Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Zalayeta 3. percben beköszönt az internek 😊

gercse
Andradeben meg Marchionniban bízom, ha õk felépülnek, talán javulni fog a helyzet

Breki33
Lötyögés: John Terry és Henk Ten Cate balhézott a Chelsea edzésén
http://www.focitipp.hu/?content=hirek&id=2761
m0tTh0w
El kell fogadnunk, hogy ez a csapat egyenlõre ennyire képes. Hogy most a bírók hány ponttól fosztottak meg vagy sem az más kérdés. Viszont az már régen rossz, hogy mint vmi utolsó szalmaszálba kapaszkodva elkezdjük szapulni a bírókat (a nyílt levélre gondolok). A felsõ házban szereplõ csapatok nagyrészével idegenben fogunk játszani. Ezt a formát látva Ranierinek van min idegeskednie, de ha elkezdenek focizni a fiúk a bl hely hozható. Április végén minden kiderül...

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

9csöves9
a " nem volt rossz" meg hasonlók ide nem kellenek

se játékos,se vezetõ,se edzõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
nem olvastam róla, de pl mióta nincs ott a Barcánál azóta azoknak sem terem sok
Ajaxnál sem volt rossz

9csöves9
2008 ban 27 pontból 13-t szereztünk.a gyalázat jó szó rá?

Breki33
Nem halottad mit mûvelt most a Chelsea-ban?
m0tTh0w
Én most nagyon haragszom a csapatra. Jobbak voltak, mint kedden a Torino ellen, de a védelem újra bebizonyította, hogy írtó kevés az amit produkálnak hétrõl-hétre. Az elsõ csiki-csuki gólt még megértem, rendesen beszopattak a fiorés támadók, de a 2. és a 3. vendég találat elõtti töketlenkedés kiábrándított. 9 pontból 1. Rossz a kedvem, ez van.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

9csöves9
viccnek is rossz volt

forzajuve5
na jó ez csak vicc volt

tényleg nem csak játékos téren kell embereket szerezni,hanem a szakmai stábot is fel kellene túrbózni,mert elég töketlenek, és nem is tudnak rendes embereket igazolni

jól jönne egy Henk Ten Kate vagy hogy a fenébe hívják tudású ember, Õ eddig ahova ment ott a csapat jól játszott (kivéve mtk😄 ), de Õt a Chelsea-bõl biztos nem tudnánk kivásárolni

forzajuve5
hozzuk vissza Moggit 😄

banok
Juventus-Fiorentina összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/139422

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
meg egy értelmes ember, aki normálisan tud igazolni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
KELL ide Lippi. Én nem problémáztam eddig Ranierivel sem, de ahhoz hogy felépüljön egy nagy CSAPAT, ahhoz LIPPI kell.

Hajrá Magyarország!

gercse
szerintem Ranieri hunyó elég sok mindenben, vagy nem tudom mi megy a háttérben

Valóban egy sokkal ütõképesebb védelem kéne,ráadásul rossz bele gondolni mi lett volna ha Vieri és Mutu is játszik.A meccs végén Buffon viselkedésén látszott,hogy most pedig tényleg nagyon akarták a fiuk a gyõzelmet és megint a 93. percbe kaptuk a gólt.Fejben sajnos nincs a pályán a csapat és sokszor ez okozza a vesztüket. Ráadásul még csak most jönnek az igazi rangadók, ha nem szedik össze magukat ebbõl valóban jó esetben egy uefa kupás hely jöhet csak össze!!!Trezeguet meg most már igazán össze szedhetné magát ha meg igy folytatja hát koptassa csak a kispadot. Én már rég a Del piero-Iaquinta párossal kezdeném a meccseket.Szerintem egy kis számûzés jót is tenne neki.Buffonról meg annyit,hogy még 2-3 ilyen meccs és szobrot állítanak róla(amit szerintem már rég meg kellett volna tenni).
Kaplan
Tényleg sok haszna volt Stendardo-t kölcsön venni, ha eddig egy vagy esetleg kettõ meccsen játszatta Ranieri.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
hát mondjuk ebben van valami...

új emberek kellenének ide, akik értenek is hozzá, mellesleg Lippinek örülnék, ha visszatérne

Trunks
Én nem vagyok ebben olyan biztos. Nyáron (meg télen) se vettünk védõt (egyedül Stendardo jött kölcsönbe), közben távozott Criscito (aki hozzáteszem sokkal jobb volt, mint a jelenleg keretben lévõk). Szal én már nem hiszek a vezetõségben.

Amici di nessuno...

