Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
így van...
Chiellini mehetne ki szélre, és Legroval ketten nyomhatnák középen, bár ha Molinaro jól tolja, akkor majd rotálni kell 😄 (ezt a szót is rég használtam)

Fabio Capello
Grat a csapatnak, Alex hozta a régi önmagát, nagyon szépen játszott 😊

gercse
azt én is csak néztem, és magamban gondoltam, hogy ez igen, ez Del Piero

9csöves9
jah és Stendardo:baszott jó volt,hibátlan,kezdõbe vele

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Fülöp Laci:"Molinaro beadásai jók!"-remélem csinált vki hangfelvételt😄

megérdemelten nyertünk,iszonyat kemény volt gratula a csapatnak

Sissoko labdaszerzéseirõl érdekelne egy statisztika,hihetetlen volt.Alex zseniális volt a szabadrúgásai ellenére.annál a sarkas felpörgetésnél azthittem összehugyozom magam

gercse
hajtós egy meccs volt, megérdemelten nyert a csapat, kétség nem férhet hozzá
Sissoko, Tiago egész tûrhetõen játszott, bár a végefelé elég sok volt a hiba,
Molinarot pedig mindig csereként kéne alkalmazni 😄

Breki33
okéééééééééééé
nono84
Jákintát a kezdõbe!!!!!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Breki33
nem kell ide kamutizi
Breki33
vééééééégreeeeeeeee
nono84
Ezek jó hírek, mostmár tudom néztni a meccet.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
(így többször visszanézve az nem lett volna tizi)

Figyu srácok, az 57. percben csak annyit fogunk hallani, hogy:
- ALEEEEEEX!!! DEEEEL PIEROOOOO!!! Uno - Zero
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

9csöves9
nagyon kemény meccs,igazi nápolyi cigánycsürhe módjára játszanak,tuti lesz kiállítás.kaphattunk volna egy kezezéses 11-est "a'la inter" de hát ezvan

a játékunkkal nincs sok bajom ennyit enged most az ellenfél.Tiago és Sissoko is egészjó

9csöves9
libabõrösvideó

http://www.youtube.com/watch?v=OmVOPMWKeqw

Zsolti9014
Samsungsport.hu közöl egy cikket Maradona Serie C-ben játszó fiáról.
De nem is ez az érdekes, hanem: a srácnak nem az apja a példaképe, hanem Alex Del Piero! 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Kaloudát elvitte a CSKA

Zsolti9014
épp most akartam ezt linkelni.
kár, pedig a képességei meglennének.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Azért érdekes ez a hosszabítás

múltkor nem 2012-íg hosszabított? <#fogmosas><#nevetes1>
Breki33
www.dinovercotti.com

Gianluigi Buffon 2013-ig meghosszabbította szerzõdését a Juventus-szal, és bízik benne, hogy
a legnagyobb álma, a Bajnokok Ligája-gyõzelem még belefér a pályafutásába. Egy
középhosszú Gazzetta-interjú kivonata:

"Szerepet játszott a döntésemben, hogy a klub versenyképesnek bizonyult a feljutás után.
Egyébként nem az a fontos, hogy mindig nyerjünk, hanem az, hogy tudjuk: megvan bennünk a
gyõzelemhez szükséges képesség. A Bajnokok Ligája megnyerése a legnagyobb álmom, ez még
hiányzik a pályafutásomból. A manchesteri finálé a mai napig a legnagyobb kudarc, amelyet
átéltem. Viszont a legnagyobb siker is a sorozathoz, a Real elleni 3-1-es gyõzelemhez köthetõ. Ha
majd megnyerem ezt a kupát a Juvéval, utána szívesen szerzõdnék a Genoához. Lippi esetleges
visszatérése? Erre csak azt tudom mondani, hogy a jelenlegi harmadik helyünk bizony Ranieri
érdemeként is értékelhetõ. Nem félek attól, hogy lecsúszunk a BL-helyekrõl, öt pont az
elõnyünk, azért 11 forduló alatt ezt nem olyan könnyû leadni. Inter-Liverpool? Nem drukkoltam
senkinek, de azt elmondtam a párharc elõtt is, hogy a Liverpool ki tudja ejteni a milánóiakat.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy az Inter annyira összeomlana, hogy elveszítené a scudettót.
Ráadásul a Roma még harcban van a BL-ben, nekik arra is oda kell figyelniük. A hátam? Remélem,
hogy egy hónapon belül csaknem százszázalékos állapotban leszek. Ha sikerülne még a bajnokság
vége elõtt biztossá tenni a BL-indulásunkat, akkor jót
tenne egy kis pihenés, ugyanis 100 %-os akarok lenni az Európa Bajnokságra."

