Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

"jobban utálják Intert mint amennyire Juvét szeretik"
Kiváncsi lennék ilyen okos hozzászoló fel tudná-e sorolni a 82-es olasz válogatott védelmét, vagy akár a 90-es Inter védelmet.
Mondjuk elõbbi meghatározóbb volt. :-)
Vhogy autentikusabb a Paírma honlap mint a nemzeti sport ahol olyan hülyeségeket tudnak írni.
Ha Juve meccsen az ellenfél így kifejelné én biztos nem reklamálnék kamu tizit.
És utána meg Ibike viselkedése után még nem nekem állna fel és irogatnék
olyanokat mint a #16934-ben látható
ennyi, köszi 😊
az meg csak egy megszólítás<#idiota>#idiota>
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
© ForzaInter A felhasználó átmenetileg ki van tiltva.
tegnap 22:28 | privát | galéria | válasz erre | #16920
jó most ez ellen nem tudunk mit csinálni, gyengék voltunk, tényleg nem ért bele kézzel couto, sajnálom is parmát, de ezvan... nem emiatt lehetünk bajnokok...
tényleg hagyjuk inkább pubi😊
de vak is látja hogy rápattant kezére, egyébként Couto meccs után interjuban mondta hogy fejérõl a kezére pattant, de zárjuk le ezta vitát, nem akartam senkivel én vitatkozni, elénézést, gyõztes meccsen nincs mit maygarázni😄
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Yo, Bitch!
Akkor az NS csak kitalálta?
"A bíró szerint szándékos kezezés... ha még hozzá is ért a kezéhez a labda, akkor se szandékosan."
Amici di nessuno...
"tömören: õ a pályán nem érezte hogy hozzáért volna a kezéhez a labda (az ilyet azért érezni szokta az ember feltéve hogy nincsen lebénulva a karja), de ha mégis hozzáért volna akkor sem volt szándékos. márpedig a szabályzatban nem csak a leszorított kéz számít vétlen kezezésnek. nem csinált a kezével a labda irányába történõ mozgást, így ez is vétlen kezezés volt ha egyáltalán hozzáért. a labda elõször a fejét érintette ez biztos, és onnét már kiment volna, ergo nem lett volna gól, így mégha érintette is a kezét, akkoris indiferens. igazából a spori egy másodpercig nem habozott a döntéssel, tizit akart (kellett?) fújni, és kapóra jött... ez van nincs mit szépíteni... "
#16935: ennél=én
Amici di nessuno...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Amici di nessuno...
ezt nem te írtad?
"csak juvésoka t bassza mer fele nyomorék, Inter ellen drukker, jobban utálják Intert mint amennyire Juvét szeretik... "
Ennél nagyobb hülyeséget nehezen írhattál volna <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Amici di nessuno...
Yo, Bitch!
ami annyit tesz,hogy:
1.mindig mákkal nyernek 1 góllal
2.mindig bírói segítséggel
ez akkor is úgy volt amikor fejszével vágták le egy játékosunk lábát a 16-oson belül,és akkor is amikor végigtámadva a meccset lõttünk egy gólt a 200.percben.és ezekkel szemben az összes többi aktuális bajnokesélyes javára tévesen megítélt dolgok eltörpültek stb.
mindegy én nem idegesítem már magam,ez az olasz foci úgy beteg ahogy van.ez van ezt kell szeretni
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
az a szép, hogy a kommentátor is akkora inter-drukker mint ház!
meg Nyilasi is beismerte hogy õ is az, de legalább azt is ki merte mondani h óriási bírói segédlettel nyertek.
amúgy nekem az inter játékosainak nagy részével semmi bajom nincs
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!