Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Boldog Szülinapot!😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

cassoneitaly
ááá IStenem el se hiszem ... Ma mindenkinek azt híreszteltem, hogy Alex Betalál ( mert ma van a Szülinapom <21> )!!!
És micsoda szabadrúgásé... ÁÁááááá
!!!aLeX_iL_gRaNdE!!!
Forza Alex!!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

BADE
Gyönyörû gólt vágott Alex!
Rég láttam ilyen jól játszani a csapatot!
Ha Trez a második félidõben sem produkál vmi érdemlegeset,akkor jöhet helyette Palla.
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
Eszméletlen szabi volt 😄

james69holden
huhuhuh
DelPi 😉))

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Alessandro 😊

Zsolti9014
ALEEEEEX!

Hajrá Magyarország!

TifosoJuventino
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

CUORI BIANCONERI

Breki33
YEEEEEEEEEEEEEE
forzajuve5
ahhhhhh gyerekek ez kész

Aleeeeeeeeeex

forzajuve5
tetszik ez a támadó szellemû játék, csak így tovább!

FORZA JUVE!

TifosoJuventino
FORZA JUVE!

CUORI BIANCONERI

forzajuve5
kezdõ:
Buffon Gianluigi
Zebina Jonathan
Legrottaglie Nicola
Chiellini Giorgio
Molinaro Cristian
Camoranesi Mauro German
Zanetti Cristiano
Nedved Pavel
Iaquinta Vincenzo
Del Piero Alessandro
Trezeguet David

cserepad:
Belardi Emanuele
Grygera Zdenek
Salihamidzic Hasan
Nocerino Antonio
Sissoko Mohamed Lamine
Cardoso Mendes Tiago
Palladino Raffaele

9csöves9
nem csak a tied

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
nem rossz, mondjuk Palla meg Camo egy oldalon? inkább Zanetti legyen Palla helyén, a hátsó alakzat valóban a legjobb így lenne

ciao a tutti !
a holnapi keretünk:

1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
5 Zebina
6 Zanetti
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
23 Nocerino
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
33 Legrottaglie

szerintem ez egész jó lenne kezdõnek :

buffon
sali, legro, stendardo, chie
palla, camora, sissoko, nedved
trez-alex/jaki

😊 😄

na ciao ! FJ !
Ui. 1: Üdv Dohó ! 😊
Ui. 2: Cannavaro voltam az origó Forza Juve topikból 😄
Zsolti9014
sajnos én ezt nem így látom, de ez csak az én véleményem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
úgy látom túl sokan tolonganak 😄

Hajrá Magyarország!

Hegeace
Ha összejönne a Diarra-Momo páros hamar válhatna Vieira-Emerson szintû duóvá

Heló szia remélem hogy vagy

forzajuve5
tegye fel a kezét aki hisz a tuttosportnak! 😄

Zsolti9014
Diarrat a Juve és az Inter is vinné
Mahamadou Diarra ügynöke a Sport.es-nek nyilatkozott, állítása szerint ügyfele iránt egyaránt érdeklõdik a Juventus és az Internazionale is.

A Sport.es szerint a mali középpályás jövõje a Bernabeu-ban igen bizonytalan, Bernd Schuster állítólag úgy érzi, Fernando Gago – aki Diarra távollétében (Afrikai Nemzetek Kupája) kiemelkedõen teljesített – hosszú távon jobb választás a védekezõ középpályás posztján.

A Real Madridnál már kommentálták az ügyet, és ha minden igaz, nem kevés klub áll sorban a középpályásért.

A játékos ügynöke, Frederic Guerra nyilatkozata: „Találkoztam Marco Brancaval (Inter) és Alessio Seccoval (Juventus) és állítom, komoly érdeklõdést mutatnak ügyfelem iránt.”

„Januárban nem fért bele a költségvetésükbe a leigazolása, de reméljük, hogy júniusban sor kerülhet az üzletre.”

A Tuttosport információi szerint, a Liverpool is beszállhat a mali válogatott játékosért folyó versenybe, ha nem sikerülne az Anfielden tartaniuk Javier Mascheranot a nyár folyamán.

NEHOGY IDEHOZZÁK!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Juve beszáll az Aquilaniért folyó versenybe – Jelentés
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus csapata is komoly érdeklõdést mutat a Roma sztárja, Alberto Aquilani iránt.

Aquilaniban sokan a Roma jövõbeli szimbólumát látják Daniele De Rossival egyetemben.

Ennek ellenére a 23 éves játékos szerdõdés-hosszabbításának procedúrájában komplikációk léptek fel, és a pletykák szerint felmerült a veszélye, hogy elhagyja a Stadio Olimpicot.

