Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
had irogassak csak hogy majd fel toluk mindenki meg a hasonlo hulyesegeiket 😄😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
nemtudom elismerni, mert az ajánékért nem kell pályára lépni 😊
sõt, nemcsak a játékosok nemzetisége, hanem a személye/személyisége is.
itt volt pl. a Capello-csapat: jó csapat, nyertünk is 2 bajnokságot, de pl. Ibrahimovics, Mutu nem igazán jött be. Elküldte Tacchinardit, nem játszatta Del Pierot.
abban persze igazad van, hogy ha úgy nyernénk, hogy kevés az olasz, természetesen örülnék neki, és nem az lenne a fõ szempontom, hogy sok a külföldi, hanem a gyõzelemnek örülnék.
Plusz Csesza is igazat írt, hogy annak aki hátrébb van, mindig kell egy indok hogy piszkálódhasson.
De igazából Breki álláspontján vagyok: egy csapatnak igenis hazai játékosok adják a magját!
És ez a kérdés nemcsak az ellenfelek drukkereit foglalkoztatja, az Intert ezért már pl. bírálta is vmelyik szövetség. igaz, ennek nem volt túl nagy jelentõsége.
De ha megnézzük jobban akkor a Juve kezõjében mindig is volt 4-5 olasz legalább, a Milanéban szintén.
Az Arsenal soha nem arról volt híres hogy angolokat szerepeltet, ebben valószínûleg közrejátszott Wenger személye is, hiszen õ is francia, és sokáig franciák alkották a csapat nagy részét. De ezzel nincs is problémám.
Valamint azt hogy az Interben kevés az olasz játékos, nem is piszkálódásból írtam.
De egy a lényeg: FORZA JUVE! -ez az egy fontos, legyetek jók most... 😄DD
Hajrá Magyarország!
Így már világos, bár azért elég szomorú, hogy nem közvetítik élõben. De legalább leadják, csak kicsivel késõbb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
08:30 Televíziós vásárlás
08:45 Televíziós vásárlás
09:00 Televíziós vásárlás
09:15 Televíziós vásárlás
ÚJ 09:30 Labdarúgás, Juventus-Sampdoria, olasz bajnokság, 19. forduló
11:45 Televíziós vásárlás
12:00 Televíziós vásárlás
ÚJ 12:15 Vízilabda, TEVA-VasasPlaket - Ethnikosz Pireusz, férfi Euroliga, csoportmérkõzés
14:15 Televíziós vásárlás
14:30 Televíziós vásárlás
ÚJ 14:45 Rögbi, Gloucester-Ulster Rugby, Heineken Cup, 6. forduló
ÚJ 16:30 Jégkorong, Montreal-Boston, NHL, alapszakasz (mai)
ÉLÕ 18:30 Labdarúgás, Sampdoria-Juventus, Olasz Kupa, negyeddöntõ, elsõ mérkõzés (élõ)
ÉLÕ 20:30 Kosárlabda, Ros Casares - MiZo Pécs-2010, nõi Euroliga, csoportmérkõzés (élõ)
ÉLÕ 22:15 Labdarúgás, Everton-Chelsea, Angol Ligakupa, elõdöntõ, visszavágó (élõ)
ÚJ 00:15 Darts, World Grand Prix, 15/5. és 6. rész
ÚJ 02:15 Mai helyzet
02:30 Olasz bajnokság: a hétvége legjei (ism.)
ÚJ 03:00 Labdarúgás, spanyol bajnokság, 20. forduló, összefoglaló
ÉLÕ 04:00 Jégkorong, Vancouver-St. Louis, NHL, alapszakasz (eredeti kommentárral) (élõ)
ÚJ 07:00 Labdarúgás, olasz bajnokság, 19. forduló, összefoglaló
Itt van a sport2 szerdai mûsora. Gondolom az a Sampdoria az Inter akar lenni, és akkor 18:30-kor közvetítik a meccset élõben a sport2-n.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amikor egyhazai klubcsapatban is egyre több az idegenlégiós, már akkor is kezd nekem furcsává válni a szurkolás, és az Interrel nekem pont az a bajom, hogy még régebben nem is volt gondom velük, nemzetközi szinten szurkoltam nekik más csapat ellen, de most már nem tudok, mert a csapatban van 1 olasz meccsenként...
mondjuk én erre be is vezetnék egy szabályt...(hány hazai játékosnak kellene meccsenként a pályán lennie)
Ezért nem bírom azt se mikor pl a francia vállogatott bantu négewrekkel áll fel (nem kritizálva õket). Platiniék idejében pl jobban kedveltem õket.
