Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Egyetértek. Ilyen igazolásokkal sehova nem fogunk kerülni... Minõségi emberek kellenek, nem Bcsapatos tartalékok

Trunks
Azért szánalmas, hogy ilyen embereket igazolunk. Régen nem így mentek a dolgok. Remélem legalább jó teljesítményt fog nyújtani.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Stendardo már uficsále, Mellberg meg nyáron jön. Mind2 a juventus.com-on

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Így van! Boldog Születésnapot és Gyors Gyógyulást a Világ Legjobb Kapusának!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Breki33
Ha jól tudom Gigi Buffon ma 30 éves

Sok boldogságot és mielõbbi gyógyulást neki<#wave><#pias>
Zsolti9014
Egyébként a Lyonnal megpróbálhattunk volna egy Boumsong-Grosso cserét némi ráfizetéssel. Én örültem volna neki.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egyébként forrás a zebraportal, hivatalos oldalon még nincs kinn.

Hajrá Magyarország!

na végre valami bíztató hír 😄 kíváncsi vagyok, hogy mt alkot majd<#eljen>
Count Adyn
Bumbum szintet csak hozza😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Stendardo a Juventusé

Legkorábban a Roma ellen léphet pályára az olasz védõ...

Guglielmo Stendardo a Juventus játékosa. A 26 éves olasz védõ kölcsönbe érkezett a Juventushoz, opciós joggal a megvásárlására. "Még jó, hogy elégedett vagyok. Azt hittem, hogy Angliába igazolok a Fulhambe, vagy a Birminghambe. De a Juve áll mindenek felett." A játékos megszerzésének egyetlen negatív oldala a három mérkõzéses eltiltása. Az elsõt vasárnap tölti le, majd a Cagliari és az Udinese következik, s legkorábban a Roma ellen léphet majd pályára. Kétséges még a szerdai Inter elleni szereplése is, habár nagyon nagy szükség lenne rá, hiszen Grygera eltiltása miatt elfogytak Ranieri védõi: a 18 éves Ariaudo lehet Legrottaglie társa a védelem tengelyében. Delio Rossi, a Lazio vezetõedzõje csak csütörtökön akarja elengedni Stendardót Torinóba, mert a sérült Cribari helyett õt játszatná a Fiorentina elleni kupamérkõzésen.

Ranieri kikötötte Alessio Seccónak ("Ha egy ember távozik, egynek jönnie kell a helyére"), s eddig a vezetõség teljesítette is a római mester kérését: Boumsong helyett Stendardo, Almirón helyett Sissoko érkezik.

Egyre szimpatikusabb a srác! Sok sikert neki és teljesítsen jól!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szép volt Fiúk!

Nekem kifejezetten tetszett Alex és Trez mellett Zanetti játéka, a 3. gólnál Palláé. Pavel természetesen megint odatette a szívét a pályára.
Legrónak és Molinarónak is voltak nagy mentései, de Salihamidzic inkább a középpályán teljesít jobban, Grygera sem volt vmi meggyõzõ.

Viszont Belardi és Nocerino teljesítménye kellemesen meglepett! Belardi bravúrjai nagyon kellettek, Nocerino meg hajtott és volt egy szép lövése is.

Pessottót látni tényleg nagyon jó volt ismét, csak az a szomorú, hogy alighanem még most is beférne a kezdõnkbe.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Nah. Sajnos elment tegnap otthon a net, de a maeccset láttam.

Gyorsan értkéelnék. Védelem : nagyon nem stabil. valamit tenni kell.
Belardi : Mérföldekkel jobb teljesítményt nyújtott, mint az elmúlt 3-4 kupameccsen, kellemes meglepetés volt.
Középpálya : Remekül játszottak. Nocerino nagyon hajtós volt. Zanetti, mindig jó helyen volt, és remek labdákat adott (2 gólpaszt is), Nedved...semmi különös nem volt ma, hajtott. Palladinon látszott az akarás, de nem nagyon ment neki sajnos. Cam, vagy Marchi nagyon hiányzok a jobb oldalunkról.

Trezeguet : Asszem ehhez nem kell kommentár. Alig várom, hogy ideérjen a trezeguet-es mezem. Del Piero. Kettõt lõhetett volna, 1 lett belõle, de szerencsére ez is elég volt.

És ami számomra nagyon jó volt. Pesottot látni, jókedvel, mikor Del Pierot cserélték le. Öröm volt látni õt.

Remélem az Inter ellen azért a középpályára Camo visszatér, Mert ez a védelem sajnos gólt/gólokat fog kapni az interetõl, amikre válaszolni kell...és ahhoz kellenek a jó játékosok.