Az Intert tartották a legfõbb esélyesnek a ifjú olasz leigazolására, miután a játékos boldogan fogadta Roberto Mancini dicsérõ szavait.

„Igen, látom magam a Nerazzurrok középpályájának tagjaként. Örülök, hogy Mancini érdeklõdést mutat irántam.”, mondta az Il Messaggeronak.

A Tuttosport szerint a Juventus kész harcba szállni az Interrel a játékos kegyeiért folyó versenyben, ugyanis a Bianconeriknek nyáron mindenképp igazolniuk kell egy világklasszis középsõ középpályást.

Eddig a Werder Bremen irányítóját, Diegot tartották esélyesnek erre a posztra; a jelek szerint viszont, Claudio Ranieri kérésére, már nem érdeklõdnek iránta, a Tinkerman egy Aquilani típusú játékost szeretne, aki egyformán tud támadni és védekezni is.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Mekkorát fognak ezek koppanni nemsokára....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
<#nyes>

9csöves9
szerintem mindenki így gondolja😊

forzajuve5
cruz cruz cruz...na jó inkább nem írom le amit akartam mert abból megint büntipont lenne

Zsolti9014
Gigi élvezi az Inter vádakat
A Juventus kapusa Gianluigi Buffon bevallotta, hogy élvezettel nézi, ahogyan a sajtó az Inter csapatát támadja a kétes bírói döntések miatt a félszigeten.

„Minden percét szeretem.”: árulta el Buffon a La Repubblicának adott interjújában. „Az Inter most pontosan ugyanolyan helyzetben van, mint amiben mi voltunk.”

„Ne tudja meg, hogy mennyire kellemetlen érzés volt az, mikor minden gyõzelmet kétségbe vontak, hiszen az emberek állandóan kérdõre vonták a sikert, mert valami baljóslatú cselekményt sejtettek a háttérben.”

„Sajnálom az Intert, mert nem ünnepelhetnek úgy, ahogyan azt megérdemelnék, de egyúttal boldog vagyok, hogy az ilyen jellegû döntések megkeserítik az életüket egy olyan évben, ahol nem igazán lehet velük versenybe szállni.”

Grande Buffon! <#worship><#hehe>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Cannavaro: A Juve becsületesen és tisztán nyert
Fabio Cannavaro nyilatkozta szerint a Juventus azért nyerte meg a 2005 és 2006-os bajnoki címeit, mert az övék volt a legjobb csapat, és nem lehet õket a telefonhívogatásokkal vádolni.

2006 nyarán, a Calciopoli botrány következtében a Bianconeriket megfosztották a Fabio Capelloval megnyert két bajnoki címûktõl és visszasorolták õket a Serie B-be.

Az akkori csapatban megfordult játékosok még mindig elkeseredettek a történtek után, és állítják, nem azért nyerték meg a 2 bajnoki címet, mert csaltak hanem, mert egész egyszerûen nekik volt a legjobb csapatuk.

„Mi, játékosok, akik annak a Juventusnak tagjai voltunk megviseltnek és megbüntetettnek érezzük magunkat, és a tõlünk elvett két bajnoki címet is magunkénak érezzük.”, mondta Cannavaro az Il Messaggeronak.

„Nem nagyon foglalkozunk az akkori telefonhívogatásokkal; azért lettünk elsõk, mert nekünk volt a legjobb csapatunk.”

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Cruz: Ne hasonlítsanak minket a csaló Juvéhoz
Julio Cruz nem szeretné, ha pázhuzamot vonnának a jelenlegi Inter és a Calciopoli elõtti Juve bírók általi favorizálása között.

Az elmúlt hónapok során a Serie A-ban nagy port kavart a játékvezetõk sorozatos tévedése az Inter mérkõzésein.

Néhányan arról beszélnek, hogy a bírók segítik az Intert, míg mások párhuzamot vonnak közöttük és a Calciopoli elõtti Juventus között.

„A játékvezetõk hibázhatnak, de ha ez a helyzet, akkor az nem a mi bûnünk.”, mondta Cruz.

„A támogatottságunk nem egy tényezõ, és nem hiszem, hogy hasonlítgatni kéne minket az akkori Juventushoz.”

„Abban az idõben még a Bologna színeiben játszottam és észrevettem, hogy furcsa dolgok történnek.”

Cruz szavai valószínûleg csak tovább fogják rontani a két csapat közötti, eddig sem felhõtlen viszonyt.

A Calciopoli botrány óta a két gárda között dúl a „háború”, és az elmúlt hét során a két klub elnöke, Giovanni Cobolli Gigli és Massimo Moratti nyilvánosan is viszályt keltettek a médiában a Scudettok hitelességérõl témázva.

