Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Az olasz sajtóban hetek óta téma, hogy az Internazionale több segítséget kap a bíróktól, mint más csapatok. A milánói kék-feketék a Parma és az Empoli ellen is vitatható tizenegyest kaptak, vasárnap este pedig Esteban Cambiasso lesgólját adta meg az aktuális játékvezetõ, megtörve így a gólcsendet a mérkõzésen.

A témával kapcsolatban az amúgy sem visszafogott természetû Ibrahimovic is megszólalt. – Mindig hallani ezeket a történeteket arról, hogy minket segítenek a bírók, én már nem értem ezt. Amióta megérkeztem Olaszországba, azóta kihegyezték rám a sípjukat, és minden apróságot észrevesznek. Ma este sem történt semmi más, csak éltünk a lehetõséggel és megnyertük a meccset – dühöngött a milánóiak csatára.

A feldühödött Catania-szurkolók a megítélt lesgólt követõen minden egyes füttyszó után felállva, nevét skandálva tapsolták meg Stefano Farina játékvezetõt, aki téves ítéletével egy pillanat alatt lerombolta azt, amit az erõn felül teljesítõ kiscsapat a mérkõzés folyamán addig elért.

Csacsi
Nah ha ÕT el meri adni Secco, akkor bennem egy világ fog összeomlani. Alig várom már, hogy visszatérjen hozzánk, és játszon nálunk. Iszonyatosan nagy tehetség a srác.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
apropó hamár Bumbum, inkább azért kellene kritizálni Seccot mert szükséghelyzetben eladja a védõinket...

Count Adyn
Sissoko még még mindig jobb, mint Almironm Stendardo meg mint Bumbum sztem, de valóban, õk csak ideiglenes kényszermegoldások.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
najah...Momo 40 perc,Stendardo meg 1 meccs

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
milyen jó úgy nyilatkozni, hogy még csak két meccset játszottak.... (Momo egyet)

BADE
Hát igen,Buffon nélkül nehéz lett volna a meccset behúznunk...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Sacchi: Hiba volt Sissoko és Stendardo leigazolása
A Milan korábbi edzõ legendája Arrigo Sacchi élesen bírálja a Juventus idei átigazolási politikáját, és nagy hibának tartja Momo Sissoko valamint Guglielmo Stendardo januári leigazolását.

A Bianconerik sportigazgatóját Alessio Seccot nemrégiben tengernyi kritika érte katasztrofális igazolásai miatt, de leginkább Jean-Alain Boumsong, Sergio Almiron és Tiago Mendes megszerzése volt a fõ kritizálható pontja.

„Engem teljes mértékben megleptek a Juventus igazolásai.” – nyilatkozta Sacchi a La Gazzetta dello Sportnak.

„A mostani tél is meglepõ volt.”

„Természetesen minden menedzser tudja, hogy meddig mehet el pénzügyi szempontból az átigazolási piacon, de 40 millió euróból már lehetne olyan játékost is igazolni, aki érdemben is tudna lendíteni a csapaton és a szurkolók is, örülnének neki.”

A Juventus téli „munkássága” se tudta kielégíteni a kritizálók többségét.

Guglielmo Stendardo a szezon elsõ felében több komoly hibát követett el, ám ennek ellenére a Juventus mégis leigazolta a Lazioból, Olof Mellberggel pedig csak egy elõszerzõdést tudott kötni, sõt hiába ellenezték a szurkolók Momo Sissokot 13 millió euróért való szerzõdtetését a vezetõség ezt figyelmen kívül hagyva, leigazolta a mali válogatott játékost.

Sacchi Sissoko leigazolását kritizálja a legjobban.

„Sissoko erõs, remek állóképességû játékos, de nem valószínû, hogy valaha a Juventushoz méltó szinten fog játszani. Stendardora ez szintén igaz.” -fejezte be a 89/90-ben BEK gyõztes tréner.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Azért az a durva hogy az 1.félidõben ugye Buffon védte Di Natale lövését, erre Hegyi Iván félidõben benyomja, hogy nem volt az olyan nagy védés...
Ááh hol lett volna nagy!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát azért messze volt ez egy jó Del Pierotól.Chiellini meg olyan volt mint Montero "fénykorában"...

Breki33
BADE
Alex igencsak elemében volt,sztem elég jól játszott,kíváncsi vagyok az értékeléseke.Sissoko-t hamarabb is be lehetett volna hozni,Chiellininek meg le kell higgadnia,mert benne volt a játékában egy iállítás ill. 11-es is...
Forza Juve!

gercse
így jól jött a fio x-e is nekünk

Kaplan
Na, csak kiszenvedtük. Mostmár mindenképp a dobogó valamelyik helyének elfoglalása a cél. Ha ez nem lesz meg, biztosan nagyon csalódott leszek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
nem is vágtam hogy ilyen is van má

http://www.juventustube.com/

9csöves9
-

Serie A Week 22
Udinese vs Juventus
Stadio Friuli, Udine
Sunday February 10, 14.00 CET

:: Goals ::

1-0 Dossena (Min 6)
Click Here for Video

1-1 Camoranesi (Min 60)
Click Here for Video

1-2 Iaquinta (Min 75)
Click Here for Video

:: Extras ::

Buffon Save (Min 27)
Click Here for Video

forzajuve5
mai NSO ínyencség:
"Nehezen, de nyert 0-1-rõl a Juventus az Udinese vendégeként
A torinóiak 0-1-rõl fordítottak, a második gólt a 76. percben Iaquinta szerezte."