Huhh...remélem nem volt annyira hosszú.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Aham, hát, egy pár percre remélem beáll majd,
mert bár a Livorno ellen jó volt ez a csapat is, de az inter ellen keményebb lesz...

Count Adyn
Ripoter azt mondta Camo már padra ülhet Inter ellen.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TifosoJuventino
Igen, nem semmi amit csinál😊

CUORI BIANCONERI

gercse
Szép meccs volt, elemében voltak ma Trezék, a középpálya is egyben volt (Nocerino 2 lövése egész jó volt), Belardi is türhetõen védett, csakhát a védelem megint ügyetlenkedett olykor...

Remélem Torinoban sikerül megállítani az intert.
Senki nem épül fel addig? Camo?

Trunks
Igen, pont ezt akartam írni. Iaquintának is adott 1 akkora labdát, hihetetlen milyen szeme van a srácnak. Mintha irányító lenne, az idei szezon egyik kellemes meglepetése.

Amici di nessuno...

<#worship><#worship>
9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
beszarás hogy Zanetti megint milyen 2 gólpasszt adott

Trunks
Szép volt fiúk! A védelem megint 1 nagy rakás szar volt, csak nem bírtuk ki kapott gól nélkül...

Trez 2. találata a forduló gólja volt. Mondjuk mindössze 17 gól esett a 10 meccsen (ebbõl 4 a miénken).

Molinaro remélem nem így játszik az inter ellen. Iaquintával pedig nyugodtan rugathattunk volna gólt, nem tudom miért kellett visszaállni 3-0-s vezetésnél. Ennek a Livornónak még 4-et lehetett volna könnyedén vágni.

Amici di nessuno...

9csöves9
a meccsel elégedett vagyok,ez kellett már

9csöves9
jah jó látni hogy a csapat körül van.csak arra lennék kiváncsi hogy menyét halt meg azért a kabátért😄

Sport 2 nyomja majd élõben a meccset!

Fabio Capello
Mindenesetre ha ez a védelem nem javul sürgõsen, nagyon el leszünk picsázva az inter elleni meccsen

Breki33
Ha olyan védõink lennének mint a kispadról nemrég mutatott Pesotto -akit jó volt újra látni mosolyogni- már régen mi vezetnénk a bajnokságot.
TifosoJuventino
Csak nem bírtuk ki gól nélkül.

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
pfffff... sebaj, kaptak egy becsületgólt

TifosoJuventino
HO-HO-HO 😄

DAVID TRE-ZE-GUET

CUORI BIANCONERI

Breki33
Megvan a forduló gólja
aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen<#wow2><#worship><#worship><#worship>
Fabio Capello
Magnifico!!!! Trezeguet ma nagyon ottvan a bombákban 😄

Count Adyn
Haaaa ez b+ mekkore volt😄DDD

Count Adyn
Pont ezt akartam írni😄

Fabio Capello
Nah, emberelõnybe még minimum két gólt be kell vágni 😄

james69holden
Delpi még mindíg gyors 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Alessandroooo <#worship> <0-2>

Count Adyn
2-0 Alex😄

TifosoJuventino
ALEX DEL PIERO RADOPPIO 😄

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
Na DP... ezt egy kicsit túlspilázta szvsz

9csöves9
Zombori:"a Juve sohasem játszott klasszikus irányítóval"

szegénykém annyit játszott Franciaországban hogy Platini meg Zidane neve nem is mond neki semmit

Trunks
Na ez meg a másik... egyre viccesebb, hogy meccsenként nem adnak meg egy jogos 11-est. Mondjuk most nem szabad ezen múlnia!

Amici di nessuno...

Trunks
Hû a védelmünk milyen fos megint...

Már épp akartam bírálni Trezeguet-t, erre rögtön gólt lõtt. Hihetetlen, hogy a semmibõl képes gólt szerezni.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
A vezetés ellenére el kell hogy mondjam, hogy a védelmünk rettentõ zavarodott, pocsék, és rengeteget hibázik... Hosszútávon nem lesz ez így j ó:S

Fabio Capello
sajnos sztem a fájdalmat is.. Remélem a félidõben összeszedik annyira hogy kibírja a végéig

Count Adyn
Huu Belardi srác nagyon érzi ma hálistennek.

nono84
Nehéz meccs, de Trez nagyon érzi a kaput.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TifosoJuventino
GOOOOOOLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAA DI TREZEGUEEEEEEEEEEEET

CUORI BIANCONERI

Fabio Capello
TREZEGUEEEEEEEEET!!!!!! <#taps><#worship> szépen bevágta 😊