Az ilyet falhoz állítanám!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kibaszottul jól jön nekünk,hogy a rómaiaknak igen csak a keddi Real elleni meccsen fog járni az eszük

forzajuve5
David Trezeguet (képünkön) és Mauro German Camoranesi nem volt jelen a tréningen. A támadó hõemelkedés miatt otthon maradt, míg a középpályás edzõteremben készült egyéni edzésprogram alapján, miután egy kisebb probléma alakult ki a hátában.
Mindkét játékos idõben fel fog épülni és ennek köszönhetõen részt fog venni a szombati találkozón.

gercse
az istenit...
Andrade és Marchionni mikorra épül fel?
Camo egyébként nagyon sérülékeny lett (még akkor is ha a hátfájdalom kicsit más), öregszik?

Zsolti9014
Nem hiszem el!

Camoranesi nem lép pályára a Roma ellen?
Elképzelhetõ, hogy Mauro Camoranesi nem fog pályára lépni a Roma elleni szombat esti rangadón, miután a legutóbbi edzésen hátbántalmai akadtak.

A Juventus sztárja közel 30 percig bírta a legutóbbi tréninget, ahol az orvosi stáb tagjainak kellett segíteni a játékoson, aki mindvégig a hátára panaszkodott.

Gianluigi Buffon is hasonló probléma miatt volt kénytelen kihagyni több mérkõzést is, így Caludio Ranieri kínjában a következõképpen viccelõdött: „Nem is tudtam, hogy a hátfájdalom fertõzõ.”

Újabb balszerencsés fordulat következett be a középpályás pályafutásában, aki ebben az idényben több ízben is hagyott már ki meccseket térd- vagy izom problémák miatt.
Bár a hátsérülés nem tûnik komolynak, nem valószínû, hogy Camo pályára fog tudni lépni a Roma elleni rangadón.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ravanelli: A Juve még nem áll készen
A Juventus egykori sztárja Fabrizio Ravanelli (képünkön) kijelentette, hogy korábbi együttese minõségben a Roma és az Inter mögött van, mindemellett elmondta, hogy a Zebrák még nem állnak készen a bajnoki címre.

A Bianconerik 2-1-s gyõzelmet értek el az Udinese ellenében, amely a félidõben még 1-0 arányban vezetett.

„Ez a gyõzelem be fog íródni a génjeikbe.”: mondta Ravanelli a Tuttosportnak adott interjújában.

„A Hölgy erõssége a küzdeni akarás, amely a végsõkig is kitart.”

A Juve jelenleg a harmadik pozíciót foglalja el a Serie A-ban, 12 pont hátránnyal az eddig még veretlen és listavezetõ Interrel szemben.

„Nos, õk még nem állnak készen a bajnoki címre, ezzel tisztában vagyok.”: jelentette ki Ravanelli.

„Ezen ténnyel, véleményem szerint, a szurkolók is tisztában vannak. Még így is nagyszerû idény az övék és jelenleg közel állnak a második hely megszerzéséhez. Akárki is építette a Juvét, tudta, hogy nem lesz egyszerû az újjászületést követõ elsõ év.”

„Az Inter és a Roma csapata jelenleg sokkal jobb, és felkészültebb.” Ravanelli 1992 és 1996 között játszott a Juventus színeiben, ahol sikert sikerre halmozott, hiszen egy Scudetto, egy Coppa Italia, egy UEFA Kupa, és egy Bajnokok Ligája trófea „boldog tulajdonosa”.

A „Fehér Toll” becenevû ex-futballista, szerezte a Juve egyetlen gólját még az Ajax elleni 1996-os Bl döntõben.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Buffon álma a gólszerzés
A Juventus portása Gianluigi Buffon arról álmodik, hogy pályafutása vége elõtt beköszön az ellenfél hálójába.

„Az az álmom, hogy egyszer gólt szerzek.”: mondta Buffon.

„Talán ezt Európában tenném meg, mert az olasz kollégáimat nagyra becsülöm.”

„Egy szögletrúgást követõen szeretnék eredményes lenni, úgy ahogyan tavaly Amelia a Livorno színeiben.”

Az Azzurrik tartalék kapusa Amelia egy drámai mérkõzésen szerzett gólt méghozzá egy Partizan Belgrád elleni UEFA Kupa mérkõzés utolsó perceiben.

Az elsõ portás, aki gólt tudott szerezni a Serie A-ban nem más, mint az a Michelangelo Rampulla, aki még a Cremonese portásaként szerzett gólt az Atalanta ellen. Rampulla késõbb a Juventushoz szerzõdött és egészen 10 évig szolgálta a torinói alakulatot.

