Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
köszi

közben még valami:

Sport1

20:15

Kézilabda Fogadás az eseményre
Férfi Európa-bajnokság, középdöntõ, Magyarország-Izland (élõ)
22:15

Labdarúgás
Olasz Kupa, negyeddöntõ, elsõ mérkõzés, Inter-Juventus

ugyan nem élõ, de akkor is!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
www.juventushungary.atw.hu-n találsz linkeket több progihoz

Zsolti9014
Sissokko nehogymár idejöjjön!

Meg lassan bejelenthetnék már egy klasszis védõ azonnali megszerzését. 😄
Gigi hátfájdalmai miatt nem utazik a kerettel.
Lehet hogy kellene egy minõségi cserekapus is.

Link lesz a meccshez? (ha írtatok már bocs, átsiklottam felette valszeg)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nyugodjon Békében!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ma 5 éve hogy elhunyt az Ügyvéd úr...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
Count Adyn
Tuttosport szerint (😄) Van der Vaart-al elõszerzõdést kötött Secco.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Hát lol. Emiatt pláne nem kell. Amúgyse vmi nagy játékos, a 'Poolba nem fér be, C. Zanetti 3 év múlva is jobb lesz nála, simán nem Juve-szintû. Nem kellene ezt a játékospolitikát folytatni (középszar játékosok vásárlása irreálisan magas áron).

Amici di nessuno...

9csöves9
meg nyáron miért mondta hogy azért nem jön ide mert a pool nagyobb csapat...

LasCar16
de kedves😄 csak az a fura hogy eddig miért nem hangoztatta azt h ekkora fan:ASDadsdd

#acm

9csöves9
Sissokko bazdmeg.nehogy idejöjjön

"I have to confess that wearing the Juventus shirt would be the greatest thing. I have been a Bianconeri fan since I was a kid. I supported Juve because I was obsessed with Zinedine Zidane and if you loved Zidane, you loved Juve. I then became a fan of Alessandro Del Piero – he is a great player. ... But I am still a Liverpool player at the moment, even if I have Juventus in my heart.”

Trunks
Ez csúnya lesz... Iaquinta miért nem KEZDÕ???

Amici di nessuno...

gabber_saviola
Inter-Juventus: Le probabili formazioni
Il match-clou dei quarti di finale di Coppa Italia va in scena questa sera a San Siro dove Inter e Juventus si affrontano nella gara di andata. Queste le probabili formazioni:

INTER (4-5-1): Toldo; Rivas, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Jimenez, Vieira, Cambiasso, Maniche, Cesar; Cruz.
A disposizione: Orlandoni, Burdisso, Pelè, Solari, J. Zanetti, Crespo, Ibrahimovic.
All.: Mancini

JUVENTUS (4-4-2): Belardi; Birindelli, Legrottaglie, Grygera, Molinaro; Marchionni, Nocerino, C. Zanetti, Palladino; Trezeguet, Del Piero.
A disposizione: Vanstrattan, Boumsong, Ariaudo, Esposito, Tiago, Castiglia, Iaquinta.
All.: Ranieri

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Bleh, csak az a kérdés hány gólt kapunk ilyen kerettel...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
se Nedved, se Camo, nehéz lesz...

9csöves9
a Rai Uno egyébként élõben közvetíti a meccset(a napokban vették meg a jogokat) kérdés hogy kódolt lészen e

9csöves9
igen

forzajuve5
35 Esposito
36 Castiglia
41 Cosentini
43 Ariaudo

õk az utánpótlás csapatban játszanak?

9csöves9
a holnapi keret:

2 Birindelli
6 Zanetti
9 Iaquinta
10 Del Piero
12 Belardi
13 Vanstrattan
17 Trezeguet
18 Boumsong
20 Palladino
21 Grygera
23 Nocerino
28 Molinaro
30 Tiago
31 Novembre
32 Marchionni
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Castiglia
41 Cosentini
43 Ariaudo

hát igen...

Trunks
😊 Eddig se értettem, miért nem játszunk 3 csatárral...

Amici di nessuno...

Trunks
"egy utólag jogos 11-est"

ööhmm... tessék?

Amici di nessuno...

Breki33
ok
Zsolti9014
mondjuk magából a névbõl kiindulva sem csoda az összetétel: Internazionale-nemzetközi vagymi.

OFF
Breki: milyen diplomáid vannak (melyik suli melyik szak/kar vagymi)
továbbtanulás elõtt állok (vagyis jövõre érettségizek, de már lassan dönteni kellene és elég hiányosak az ismereteim a felsõoktatásról 😄) és kellenek az ötletek. PÜ-ben is küldheted, hogy ne offoljunk. Köszi

ON

Hajrá Magyarország!

9csöves9
indexes fórum,Bumi távozása kapcsán😄

"Akkor legalább tuti a 3-4-3-as hadrend, mert nem lesz már négy szar védõnk sem. 😊"

Breki33
majd törlöm csak lássa mindenki ezt az értelmi szintet
kicsit unom már, hogy törölgessek utánna mikor szemetel
9csöves9
szerintem Diego esetében van 5-6 csapat aki röhögve kifogja fizetni a 25 millát...

már csak az a kérdés:ki lesz a védõnk a mostani átigban?

nono84
Amúgy Mellberg nyáron jön, és Secco tegnap volt Németországban is Diego ügy miatt. 20M eurót ajánlunk érte õk minimum 25-öt kérnek. De ami biztos a szezon vége elõtt nem jön el a Werdertõl.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
létre kellene hozni egy anti juve topicot, és oda a kis csírák írhatnák a hülyeségeiket, minket pedig nyugton hagynának

nono84
töröljük a hozzászólásait légyszi, mert abszolút nem témábavágóak.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
szavakat nem találok😄D

gercse
link

eghyébként nagyon meglepett, kis fiókcsapat az inter 😄

Count Adyn
Én az halottam hogy anno a Milanból kitették aki külföldi volt és azok csinálták, vagy valami iesmi.

argentinokat nem kéne bántani -.-
9csöves9
én is buta vagyok elmeséled?

