Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Az elõzõ banner sztem sokkal jobb volt, nem illik rá ez a 2 új kép. Buffon meg furcsán néz ki, mintha szét lenne húzva a kép.

Amaurit ha leigazoljuk, akkor az már tényleg nevetséges lesz. Trez, Ale, Jaki, Palla miért nem elég??? Ráadásul mindegyikük jobb nála. Miért nem érti már meg a vezetõség, hogy vagy igazoljunk fiatal tehetségeket vagy jó játékosokat olcsón és neveljünk belõlük klasszisokat (Lippi idejében) vagy szerzõdtessünk világsztárokat (Capello). Nem érdemes euró 10 milliókat kiszórni az ablakon középszar játékosokért. Amauri sose férne be a kezdõbe. Tény.

Amici di nessuno...

9csöves9
új tv-s szerzõdést kötött a klub Berlusconi vállalatával a Mediasettel,2010-ig 112 millió eurót fizetnek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
még egyik sincs megerõsítve

gercse
Én is úgy olvastam, hogy a hétvégén Buffon véd, ha minden jól megy

Breki33
Én úgy tudom Buffon-t nem kell mûteni.
Zsolti9014
Pagliuca pótolhatja Buffont

Vincenzo Rispoli, a 41 éves kapus menedzsere nyilatkozott a lehetséges transzferrõl...

"Pagliuca jövõje Buffontól függ, s a sérülése komolyságától. Most még nincsen semmi konkrétum, de csütörtök estére minden kiderülhet. Ha Gigi hosszabb idõt kénytelen a pályától távol tölteni, a zebrák szívesen látnák Pagliucát, aki ingyen igazolható, s február 1-tõl készen áll mindenre. Gianluca újra védeni akar. Ha erre lesz lehetõsége ebben az évben, az nagyszerû lenne, hiszen kiváló fizikális állapotban van, a pénz már nem számít neki. Ballottához hasonlítják? Pedig különbözõek. A Lazio kapusa mindig csere volt, s csak most véd, míg Pagliuca világ- és európabajnokságokon vett részt, teljesen más súlycsoport."

Mindenesetre Ranieri nem aggódik Gigi Buffon állapota miatt, aki szerint a Cagliari ellen már a világ legjobb kapusa állhat a Juventus kapujába.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Csöves, lehet hogy rászóltál!

2008-01-30
A Juve reaktiválná a veterán kapust
Külföldi labdarúgás

A Juventus labdarúgócsapata szerzõdést kíván kötni Gianluca Pagliucával, a torinóiak a veterán kapussal pótolnák a megsérült Gianluigi Buffont.

A tervekrõl a Corriere dello Sport tájékoztatja a szurkolókat, igaz, a lap konkrétumról még nem tudott beszámolni. A Juventus vezetõsége nem elégedett a torinóiak keretében szereplõ cserekapusokkal, márpedig a mûtétre váró Buffon helyére megfelelõ helyettest igyekeznek állítani. A Juve ezért felvette a kapcsolatot a már visszavonult Pagliucával, akit korábban több klubbal is összefüggésbe hoztak.

A 41 éves portás az elmúlt nyáron fejezte be pályafutását, ám állítása szerint nem végleg, csak az Ascolival lejárt szerzõdése után nem talált a nyáron magának csapatot. A három világbajnokságra is elutazó egykori válogatott kapus bízik benne, hogy sikerül újra élvonalbeli gárdához leszerzõdni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amauri a legtöbbet ajánlóhoz megy
A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini elmondta, hogy Amauri a nyáron a legtöbbet ajánló csapathoz igazol, senki máshoz.

Zamparini nem hajlandó akárhová elengedni csapata büszkeségét. A Corriere dello Sportnak a következõket nyilatkozta:

"Szerzõdéshosszabbítást ajánlottam neki, de nem valószínû, hogy ez megtörténik. Amauri egy különleges játékos, és sokban hasonlít egy másik volt-Palermo játékoshoz, Luca Tonihoz. Csak az elszántság hiányzik még belõle."

