Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1897-et maszkoltad?
Még azon filóztam, hogy a fejnagyságok magasságok stimmeljenek, de akkor Del Piero olyan törpicur lett :-)
Még azon filóztam, hogy a fejnagyságok magasságok stimmeljenek, de akkor Del Piero olyan törpicur lett :-)
Hm látom megtaláltad a kis hibát.😛
Viszont én direkt a satyekost akartam
DEha ez jobban tetszik nektek kicserélem
Viszont én direkt a satyekost akartam
DEha ez jobban tetszik nektek kicserélem
Csináltam egy változatot a felsõ bannerra😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
legfõképp a bannaerra, mer ami alatta van, arra értettem...
egyébként Pagliuca-nak én is örülnék, mindig is jó kapusnak tartottam, az is volt, sõt még Belardinál most is magabiztosabb lehet (bár nem láttam már rég védeni), de tegnap a kommentátor Peruzziról dumált, õ se lenne rossz talán, de azt is mondta, hogy ha Belardi sérülne meg, akkor az õ helyére menne, nem pedig Belardi lenne Pagliuca/Peruzzi tartaléka,
tehát ha jól vettem ki, akkor 3. számú kapust akarunk (szerinte)
egyébként Pagliuca-nak én is örülnék, mindig is jó kapusnak tartottam, az is volt, sõt még Belardinál most is magabiztosabb lehet (bár nem láttam már rég védeni), de tegnap a kommentátor Peruzziról dumált, õ se lenne rossz talán, de azt is mondta, hogy ha Belardi sérülne meg, akkor az õ helyére menne, nem pedig Belardi lenne Pagliuca/Peruzzi tartaléka,
tehát ha jól vettem ki, akkor 3. számú kapust akarunk (szerinte)
Sztem eléggé izgulhat egy Buffont helyettesíteni nem semmi teher.
EZért én többkkel ellentétben örülnék Pagliuca-nak õ nem fossa össze magát ha védenie kell tétmeccsen
EZért én többkkel ellentétben örülnék Pagliuca-nak õ nem fossa össze magát ha védenie kell tétmeccsen
Na akkor a véleményem. Belardi sztem nem juve szintû kapus. Kéne egy megbízható 2. számú kapus mert ez így nem jó. A védelem a szokásos viszont Stendardoval meg vok elégedve. A kp. Nocerino bûn rosszul játszik meccsek óta a passzai 50% rossz és nem a támadást segítik és sok fölösleges szabájtalanságot követ el. Zanetti, Sali és Nedvedel úgy ahogy meg vok elégedve. A csatársorral pedig teljesen elégedett vok. De azért grat a csapatnak mert küzdöttek. Nem akarom a bíróra kenni a meccset de amennyit reklamált Mancini, h ellenük vannak azt most rendesen visszakapták.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gólok
klikk
Tegnap az elsõt nem láttam így elég lökésnek tûnik, de meg kéne nézni más kamerából is.
A 11 meg..........
klikk
Tegnap az elsõt nem láttam így elég lökésnek tûnik, de meg kéne nézni más kamerából is.
A 11 meg..........
😊 ott nekem már elakadt a lélegzetem, de mindegy, inkább nem is gondolok vissza a meccsre, mert ezek után már nem volt olyan kellemes...
Nekem annyira még nem tetszik, de majd holnap megcsinálom rendesen, vagy kiszedem
Jó éjt minden Juventinónak
Jó éjt minden Juventinónak
az, üvöltöttem is egy akkorát 😄...anyám mutatta is rögtön, hogy na ennek sincs kint ki a négy kereke 😄
😄
esta van már nem is csodálom
pár pasziáncsz után meg egy kis zúzós zene után lenyugodtam én is,
most már remélem a játékosok is a hétvégi meccsel törõdnek csak
esta van már nem is csodálom
pár pasziáncsz után meg egy kis zúzós zene után lenyugodtam én is,
most már remélem a játékosok is a hétvégi meccsel törõdnek csak
Az enyém volt gázos? Ha igen, akkor bocsánat, nem akartam kötekedni. Megpróbáltam elmondani a véleményem kultúrált formában. Még csak nem is fikáztam le.
Amici di nessuno...
tudom
igazából a gázos hozzászólást akasztott ki
nekem pedig jobban tetszik, ti akartátok, hogy más is legyen benne
a többit már elmondtam
igazából a gázos hozzászólást akasztott ki
nekem pedig jobban tetszik, ti akartátok, hogy más is legyen benne
a többit már elmondtam
Nem piszkálásból mondtam. Nekem jobban tetszett az elõzõ, ennyi. Az pedig nyilvánvaló volt, hogy ugyanaz a kép, csak ráraktad Alét és Gigit.
Amici di nessuno...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
csak éljen vele, mert többet szerintem nem kap, így is Sissoko érkezésével megnehezült a helyzete, bár ki tudja, nyomás alatt hátha megmakacsolja magát, és feljavul
hát én sokat nem láttam játszani, de többet vártam, sebaj, majd másvalaki hozza azt a plusszt, amit kell
Ez ugyanaz csak rajta van Del Piero és Buffon
utóbbi képét nem méreteztem át tehát nincs széthúzva (nem ez a kis probléma). Szerintem illik rá a két kép, de ez szubjektív.
Volt egy ilyen kérés én így csináltam meg. Nekem tetszik akinek nem csináljon jobbat és akkor az lesz.
utóbbi képét nem méreteztem át tehát nincs széthúzva (nem ez a kis probléma). Szerintem illik rá a két kép, de ez szubjektív.
Volt egy ilyen kérés én így csináltam meg. Nekem tetszik akinek nem csináljon jobbat és akkor az lesz.
-moderálva-
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Bl helyben én is optimista vagyok, és ha Chiellini, Andrade, Marchionni, legfõképp Buffon is ott lesznek a csapatban, azért mindjárt más lesz a helyzet
Amugy igen, 10 pont az rohadt sok...a lényeg, hogy BL kell és arra a helyre sztem jó a csapat, sérültek nemsoká meggyógyúlnak.
CUORI BIANCONERI
Azt te csináltad.
Nem emléxem, hogy csináltál volna banner-t
Azt hogy miért lenne gáz persze nem válaszoltad+
Nem emléxem, hogy csináltál volna banner-t
Azt hogy miért lenne gáz persze nem válaszoltad+
Szerintem ilyet akkor sem lehet csinálni
Amikor fordítani kéne nem ezzel kell foglalkozni.
Ezt nekik kéne meghagyni.
Amikor fordítani kéne nem ezzel kell foglalkozni.
Ezt nekik kéne meghagyni.
Egyébként bízom Sissokoban, magas, gyors, nagyon jó a kezdõsebessége, jól bánik a labdával is...
CUORI BIANCONERI
mindegyik inter elleni meccs bíztató volt,a 4. is az lesz
jövõre odabaszunk nem kérdés,csak legyen meg idén a bl hely
jövõre odabaszunk nem kérdés,csak legyen meg idén a bl hely
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...