Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
mondjuk én azt szeretném ha még januárban idehoznák nekünk Barzaglit, ha van elég pénz. bár sztem nyárig semmiképpen nem engedi el Zamparini bácsi.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
thx Trunks
LA JUVE SIAMO NOI!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MERCOLEDÌ 23 GENNAIO
ore 15.00 Udinese-Catania
ore 18.30 Sampdoria-Roma
ore 21.00 Inter-Juventus
GIOVEDÌ 24 GENNAIO
ore 21.00 Lazio-Fiorentina
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Megrendeltem innen a mezeket. Remélem nem fogok csalódni. Remélem az Inter elleni kupameccset már abban nézhetem 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amúgy a cikkben is megemlítették, hogy kár volt Criscitóért, most jól jött volna.
akkor február közepe vagy vége felé már játszhat remélem, csak ne legyen addig más sérült
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként teljesen egyetértek én is, Tiago eléggé alibi focit játszik..., nem tud kibontakozni vagy nem tudom, de ez így nem fog menni,
Criscitoért meg tényleg kár..., most jó lenne ha itt lenne, mondjuk ha nem ment volna el, akkor is kellett volna, és kell is védõt venni
Andrade-rõl tudtok vmit?
Most valamit ki kell találni.
Egyébként Camo teljes edzésmunkát végzett, Olivera elutazott a Penarolhoz, Tiago és Zebina csak kondiban voltak.
Blanc és Secco az edzés után fél órát beszéltek Ranierivel. (remélem valami új védõrõl 😄D)
Tiago megint elkezdett sírni, hogy lecserélték, mert itt õt nem szeretik, meg nem hagyják játszani...
Talán ha mutatott volna vmit nem hozzák le...
Ranieri egyébként megmondta faszásan, h rosszul játszott + nem azt csinálta amit kért tõle, hanem hátrafelé passzolgatott.
a hírek forrása: zebraportal
Hajrá Magyarország!
Names of possible candidates include Michele Canini (22 year-old, Cagliari), Fabiano Santacroce (20 year-old, Brescia) and Francesco Pratali (28 year-old, Empoli).
így muszály lesz venni valami épkézláb belsõ védõt
Gratulálok Birindellinek és köszönök mindent, amit eddig a klubért tett!
További sok sikert és jó egészséget, Alessandro!
juventushungary-n hosszabb cikk olvasható.
Hajrá Magyarország!