És hogy a Milanhoz, vagy a Juventushoz kerül-e a csatár?

"Aki többet kínál. De nem csak a Juventus és a Milan került szóba. Vannak más nagy csapatok is a képben."

Andrea Barzagli szintén elfelé tart Palermoból, az úticélja pedig a Juventus vagy a Lazio lehet.

"Barzagli a Juventusba való. Egy nagyon jó védõ, de nem játszik olyan jól a Palermoban, mint a válogatottban, mert nincs motivációja."

Zamparini már nyáron is nekünk akarta eladni, ezt észre kell venni Seccóéknak is. Én nem azt mondom hogy nincs más alternatíva, de ez sem egy rossz megoldás.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Az alapbanner nem az enyém csak gondoltam megnézem negyed óra alatt hogy rakom rá Delpiero-t, bár sztem hátul rajta volt.

Aztán meg találtam rgy jó Buffon képet

Ha mindenkit rápakolnék kitakarná az eredeti hátteret.
Újjat meg most nincs idõm készíteni.

Sztem jó lett egy hibája van a jobb oldalon azzal nem volt kedvem szórakozni.
De még mindig hiányzik róla Camo, Pavel és Giorgio...

Jó van, csak vicc volt... 😛

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
miértis?

adott a lehetõség jobbat készíteni
persze macskák nélkül.....
énse, csak leírtam a véleményemet... 😄
gercse
nekem tetszik

9csöves9
én már itt a bannereken nem idegesítem magam<#vigyor3>

szerintem elég gáz<#gonosz3>
9csöves9
az afrika kupa után kötelezõ asszem 1 hét pihenõ

gercse
Jó a banner <#smile><#eljen>

Fabio Capello
Stendardora én is kiváncsi vagyok

Csacsi
Jó hír. Remélem Camoranesi beáll, és segít minket. Rossz hír. Buffon hiányozni fog. Ja és kíváncsi vagyok erre a Stendardo gyerekre. Remélem jó lesz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
A mai meccsre a keret:

Kapusok: Belardi, Vanstrattan, Novembre

Védõk: Birindelli, Stendardo, Molinaro, Legrottaglie, Ariaudo, D'Elia

Középpályások: Zanetti, Salihamidzic, Camoranesi, Nedved, Nocerino, Tiago, Castiglia

Támadók: Iaquinta, Del Piero, Trezeguet, Palladino

A várható összeállítás:
Belardi-Birindelli, Stendardo, Legrottaglie, Molinaro-Palladino, Zanetti, Nocerino, Nedved-Del Piero, Iaquinta

(forrás: zebraportál)

Ez egy régebbi összeállítás, Sissoko kérdéses hogy nevezve lesz e egyáltalán

Zsolti9014
Mirante véd a Roma-Sampon!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
írjál Brekimesternek PM-t, hogy szeretnéd 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nono84
Irányitó közéépályás kell a középpályára, nem ilyen Sissoko 11M euróért :S

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Nem is értem, miért nem Alex il grande capitano van ott??

😛

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

gabber_saviola
úgy fog játszani, hogy még a bannerba is berakjátok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Továbbra se értem Sissoko érkezését. Zanetti, Nocerino, Tiago - egyikük se támadó kp. Van der Vaartot idehozták volna és legalább lenne egy fantasistánk vagy vmi hasonló. Túl védekezõ lesz a csapat, ha egyszerre a pályán lesz Zanetti, Sissoko és Nocerino (mivel a jobbszélre továbbra sincs senki, aki ne lenne sérült). Nocerino pl. nem is tud elõrefelé passzolni.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Sissoko: Boldog vagyok

A mali középpályás a Juventus Channelnek nyilatkozott...

