Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nem az NSO-nak nyilatkozta,hanem a Skynak mint ahogy gondolom nem magyarul nyilatkozott a Parma honlapnak😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Ez kéne kicsit nagyobb-ban.
vótmá?
Breki33
És elárulnám, hogy 1984 óta vagyok Juve drukker 90-ig nemis nagyon halottam az Interrõl, szval ilyen hülyeséget, hogy

"jobban utálják Intert mint amennyire Juvét szeretik"

Kiváncsi lennék ilyen okos hozzászoló fel tudná-e sorolni a 82-es olasz válogatott védelmét, vagy akár a 90-es Inter védelmet.
Mondjuk elõbbi meghatározóbb volt. :-)
Breki33
Szerintem meg ezt nyilatkozta

Vhogy autentikusabb a Paírma honlap mint a nemzeti sport ahol olyan hülyeségeket tudnak írni.

Ha Juve meccsen az ellenfél így kifejelné én biztos nem reklamálnék kamu tizit.

És utána meg Ibike viselkedése után még nem nekem állna fel és irogatnék
olyanokat mint a #16934-ben látható
9csöves9
egy kis érdekesség,a 01-02-es szezonban a 19. forduló után ugyanennyi pontunk volt

ill csak 1 😛

persze-persze, ott a maradék 10% 😊

9csöves9
tiszta,de hidd el nem mindenkinek fújták volna be😊

Breki33
elég a Breki
most ez semmi ilyen kötekedés meg tényleg csak normálisan ha gond akkor nem is írok rá többet csak annyi, hogy sztem ezt a bírok 99% befújta volna, Couto sem reklamált sõt interjúban mondta is hogy a fejérõl a kezére pattant ami ugy ott volt a feje mellett fenn, és mután belért fejjel a labdába a keze ugyanugy akadályozta a labdát, a másik gól meg nem "bírói" segítség volt, mert ugye Dessena "nagyfájdalmasan" földre esett és ment vele az idõ, elhúzott 1-2 percet még jó hogy a bíró hosszabbított, megjegyzem nemtom mi lett Dessena-val...

ennyi, köszi 😊

akkor nemszóltam...

az meg csak egy megszólítás<#idiota>
Breki33
nem P a Happy New Yaer még érvényes

appacuka??????
Amúgy egy kicsit sok a 11-es Olaszországban, szinte minden meccsre jut egy, néhol kettõ...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mondom én, hogy csak kötekedni jött ide<#idiota>
9csöves9
"de vak is látja hogy rápattant kezére"

© ForzaInter A felhasználó átmenetileg ki van tiltva.
tegnap 22:28 | privát | galéria | válasz erre | #16920
jó most ez ellen nem tudunk mit csinálni, gyengék voltunk, tényleg nem ért bele kézzel couto, sajnálom is parmát, de ezvan... nem emiatt lehetünk bajnokok...

tényleg hagyjuk inkább pubi😊

appacuka, nem akarod még kivenni a karácsonyos képeta banner alól?<#rolleyes>
9csöves9
Secco és Blanc Angliában van,a két tárgyalófél a szokásos

😄Dddddddddd

ForzaInter
senkivel nem kötekedtem ügyibá😊
de vak is látja hogy rápattant kezére, egyébként Couto meccs után interjuban mondta hogy fejérõl a kezére pattant, de zárjuk le ezta vitát, nem akartam senkivel én vitatkozni, elénézést, gyõztes meccsen nincs mit maygarázni😄

Yo, Bitch!

Count Adyn
Ha megírja a Blikk is tuti igaz lesz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

te mér jössz a juve topikba kötekedni? -.-
ForzaInter
érte a kezét, nézd már meg azta videot, tedd félre Inter gyûlöletedet és ugy nézd meg... lehht nem volt szándékos, de akkoris érte kezét.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez néhányótokra igaz...

Yo, Bitch!

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166908&
Akkor az NS csak kitalálta?

Breki33
A búsképû lovag ámokfutásáról nemis beszélve

Ezek a fejek......

Breki33
De nem ismerte el tök értelmetlen lett volna hozzáérnie egyértelmûen látszik hogy fejjel simán ki tudta fejelni.

gercse
meg el is ismerheti, hogy hozzáért, de ha nem szándékosan...akkor nem tizi

Breki33
ja csak az "eszesek" kitalálták, hogy Couto elismerte.

Hát éppen ellenkezõleg...
Trunks
Ezt mondtam. Hogyha hozzá is ért, akkor se volt szándékos.

"A bíró szerint szándékos kezezés... ha még hozzá is ért a kezéhez a labda, akkor se szandékosan."

Amici di nessuno...

gercse
így van....

Breki33
Amúgy a Parma honlapján fent van Couto nyilatkozata.

