Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Csak végre a vezetõség is észbe kaphatna. Elszórják a pénzt közepes játékosokra. Csak Amaurit meg ne vegyük.

Stendardo meg jó, de 12 millkót nem ér.

Amici di nessuno...

Breki33
Elárulom az nem a banner <#ejnye1>

és már korábban is elmondtam miért van ott
kicsit babonából is

De holnap kiszedem.
Trunks
<#eljen> Legalább te nem.

Amici di nessuno...

Trunks
Igen, ezt én is tudom, miért?

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Igaz, hogy kaptunk gólt, nem is keveset, de mi is rúgtunk ezeknek a kis patkányoknak 4-et + bajnoki 1-1. Ha lesz védelmünk, akkor már nem kapunk ennyit és akkor ha Sissoko is beválik és taláén nyáron is igazolunk... jövõre egész erõsek leszünk😊

CUORI BIANCONERI

Trunks
Én nem hibáztatom Camót. Benne volt, azt a kis köcsögöt már le kellett rúgni, annyiszor beleszállt már vkibe. Amúgy is teljesen mind1, legalább neki jó érzés volt. Abban a pillanatban már úgyse nagyon volt esélyünk, az eltiltást meg ki nem szarja le.

Amici di nessuno...

gercse
fejben ha feladták a játékosok, akkor már mindegy szerintem, ez történt talán

Lombardini
Azt nem láttam bocs és nem is figyeltem, hogy valaki járt itt és beszólt nektek. Én nem szoktam ide jönni, ti is tudjátok. Legalábbis írni ide nem nagyon szoktam. De erre a hsz-re felment a pumpám elnézést. De azt hiszem fordítva is így lenne ha mi odaát írnánk valamit. Én nem balhézni jöttem.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Breki33
Jess VanStratten ha jól tudom ausztrál.
9csöves9
még az a szerencse😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
akkor is

hajtani a 3-3-ért,mégha azzal se mentünk volna semmire.én pl sokkal nyugodtabban feküdnék le

TifosoJuventino
Én nem is vettem észre, mondjuk ameccsel voltam elfgolalva...hehe de inkább nem reagálnék 😊

CUORI BIANCONERI

gercse
így van, de bízni kell, hogy tanulunk belõle, és tovább fejlõdik az egész gárda

Breki33
Sztem mi szúrtuk el.

Továbbjuthattunk volna, erre megint megkapják a szokásos 11-est Camo meg
ilyet nem lehet csinálni, miután hátrányba kerültünk dühbõl kezdtünk játszani......
Trunks
Meh, itt már tényleg nem volt semmi esély. 5 percünk volt és már elõtte se volt semmi fantázia a játékunkban.

Amici di nessuno...

Kaplan
Ha egy picivel lejjebb tudjuk faragni az árát, azért nem lenne rossz megvenni. Inkább mint egy Sissokot 11 millióért vagy mennyiért..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csacsi
Cseszának pihennie kéne szerintem 1 hetet. Mindig olyanba szól bele, amibe nem kéne, és senki nem kérdezi. És nem értem mit keres itt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TifosoJuventino
Egyetértek, egyik csapat sem tartana itt... bár a fociban nincsenek HA dolgok, de nem is írom.

CUORI BIANCONERI

gercse
én is feladtam...sajnos nem hozott szerencsét a csuklószorítóm sem...

9csöves9
baszki most komolyan mit vártatok?full ideg mindenki,erre bejön valaki és elküldi a picsába az egyik kedvenc játékosunkat.ha a topikotokba írja hidd el mindenki lefossa magasról

TifosoJuventino
Camo mindig is jól rúgott😄😄

CUORI BIANCONERI

Csacsi
Remélem egy modi jár erre, és a nem idevaló Intereseknek kiosztja azt ami jár nekik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Lazio

Kaplan
Miért kell idejárni? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
ami viszont kurvára nem tetszett,hogy Camo pirosa után feladtuk.egy igazi Juve ilyet nem csinál soha

Csacsi
Szépen játszottunk a 3. gólig. Sajnos ennyi sérültel, és az 1 év B-ben való szereplés után ennyi telik. Nincs miért szégyenkezni. Szerintem egy csapat nem élne túl ilyen sok balszerencsét. Ami vígasztal, hogy, még így sem vagyunk sokkal rosszabbak. Ha jobban igazoltunk volna nyáron, és nem lenne ennyi sérült, akkor minden más lenne. De a fociban nincsen HA. Annyi biztos, hogy jó uton haladunk....jövõre odérhetünk akármelyik csapat mellé.