Forrás: La Gazzetta dello Sport
gercse
Csütörtökön újabb mûtétet hajtottak végre Jorge Andrade bal térdén, Portugáliában. A védõ rekuperációja nem úgy alakult, ahogyan azt mindenki remélte, s biztossá vált, hogy nem lesz elég az õszi mûtét. A portugál lapok szerint a középhátvéd számára valószínûleg befejezõdött a szezon, kétségessé vált a júniusi Európabajnokságon való részvétele is. Andradét a nyáron 10 millió euróért vásárolta meg a Juventus a Deportivo La Coruna csapatától, s négy mérkõzésen lépett pályára, amikoris a Roma elleni, idegenbeli mérkõzésen megsérült.

ez nem lehet igaz...

9csöves9
Gigi uno di noi<#worship>

Seccot nem bánnám,bár olvastam hogy akarja Alexet a Fenerbõl,hát lecummantanám ha idejönne.imádom a játékát tökéletes Pavel pótló

Zsolti9014
Grazie Grande Gigi!

Más: gólpontkom szerint Secco távozik.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Gigi hosszabított 2013-ig 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
he.....,jellemzõ,na mind egy örülök hogy kikapott az a nagyképû inter.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
De most kiderült, hogy interes módon bohocót csinált a szájából

megnyugodhatunk P
Breki33
és mégunszibb lesz a csapatuk
nono84
B.SZ.!
Morinnyót megveszik kilóra a kispadra van egy olyan megérzésem.

hunbasser
HBD! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Boldog Szülinapot!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
barcában nem vok biztos, de baktersuszter 99% hogy kibasszák évvégén, úh real esélyes

Barca vagy Real lesz belõle sztem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
olasz vagy spanyolt nyilatkozott

forzajuve5
Rafa Benítez is esélyes még az inter padjára

Fabio Capello
mourinho nem azt mondta, hogy spanyolba megy?

9csöves9
amúgy szerintem Mourinhot viszik

9csöves9
köszi mindenkinek<#bohoc>

Csacsi
"Zanetti 25 napra kidõlt

A Genoa elleni mérkõzés utáni egynapos pihenõnek vége, ma újra edzésbe álltak a játékosok. A klub ügyvezetõ igazgatója, Jean-Claude Blanc látogatást tett a csapat vinovói központjában, és találkozott a játékosokkal.

A vasárnap megsérült Cristiano Zanetti természetesen nem edzett a többiekkel. A középpályás ultrahangos vizsgálaton esett át, mely kimutatta, hogy a jobb combizma meghúzódott. A rehabilitáció kb. 25 napot vesz majd igénybe. A klub orvosi csapata mindenesetre óvatosan kezeli a sérülést, de azért elképzelhetõ, hogy Zanetti hamarabb térhet majd vissza.

Mauro Camoranesi is pihent a mai napon, mivel könnyebb torokgyulladással bajlódik. A dolog nem komoly, holnap már csatlakozhat a csapat többi részéhez. Marco Marchionni elõször az edzõteremben erõsített, majd a csapattól külön edzett a pályán.

A bemelegítés után Ranieri a csapatjátékot gyakoroltatta a játékosokkal. A védelemben kipróbálta, hogyan tud Grygera, Stendardo, Chiellini és Molinaro együtt játszani, a középpályán pedig a Sissoko - Tiago együttmûködését kísérte figyelemmel."

Remélem Marchionni játszik vasárnap. Camoranesit ha nem is teljesen, de valamennyira tudná pótolni. Viszont a védelemtõl megint félek. 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Hát nagyon nem örülnék neki. Remélem ez totális kacsa.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Boldog Szülinapot!!! <#taps>
Breki33
Olyan rémhíreket hallani, hogy Mancini esetleg hozzánk kerül <#falbav><#duhos2><#violent>
Breki33
Ismerõs-e kép <#crazya><#pias>

Uram önt várják a biciklis topicban P

gabber_saviola
LAJOS HEPIBÖRSZDÉJ 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
HBD csöves 😊

Csacsi
Boldog születésnapot <#pias>

forzajuve5
Boldog Születésnapot!

gercse
Boldog Születésnapot!!

Csacsi
Tehát nem lehet õket megfogni 😄

Breki33
BOLDOG SZÜLINAPOT !!!
Breki33
Én abban sem vagyok biztos.

Meg lehet õket fogni, csak korrekt bíráskodás kéne