Én büszke vagyok arra, hogy általában a Juve adta pl a világbajnok Olasz csapatok védelmeinek gerincét illetve írányítóit (pl legutóbb kapust, legjobb védõ-t, 82 ben szinte egész védelmet, gólkirályt)
Én olasz drukker is vagyok nemcsak Juve drukker és az Intert nem tartom igazi olasz csapatnak.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Az Arsenalt is baszogatják, amikor kb. ez az egyetlen angol klub, amit nem utálok. Szép focit játszanak, eredményesek, kit érdekel, hogy nincsenek angolok? Max. az ellenfelek drukkereit.
Amici di nessuno...
de ha nyerjük a bajnokságot és velünk minden rendben van, akkor ti csak ezeket a dolgokat tudjátok felróni, de az akkor nem érdekel, mert az csak a keserûség, valami piszkálódhatnék a "vesztes" csapatnak mindig kell 😊
(kopp-kopp)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
„Természetesen követtünk el hibákat, de összességében a nyári vásárlásaink pozitívak voltak.”: mondta Ranieri.
„Bár tagadhatatlan, hogy néhány játékos kemény árat fizetett azért, hogy a Bianconerik mezét viselhesse.”
„A legnagyobb aggodalmamat Tiago váltotta ki, egy olyan játékos, kinek játékát már Portugáliában is nyomon követtem.”
„Minden adott számára, hogy egy nagyszerû játékos váljék belõle, ennek ellenére nem tudom megérteni, hogy miért képtelen alkalmazkodni az itteni bajnoksághoz.”
„Sissoko érkezhet.”: ismerte el a Tinkerman.
„Õ egy jó játékos, aki könnyedén be tudna illeszkedni a csapat játékszerkezetébe.”
nem igazán láttam Sissokot játszani, de attól tartok nem véletlenül nem szerepel a Liverpool kezdõben, félek ez is csak kidobott sok-sok pénz lesz ha valóban megvesszük
(csinálj má ns címlapot 😄)
És a fociban a JUVE szeretete mindenek fölött áll
de akkor is: legalább lenne benne több olasz játékos.
Hajrá Magyarország!
2. nem tudjuk egymást meggyõzni, persze nem is kell 😊 (téma sztem ejtve)
4. ha - ha és ha - ez a foci, ha a Juve sem kap x meccsen a végén 11eseket, ha nem lõttök hosszabításban gólokat akkor nem lenne ennyi pontotok sem, ha apukád akkor éjjel nincs anyukáddal akkor nem irogatsz itt nekem és term. ez fordítva 😄 és ez így van jól hogy nincs ha
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
nem, de nem is vakarom a fülem tövét ugrás közben 😊
de mindegy,mostmár ne foglalkozzunk ezzel
2. simán kifejelte, elsõ látásra is úgy tûnt, most is úgy tûnik
3. amit Breki írt: hogy ugrana már fel leszorított kézzel?
4. senki nem mondta, hogy a 3. gól szabálytalan volt, csak annyit írtam, hogy soha nem egyenlített volna ki ezen a meccsen az inter (pláne nem nyer), hogyha nincs a 11-es+kiállítás, ergo a 3 pontot ajándékba kaptátok
Amici di nessuno...
remélem mind a 2 csapat majd rendes kerettel fog kiállni arra a meccsre
hallod kaj összefuthatunk és megmutatom, hogy-hogy kell úgyis asszem Szekszárdi vagy 😄DDDdddd

mostanában mindenki mindent hosszú û-val ír ha kell ha nem.
utálom...
Érdemes elolvasni az NSO_n mit írnak a fórumban játékvezetõk is
Én biztos elismerném, hogy ez jogtalan volt.
ha nincs ott a feje akkor igencsak ott a keze és azzal megy ki a labda, a keze nem véletlen volt ott (nem a fejét akarta megvakarni) 😊
igen, amit Ibra csinált utána az "gusztustalan" volt - én emiatt is útálom, az ilyen megmozdulásai miatt soha nem lesz nekem a szívem csücske
a köv. hsz-re meg annyit, hogy én az ilyen vitákba nem szólok bele, mert kvára leszarom, mert egyik tábornak sincs igaza semmiben, mert mindenki elfogult - nem is nagyon tudnak érdekelni az ilyen dolgok
én meg annak csak örülök ha sok az ellendrukker max ha minden jól jön ki akkor én nevetek a végén 😛
peace
megnéztem és olaszul van :-)
Ami az NSO-ra van írva erõs fentartásokkal kezelem szokták erõsen félreírni a dolgokat.