"tömören: õ a pályán nem érezte hogy hozzáért volna a kezéhez a labda (az ilyet azért érezni szokta az ember feltéve hogy nincsen lebénulva a karja), de ha mégis hozzáért volna akkor sem volt szándékos. márpedig a szabályzatban nem csak a leszorított kéz számít vétlen kezezésnek. nem csinált a kezével a labda irányába történõ mozgást, így ez is vétlen kezezés volt ha egyáltalán hozzáért. a labda elõször a fejét érintette ez biztos, és onnét már kiment volna, ergo nem lett volna gól, így mégha érintette is a kezét, akkoris indiferens. igazából a spori egy másodpercig nem habozott a döntéssel, tizit akart (kellett?) fújni, és kapóra jött... ez van nincs mit szépíteni... "
Breki33
pámerka márcsak ez a szint....
Trunks
Imádom, amikor idejössz és mondod a baromságaidat.<#eljen>

#16935: ennél=én

Amici di nessuno...

😄DDDDDDDDDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Trunks
Igazából már nem is zavar ez. Túltettem magam rajta. Minél jobban utálja mindenki a Juvét, ennél annál inkább imádom.<#worship>

Amici di nessuno...

Breki33
aham......

ezt nem te írtad?

"csak juvésoka t bassza mer fele nyomorék, Inter ellen drukker, jobban utálják Intert mint amennyire Juvét szeretik... "

Ennél nagyobb hülyeséget nehezen írhattál volna <#falbav><#boxer>
9csöves9
nem kifejezetten rád értettem,általánosítok

Fabio Capello
Úgy látszik a mai nem a bírók napja volt...

Trunks
Szted én mit írtam? Épp azt, hogy nem ezen múlik. Még csak nem is az zavar, hogy most az internek fújtak. Nem érdekel. A bajom a bírók ténykedésével van, ami a már-már nevetséges kategóriába tartozik. Egyszerûen bármit megcsinálhatnak, gyakorlatilag következmények nélkül. Csak sajnos amíg blatter a fifa elnöke és amíg õ mozgatja Platinit, addig semmi nem fog változni. Ha levátlják blattert, akkor esetleg... VI-DE-Ó-BÍ-RÓT!

Amici di nessuno...

ForzaInter
elnézést félre értettem, de jogos tizinél sose mondtam hogy juve megkapta szokásos tizjiiét, sajnos bírók sokszor nincsenek helyzet magaslatán...

Yo, Bitch!

9csöves9
szerintem nem teljesen érted amit írtam.arra utaltam,hogy a média (legyen az itthoni vagy külföldi) 5-10 éve kialakított egy képet a Juventusról,amit mindenki jól elfogadott.ez ma is tart és ez így is marad örökre.

ami annyit tesz,hogy:

1.mindig mákkal nyernek 1 góllal
2.mindig bírói segítséggel

ez akkor is úgy volt amikor fejszével vágták le egy játékosunk lábát a 16-oson belül,és akkor is amikor végigtámadva a meccset lõttünk egy gólt a 200.percben.és ezekkel szemben az összes többi aktuális bajnokesélyes javára tévesen megítélt dolgok eltörpültek stb.

mindegy én nem idegesítem már magam,ez az olasz foci úgy beteg ahogy van.ez van ezt kell szeretni

ForzaInter
tiedbe esetleg fordítva, én nem szoktam juvéval nagyon foglalkozni mint egyesek Interrel...

Yo, Bitch!

Count Adyn
Elhiszem😊 Az okés hogy nem leszünk idén bajnokok, nem érdemelnénk meg ezzel tiszában vagyok, de legalább érdekes lett volna a bajnokság egy kicsit ha a Roma közelebb ér hozzátok...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

m0tTh0w
Sajnos a 2bõl egyik sem lett volna 11es délután, de az inter meccsét nézve simán be lehetett volna fújni õket így utólag .

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Zsolti9014
lassan elkezdhetnék vizsgálni a merdáék meccseit is!
az a szép, hogy a kommentátor is akkora inter-drukker mint ház!
meg Nyilasi is beismerte hogy õ is az, de legalább azt is ki merte mondani h óriási bírói segédlettel nyertek.
amúgy nekem az inter játékosainak nagy részével semmi bajom nincs , de a klub és az a patkány elnök az mindent üt! én nem hagynám hogy Olaszország bajnokának vallja magát egy olyan klub, amelynek a keretében is alig akad olasz!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
vagy beleadták a szádba,hogy foglalkozzál vele

ForzaInter
ilyet énsi mondtam sokszor pár éve....... de ne mennyünk bele, mindenki foglakozon saját csapatával.

Yo, Bitch!

Count Adyn
Hjah... Csak ma is az inter ellen nem fujják be a 11-est, oké véleményes volt, azán nekik megadják ami nem az... Nekünk ma vagy 2-3 11 es gyanus helyzetünk volt, és semmi. Rohadtul elrontja az egész sportot hogy ennyiken múlnak a meccsek/

9csöves9
elõre le volt ez már játszva 2006-ban én már nem idegesítem magam.foglalkozzunk csak magunkkal aztán lesz ami lesz