A Manchester United ex-hálóõre Massimo Taibi még 2001-ben, a Reggina mezében fejelt gólt az Udinese csapatának.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez igaz, ezt nem vitatom, de azért az a mondat... 😄

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
igazad van. Ronaldinho és Marquez jól jönne.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
most olvastam egy cikket, hogyha a Barca nem nyer semmit akkor nagytakarítás lesz, nekünk jól jönne, onnan lehetne venni pár ütõképes játékost

Csacsi
Vagy inkább attól félnek, hogy nem kapnak elég zsebpénzt 😄 Vagy esetleg az életüket féltik? 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
Ahogy én látom, egy pszichológiai faktor játssza a fõszerepet a kérdésben. A bírók félnek, hogy hibáznak az Inter meccsein, idegesek lesznek, és ezért követik el a bakikat. Nem szeretném támadni az Intert, mert a milánóiak errõl nem tehetnek. A játékosaik jók, és megnyerik a mérkõzéseiket, függetlenül attól, hogy kapnak-e segítõ kezet a játékvezetõktõl. Sajnos ilyesmi korábban is történt már, korábban a Juventus volt hasonló helyzetben, persze akkor más okok miatt hajlott feléjük a bírók keze - véli Totti.

Totti meg a baromságai. Õ aztán tudja. Kiváncsi lennék az idei szezonról mi a véleménye Juve szempontbó.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nono84
Most néztem a meccs végi elemzést és azt kell mondjam még õ a legnormálisabb és legfelkészültebb szakértõ a sport tvn.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
"Csendestársként" én is mindig részt vettem ezen fórumon. A botrány elõtt...és a botrány után is Juve drukker voltam//vagyok....és az is leszek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Nem ismeri a Juve drukkereket 😊
maximum azért írhattunk kevesebbet (én biztosan) mert nem láttam élõben annyiszor a meccsünket a tv-ben, az internetem meg nem annyira acélos, de a videókat, összefoglalókat egytõl egyig megnéztem, amiket linkeltetek

Aki elpártolt az divat drukker volt, olyanokra amúgy sincs szükség

9csöves9
jaja kerestem is nem olyan rég a hsz-t

az ítélethirdetés után írta,hogy pár hónap és senki sem lesz itt😄

Breki33
Mikor kizártak minket a Serie B-be idejött egy gyerek pattogni, hogy
minek ez a fórum nem fog ide senki ezután írni senkit sem fog érdekelni ez a csapat a B ligában stb......

Hát eléggé el volt tévedve

Zsolti9014
igaz, engem is felhúzott egy kicsit, de lõttek még emellett egyet, és nem ezért vezetnek õk.

meg az igazat megvallva a mi meccsünkön adhatott volna tizit is az Udinesének a bíró sporttárs 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
épp ezt akartam linkelni!
menjen csak aki akar! én tuti szembeköpném magam.
Az maradt Juve szurkoló, aki eddig is szívbõl, igazán az volt!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Egy a félszigeten végzett felmérés szerint a Juventus a Calciopoli botrány miatt több millió szurkolót veszített el.
Ennek ellenére még mindig az Öreghölgy rajongóbázisa a legnagyobb Olaszországban a maga közel 7 millió tagjával.
Azonban a Guerin Sportivo által közzétett Stage Up/ Ipsos felmérésekbõl kiderült, hogy közel 1,5 millió fõt veszítettek el a torinóiak a 2006/07-es szezonban a másodosztályban való szereplés miatt.
A Juve Serie B-be való számûzésének az egyik legnagyobb nyertese a Bl gyõztes Milan, melynek szurkolótábora 33%-al, azaz körülbelül 4,8 millió fõvel gyarapodott.
A Serie A uralma ellenére, az Inter szurkolóinak létszáma mindössze 14%-al, azaz közel 4,3 millió fõvel emelkedett.
A kutatások kimutatták, hogy a Fiorentina és a Palermo szurkolói bázisa emelkedett még jelentõsen, azonban a két római alakulaté, a Romáé és a Lazioé, jelentõsen csökkent.

hogy a fenébe tudja az olyan magát szurkolónak nevezni, aki elhagy egy csapatot, mert azt kizárták egy évre?
nekem eszembe se jutott soha, sõt még nagyobb szívvel szurkoltam a csapatnak tavaly!

Breki33
pont ez a lényeg

nincs kedvem hagyni......
9csöves9
hagyjuk már ezt.minden csapatnak van egy évben 4-5 ilyenje.pont az ilyeneket rühelltem a legjobban amikor anno felemlegettek nekünk