Kaplan
Honnan is jött ez a Stendardo gyerek?

Lombardini
Azért ne csicskázzál öreg ha egy mód van rá. Miért kell primitívnek lenni?

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

gercse
...annyiért körül lehet máshol is nézni

9csöves9
12 millió

gercse
szerintem is jó játékos, ha így nyomná, meg lehetne venni is, de azt mondta a riporter, hogy nagyon drága lenne

9csöves9
Stendardo hatalmas erõsítés,a védelem többi tagjához meg el kéne hozni Dzsepetto bácsit,hogy faragjon a lábukon

9csöves9
nehéz értelmeset hozzátenni,akár meg is lehetett volna de ez a második félidõ

Camot én nem védem,várható volt hogy valakinek elszáll az agya,de hogy pont annak aki a kispadról nézte végig a szenvedést...

Trunks
Amúgy az intert nem értem, miért nem próbálkoztak többet távolról. Ami labda a kapu felé szállt, az veszélyt jelentett. Csodálom, hogy Belardi nem védett be semmit. Én kipróbálnám azt a Vanstratten vagy hogy hívják gyereket.

Amici di nessuno...

TifosoJuventino
Ha védelmünk is lesz...Akkor nem leszünk rosszak, persze ha így játszunk...

CUORI BIANCONERI

Count Adyn
Hát ez van, nem kell szégyenkeznünk, akár nyerhettünk is volna, ezzel a védelemmel ez is kész csoda.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
jó lenne, nagyon kellenek az egyéni jó teljestmények
ez hiányzik, mert csapat nagyából egyben van, de jó egyéni teljesítmények nincsenek

Trunks
Ja igen, Toldo nem tudom hogy fogta azt ki. A kis drogbáró elsõ számú kapus tuti nem tolta volna ki a léc alól. Gyönyörû lövés és védés!

A védelmünk továbbra is fos, fõleg a széleken. Stendardo nem volt rossz amúgy.

Nocerinót pedig tanítsák már meg PONTOSAN és ELÕREfelé passzolni. Szegénykém nagyon hajt, de technikai hiányosságai akadnak.

Amici di nessuno...

Hegeace
Hát én nagyon bízok Momo-ban, igaz h középpálya de nem ártana ha megtudná szûrni a támadások egy részét, sõt ha kell még védõnek is merném játszatni

Heló szia remélem hogy vagy

LasCar16
szállnak maj itt a pontok<#rolleyes> Camoranesitõl azér ilyet nem vártam

#acm

forzajuve5
ahhoz képest hogy most játszik itt elõszõr, ahhoz képest jól nyomja
ha Sissoko is beválik akkor megindulhatunk a fejlõdés útján

vettem

:SDDasdas

Kaplan
Te Juventus szimpatizáns vagy? Nem?! ÓÓóóó de kár, sajnálom, akkor kérlek menj eggyel arrébb 😊

szvsz a Juve-ban Zanetti nyomta jól

Trunks
He? Sztem szép rúgás volt.

Azért voltak érdekes bírói ítéletek, mint minden meccsen mostanában. Iaquinta 1. félidei helyzete (ziccer), amit befújtak lesnek. Vmelyik nigger (asszem Vieira volt) letalpalja Molinarót, ááá semmi.

Na nem mintha ezen múlt volna.

Amici di nessuno...

gercse
húzz már innen a halál faszára, házszámot tévesztettél

gercse
hát igen, védelemre gondoltam amúgy...
nagy kár Chiellini távolléte...õ még Ibrát is simán tartotta...Legro nem tudja pótolni, egyébként a Stendardo gyerek jól nyomja

forzajuve5
-moderálva-

mint muterod