Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Hát sírni nem fogok, hogy kiestünk, de kár érte. A saját kezünkben volt a sorsunk, mi csesztük el. Az oda- és a visszavágón is.

Belardi egy nagy szar. Molinaro szintúgy. A támadásaink a 2. félidõben teljesen sablonosak voltak, a széleken megpróbáltuk elvinni, ezt nem volt nehéz megakadályozni.

Szép volt az inter 3. gólja. Nem ezt érdemeltük, de magunknak köszönhetjük. Legalább örülhetnek, ha megnyerik a kupát 120x zsinórban.

Amici di nessuno...

james69holden
mint te...?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hegeace
vannak klasszisaink csak nem mindegyik pályarészen vagy éppen nem egészségesen

Heló szia remélem hogy vagy

TifosoJuventino
CAMOOOO, mindig is imádtam...

CUORI BIANCONERI

gercse
Sajnos elment a meccs..., nem baj, van még egy visszavágási lehetõség...

Amíg nincsenek klasszisaink, addig erre kell számítani egy inter ellen...

ekkora egy csicskát... márbocs

Count Adyn
Hát lol...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Még egyet rugni kéne azért.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Nem tudom mit vártatok, azért Inter ellen várható volt, hogy ki fogunk esni 😊 Inkább jó lenne most a bajnokságban minél elõkelõbb helyen végezni. A többi totál mellékes.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ajjjaj :S mostmá kettõt kéne akasztani :S
Fabio Capello
hogyaza.....

TifosoJuventino
...

CUORI BIANCONERI

Trunks
Mindenesetre ennek az internek még lehet gólokat rúgni. Fõleg 1 ilyen csatárkettõssel. Igaz, a mi védelmünk se túl acélos. Molinarótól és Belarditól állandóan libabõrös leszek.

Amici di nessuno...

gercse
hát ja..
na sebaj, fel kell magunkat szívni és mindent bele adni, szurkolók jól szurkolnak(én is ordítottam a góloknál😄), remélem a csapat is odateszi magát

Trunks
Visszasírom Rampullát. Ez a Belardi egy istencsapás. Maniche középre tartó lövését is majdnem bevédte. A BL-helyek is veszélybe kerülnek, ha sokáig nem épül fel Buffon.

Végre szervezett volt a védekezésünk! Egy jó jel, bár persze még van mit rajta csiszolni. Stendardo eddig elég ügyes, majdnem fejelt egy gólt.

A 11-es jogos volt. Brazzo nem tudom, mit akart. Kiszállt volna a labda a stadionból.

Amici di nessuno...

9csöves9
biztos hogy nem direkt,pláne úgy hogy az a sérült keze de hát ez van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
ok tudom, elfogult vagyok, de sajnálom Salit nagyon, mert nem direkt csinálta

9csöves9
11-es volt,oda nem lehet felemelni a kezét

gercse
mindenesetre a védelemnek fel kell kötni a gatyát, Camo remélem bejön majd, meg Trez, ha kell

gercse
mekkora r.hadék volt a bíró..., Sali oda se nézett már az ellövés pillanatában, úgy fosott a labdától...erre befújja...

Count Adyn
Na innenetõl szar a helyzet:S

Fabio Capello
basszus... :@

TifosoJuventino
COPJANAK LE!

CUORI BIANCONERI

csodálatos, az isten bassza meg<#falbav>
ja vagy úgy 😄
akkor most velünk szurkolol<#eljen><#hehe>
TifosoJuventino
LAA JUVEEEEEEEEEEEE

CUORI BIANCONERI

gabber_saviola
pár darab szelvényem van, amin már csak a Juve gyõzelem kell 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Dzsudzsáááák Iaquintaaaa és Stendardo fejelte kapufára ha jól láttam😄

gabber_saviola
2-1 (nemtudomleirnianevét 😄dddd)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
Iaqui-Iaqui-Iaquintaaa!!!!!! <2-1>

mibajod tesvér?????????????
gabber_saviola
tegye fel a kezét aki nem reménykedett ebben a szabiban, hogy ez is kóóól lesz? 😄ddddd

Fabio Capello
huhhh... Szép volt Belardi, de alapból nem kéne lövõhelyzetig se jutniuk... A védelem megint összeszedetlen, sokat hibázik

Count Adyn
Ez a bantu szét fogja taposni Legrot-t ha igy megy tovább. Szegényt Toldo is majdnem leütötte😄

9csöves9
ezért sárga? gratulálok

húúúúúúúú mekkora gól 😄DDDDDDD
Count Adyn
Aleeeex😄DD

Fabio Capello
Alessandrooooo <#worship><#worship><#worship><#worship> magnifico! Toldo meg se bírt moccanni 😄

9csöves9
ALEEEEEEEEEEEEX!!!

gabber_saviola
kóóóól 😛

1-1 ADP

9csöves9
Birindelli,a tizenakárhány éves rutinjával nem bír kiszorítani egy primaverast.bravó

Fabio Capello
na bazdmeg 😞

9csöves9
<#ejnye1>

nono84
Nekem tetszik a banner <#eljen>.

"Diego Is Juve’s Number One Summer Target - Report"<#eljen>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
Hajajjj nemjóezígy... Sport1en meg megy az Ajax-PSV, micsoda meccsütközés van itt... 😄 sztem kapcsolgatás lesz 😛

Count Adyn
Remélem lesz egy uncsi 0-0 😄D

Juventus: 12 Belardi; 2 Birindelli, 33 Legrottaglie, 25 Stendardo, 28 Molinaro; 7 Salihamidzic, 23 Nocerino, 6 C.Zanetti, 11 Nedved; 9 Iaquinta, 10 Del Piero.
Subs: 13 Vanstrattan, 8 Camoranesi, 17 Trezeguet, 20 Palladino, 30 Tiago, 36 Castiglia, 43 Ariaudo.
Coach: Claudio Ranieri.

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 24 Rivas, 6 Maxwell; 28 Maniche, 30 Pelé, 5 Stankovic; 11 Jimenez; 9 Cruz, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 4 J.Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 21 Solari, 26 Chivu, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.

Referee: Massimiliano Saccani (Mantua)

vigyázz, mingyá leoltanak<#idiota>
banok
bannerral kapcsolatban: a "Merry Christmas and Happy New Year" kép nem idejétmúlt már egy kicsit? XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én ide többet nem csinálok, az is biztos...<#whatever><#whatever><#whatever><#gonosz3>