BADE
amilyen szerencsétlenek vagyunk, a bl-selejtezõt sem éljük túl

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
addigra csak erõsödik még a csapat,
Mellberggel szerintem erõsödik a védelem, és csak vesznek még más védõ(ke)t is,

Trunks
Hát ha idény közepén ilyen szarok vagyunk, akkor milyenek leszünk augusztusban... márpedig az szinte garantált, hogy a 2. hely nem lesz még és akkor jöhet a selejtezõ.

Amici di nessuno...

Trunks
Sajnos csak egyet tudok érteni vele. És ki nem szarja a büntetõpontokat? Jelenleg van nagyobb bajunk is...

Amici di nessuno...

9csöves9
pont most akartam írni.kiváncsi vagyok a nyilatkozatára

forzajuve5
bl selejtezõ hely meglehet még ha a Milan is így folytatja, csupán az a nagy probléma, hogy selejtezõn nem fogunk bejutni bl-be ezt már most garantálom

Trunks
Ranierivel is a faszom kivan. Már nem ez az 1. meccs, ahol tök hülyén cserél.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezért kapsz majd egy szép kis büntetõpontot 😄

A Nádirigó húzza bele a kócos faszát az egész védelembe!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg abba a majomba amelyikrõl odapattant ehhez a mocskos NIGGGGGER-hez a labda. A negró kurva anyját. Banoljatok, a faszom érdekli, de olyan ideg vagyok, mint még soha
BADE
3 meccsen 1 pont,ez még az utolsó helyezett csapattól is borzasztó teljesítmény...
Ehhez még hozzáteszem,hogy 3 ilyen csapattól kaptunk ki.(Fio ezzel a csapattal egy nagy 0 volt,persze mi dupla nullák)
Mi lett volna,ha még a drogos is játszik?
Molinaro gólpassza pedig csupán a véletlen mûve,Camo nagy szerencsére érkezett,Alexnek nem kicsit magas volt a beadás.
Zanettit és Trezt észre sem lehetett venni,hozzáteszem Trezt már lassan 2 hónapja.
Ranieri cseréirõl ne is beszéljünk,lehozza Alexet,aki Nedved kiválásával egyedül tudná irányítani a csapatot ill. Camo-t,aki a gólt lõtte.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Vazeg, ez szar.
Buffonnak megint sokat köszönhetünk, nélküle vagy 5-öt kapunk.
Zebina szar, Legronak rengetegszer kellett kizárnia jobbra.
Molinaro végre beadott egy rendeset.
A góljaink szépek voltak.
Stendardo megérne egy-két próbát!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Mostmár nem bízok semmiben. A BL-helyek egyike se lesz meg.

Amici di nessuno...

9csöves9
3 hét alatt 1 pontot szereztünk.3 hete még 1 ponttal ment a roma...

nem találok szavakat

Trunks
Molinaro nem Juve-szintû játékos, ezt be kéne látni. Támadásban még elmegy, de védekezésben pocsék. Középre is kéne vki.

Amici di nessuno...

Kaplan
Magunknak csináltuk...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
ez igazságtalan
gercse
hát igen...
a vezetõk legalább elgondolkozhatnak a igazolásokon...

9csöves9
ez most jobban felbaszott mint a Reggina meccs...

Trunks
Komolyan nem nézek meg több meccset, kb. 3 olyan mérkõzést nyertünk meg, amit élõben láttam. Ráadásul a játékunk minden meccsen élvezhetetlen. Iaquinta meg feleslegesen esik el a 16-oson belül, ebben a szezonban már nem fogunk 11-est kapni.

A kommentátor meg annyira foglamatlan volt, hogy már fájt. Egyfolytában Sissokót és Papa Waigót istenítette.

Amici di nessuno...

Kaplan
Elmennek a jó büdös picsába... Komolyan mondom nc.. Le is szarom õket. Azért remélem az UEFA kupáig nem buknak le...

Trunks
Szánalmas. 3 ilyen gólt kapni. Nem érdemeltünk volna gyõzelmet, de a védelmünket le kell cserélni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
kész befejztem erre a szezonra a meccsnézést

james69holden
sírok gyerekek
2-3

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
most basz szét az ideg

Breki33
És ki adta be <#hehe><#eljen>
forzajuve5
yeah Camoranesi 😄😄

azért még egy gól kellene a biztonság kedvéért

Count Adyn
Molinaronak sikerült beadnia egyszer jól, és gól, Camo😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
Molinaro végre normálisan be tudta adni 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
Camo 2. <#worship>
Breki33
Kezdünk belejönni