Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben még valami:
Sport1
20:15
Kézilabda Fogadás az eseményre
Férfi Európa-bajnokság, középdöntõ, Magyarország-Izland (élõ)
22:15
Labdarúgás
Olasz Kupa, negyeddöntõ, elsõ mérkõzés, Inter-Juventus
ugyan nem élõ, de akkor is!
Hajrá Magyarország!
Meg lassan bejelenthetnék már egy klasszis védõ azonnali megszerzését. 😄
Gigi hátfájdalmai miatt nem utazik a kerettel.
Lehet hogy kellene egy minõségi cserekapus is.
Link lesz a meccshez? (ha írtatok már bocs, átsiklottam felette valszeg)
Hajrá Magyarország!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
"I have to confess that wearing the Juventus shirt would be the greatest thing. I have been a Bianconeri fan since I was a kid. I supported Juve because I was obsessed with Zinedine Zidane and if you loved Zidane, you loved Juve. I then became a fan of Alessandro Del Piero – he is a great player. ... But I am still a Liverpool player at the moment, even if I have Juventus in my heart.”
Il match-clou dei quarti di finale di Coppa Italia va in scena questa sera a San Siro dove Inter e Juventus si affrontano nella gara di andata. Queste le probabili formazioni:
INTER (4-5-1): Toldo; Rivas, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Jimenez, Vieira, Cambiasso, Maniche, Cesar; Cruz.
A disposizione: Orlandoni, Burdisso, Pelè, Solari, J. Zanetti, Crespo, Ibrahimovic.
All.: Mancini
JUVENTUS (4-4-2): Belardi; Birindelli, Legrottaglie, Grygera, Molinaro; Marchionni, Nocerino, C. Zanetti, Palladino; Trezeguet, Del Piero.
A disposizione: Vanstrattan, Boumsong, Ariaudo, Esposito, Tiago, Castiglia, Iaquinta.
All.: Ranieri
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 Birindelli
6 Zanetti
9 Iaquinta
10 Del Piero
12 Belardi
13 Vanstrattan
17 Trezeguet
18 Boumsong
20 Palladino
21 Grygera
23 Nocerino
28 Molinaro
30 Tiago
31 Novembre
32 Marchionni
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Castiglia
41 Cosentini
43 Ariaudo
hát igen...
OFF
Breki: milyen diplomáid vannak (melyik suli melyik szak/kar vagymi)
továbbtanulás elõtt állok (vagyis jövõre érettségizek, de már lassan dönteni kellene és elég hiányosak az ismereteim a felsõoktatásról 😄) és kellenek az ötletek. PÜ-ben is küldheted, hogy ne offoljunk. Köszi
ON
Hajrá Magyarország!
"Akkor legalább tuti a 3-4-3-as hadrend, mert nem lesz már négy szar védõnk sem. 😊"
kicsit unom már, hogy törölgessek utánna mikor szemetel
már csak az a kérdés:ki lesz a védõnk a mostani átigban?
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
11 argentín menekült összespanolt egy szeméttelepen?😄
Én meg egészen máig teljesen buta voltam 😄
nem tudtam az inter alakulásának történetét...de ma mondta haverom,
nem csoda hogy tele van idegenlégiósokkal,
na
ON
Inentõl csak egy dolog ami számít:
FORZA JUVE PER SEMPRE!
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Inkább nézzünk elõre és a következõ meccsre koncentráljunk!
Amici di nessuno...
Ennek ellenére remélem szerdán nyerünk. Ha mégsem így lesz, nem leszek elkeseredve. be kell ismernem, hogy jelenleg, ez a Juve, nem a régi, de már alakul. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
#acm
Hanem hogy egyes okostonik minket neveznek csalónak miközben ilyenek folynak náluk....
Másik meg én nem érzem nagyon erõsnek az Intert -simán ki fognak esni a bl-bõl sztem- inkább mi vagyunk egyenlõre gyengék magunkhoz képest.
És az ilyen kis mitugrászok mint pámerka aki idejön okoskodni csak nevetségessé teszik õket.....
Én azt mondom, hogy Forza Juve. És a csapatot kell bíztatni, és akkor az eredmények jönni fognak, és akkor nem kell másra mutogatni. Megélt ez a csapat már sokmindent. Hiszem azt, hogy a elkövetkezõ 1-2 szezon után visszaáll minden a régi kerékvágásba. És még akkor is a mi statisztikánk lesz erõsebb.
FORZA JUVE