Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belardi egy nagy szar. Molinaro szintúgy. A támadásaink a 2. félidõben teljesen sablonosak voltak, a széleken megpróbáltuk elvinni, ezt nem volt nehéz megakadályozni.
Szép volt az inter 3. gólja. Nem ezt érdemeltük, de magunknak köszönhetjük. Legalább örülhetnek, ha megnyerik a kupát 120x zsinórban.
Amici di nessuno...
Heló szia remélem hogy vagy
Amíg nincsenek klasszisaink, addig erre kell számítani egy inter ellen...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
na sebaj, fel kell magunkat szívni és mindent bele adni, szurkolók jól szurkolnak(én is ordítottam a góloknál😄), remélem a csapat is odateszi magát
Végre szervezett volt a védekezésünk! Egy jó jel, bár persze még van mit rajta csiszolni. Stendardo eddig elég ügyes, majdnem fejelt egy gólt.
A 11-es jogos volt. Brazzo nem tudom, mit akart. Kiszállt volna a labda a stadionból.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
akkor most velünk szurkolol<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1-1 ADP
"Diego Is Juve’s Number One Summer Target - Report"<#eljen>#eljen>
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Subs: 13 Vanstrattan, 8 Camoranesi, 17 Trezeguet, 20 Palladino, 30 Tiago, 36 Castiglia, 43 Ariaudo.
Coach: Claudio Ranieri.
Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 24 Rivas, 6 Maxwell; 28 Maniche, 30 Pelé, 5 Stankovic; 11 Jimenez; 9 Cruz, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 4 J.Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 21 Solari, 26 Chivu, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Massimiliano Saccani (Mantua)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/