Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chiellini mehetne ki szélre, és Legroval ketten nyomhatnák középen, bár ha Molinaro jól tolja, akkor majd rotálni kell 😄 (ezt a szót is rég használtam)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
megérdemelten nyertünk,iszonyat kemény volt gratula a csapatnak
Sissoko labdaszerzéseirõl érdekelne egy statisztika,hihetetlen volt.Alex zseniális volt a szabadrúgásai ellenére.annál a sarkas felpörgetésnél azthittem összehugyozom magam
Sissoko, Tiago egész tûrhetõen játszott, bár a végefelé elég sok volt a hiba,
Molinarot pedig mindig csereként kéne alkalmazni 😄
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
- ALEEEEEEX!!! DEEEEL PIEROOOOO!!! Uno - Zero
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>

a játékunkkal nincs sok bajom ennyit enged most az ellenfél.Tiago és Sissoko is egészjó
http://www.youtube.com/watch?v=OmVOPMWKeqw
De nem is ez az érdekes, hanem: a srácnak nem az apja a példaképe, hanem Alex Del Piero! 😄
Hajrá Magyarország!
múltkor nem 2012-íg hosszabított? <#fogmosas>#fogmosas><#nevetes1>#nevetes1>
Gianluigi Buffon 2013-ig meghosszabbította szerzõdését a Juventus-szal, és bízik benne, hogy
a legnagyobb álma, a Bajnokok Ligája-gyõzelem még belefér a pályafutásába. Egy
középhosszú Gazzetta-interjú kivonata:
"Szerepet játszott a döntésemben, hogy a klub versenyképesnek bizonyult a feljutás után.
Egyébként nem az a fontos, hogy mindig nyerjünk, hanem az, hogy tudjuk: megvan bennünk a
gyõzelemhez szükséges képesség. A Bajnokok Ligája megnyerése a legnagyobb álmom, ez még
hiányzik a pályafutásomból. A manchesteri finálé a mai napig a legnagyobb kudarc, amelyet
átéltem. Viszont a legnagyobb siker is a sorozathoz, a Real elleni 3-1-es gyõzelemhez köthetõ. Ha
majd megnyerem ezt a kupát a Juvéval, utána szívesen szerzõdnék a Genoához. Lippi esetleges
visszatérése? Erre csak azt tudom mondani, hogy a jelenlegi harmadik helyünk bizony Ranieri
érdemeként is értékelhetõ. Nem félek attól, hogy lecsúszunk a BL-helyekrõl, öt pont az
elõnyünk, azért 11 forduló alatt ezt nem olyan könnyû leadni. Inter-Liverpool? Nem drukkoltam
senkinek, de azt elmondtam a párharc elõtt is, hogy a Liverpool ki tudja ejteni a milánóiakat.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy az Inter annyira összeomlana, hogy elveszítené a scudettót.
Ráadásul a Roma még harcban van a BL-ben, nekik arra is oda kell figyelniük. A hátam? Remélem,
hogy egy hónapon belül csaknem százszázalékos állapotban leszek. Ha sikerülne még a bajnokság
vége elõtt biztossá tenni a BL-indulásunkat, akkor jót
tenne egy kis pihenés, ugyanis 100 %-os akarok lenni az Európa Bajnokságra."
Forrás: La Gazzetta dello Sport
ez nem lehet igaz...
Seccot nem bánnám,bár olvastam hogy akarja Alexet a Fenerbõl,hát lecummantanám ha idejönne.imádom a játékát tökéletes Pavel pótló
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Morinnyót megveszik kilóra a kispadra van egy olyan megérzésem.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Genoa elleni mérkõzés utáni egynapos pihenõnek vége, ma újra edzésbe álltak a játékosok. A klub ügyvezetõ igazgatója, Jean-Claude Blanc látogatást tett a csapat vinovói központjában, és találkozott a játékosokkal.
A vasárnap megsérült Cristiano Zanetti természetesen nem edzett a többiekkel. A középpályás ultrahangos vizsgálaton esett át, mely kimutatta, hogy a jobb combizma meghúzódott. A rehabilitáció kb. 25 napot vesz majd igénybe. A klub orvosi csapata mindenesetre óvatosan kezeli a sérülést, de azért elképzelhetõ, hogy Zanetti hamarabb térhet majd vissza.
Mauro Camoranesi is pihent a mai napon, mivel könnyebb torokgyulladással bajlódik. A dolog nem komoly, holnap már csatlakozhat a csapat többi részéhez. Marco Marchionni elõször az edzõteremben erõsített, majd a csapattól külön edzett a pályán.
A bemelegítés után Ranieri a csapatjátékot gyakoroltatta a játékosokkal. A védelemben kipróbálta, hogyan tud Grygera, Stendardo, Chiellini és Molinaro együtt játszani, a középpályán pedig a Sissoko - Tiago együttmûködését kísérte figyelemmel."
Remélem Marchionni játszik vasárnap. Camoranesit ha nem is teljesen, de valamennyira tudná pótolni. Viszont a védelemtõl megint félek. 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.