de ha befújják az meg maga az apokalipszis

9csöves9
szar második félidõ,kibaszott antifocis Samp,el vagyok keseredve...

hmmm hát igen, érdekes meccs volt :S
Trunks
1. ennél jogosabb 11-es nem is kell...
2. mit mûvel a samp? direkt a 0-0-ért jöttek ide? csak fetrengenek össze-vissza és rúgják a világba a labdát... bíró meg mindent lefúj nekik

Tudtam, hogy vmi hasonló lesz, ha visszakerülünk a Serie A-ba, de nem bírom nézni, ahogy a bírók állandóan ellenünk fújnak. <#nemtudom> Mindenesetre ha az 1. félidõben berúgunk 1-2-t, akkor az év legsimább meccse.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
..... No comment. szarok voltunk, a samp antifocit játszott, és nem voltunk képesek 100%os helyzeteket belõni...

TifosoJuventino
Õszintén, ha adják a milan mecset a sport2-n akkor mijajóbüdösnek vágják be a sport1-re? kijafakkomat érdekel bazmeg

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Hát ez van, nagyon gyenge volt a játék, persze a helyzeteket be kellene lõni, akkor nem lenne gond, de ha így is lenne, attól még a játék gyenge sajnos és ez nagyon sok mérkõzésre igaz. Bajnoki cím ide vagy oda, szép, de ez kevés. Na meg télen igazolni pár embert, nem az uccsó pillanatban, ahogy talán tenni fogják. Plusz a sérültek, az elvett mérkõzések, Tiago és Almiron brutálisan gyenge játéka... A BL helyezés legyen meg, nem szabad vissazcsúszni, pedig most igen úgy néz ki. Aztán nyáron és jövõre meglássuk mi lesz.

Ja és Saccani igazán lecummanthanta egy lovat.

CUORI BIANCONERI

Trunks
Undorító, végig se tudom nézni...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Istenem... ha hozzáérnek egy Samp játékoshoz, már a földön fetreng... Ekkora antifocit

TifosoJuventino
bíró nyasgem

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
Ezt meg lehetett volna adni....

TifosoJuventino
szép...

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
belefejelt pieri a labdába, aztán fogja a fejét, baromarcú

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
DelP-Iaquinta csere

TifosoJuventino
Még jön Iaquinta remélem és sztem még Palaldino is, más bevethetõ, aki vmit vinne a játékba, sztem nincs.

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
legalább hárommal kéne vezetnünk... remélem a második félidõben kihasználjuk a helyzeteket. a szögletnél meg hol volt a védelem????

Trunks
Kb. 3-1-re kéne vezetnünk, az lenne a reális ennyi helyzet után. A Samp meglepõ, mekkora antifocit játszik, nem is játsszák elõre a labdát, nem is akarnak támadni. A másik szánalmas, hogy mennyit szimulálnak. Palombo alakítása emlékezetes, amikor 4:2-ben vihettük volna a labdát, erre elfekszik. Nedved kirúgja a labdát, erre 10 másodpercre rá feláll.

Ettõl függetlenül ezeket a helyzeteket be KELL rúgni. Marchionni... gyönyörû támadás, csak a befejezés hibádzik.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Hát elég sokat fekszenek a samp játékosai xD

CUORI BIANCONERI

Count Adyn
Mivolt ez áá😄D

Fabio Capello
A keservit hogy szétszedtük a kapufát, de nem voltunk képesek betalálni... nembaj csak így tovább csak legközelebb már a hálóban legyen a labda 😄

TifosoJuventino
bazmeg mi a fasz maradt ki asztakurva életbe, nicns szerencsénk basszameg!

CUORI BIANCONERI

TifosoJuventino
Lol, nem érted, Trez Szélrõ beívelte, geci😄

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
Szép volt Molinaro és Trez mozdulata is, kár hogy megint mellé 😞 De nem baj, legalább helyzeteink vannak, és szépen is játszunk

na most megtudtuk, hogy Legro 2 évig nem tukott<#idiota><#wilting>
ez a gólunk elment gombázni :S
Fabio Capello
ÁÁÁÁÁ hogy lehetett ezt kihagyni Marchionni????