"Elégedett vagyok, hogy egy ilyen nagy klubhoz igazolhattam, biztos vagyok benne, hogy az itt szerzett tapasztalatokkal rengeteget léphetek majd elõre. Óriási sztárokkal játszhatok majd együtt, s viszontláthatom Claudio Ranierit, aki egy nagyon nagy edzõ, s akivel a Valenciában már volt módom együtt dolgozni."

Ez a kétszínû...

De mindegy, játsszon jól és akkor rendben vagyunk. 😄D

Hajrá Magyarország!

9csöves9

gercse
Buffon meg mégsem épült fel annyira, hogy védjen az inter ellen

Breki33
Alessio Secco, a Juventus sportigazgatója elmondta, hogy Tiago marad a klubnál, míg néhány fontos részletet még tisztázni kell, mielõtt Momo Sissoko csatlakozna a Bianconerihez.

Tiago

A portugál középpályás tavaly nyáron csatlakozott a Bianconerihez, ám óriási csalódást keltett a játéka. Korábban úgy tûnt, hogy a Juventus januárban mindenképp megszabadul a játékostól, és a pletykák szerint a Tottenham került legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a középpályást.

Az utolsó percekben azonban Tiago meghiúsította a tranzakciót, mert felmerült, hogy esetleg az Atletico Madridhoz is igazolhat. Alessio Secco azonban most kijelentette, hogy mivel az átigazolási szezon néhány napon belül végetér, és már nincs idõ a tárgyalásokra, így Tiago legalább az idény végéig marad Torinóban.

"Többen is érdeklõdtek iránta, és a Tottenham szándékai igazán komolyak voltak, azonban a játékos tétovázása miatt nincs már elég idõ a megfelelõ tárgyalásokra. Tiago mostantól nem eladó, így maradt még ideje, hogy képességeit bizonyítsa." - mondta Secco.

Sissoko

Secco tisztázott néhány dolgot Momo Sissoko azonnali átigazolásával kapcsolatban is. A mali válogatott játékos tegnap Torinóba érkezett, és a találgatások szerint a mai napon találkozik a klub vezetõivel és írja alá szerzõdését.

"Ami Sissokót illeti, van még néhány fontos dolog, amit tisztáznunk kell, csak ezután jelenthetjük be hivatalosan is az átigazolást."
gercse
úgyis kisérletezni kell majd, hogy kivel lesz a leghatékonyabb a középpálya

Zsolti9014
Az a baj, vagy nem baj, hogy amikor én Sissokkót láttam játszani (kevésszer) akkor nem mutatott többet mint Nocerino.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is 😄D
"43-mast" meg Zebramezben 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szavazzatok Alex vagy Trez góljára
én most Trezre szavaztam

gercse
szerintem Nocerino kispadot kap..., Nedved Sissoko Zanetti Camo/Marchionni lenne a legjobb középpálya, de rotálni kell majd sztem...

9csöves9
szerintem mindenhol értelmesen játszana,csak nálunk nem :s

9csöves9
jah

hát ez az,így se lesz egyszerû megoldani a Sissoko,Zanetti,Nocerino kp-t

gabber_saviola
most lehet, hogy kinevettek, de én szivesen látnám rózsaszínben.

gercse
marad?
és akkor mit kezdünk vele?...nem igaz

9csöves9
28.01 15:58 - Juve, Secco: "Tiago resta"

<#szomoru1>

gercse
ja, egy szöglet, és szépen befejeli, mint Bummbumm 😄

Zsolti9014
olyan gólt fog toszni! mármint az inter kapujába. 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
😊 reméljük nem okoz csalódást

9csöves9
Stendardo már játszhat az inter ellen nekem valahogy jó elõérzetem van vele kapcsolatban

gercse
szerintem Belardi is belemenne, hogy Buffon védjen, legalább nem rajta múlik majd, nincs akkora a felelõsség/teher a vállán

Zsolti9014
örülnék neki ha Gigi védene, de fel kell tenni a kérdést: megéri megkockáztatni, hogy rásérüljön a mostanira?