11 argentín menekült összespanolt egy szeméttelepen?😄

gercse
OFF

Én meg egészen máig teljesen buta voltam 😄
nem tudtam az inter alakulásának történetét...de ma mondta haverom,
nem csoda hogy tele van idegenlégiósokkal,
na

ON

Zsolti9014
Innentõl. elírtam, bocs 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na akkor most: én nem vagyok moderátor, meg semmi extra tisztségem nincs, de teszek egy javaslatot: ZÁRJUK LE az Interes témát.
Inentõl csak egy dolog ami számít:

FORZA JUVE PER SEMPRE!

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Félõ, hogy elkapja a divathullám, és ha majd mi leszünk jobbak, akkor hirtelen áttér, hogy legyen sikerélménye 😄 Ha már képest volt Milánnak drukkolni. Végülis nem városi riválisok 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
õ mindenképpen az

szerencsére nem Juve-s
engem nagyon nem izgat, hogy õ most paraszt e vagy nem, általában veletek igen, de én nem vagyok az és "el is várom másoktól, hogy õk is így viszonyuljanak hozzám" - nemtudok más tenni, mint hogy majdnem minden 2. hsz-ét kitörlöm az Inter topikban, hogy ne legyen belõle balhé 😊

Breki33
de pámerka nem kérdezi

nézz már magad köré ember
az elején megkérdeztem, hogy baj-e ha írok, nemnagyon kaptam elutasító választ, de ha zavar akkor csumi, nem nagyon veszem a szívemre 😊

forzajuve5
elõbb varrjuk fel a mezre a 3. csillagot mint õk a másodikat

Trunks
<#eljen> Egyetértek, idén sajnos megfoghatatlanok a hazai porondon. Idén MÉG jobbak nálunk, de pár év és más lesz a helyzet. Ezért nem értem, miért kell ilyenekkel jönni, hogy kevés náluk az olasz. Elég baj, ha 1 csapatnál már ezt kell kritizálni és valljuk be: ha mi vezetnénk ennyivel, akkor senki nem foglalkozna azzal, hány hazai játékos van az Internél.

Inkább nézzünk elõre és a következõ meccsre koncentráljunk!

Amici di nessuno...

Csacsi
Igen, van benne egy kis hullámvölgy, de úgy tûnik nagyon akarnak, és nem kaptak még ki idén, ami azért szép teljesítmény, el kell ismerni.

Ennek ellenére remélem szerdán nyerünk. Ha mégsem így lesz, nem leszek elkeseredve. be kell ismernem, hogy jelenleg, ez a Juve, nem a régi, de már alakul. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LasCar16
ez így van, ki voltak éhezve a sikerre..azért nyomták,nyomják ennyire..plusz megtanultak gyõzni, de a stílusok a régi, tavaly is amikor kikaptak a Valenciától, mibe fulladt a meccs, idén is vmi hasonlóra számítok, az elsõ vereség után, de ez a hangulat jól érzõdött a Parma elleni meccs vége felé is, ameddig nem lesz egy állandó jó teljesítményt nyujtó ellenfelük addig ez fog menni, de egy kis hullámvölgyet meg lehet figyelni a játékukban, és egy komolyabb csapat ezt ki is használhatja, talán éppen ti lesztek azok szerdán

#acm

Breki33
Ezért felesleges csalni......
Csacsi
ezért írtam ezt : "Alá kell írni, hogy ma õk a legerõsebbek (eredmények, és forma alpján) az olasz bajnokságban"

Breki33
Itt nem ezzel van a gond, hisz egyértelmû

Hanem hogy egyes okostonik minket neveznek csalónak miközben ilyenek folynak náluk....

Másik meg én nem érzem nagyon erõsnek az Intert -simán ki fognak esni a bl-bõl sztem- inkább mi vagyunk egyenlõre gyengék magunkhoz képest.

És az ilyen kis mitugrászok mint pámerka aki idejön okoskodni csak nevetségessé teszik õket.....
Csacsi
Nem értem én sem a sok Juvést. Én is nagyon régóta tiszta szívembõl juve drukker vagyok, de be kell látnom, mégha nem is szeretem az Intert, jelenleg megfoghatatlnaok. Össze kell hasonlítani a két csapat statisztikáját(bajnoki gyõzelm, kupa, nemzetközi szereplés), amik bizony tények. Mint ahogy az is tény, hogy az Inter kapott két szép évet, a bundabotrány miatt, hogy meggynegült a folyamatosan elõtte álló két csapat (Milan és a Juventus). Hadd éljék ki magukat. A csoda nem tart örökké, és a Juve ismét ott fog tanyázni mind a bajnokságban, mind a nemzetközi porondon, ahol eddig is volt. Bennem még mindig Juve szív dobog. És nem érdekel, hogy más az Intert szereti. Alá kell írni, hogy ma õk a legerõsebbek (eredmények, és forma alpján) az olasz bajnokságban, mégha olasz nincs is köztük.

Én azt mondom, hogy Forza Juve. És a csapatot kell bíztatni, és akkor az eredmények jönni fognak, és akkor nem kell másra mutogatni. Megélt ez a csapat már sokmindent. Hiszem azt, hogy a elkövetkezõ 1-2 szezon után visszaáll minden a régi kerékvágásba. És még akkor is a mi statisztikánk lesz erõsebb.

FORZA JUVE