még jó hogy mi voltunk idegenben, és 1-0-rõl fordítottunk,na de mind1, lényeg a gyõzelem

nono84
Sajnos én nem láttam a meccset,csak az elsõ 10 percet, és az csoda, hogy október óta veretlenek vagyunk. Nem tudná valaki feltenni a gólokat, youtubeon nem találtam eddig.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Én az elsõ 10 perc után kikapcsoltam a TV-t, utolsó fél órára meg be, de Jaki góljánál ugy vertem a két combom ököllel örömömben hogy még most is elvan zsibbadva😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
én sem örülök felhõtlenül, de azért az Udinese kõkeményen védekezett, nehezen nyerne ellenük bárki is... Inter sem verte meg õket

Zsolti9014
Diego hazudott?
A Werder Bremen támadó középpályása Diego, meglepve a Juventus szurkolóit és vezetõit, kijelentette, hogy nem áll szándékában Torinóba szerzõdni.

Diego, klubja hivatalos honlapján keresztül, kritizálta az újságírókat, amiért kész tényként tálalták az õ nyári Bianconerikhez való szerzõdését.

„Ez egy abszolút álhír.”: mondta a 23 éves tehetség.

„Annyit mondtam a zsurnalisztáknak, hogy nagyszerû érzés az, hogy egy ilyen nagy múltú klub érdeklõdik irántam, de én jól érzem magam a Werder Bremen-nél, és csak a jelenlegi együttesemre akarok összpontosítani, hiszen a szerzõdésem 2011-ig ideköt, melyet tiszteletben kívánok tartani.”

Ezen nyilatkozat után a Juventus minden bizonnyal Rafael Van der Vaart felé fog fordulni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nyertünk!

De kb. 60 perc volt a meccsen amikor kifejezetten rosszul játszottunk!

Buffon , Iaquinta <#worship>

Gigli meg igazán észrevehetné már hogy mivan, igz az átigazolásokért nem elsõsorban õ felel.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
lehet velem baj,de én nemtudok felhõtlenül örülni ennek...nagyon nem

Count Adyn
Juj hát ez nagyon aljas meccs volt, de nyertünk az a lényeg😊

Count Adyn
AZTAMINDENTBASSZAMEGÁÁÁ JAKINTAAA ÁÁÁÁÁÁ😄DD 2-1 ide😄D

james69holden
jakiiiiiiiiiii

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
na csak Iaquinta kellett ide 😊

Fabio Capello
Camoranesi <#worship>

forzajuve5
valaki meg tudja mondani, hogy nyáron mennyi pénzt tudunk költeni játékosokra? (remélem nagyon sokat)

forzajuve5
ma még Alex is hibázott el beadást, nem tudom mi a fene van itt
meg az egész játék egy nagy rakás sz*r amit mûvelnek
megint örülhetünk ha döntetlent sikerül kiharcolni
Sissoko Nocerino helyére, és jöhetne Jaki mondjuk Zanetti helyére és támadni támadni támadni 3 csatárral

gercse
az a baj, hogy beadás az össz taktika, semmi más...

BADE
Sissoko-val kellett volna középen kezdeni.Molinarot meg tényleg tanítsa meg valaki beadni,mert ez vmi borzalom...
Ranieri meg sztem sorra taktikázza el a meccseket.

Fabio Capello
Ritkán mondok ilyet, de a mai teljesítményünk egyenlõre számalmas.

gercse
Iaquinta kell ide

james69holden
ilyen gyenge játékot amit ma is produkálunk...
nézhetetlen

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
na itt az ideje a tv kikapcsolásának, én ezt már nem tudom nézni

Fabio Capello
Hát ez jól kezdõdik...

forzajuve5
ez szép, jól bekezdtünk :S

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

forzajuve5
1
Buffon Gianluigi
5
Zebina Jonathan
33
Legrottaglie Nicola
3
Chiellini Giorgio
28
Molinaro Cristian
8
Camoranesi Mauro German
23
Nocerino Antonio
6
Zanetti Cristiano
11
Nedved Pavel
10
Del Piero Alessandro
17
Trezeguet David

Fabio Capello
helyes, köszi

forzajuve5
sport1

Fabio Capello
Adja vmelyik sport tv a meccset?

cassoneitaly

Csak ahogyan a 200.-nál.... Our Captain Will Score Agian! TODAY!
Alex Ma is betalál... Érzem <#nevetes2>
FORZA ALEX!!! IL GRANDE

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
én is fogadtam rájuk...😄
buktam is 600-at...
de a lottón van egy hármasom 😄

Zsolti9014
Elképzelhetõ, hogy XVI. Benedek pápa kezdeményezni fogja, hogy az olasz bajnokság utolsó fordulójának meccseit május 18-a helyett egy nappal korábban, május 17-én rendezzék meg. A kiírás szerint az utolsó fordulóban Sampdoria-Juventus mérkõzést rendeznek Genovában, de a mérkõzés idõpontjában pápai rendezvény is zajlik majd a városban, ami XVI. Benedek biztonsági fõnöke szerint kockázatot jelent.

Hajrá Magyarország!

nono84
Még szép hogy az Bergamo😊 <#levele>NSO

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
azon meg a PSV meccsen ment el a tippmixen... Hihetetlen a PSV eddig minden meccset megnyert, bezzeg ha én fogadok rá.. :@

forzajuve5
ma nagy meccs lesz ahol gyõzni kell, én már nagyon várom, hogy 3óra legyen 😊
szerencsére a keret is végre elfogadtható, itt az idõ bizonyítani

FORZA JUVE!

gercse
😄D
néztem én is..., az pontvesztés volt valóban 😄