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Ranieri mindenképp meg fogja kockáztatni Buffon beállítását az Inter ellen, mert Belardi+ez a védõsor nem lesz elég

Zsolti9014
Belardi: Buffon a világ legjobbja
A Juventus cserekapusa, Emanuele Belardi elismerte, hogy semmi esélye nincs arra, hogy stabil kezdõvé váljon, ugyanis Gianluigi Buffon a világ legjobb kapusa.

A 30 éves, volt Reggina játékos csapata utóbbi két mérkõzését végigvédte, ugyanis Buffon krónikus hátsérüléssel küszködik.

„Nehéz kiszorítani Buffont, ugyanis õ a világ legjobb kapusa. Elég ijesztõ feladat, de ez az én szerencsés estém volt.”, mondta Belardi a Stadio Picchi-ben 3-1-re megnyert bajnoki után.

Belardi sok kritikát kapott az Inter elleni Coppa Italia mérkõzésen mutatott teljesítménye miatt, ennek ellenére, a Livorno ellen feljavult és egy sor nagyszerû védést mutatott be.

„Természetesen nem esik jól, ha kritizálnak, de nem vagyok már kisgyerek, 30.-ik életévemet taposom.”, folytatta.

„Voltak jó és rossz mérkõzéseim is karrierem során. Butaság lett volna az Inter elleni derbi után megjelent újságcikkeken rágódnom, így túltettem magam rajta.”

Egyesek szerint Belardi nem elég jó ahhoz, hogy a Juventus cserekapusa legyen.

„Nem mondom azt, hogy egy fenomém vagyok, de ha valaki jobbat találnak helyettem, viszont látásra. Buffon viszont csak egy van, és õ vissza fog térni szerdán.”, zárta mondandóját Belardi.

Buffon várhatóan felépül az Inter elleni kupavisszavágóra, de ha kiújulna a sérülése, az a nyári Európa Bajnokságon való részvételébe is kerülhet.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Trezeguet: Könyörögni nem fogok!
2008-01-28 12:35:01
Hiába vezette világbajnoki és Európa-bajnoki gyõzelemre hazája nemzeti csapatát, David Trezeguet-re pillanatnyilag nincs szüksége a francia labdarúgó-válogatottnak.

trezeguet-a.jpgKözel sem felhõtlen a Trezeguet és Raymond Domenech szövetségi kapitány kapcsolata. A Juventus csatára tavaly októberben megharagudott a mesterre, aki nem nevezte két egymást követõ Eb-selejtezõre. Kettejük viszonya azóta sem rendezõdött, a gólerõs futballista pedig komolyan kockáztatja válogatott tagságát a közelgõ kontinenstorna elõtt.

- Úgy látom, nem hiányzom a válogatottnak, hiszen nélkülem is ki tudta harcolni az Eb-szereplést. Ugyanakkor õszintén szólva nekem sem hiányzik a címeres mez, azt hiszem, korábban eleget tettem már hazafias kötelességemnek - nyilatkozta Trezeguet, aki eddig 70 mérkõzésen 34 gólt szerzett a francia nemzeti csapatban.

- Jelenleg több olyan futballista van, akire építhet Domenech. Ilyen például Benzema, aki élvezi a kapitány bizalmát. Ha mindenki úgy gondolja, így tökéletes a csapat, akkor nekem mi keresnivalóm lenne a válogatottban - tette fel a kérdést Trezeguet, aki nyilatkozatával valószínûleg kisebb felzúdulást okoz a francia szövetség és a szurkolók körében. (samsungsport.hu)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezzel én is egyetértek, viszont ellenpéldának ott van Legro: Andrade sérülése elõtt a hátam közepére sem kívántam volna, most meg az egyik legjobb védõ a ligában.

Hajrá Magyarország!